Ameebaporon Nuket ~

Haaveena/Aikomuksissa hankkia:
 
DollChateau Mephisto.Pheles 
Ringdoll K - Limited edition
Little Monica Luke (Dragon)
PeaksWoods  Little Rabbit Alice in Wicedland
I.O.S Tauros
Loongsoul Longui (Devil Ver.)
Taeyang Sebastian + Nosferatu
Päätin vihdoin tehdä tämänkin puolen tänne jotta voitte lukea nukkejeni viralliset tiedot halutessanne!
Tulette kuulemaan nukeistani paljon eri teksteissä mutta tässä ovat viralliset tiedot jotka on suunniteltu antamaan kuvaa hahmosta ja myös mikä nukke on kyseessä!

Nuket ovat Saapumisjärjestyksessä

--------------------------
Valmistaja: Dollzone
Linja: 1/4
Tyyppi: Hid
Erikoisuudet: Vanha DZ kroppa ( ei tuplajointteja)
Resiiniväri: White
Pituus: 45cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: ??? ( En muista enää)
Saapumispäivä: 10.11.2009

Peruukki: Tatasparadise punainen pörrö peruukki.
Silmät: Elsa Floran New Steam 2 ( 12 mm ) + Luts stempunk silver
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole vielä~

Muuta: -

~~

Nimi: Hidan ( Sukunimi tuntematon )
Syntymäpäivä: 10.11.
Ikä: 14
Rotu: Jumalolento ( Harjoittelija )
Luonne: Hidan on erittäin hiljainen ja sulkeutunut persoona joka viihtyy enimmäkseen yksinään ja uppoutuu omiin pieniin puuhiinsa. Ei yleensä solmi mielellään minkäänlaisia ystävyyssuhteita tai suhteita ylipäätänsäkkään ellei henkilö joka pojasta on kiinnostunut hoida hommaa täysin itse ja jaksa painostaa poikaa niin kauan kunnes Hidan hyväksyy perässään roikkuvan henkilön. Yleensä yksinään oleskelevana Hidan ei ole tottunut sosiaalisiin tapahtumiin ja aukaisee suunsa kovin harvoin ,ellei jälleen kerran ole pakko tai asia on niin kovin poikaa itseään kiinnostava , silloin Hidanin piilotettu ystävällisyys ja pieni puheliaisuus pulpahtaa esiin. Hidan on kovin huolehtiva persoona niitä kohtaan jotka tämän lähelle ovat päässeet ja yrittää parhaansa mukaan auttaa , jokseenkin salaa muilta. Poika ei ilmaise tunteitaan näkyvästi vaan erilaiset tunnetilat pitää itse osata katsoa ja sekin voi olla hankala tehtävä. Hiljaisuus ja sulkeutuneisuus antaa vaikutelman että poika olisi kovin masentunut ja surumielinen , vaikkei välillä se itseasiassa olekkaan totta .

Pitää: Hidan rakastaa pieniä Pókemon figuureja ja muutenkin kaikkea kyseiseen sarjaan liittyvää ,eikä ujostele näyttää kiinnostustaan niihin. Siksi poika usein kuljetteleekin keräilyfiguurejaan aina mukana , minne ikinä menikin. Myös vaatteet joissa löytyy pientä karvareunusta tai vastaavaa on kovasti pojan mieleen (mutta pörröä ei saa olla liikaa , silloin se ei kelpaa )
Ei pidä: Määräilevästä isoveljestään ja Rodustaan joka aiheuttaa hallaa pojalle monessa mielessä.
Lempiväri: Musta ja Punainen (Kappas ihmettä)

Taustatarina: Hidan erotettiin perheestään noin 5 vuotiaana Jumalolentojen perinteiden mukaan ja lähetettiin isoveljensä Ashuran luokse oppimaan jumalolentojen tavoille .
Vaikka koskaan Hidan ei oppinut pitämään veljestään saati ajatuksesta tulla jumalaksi tämä on sitkeästi sinnitellyt tappelemassa isoveljensä kanssa 24/7 samassa talossa. Koulussa Hidan tutustui nykyiseen parhaaseen ystäväänsä Moganiin ja moneen muuhun. ( Pidempää kuvausta löytyisi tarinastani Gemeaux ,tosin , kyseinen tarina keskittyy enimmäkseen Hidanin isoveljen Ashuran menneisyyteen jne jne , mutta samalla se valaisee myös Hidanin menneisyyden saloja. )

Muuta: Hidan on harjoitteleva jumalolento joka valittiin seuraamaan Ajanjumalan jalanjälkiä , poika tosin ei ole kovin innostunut asiasta ja viiivyttelee tehtäviään parhaansa mukaan. Hidan haluaisi vain pysyä ihmisenä muiden ihmisten seurassa .
Ase: Aseenaan poika kantaa yleensä yhden käden miekkaa ja pistoolia ( Pistooli on enimmäkseen vain koristeena mutta hätätapauksessa sillä voi vähän ammuskella , osuminen tosin ei ole todennäköistä.)

