sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ylivaloittumista ja Asetustappelua!


Hellou, Ameebanen täällä!
MINÄHÄN lupasin ennen lomani loppua kuvia ja SEN TEIN! *tuuletus*
Näin hienosti minä pyhitin lomani nukeille niinkun aluksi ajattelin , mutta ei :D Uhraan tasan yhden päivän ja se siitä , hyi minua!

No ensiviikolla on pitkästä aikaa miittiä luvassa , ehkä heräilisin siihen mennessä nukkekuumeisena ja energisenä!
Mutta tosiaan kuviin , sain kyytiä aivan ihanalle metsikkö koskelle , kuvapaikkoja oli mielinmäärin !
Ainoa vika oli auringon aiheuttamat varjot ja ylivaloittuminen koska duh säädin asetukset välillä niin persuksilleen , kuvia kuitenkin tuli ja olen nyt tyytyväinen loman lopetukseen X) !

------


Xanin nenällä oli joku ihmeen ylivaloittumis ongelma , imaisi kaikki auringonvalot itseensä ja välillä se tuntui hohtavan valossa kuin mikäkin varotusvalo..
(....Petteripunakuono Xan.. *tirsk*...)

 Reynes se taas esittelee sulokkaita sääriään.. *köh*

Kiitokset taas katselusta kaikille :3 
Näkyillään taas , todennäköisesti ensiviikonloppuna miittikuvien merkeissä!

Nukke avauskuviakin ehkä pian luvassa? :o *Jänskättäääää*


~ Ameebaporuli

5 kommenttia:

 1. Onpas hienoja kuvia, etenkin Reynesistä! :3
  Tuo musta härpäke joka sillä on yllään tekee kuvasta kuin kuvasta dramaattisen laskeutuessaan putouksen kaltaisesti~

  Olisi kysymys muuten: onkos tuolla Vampire Kagelilla Souldoll Zenith-kroppa? Osaisitkos/viitsisitkös kertoa siitä hyvät ja huonot puolet? :3 Kiikarissa olisi yksi SoulZenith-äijjä josta olisin aika kiinnostunut, mutta ei hajua tuon kropan spekseistä ja toiminnasta. Enkä haluaisi enää lisää tönkkökroppia talouteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :3

   Kagelilla on Zenith kroppa kyllä! Erittäin kaunis ja yksityiskohtainen, mutta aika tönkkö posettaja , jäykkis suoraan sanottuna.
   Mutta kun sitä aikansa käsittelee tönkköys on omalla tavallaan jopa plussapuoli , sillä tämä jätkä ei ainakaan potki ja pysyy asennoissaan kuin tappi , kunhan ENSIN SAAT kropan haluttuun asentoon.

   Käsissä posetuskyky on myös aika kankea ja esimerkiksi kasvojen koskettaminen on hankalampaa puuhaa ( Tosi noilla yaoi handuilla ylettyy nenään pidemmänkin matkan päästä , Zenith kropalla on tämänhetkisistä nukeistani isoimmat kädet . Vertasin niitä aikanaan itse Kagelin päähän ja olivat miltein saman korkuiset. )

   Istuessaan en ole saanut Kagelia taitettua kun yhteen tiettyyn perus asentoon sillä tämä kaveri ei kumarru sitten kirveelläkään, ja jalkojen nosto tai ristiminen tekee tiukkaa. Ainoastaan pienenpieni kumartuminen onnistuu rintapalajointin ansiosta , mutta esimerkiksi polvien koukkuun saaminen on puolimahdotona ilman lantiossa ja pohkeissa olevaa lisäjointtia ( Joita tällä kropalla valitettavasti ei ole >_< ).


   Joten periaatteessa jos et halua kovin tönkköä äijää , suosittelen jotain muuta kroppavaihtoehtoa, ainakin näin oman kagelini kanssa on saanut miltein väkisin vääntää jalkoja ristiin tai käsiä taipumaan haluttuun asentoon (varsinkin jos vertaan ylläolevaan Reynesiin joka taas tuntuu taipuvan aseentoon kuin asentoon ilman sen suurempia ongelmia).

   ~ Ameeba

   Poista
  2. "Pohkeissa" , missähän sienissä minäkin taas olin kun tätä kirjoitin , REISI jointtia tarkoitin tuossa vinkatessani.

   ~Ameeba

   Poista
 2. Sulokkaat sääret :D
  Nää kuvat oli aivan uskomattomia! Oot löytäny ihanan kuvauspaikan, kauniita maisemia *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih! Kiitoksia >3<
   Sain vähän vihjausta että tuo kyseinen koskipaikka olisi upea ja täynnä kuvauspaikkoja , joten tottakai sitä piti kokeilla! :) Toki hyvin hankalakulkuinen kahden nuken kanssa :D Hyppiä siellä liukkailla kivillä.

   ~Ameeba

   Poista