sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lumileikkejä

Heiputihaiputi, Ameebu tässä (ihme kyllä) ! Juuri kun tuli valitettua surkeista keleistä ja siitä että kaipaisin lunta , niin sittenhän sitä myös SATOI! Fuck yeah!

Pääsin siis pikaiselle kuvausreissulle ennen kuin jäädytin sormeni ja kamerani akkuni päätti sanoa itsensä irti. Parempi nyt näin että saan edes yhden kuvapostauksen ennen joulua ! :D
Mukanani Osiris (joka kokeili joskus aikoinaan ostamiani Soom Bazael käsiä , valitettavasti ne ovat huomattavasti sinisempää harmaata kuin tuo Resinsoul kroppa :C Saa nähdä pidänkö ne herralla vai en mutta anygays! ) ja Mio ( peruukiton ressukka ) !

Nauttikaahan siis , ja toivotaan ettei tämä ole viimeinen postaukseni ennen joulua , mutta jos on niin. HYVÄT JOULUT kaikille lukijoille!
Pahoittelen myös sitä että kuvat toistavat toisiaan :) En osannut päättää parhaimmistoa niin läntin kaikki "paremman näköiset" postaukseen!

 Mio sai juuri vähän lisäystä asustukseensa , ei sitä lumessa voi tarpoa ilman kenkiä ja sukkia! :) Peruukki vielä uupuu mutta silti pikkutyttö on niin hauska kuvattava ,ettei se minua edes tunnu haittaavan!

+Taiteelliset lumituotokset!
Kiitoksia taas kaikille lukemisesta :) !
Nukkeja odotellessa! Vieläkin elättelen toiveita että joskos harmaa matomieheni saapuisi ennen jouluaattoa , mutta saa nähdä! :D Aikaa on enää vähän.

Editt //  PPPRRGGHHT! Gongi tullissa! NUKKEPOSTIA SOOOOOOOOOOOOOON!

~Ameeba

1 kommentti: