tiistai 6. syyskuuta 2016

Naamahehkutust

Ensi kuvat, sit selitys koska HHHHHHHAIP!

Joo eli tota noin niin näin joo. Ihan hirveen vähäkuvainen postaus, mutku kädet tärisee tuhatta ja sataa koska oon ihan tätinöissä.
Sassy lady Hestia oli siis Greeneryllä hoidossa, ja sai ihanan naaman sieltä kyllä! Leidi on nyt ihanan tuima täti. Sain tässä odotellessa kirjoiteltua tiedotkin hänestä tuonne hahmojen puolelle. Iskin vähän dramaattisempaa menneisyyttä, ja Hestia kaikesta huolimatta on hyvisten puolella, vaikka ehkä ulkonäöllisesti tulee pahis-neutraali mieleen :D. Tämmönen lohiskärmes leidi, tatskojen kanssa vielä työskentelyä, ja isken lävistyksiä naamaan (kunhan keksin että minne)..

Anteeksi tästä meidän lagimisesta, ollaan hirveän hiljaisia. Ameeballa muutto ja mua vaivaa muuten vaan huonot ajat. Mutta kyllä me tästä noustaan, kestäkää tätä hiljaisuutta ! Kiitos kaikille jotka siitäkin huolimatta lukijoina pysyvät ja kommentoivat, piristää kivasti päivää ^^.

Ensikertaaaan!
- Jessy

3 kommenttia:

 1. Hei Jessy <3 Ihana Hestia, todella kaunis meikki, etenkin pidän tuosta sinisestä rajauksesta silmissä. Mukava nähdä sieltäkin uutta postausta. ^^ Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Greenery teki hyvää työtä epämääräisten ohjeideni + sekä mallikuvien peruisteella. Ja hyvä että tälläiset lyhyemmät mähmäpäivityksetkin kelpaa, olin paineissa että viitsinkö postata kun on vaan neljä kuvaa muttakun! :-D
   - Jessy

   Poista