perjantai 12. joulukuuta 2014

Toivelista meeemu? :O

Heipparallallaa! Ameeba täällä , yllättävää eikö? Jep , minä olen koomaillut vieläkin nukkeineni näin kuvaamisen kannalta , mutta sitä enemmänkin olen räplännyt suunnitelmia ja odotellut puketteja :) Jessykkä ei ole ainoa joka odottaa nukkeliutaa!

MUTTA tämän päivän uutisaiheeseen - Eäh? Siis aiheeseen! Meidät haastettiin taas kerran mitä mielenkiintoisempaan memeen , ja mikäpäs siinä , me otamme haasteen vastaan! ( Meme senlisäksi oli oiva sattuma , olimme nimittäin suunnitelleet tekevämme "haave/toivelista" postauksen joskus joulukuun aikana ,samalla kun pohdimme nukkevuotta . Mutta tämä antoi meille mahiksen tehdä oman erillisen postauksen sillekkin aiheelle *MUAHAHA!* )

Minä käytän nyt tilaisuuden törkeästi hyväkseni ja aloitan!

------

1. How many dolls are on your wish list currently?

Monta! Liian liian monta! Mutta mistä aloittaisinkaan ... Osa haaveista on sellaisia jotka on tarkoitus toteuttaakkin , kun taas jotkut vähän sellaisia "voisin ottaa mutten tiedä ostanko ellei tapahdu ihmettä ja voitan lotossa" - nukkeja. Ja unohtamatta niitä joille etsin vielä sopivaa moldia , on siis muutama hahmo jotka haluaisin edottomasti hahmottaa , mutta sopivaa nukkenassua ei ole vielä löytynyt :) Niitä nyt en siis ala laskemaan tähän listaukseen ,heheh!
BJD- puolen haavelistani onkin pidempi , must have nukkeja taitaa olla vain yksi , mutta haaveita riittää :) Listaan ne tähän koska ainahan sitä saa unelmoida ! :D
Ainokainen Must have nukkeni on DollChateau Mephisto.Pheles , sillä olen totaalisesti ihastunut näihin rimpulaukkoihin ( Ja vielä herkullisempi yhtälö olisi saada herralle Dorolesin kroppa! ) .
Loput haaveistani taas ovat enemmänkin suunnitelmallisia tai randomeita himottuja moldeja/malleja :3 Kuten esimerkiksi : 

IOS - Lacrimosa ja Blood + Kroppia kiitos!
SoulDoll - Souloid Kowalski ( Tämä on haave joka ei varmaan iiikinä toteudu , onhan kyseessä niin hankalasti saatava malli :D Dayuum! )
Dollshe - 28M Classic BODY lisäkäsillä! *Droooolls* , Rosen
Crobidoll - Martin tai Leo (Limited molemmat >_<) , Mikhail Day Dream (Limited)
Soom - Dia ja Sard veljekset! ( Tämä idea on kaukainen mutta himottaisi :D Soomit eivät ole oikein selvinneet käsissäni kovin pitkään muuta kuin Idealian koossa , mutta onhan niitä täällä silti 1 kokonainen ja 2 päätä :I So why nowt..)

+ Paljon kroppia raukoille jotka eivät niitä omista :I


(PS. Tähän on hauska nyt mainita , mutta tutkiessani haavelistaani näin että yksi Must have haaveistani oli julkaistu uudelleen! TILAUKSEENHAN SE LÄHTI! IOS Anarmonia täältä tullaan (siksi en listannut herraa tähän :D HAH )!  Kiitos Safirille joka täggäsi meidät tekemään tämän , olisin varmaan kokonaan missannut herkkupalan uudelleenjulkaisun o__o Ios ei näistä ilmottele kovin usein erikseen niin on aika lottovoitto huomata kuukauden kestoiset uudelleenjulkaisut...)


2. How many Larger (65cm+) dolls are on your list?

Umh , *vilkaisee listaansa ja kysymystä * ... Melkein kaikki? Lasketaanko Soomin peruskokoiset miehet isommiksi , ovathan ne nyt kuitenkin 68?!

3. What about 1/3 sized dolls?


YKSI! Crobidollin Mikhail! Tämä on ehdottomasti pienin ehdokkaistani , ja hahmoaan varten juuri sopiva. Hahmo kenelle tuon haluaisin kuoreksi on kuitenkin lyhyempi herra.

4. And 1/4?


*Krhm* Zero-desu..
5. 1/6 and smaller?

Tämänkokoisissa minulla on kyllä pieniä haaveita , nimittäin pari aivan älyttömän suloista art- eläin nukkea, 3D printatut katit ja resiiniset lohikäärmeet kyllä kelpaisivat :) Mutta liekö koskaan tulossa? Aika näyttää , kun nämä isot miehet imevät rahani , ja sieluni.


6. What is your grail doll?


Taas sen toistan , mutta olen onnekas sanomaan että omistan jo grail nukkeni , ja Viimulihan se on!
Vaihtoehtoisia grail kilpailijanukkeja ovat ehdottomasti olleet Souldollin Souloid Kowalski ja Loongsoul GongGong ( joka on nyt muuten shipattu kohti kotia<3 ).7. What is the most expensive doll on your wishlist?

Tuo Kowalski on 1200$ ilman MITÄÄN , joten oletan että jälleenmyynnissä hinta paisuisi taivaisiin , senlisäksi haluaisin sen kropan maalattuna , joka lisää hintaa vielä enemmän >_< </38. What about the most inexpensive doll?

Luulempa että se on tuo Dollchateaun Mephisto.Pheles .. Niin moni haavenukeistani on limited kappaleita , soomilaiset olisi varmaan helpoin saada jälkimarkkinoilta... ;A;''9. Which doll do you most look forward to getting in the future?

Uggh , siis niistä jotka ovat tulossa vai haavelistalla? Täytyy kyllä sanoa että odotan järjettömästi matomieheni kotiinsaapumista ja nyt kun tuo perhanan Anarmoniakin julkaistiin , olen taivaassa.. Mikään yllämainituista haavenukeista ei vedä vertoja näille kahdelle :)10. Lastly, can you list all the dolls on your wish list?

Olin yli-innokas ja vastasin tähän jo tuossa 1. kysymyksessä *points up up up*! 


Tag some people to keep it moving!
ÖÖÖÖÖÖÖÖH! Sinä joka luet tätä , DO IT! ITS FUN!


Ameebus kuittaa ja heiluttaa taas kättään , kadoten pimeän huoneensa nurkkiin odottamaan valonpilkahdusta nukkeharrastuksen kanssa. ( Pliis , sataisi nyt edes lunta! Nuo kelit ovat karseita nukkekuvaukseen joten en edes HARKITSE lähteväni viemään ukkojani kurakylpyyn! Sisäkuvaukseen ei riitä valo ja NRRGGHHH! )

Jos en aikaisemmin saa ihmeen kaupalla jostain kuvia ,seuraavaksi todennäköisesti näette minut postaamassa Loongsoul GongGongin avauskuvia tai "Nukkevuosi 2014 postausta" .

( Saanko nyt vielä loppuun ragettaa että meikattavana olevat pääni ovat pian, maaliskuussa 2015, olleet VUODEN meikkaajalla lojumassa? Ugh , haluaisin heidät jo takaisin ja kuvattavaksi , mutta minkäs sille voit. :) Meikkaajalla on omat menonsa ja ongelmansa ,joten yritän pysyä kärsivällisenä! )


~Ameebabubi

-------------

JAAA jessyn vuoro herpata ja derpata tämän memen kanssa!

1. How many dolls are on your wish list currently?

No tuota tuota. Itse olen aika hyvin toteutellut unelmia, mutta on silti muutamat jotka olisi kiva saada, ehkä jonain päivänä ^^. Listaan tähän nyt niitä jotka -mahdollisesti- hankin vielä joku päivä, on toki ihan mahdottomia never happening unelmia (kuten enaibit edelleen, mutta 2000$? nope.)..
Mut tota... Kuten viimesen vuoden aikana huomattu, "Never say never"...

