perjantai 14. marraskuuta 2014

Muuttotulokas ja Randomeita kuvia :3

Heippati hei! Tänään sekä Ameeba että Jessy tässä kirjoittelevat vuorotellen :D Minä Ameebubu otin valtuuden kirjoittaa ensin *lol* vähemmän kiinnostavalla asialla.

Tänään saapui nimittäin Jessyltä muuan paketti , joka tarkoittaa sitä että nukkekatraani kasvoi taas yhdellä. Kaikille lukijoille tuttu Mio (aka SQ lab chibi Ren ) muutti taloutta tänne meikäläisen huusholliin. Kun Jessy ilmoitti harkitsevansa tyttösen myyntiä olihan minun varattava neiti samantien itselleni , säälihän se olisi jos olisin päästänyt niin hurmaavan tyttösen ja tärkeän hahmosen sormienilävitse.

Mio siis pysyy hahmoltaan samana , mutta omistaja vain vaihtui meikäläiseen.. Ehheh XD

-----


 Hahaha! Tämä oli pakko ikuistaa kuvalla , Jessy oli sujauttanut paketin mukaan minulle jotain mojovaa synttärilahjaksi :D! 
( Mikäpä sen parempi lahja kun täysin turha, mutta humoristinen ja päivää piristävä IRONGOLEM lelu!?!? <3 Kiitos jessy!)
(Ps. You're welcome, biatch! - Jessy)


 Pastellisävyt paistaa jo pakkausmateriaalien läpi... Jeez.


Jep , sehä se siinä! Mio ressukalla ei ole nyt vielä olemassakaan peruukkia, se on tällähetkellä metsästyksen alla >w< ...Sitten pari randomia sisäkuvaa (joiden laatu on mitä on :D Haluan kanssa tuon flashbouncerin että kykenen ottamaan parempia sisäkuvia!!). Jarppa raukka joutuu nyt sitten veljensä androidin lapsenvahdiksi , vaikkei tämä haluaisi olla animenaaman kanssa missään tekemisissäkään..

Liekö trollausta luvassa , kun Jarppa päättääkin täyttää Mion muistikortit örinämusiikilla , goreleffoilla ja kaikella muulla sopimattomalla moskalla ihan vain kostoksi.


 Mio selkeästi häiritsee Jarpan pelisessiota , ja tämä ei siitä ole kovin innoissaan :DKiitoksia Ameeban puolesta , jätän lopunpostauksesta Jessyttimen huomaan!
Kunnon kuvia luvassa sitten taas joskus :X !


~ Ameebunen

-----------------------------


Derpherp.. Minä lisään tähän parit puoli-alastomat kuvat Rachelista.. Sain Raoukenilta tulevalle constantinelle korsetin, laitoin rachelille ja no.. Ei ollu alaosaa, joten ilman sitä mennään 8D

 Aijoo.. tamin uus meikki tähän alkuun keventämään ^^

Eipä mulla muuta tälläkertaa.. Ensikertaan :3
~~ Jessy3 kommenttia:

 1. Ihana asu tuolla pikku Miolla ;___; Ja tuo korsettikin on aikamoinen nättimys!

  VastaaPoista
 2. Omg noi korsettikuvat on niin nättei.

  VastaaPoista
 3. Olin ihan että "KÄÄK! Nyt se on myyty!!" kun luin täältä blogista että Jessyn Mio-nukke lähtee. Mutta onneksi se ei sitten lähtenytkään kauas! <3 Muistakin sitten pliis kuvata sitä runsaasti, Ameebs~ :)

  (...ja vaikka tällaisen sanominen nukkeharrastuksessa on iso tabu ja niin ei saisi koskaan tehdä yada yada yada mutta sanonpa nyt kuitenkin; Jos joskus päädyt tuost Chibi Renistä luopumaan niin pyydän ja anon että otat silloin minuun yhteyttä koska täällä sille on aina rakastava koti tarjolla ;33 )

  VastaaPoista