keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Lisää Böxei! (◞⁎˃ᆺ˂)◞*✰

Jos Jessy sai hetkisitten nukkensa niin sain minäkin! Yaaay! Hiljaiseloni jatkuu mutta kipeänä on aina mukava saada piristävä aamupaketti ovelle! Miltein 9 kk sitten tilaamani nukke saapui kuin saapuikin ovelle!

Kyseessähän on Peakswoods Kasspio sinisenä , ja tuota maksoin pitkään osamaksulla ennen kuin valmistus itsessään edes alkoi! Mahtava saada pikkuäijä kotio!


Paketti oli suloisen turkoosi , JA PIENI... En ole tottunut näin pieniin ja compakteihin SD kokoisiin laatikoihin.. Toki olihan nukella vähemmän mittaa kuin yleensä äijilläni , mutta silti!
 
Söpö pikku teksti boxin kannessa~ Nuken mukana tuli nämä viisi hurmaavaa korttia :D Ja tottakai aitoustodistus jonka löysin nuken alta vasta kuvaamisen jälkeen , lol!


Sitten itse siniseen herraan! Ensimmäisiä kummajaisvärisiä nukkejani! Vaikka olen jo paljon näitä halunnutkin mutta SD koossa harvemmin on tullut vastaan.. Peakswoods on nyt tarjonnut niin herkullisesti erikoisvärejä... Voi olla että sorrun uudelleen jokupäivä ja hankin herralle seuraksi laventelin värisen kaveriksi!

 Nukke oli yllättävän heikosti suojattu , lukuunottamatta siis tyynyä , olen tottunut repimään bubblewrappia ja muuta sälää yllinkyllin poikieni ympäriltä , noh , ehjänä selvis perille silti!

 Söppänät handut!


Sitten nassuun! Valitsin herralle Kass Black Rabbitin faceupin , koska halusin lempeämpää katsetta.
Sopii hyvin Kasspionkin nassuun! Koska nuo nököhampaat olivat must owo

Vähän nassukuvia tuosta upeasta meikistä.. Peakswoods on taitava nassujensa kanssa ja minun oli pakko saada herralle default meikkiä!

( Vaikka toki olen nyt ottanut "ei meikittömiä" nukkeja linjan ostellessani , koska meikkien saaminen ja hankkiminen on niin työlästä >_< Ja minulla ei tunnu riittävän enää kiinnostus ja luotto näiden tilaamiseen... viimeisille nakupäille on pakko hankkia meikki konstilla tai toisella mutta anygays , se voi tapahtua hiiiiitaasti.. onneksi niitä kroppiakaan ei vielä ole... )
Sitten väliaikaiskampetta päälle! Herran peruukki on ainoa joka jää , silmstä en ole varma koska nuo nätit siniset sopivat kyllä.

Asustus täytyy hankkia , mutta sekin jää tulevaisuuteen , heh..
Kuhan saan taas säästettyä rahea :33
 

Jees siinäpä siis uusi herrakkeeni.. Hänelle oli hahmo mutta olen odotuksen ajan unohtanut kokonaan mikä tästä nyt piti tulla.. Muutenkin olen ollut vähän koomassa nukketarinan luomisen kanssa ,ehkä ihan vain etten ole jaksanut/viitsinyt kamalasti säätääkkään nukkejeni kanssa lähiaikoina.. Minulla ei ole tähän mitään tekosyytä kuin elämänmuutos ja oma innottomuus XD 

Ehkä minä vielä nousen! Rakastan nukkejani silti älyttömästi , mutta fiilikseni tehdä näillä mitään on ollut nolla! Onneksi silti vitriinien ihailu ja joskus uusien asukkien saapuminen piristää ^u^ !

Nyt vielä yksi "hupsis" ostokseni kun pääsee kotiin minulla ei ole ketään tulossa eikä ostoslistalla o_o Thats scary mates.. reeally scary.

Toki , yhden ihanuuden missasin , olisin niin halunnut tässä kuussa myytyä Dollchateau minihämähäkkiä meikkeineen.. mutta rahan puserrus tämän herran tullien lisäksi oli mahdotonta edes aloittaa layawayta! FEK! Harmi , mutta ehkä jälkimarkkinoilta! ( Niinkuin se perhanan RD K kanssa..)


Kiitos katselusta! Seuraavaan kertaan joskus hamassa tulevaisuudessa! Dyn dyn dyyn!
*valuu takaisin overwatchin ja muiden pelien pimeään maailmaan*
~ Ameebaporo

6 kommenttia:

 1. Ihana nukke sinne kotiutui! Ja tosi kaunis tuo sininen väri. Herran faceup on myös ihana ja peruukki hirmuisen herkullisen värinen. Alkoi heti houkuttaa fantsuväriset nuket! :D

  Mullakin nukkeharrastus ja kaikki muutkin ovat sellaisia, että ne menevät vähän kausittain. Joskus tekee hirmuisesti juttuja lyhyen ajan sisällä ja sitten on vähän aikaa hiljaisempaa. Eikä siihen aina mitään erityisempiä syitä ole. Toivottavasti nukkeuluintosi nousee taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Minäkin olen ennen ollut vain harmaiden ukkeleiden perään näin fantsuväreissä mutta täytyy sanoa että tämän sinisen jäbäleissönin jälkeen kelpaisi kyllä muutama muukin sävy! :D Ei muutakuin fantsuvärejä metsästämään!

   Ahh , juuri tämä kausittainen innostuminen ja harrastelu pätee minuun. Joskus joku asia nappaa enemmän kuin joskus ja joskus kaudet voivat olla todella pitkiä! Uskon kyllä että nukkeintoni kyllä nousee vielä! :3 Sitä vain odotellessa!
   ~Ameeba

   Poista
 2. Ooh, sinä sait tämän herran jo kotiin! *o* Itse odottelen vielä saapuvaksi omaani. Muuten sama setti tulossa, mutta omallani väri on valkoinen :D Kerrassaan upea ilmestys hän ja tuo peruukki on niin ihanan sävyinen ♥

  Itse kanssa ihastuin siihen Dollchateaun hämppikseen ja menin tilaamaan sen... Bye bye money >.<; Harmittaa puolestasi, mutta toivottavasti lykästää jälkimarkkinoilta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirosin kun sain PeaksWoodsin shipping confirmaation , harvinaista mutta kyllä! :D Olihan se mahtavaa, mutta juuri kun olin silmäillyt DC hämähäkkiölleröä osasivat sitten shipata juuri väärään aikaan, Hahah! Jos olisivat lykänneet vajaalla kuukaudella olisin voinut aloittaa ehkä lyhykäisen layawayn hämppyriin enkä heittää supersummia tulleihin , damnnn youuu tulli! XD NOH, onneksi olemassa on aina jälkimarkkinat ja ehkä välittäjät jotka ovat saaneet stockkiin hämyreitä! Ihana kuitenkin kuulla että edes yksi pikkuhämppyri on tulossa suomeen! Tulen vauhdilla ihailemaan kuviasi hämystä kun saapuu! Ja toivottavasti sinunkin Kasspiosi päättää lähteä matkaan pian!

   ~Ameebu

   Poista
  2. Ääh, voi ei miten kurjaa tuuria! X'3
   Pidän sormet ristissä, että siekin saisit vielä oman hämiksen.

   Poista
 3. wefWKFKSDKSDFKSFd ihanaihainasiasdids rakastan tota styleä ja hiuksia ja ahahahsajdfjsfd tulee ihan mieleen joku itsekeskeinen vampyyririnssi. *n* <3

  VastaaPoista