Perhe: Vanhemmat + Veli ( Ja pojalta salattu toinen isoveli )
Ystävät/Kaverit: Yleensä Hidanin perässä kulkee Mogan Thran ( "Mo" ) jonka voi luokitella pojan parhaaksi ystäväksi. 

--------------------------Valmistaja: Dollzone
Linja: 70cm nuket
Tyyppi: Asura
Erikoisuudet: Limited edition 100kpl
Resiiniväri: White
Pituus: 72cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: Syyskuussa 2010 ( En muista enää kunnolla)
Saapumispäivä: 21.12.2010

Peruukki: Fullsetissä mukana tullut peruukki
Silmät: Leeken LG-051 silmät
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole vielä~

Muuta: -

~~

Nimi: Ashura ( sukunimi tuntematon )
Syntymäpäivä: ???
Ikä: N. 29 v
Rotu: Tiedon jumalolento
Luonne: Ashura on melko sulkeutunut ja erakoitunut persoona , lapsesta saakka Ashura on elänyt yksin (Erotettiin 3 vuotiaana vanhemmistaan jumalten perinteiden mukaan edeltäjänsä kuoltua) ja oppinut olemaan vain itsekseen. Menneisyytensä takia Ashura on myös kovin ennakkoluuloinen ja epäsosiaalinen. Ashura vihaa sitä kun tämän hommia häiritään tai muuten vaan muiden läsnäolo saa miehen sulkeutumaan omaan kuoreensa. "Todellinen" Ashura onkin kyseinen Ashura mikä poika oli vielä pienempänä , kovin ujo ja arka mutta valmis tekemään mitä tahansa tyhmää nuoremman kaksoiveljensä kanssa. Kaksoisveljen kuoltua ( Ashuran tapettua hänet n 15 vuotiaana jälleen jumalperinteiden mukaan. Jumalat eivät salli kaksosia ja jumalolennoksi valitaan yleensä vanhempi kaksosista ja toisen on tarkoitus kadota maailmasta "mystisesti". Yleensä omien sisarustensa tappamana ). Elettyään monia vuosia yksinään pian kuitenkin Mies sai vahdittavakseen vielä pienemmän veljensä Hidanin tämän aloittaessa jumalolennoksi harjoittelun. Ashura ei tiennyt pikkuveljestään ennen tätä ja siksi heidän välinsä on kovin kylmät.

Pitää: Kirjoista , soittorasiansa musiikista ja yksinolosta. ( Sekä kaksoisveljestään Shaoringistä ,sitä mies tosin ei myönnä )
Eipidä: Muista ihmisolennoista / sosiaalisista tapahtumisista. Kapinoivasta pikkuvelhjestään ,eikä paljoakaan mistään muusta kun mistä itse pitää.
Lempiväri: Ei ole

