keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ameebusrandomus

Heippa hei! Taas pitkästäaikaa vähän postausta ennen viikonloppua! Satuin tänään kävelemään töistä kotiin hyvän kelin takia ja mukanani roikkui kolme pikkuruista tyttöä. Mikäpä parempi tekosyy ottaa kuvia! Eivät ole ehkä erikoisia , mutta edes jotain! :33

Samalla heitän tänne myös pari ylijäämäkuvaa pikku "haasteprojektistani" , tänne en laadultaan huonompia innottomia räpsyjä laittele , ne löytyykin sitten muualta. Tiukasti yritän saada kuvan per päivä , oli sitten kuinka roskaa tahansa! Hah!


 Azone tyttö on saanut hurjaa huomiota lähiaikoina, yritän boostata intoani tähän uuteen nukkemalliin! Kobato on saanut etuoikeuden olla jokaisessa päivittäisessä kuvassani esittelijänä. Vaikka näyttää siltä että neiti pikemminkin on vain linssilude.
Mio uusine peruukkeineen , mietin vielä mitä noiden lettienkanssa tekisi , jokseenkin ovat liian isot omaan makuuni , mutta en ole jaksanut lähteä niitä availemaankaan tai poistamaan :3
Sääli ettei Leeke teettänyt peruukkia mittasuhteellisesti samalla tavalla kuin SD peruukki vaan nyt oli läntitty SD peruukin letit YOSD kokoon :I Noh.. enköhän minä vielä jotain keksi!
 
Ja lopuksi ylijäämäkuvaset jotka olivat ihme kyllä julkaisukelpoisia!
Gah.. Gonggong/ Jing lainaa vieläkin Viimulin peruukkia ja alan tykästyä tähän yhdistelmään..Fuck.. Heh , tuo sama malli pitänee hankkia erivärisenä herralle, etten toista liikaa itseäni ;D Ei Viima kopiota tänne vaikka niin herraa rakastankin.. Olisi se nyt hassu kun 2/3 grail nukesta olisivat stylaukseltaan samanlaisia!Kiituksia taas katselusta! Tälläkertaa postaus oli lyhykäinen ilman suurempia pulinoita joten nauttikaapahan kuvista! Kun niitä kerrankin taas saatiin X)!
Viikonloppuna saattaapi tulla näitä enemmänkin jos nyt Jessyn kanssa saataisiin otettua edes muutama kuva.

~Ameeba

1 kommentti: