torstai 3. maaliskuuta 2016

Oikea asiapostaus?!?? (Vertailukuvia)

Heiiiii!
Jessy täällä.. taas.
Kun ei näytä siltä että toinen suomeen jo saapunut tyttö tulisi huomenna, uskallan sen varjolla postata tänään.
Tosiaan, vähän asiallisempaa postausta kun vaan meikän perus derppailuja. Suunnitteilla on vielä kaksi "asiallisempaa" postausta, mutta tämä on niistä nyt ensimmäinen!

Eli suunnittelin ottavani vertailukuvia souldollin tytöistä. Lähinnä ihonvärien ja bustien vertailulla. Kun noilla tytöillä nyt on erikokoisia busteja, niin näkkeepähän ihmiset eron. Posetuksesta ym. myöhemmin lisää, mutta tässä nyt keskitytäät muihin juttuihin! u_u
NUKKEALASTOMUUTTA INCOMING. :>

Aloitetaan ensiksi koko kolmikolla! :3
Melusine (Devonia), Nova (Aehael) ja Nyx (Junia) <3.

Värivertailut kolmesta.
White skin on oikeasti melkein paperinvalkoinen, Violet Gray on .. No. Violetti, hieman harmaaseen taipuva, mutta violetti. Cocoa Milk on, kuten nimestä voi päätellä, tollanen maitokaakao, vaalea maitosuklaa jne. :)

Iskin vielä White Skinin muiden vaaleiden ihojen joukkoon. Yksikään näistä eti tälläisenään mätsää, mutta olettaisin että täysin uusi Fairyland, tai Soomin uusi, paperinvalkoinen ihonväri sopisivat. Ehkä myös dollzonen uusin valkoinen hartsi.
Lutsi hartsi on liian pinkihtävää puhtaanvalkeaan Souldolliin verrattuna.

SITTEN niihin vertailuihin!
Molemmat bustit. Eli Large ja Small. Molemmat on nättejä, mahtuvat vaatteisiin (Tuolla largella on vähän ongelmia tiukimpien kanssa). Haluaisin näiden väliin ehkä vielä yhden koon, koska välimuotoja ei ole tällähetkellä. Small bustin jointti on myös edestä, tottakai, hieman erimuotoinen ja saa tietyt poset näyttämään erilaisilta. 

Ylempää kumpikin näyttä samalta, kuitenkin.

Kumartelua. Hyvin taipuu eteenpäin, ja taipuu tästä enemmänkin.

Näin ikään. Tässä taitettu niin pitkälle kun pysyy itse asennossaan. Taas, huomatkaa että small bustin jointti on erimuotoinen. Ja siksi näyttää omaan silmääni paremmalta taivutettuna. Eli small bust vie tässä 1-0! :) 

???? %D .. Okei, näistä headcap jutuista lisää myöhemmin.. 

Taivutettuna niin taakse kuin menee ja pysyy itsekseen. Kumpikin kehoista on firman stringaama ja sueedauksia ei ole. Tässä iso busti vie, 1-1 tilanteella voiton omaan silmääni.

Sivulle hops. Taas sulavamman muotoisen jointin ansiosta small bust vie, pisteillä 2-1 :) . Molemmat näyttävät kauniilta. Taipuisivat tätä pidemmällekkin, mutta ei pidä asentoa enää niin varmasti. 

Vielä vierekkäin. Small bust on jointin toimivuudeltaan voittaja, mutta pidän enemmän large bustin estetiikasta.  Kumpikin on kuitenkin nätti, ja toivoisin että souldoll tekisi joku päivä tosiaan näistä sen välimuodon :) .

Sitten headcap wtf?

Devonia on Aehaelia vanhempi, ja Junia Aehaelia uudempi, mutta silti Devonian ja Junian päät kiinnitetään samalla tavalla, kun taas Aehaelin headback on eri tavalla kiinnitetty. Miksi? 

Aehaelin päässä on sama mekanismi kuin (ainakin vanhemmissa) Souldollin SD-nukeissa.
Kumpikin metodi toimii mielestäni hyvin. Kaksi magneetti aukeaa helpommin, ja lähtee (omassa käsittelyssä) helpommin peruukin mukana irti. Mutta tuossa "Klipsu"ssa on myös ongelmansa, koska se pieni klipsuosa on niin hauras että katkeaa varmasti helpolla. Mutta muuten pidän siitä enemmän, koska (ainakin tällä editionilla) pitää pään paremmin kiinni. Kumpikin toimii, mutta ihmettelen lähinnä että miksi tämä vaihto on tehty välissä?
Laitoin Souldollille asiasta kyselyä, ja toivottavasti vastaavat. Asia ei millään tavalla minua henk. kohtaisesti haittaa, mutta olisi hauska tietää syitä tälläiselle eroavaisuudelle!

/ EDITTO :Syy saatu. Näillä päillä on eri skulptaajat, ja kukin skulptaaja on saanut tehdä oman mielensä mukaan headcap systeemin. :) 

Kolme lerppakorvaa vierekkäin. Junian pää on paljon pienempi kuin Aehaelin ja Devonian. Devonia on selkeästi leveämpi ja hyvin paljon kananmunan muotoinen. Aehaelin pää on "maturempi"; pidempi / korkeampi. ja Junia on tollanen pieni pyöreä pullaposki. Kaikki on kuitenkin kauniisti skulptattuja, enkä näe missään virheitä. Kaikki pukevat myös 6-7 peruukkeja napakasti, ilman tippuiluja. Usein 6-7 msd päilläni joudun laittamana teippiä tjsp avuksi pitämään peruukin paikoillaan, mutta näille kaikki 6-7 peruukit mitä olen kokeillut, istuu todella napakasti eikä tippuile helpolla, vaikkei mitään päälaelle tarttumisapua tuovaa laitakkaan.

Junian Elf ja Animal päät. Kuin kaksi eri moldia, eivät näytä toisiltaan Juurikaan. Pääpiirteet ovat samat, mutta silmät, korvat, ja huulet kun eroavat niin tuo jo aatteen täysin uudesta moldista.
Juniasta vielä sen verran, että suunnitteilla on "kunnon" review kys. nukesta, jossa puhun enemmän posettamisesta, laadusta jne. Joten stay tuned, jos se kiinnostaa!

Ensikertaan taas!
- Jessy 

2 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo kaakao. <3 Kiitos näistä vertailukuvista. :) Mukava nähdä millaisia eroja näissä on keskenään ja kaikki ihanat korvat! Tykkään kyllä tuosta Junian elfistä myös ihan hirveästi. *3*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on kyllä ihan mahtava! Vähän vaaleampi kuin ekojen kuvien perusteella odotin, mutta toisaalta nimikin sen antaa selville että on maitokaakaon värinen.. Korvajengi, koska rakastan korvallisia olentoja! Se on tosi söötti, pitäis vaan antaa sillekkin meikki.. :D

   - Jessy

   Poista