Spiritdollilta olen alkanut kaipaamaan sellaista nukkea kuin  Snowdrop . Erittäin söpöisä :3
Sitten doll familyn Auriel, jonka haluaisin yhdeksi pitkäaikaiseksi hahmoksi, nimittäin auringonjumalaksi (hypsy hei, eiks ois kiva saada miesystäväs kotiinki juuu? <3)
Ja tottakai Loongsouldollin RuoXue, edelleen xD
Jonkun Withdollin msd tytön haluaisin, en vain tiedä minkä :). RosaCathy tai Rachel olis ihana ^^.
Ja sitten yks minifee pliiiis!  A la cartesta A-line minifee tyttö, Risse päällä mieluusti :3
Luts Tiny delf Gelda  uudeksi Villaksi :)

Siinähän ne.. En kuitenkaan hirveästi halua nukkekatrastani enää kasvattaa, mutta tuossa olisi muutama jotka haluaisin ostaa tässä jossainvaiheessa >-<


2. How many Larger (65cm+) dolls are on your list?

Yksi.. RuoXue, joka on sen 69 kai?


3. What about 1/3 sized dolls?

Yksi.. Auriel nimittäin :3 


4. And 1/4?

Kolme, koska en halua kaikki withdollin tyttöjä joten lasken vain yhden niistä tulevaksi whistlistalla! xD

5. 1/6 and smaller?

Lutsin pikkutyty, muuten kyllä ei o_o ihme!

6. What is your grail doll?

Omistan jo molemmat grailini! Eli Soom Onyx ja Cerisedolls Constantine :) Nyt minulla on molemmat joten saamattomia graileja ei ole, hihii! <3 7. What is the most expensive doll on your wishlist?

RuoXue luultavasti.. Isotissinainen ja sen vaatevarastot lol. 


8. What about the most inexpensive doll?

Lutsin pieni kimittäjä :3 


9. Which doll do you most look forward to getting in the future?
No tuota.. Ameeban lailla kysyn että onko nyt tarkotus puhua niistä jotka haluaisi tulevaisuudessa tilata, vai jo tilatuista? Noh! Kuitenkin, Odotan tilatuista eniten tällähetkellä harmaata constantinea, ja eniten toivon tulevaisuudessa että saisin hankittua joko RuoXuen tai Aurelian, koska hnnngh... Mutta pitää ensin totutella tohon SD kokoon..


10. Lastly, can you list all the dolls on your wish list?

 . . . Jaa. 


Tag some people to keep it moving!
Dollover, sinut on tägätty. Itke. 

Ja sitten vähän kuvasia! Ompelin Alexialle vähän peittoa ettei tarttee tissisillään hillua ympäriinsä, joten tässä muutamat kuvat ompeluksesta + uusista sukista jotka hain postista :)
Eipä kai muuta.. Ensikertaan? Toivotaan että Ameebakin innostuisi taas nukeista kohta! :D 

~ Jessy

2 kommenttia:

 1. Yay, kiva oli lukea teidän molempien haaveista :) Lol täytyy varmaan lukita ittensä kohta johonkin onnenamulettiin, kun näytän viime aikoina olleen useasti osallisena jollain tapaa siihen, että immeiset saavat haavenukkensa XDD Onnea Ameeballe siis, piiitkä komea ukko tulossa! ♥

  Ihanan hempeän mekkosen Alexia saanut *w* Sopii hälle oikein kauniisti~ Nuo tuollaiset printtisukat on hirmu söpöjä, itsekin on tullut hamstrattua niitä erilaisia XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vain on tuuri ja pääsee toteuttamaan muiden haaveita, samalla kun pääsee omista nukeistaan eroon josita ei niin paljoa välitä enää. Ameeballe toivotaan että nukke tulee nopeasti! :)

   Kiiitän! Odotan hirveästi tosin että se oikea mekko tulisi, toivotaan ettei China post oli niin hidas .. Ehkä ennen joulua..
   Nuo sukat on juu aivan mahtavia! Pitää kyllä itsekkin hankkia niitä ehdottomasti lisää, kun niitä SD koossa on enemmän kuin MSD:lle, joten sukka varasto tulee olemaan järkyttävä vielä jokin päivä.. Kuten myös varmaan kenkävarasto.. :'I

   ~ Jessy

   Poista