sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Kaikki hyvä loppuu aikanaan?

Tämän on pakko olla vaikein postaus mitä oon tähän blogiin koskaan kirjoittanut.

Monet varmaan huomanneet että en ole postaillut aikoihin ollenkaan, ja koko blogi on jäänyt mulla vähän taka-alalle.
Taustalla on vaan yksinkertaisesti laiskuus. Blogi tuntuu niin "hitaalta" medialta toteutta, ja tuntuu että saan enemmän irti "nopeammista" medioista - Facebook, Instagram, Tumblr.
Blogin updateeminen on jäänyt kovin huonoksi, en ole nukketietojakaan editoinut vaikka siellä on tapahtunut muutosta jokasuuntaan.

Joten nyt on aika sanoa että minä astun taka-alalle tämän blogin pidosta.
7 vuotta on kuitenkin pitkä aika jona itsekkin olen blogiin kirjoittanut.
7 vuotta on pitkä aika mille tahansa blogille, ja onneksi Resiinirääpäleiden tarina ei lopu kuitenkaan, vaan Ameeba jää edelleen tätä käyttämään vaikka minä siirrynkin taka-alalle.

Tähän vuosien varrelle on mahtunut yhtä sun toista, nukkejen saralla on tapahtunut paljon. AJattelin koota tähän postaukseen vähän kuvia vuosien varrelta joista pidän erityisesti, ja hyviä muistoja sieltä sun täältä.

Haluan kuitenkin kiittää jokaista joka on minun puolestani tätä blogia seurannut, ja niitä jotka edelleen seuraavat.
Olen kiitollinen jokaisesta kommentista, tykkäyksestä, yhteydenotosta. Ihan kaikesta. Tämä harrastus ei olisi ollut koskaan sama ilman Ressun olemassaoloa ja blogi piti harrastusta monta vuotta elossa minulla kun en muualle enää oikein postannut.
Kuitenkin kaikki hyvä loppuu aikanaan. Nukkeharrastus ei lopu minulta, mutta siirtyy enemmän helpompiin medioihin jonne voi postata puhelinkuvia ym. turhia asioita, joita en blogiin olisi koskaan laittanut.

Postaukset säilyvät kuitenkin, ja palaan niitä lämmöllä muistelemaan. Nukkeprofiilit poistuvat aikanaan, otan niistä vain tiedot itselleni talteen.

En voi sanoa kuin suuren kiitoksen teille kaikille minun puolestani, ja Ameeballe toivottavasti vielä monta hyvää blogivuotta edessä. Kiitän Ameebaa siitä että 2011 loi tämän blogin kanssani, olen siitä ikuisesti kiitollinen ja iloinen.

Minut löytää tulevaisuudessa instagramista @paranoia.dolls nimellä. Facebookista paranoia.faceups nimellä , ja koitan tehdä nukketumblria jonain päivänä.

Nyt kuitenkin. Muistellaan menneitä, näytetään pari uutta kuvaa ja toivotetaan viimeiset hyvästit minun puolestani!

2011 joulusta hyvä aloittaa, melkein tarkalleen 7 vuotta sitten :) .


2012 alkuvuodesta Tami saapui porukkoihin. Tami on yksi nukeista jotka ovat lähteneet uusille teille, kun tämä todella lapsekas YOSD koko ei tunnu enää omalta. Miki on ja pysyy, mutta muut teenie gem kokoluokan nuket ovat lähteneet.Pidän näistä 2013 otetuista mustavalkoisista kuvista edelleen, harmittaa etten ole ottanut paljoa mustavalkoisia kuvia vuosien varrella näiden lisäksi.2013 oli myös vuosi jolloin Rosse saapui pitkän odotuksen jälkeen. Tämä tyttö on edelleen yksi suosikeistani, vaikken paljoa ole häntä kuvannut viimevuosina, olen silti kovin ihastunut nukkeen.

2013 Mogan sai myös uuden meikin joka hänellä on edelleen, josta pidän oikein kovasti.


2013 Nadja tuli ensimmäisessä skulptissaan, ja lähti aika pian muistaakseni myös. Nykyään Nadja on Lillycat Chibbi Moon, josta olen oikein tyytyväinen.


Hypätään vuoteen 2014, Radicelle tuli ja oli. Radicelle on myös matkustanut eteenpäin, jota toisaalta hieman harmittelen, mutta ehkä palaan tämän nuken äärelle vielä joskus.


Yulia myös vuodelta 2014. Hän on edelleen ryhmässäni ja ei ole lähdössä ainakaan nopeasti, edelleen rakastan tyttöä ihan loputtomasti.


2014 oli hyvä nukkevuosi, Aural oli myös yksi saapuneista. Aural on minulla edelleen, mutta on ollut poissa kotoa hoidossa Dolloverilla lapin ihmeellisessä maailmassa. Aural on myös edelleen kovin rakas nukke, ja yksi onnistuneimmista stailauksista mielestäni.


Kuten sanoin, 2014 oli hyvä nukkevuosi. Rachel, Alexia ja Melusine kaikki saapuivat 2014, jokainen heistä on edelleen ryhmässäni ja  kovin tärkeitä nukkeja jokainen.


2015 Lamin toinen formi, joka lähti myöhemmin pois.


Viimeisiä kuvia mitä otin vanhempien luona asuessa. Pitäisi ottaa tämäntyylisiä kuvasettejä useammin.

 
2015 uusivuosi jolloin Nova saapui ryhmään, ja 2016 alkuvuosi kun Dollover kävi kylässä. Nova näyttää edelleen täysin samalta kun tuolloin 2016!


Ei unohdeta että 2016 saapui ehkä uskomattomin nukkeni ikinä, en olisi ikinä uskonut että voisin saada harmaan Onyxin käsiini kun on sen verran hinnakas kaveri, mutta kas kummaa sellainen istuu edelleen kaapissa. Hestia on kyllä niin kovin rakas <3


Usva vuodelta 2017 uuden asusetin kanssa. Usvalla ei ole tällähetkellä kroppaa, kun kyllästyin siihen Supian kehoon.. Odotan että löydän sopivan kropan hänelle.


2017 vuoden Lami kun reissattiin Lapissa vanhempien kanssa. Lami on ja pysyy, silmät vain vaihtuneet mutta muuten samalta näyttää kun tässäkin.

Hypätään vuoteen 2018. Laitan kuvia joita en ole blogiin aiemmin julkaissut mutta on otettu tämän vuoden puolella.


Nyt on sen aika.
Kiitän kaikkia jotka katsoivat tämän postauksen alusta loppuun.
Kiitän kaikkia jotka ovat vuosien varrella postauksiani lukeneet.
Kiitän Ameebaa joka piti blogia minun kanssani nämä vuodet, ja toivon että blogi jatkaa eloaan vielä pitkään!

Kiitos Resiinirääpäleille.
Kiitos teille.
Viimeistä kertaa, toivottavasti näemme jossain muodossa jossain päin internettiä.

Kiitos katselusta, sanoisin ensikertaan mutta tälläkertaa viimeistä kertaa.
 - Jessy / Talvi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon kuluneista blogivuosista sulle! Olen kovasti nauttinut sun osuudesta tässä blogissa. Jään seurailemaan Instagramin puolella nukkekuulumisiasi! <3

    VastaaPoista
  2. *Salutes * Bruh ;__; ! Sääli että platformi ei ole se paras sinulle! Mutta olet ehdottomasti tervettullut tulemaan kirjoittelemaan takaisin koska vain , jos tuntuu siltä!

    Onnea sösiäälisessä mediassa , the most important thing is to HAVE FUN! >:3

    ~Ameeba

    VastaaPoista