Taustatarina: Ashura ei ole koskaan elänyt kovin normaalia elämää. Jo lapsena tämät valittiin tulevaksi Tiedonjumalaksi . Siksi poika oli melko outo otus muiden lasten silmissä , kukapa olisi uskaltanut leikkiä/olla henkilön kanssa joka omisti mustat siivet ja myös punamustat silmät. Ashura oli aina heikko ja pieni itkupilli jota tämän pikkuveli saikin puolustaa aina. Ashuralle pikkuveli Shao oli täkein olento koko maailmassa eikä tämä olisi osannut kuvitella elämää ilman tuota. Kuitenkin 3 vuotiaana oli Ashuran aika siirtyä harjoittelemaan Jumalaksi tulemista ja tämä erotettiin perheestään. Ashura ei ikinä ymmärtänyt miksi näin piti käydä ja miksi juuri hänen piti tulla valituksi , poika ei pitänyt yhtään ajatuksesta joutua eroon perheestään. Kuitenkin Jumalten sääntöjen mukaan Tiedonjumalan harjoittelijan on aloitettava muita jumalharjoittelioita aikaisemmin sillä tämän tulisi oppia löytämään tieto kaikkeen itsenäisesti. Siksi Ashura asutettiin yksinään niinkin pienenä lapsena ja jätettiin suurimmaksi osaksi oman neuvokkuutensa varaan. Elämä oli kovin vaikeaa pienelle lapselle ,mutta onnekseen kuitenkin kukin jumalista piti poikaa tarkasti silmällä ja hoiti ongelmakohdat tämän puolesta. Ashura on siis lapsesta saakka tavannut Jumalia joka suunnasta ja oppinut tuntemaan nämä hyvin.
Ashuran suurimpana tukena toimi nykyinen Elämänjumala jolla ei vielä omaa harjoittelijaa ollut. Kuitenkaan Ashura ei itse pitänyt jumalista sillä tämä inhosi ajatusta että hänet vietiin pois perheensä luota , joten vaikka monet välittivät pojasta ei tämä sitä itse osannut ajatella.
15 vuotiaana kuitenkin oli aika toteuttaa eräs erittäin tärkeä asia Jumalten säännöstöstä. Ashura ja Shaoring jotka olivat syntyneet kaksosina oli erotettava etteivät jumalvoimat jakaantuisi molemmille , siksi nuoremman kaksosen oli kuoltava.
Ashura joutui kovan paikan eteen ja joutui vasten tahtoaan surmaamaan rakkaan pikkuveljensä. Tästäsyystä mies sulkeutui ja eristäytyi täysin. Ashura loi itselleen sydämmettömän kuoren vanhan pienen ja avuttoman itkupilli itsensä tilalle ja tässä ollaan pysytty. Ashura ei tunnu välittävän kestään saati mistään .
Kaiken kukkuraksi muutamien vuosien päästä tämä sai kuulla saaneensa uuden pikkuveljen joka oli myös valittu jumalharjoittelijaksi , ja tulisi opettelemaan jumaluutta veljensä luo koska virallinen jumala ei ollut kykenevä hoitamaan lasta. No sitähän Ashura ei kyennyt sulattamaan eikä millään suostu hyväksymään pikkuveljeään joka asustaa tämän luona. Luultavasti syy on selvä miksi tämä käyttäytyy niin , mutta kukaan muu sitä ei luultavasti ymmärtäisi.


Ashuran menneisyyttä voitte seurata tarinassani Gemeaux. (Sekä myös tulevaisuutta kunhan pääsen niin pitkälle , tarina saatetaan julkaista Blogiin joskus. )

Muuta: ~
Perhe: Vanhemmat , kaksoisveli (nuorempi, Shaoring) , pikkuveli (Hidan)
Ystävät/Kaverit: Ei ole , monesti muut jumalolennot "kehtaavat" Ashuraa häiritä.


---------------------------- Valmistaja: Luts
Linja: Delf
Tyyppi: Lu-Wen Vamp.
Erikoisuudet: Limited pää jonka saa vain Lu-wenin mukana. (Näin minä sen käsitin) Vamppyyrihampaat ja suippokorvat~
Resiiniväri: Normal Skin

Kroppa:
D-1 Flexi Perennial male body
Pituus: 64cm ( ? )
Resiiniväri: Light tan
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: (Pää) Maksettu 4.1.2011 - ( Kroppa ) 15.1.2011
Saapumispäivä: ( Pää ) 10.1.2011 - ( Kroppa ) 16.2.2011

Peruukki: Crobidollilta CRWL-22 (Light Black)
Silmät: 16mm Dollmore Eyes (I03)D16I03 + valkoinen marmorikuula sokeana silmänä
Meikki: Hartsilapsissa tunnetun Yennan tekosia
Customoinnit: Ei ole vielä~

Muuta: Nukke ostettu käytettynä pää ja kroppa erikseen.

--------------

Nimi: Lucifer Astaroth
Syntymäpäivä: ???
Ikä: Todella vanha.
Rotu: Langennut Jumalolento
Luonne: Lucifer on kiero kuin korkkiruuvi ja esittää "uhreilleen" niin mukavaa ja ystävällistä ihmistä saadakseen näiden luottamuksen. Lucifer rakastaa manipulointia ja siinä onnistuukin aina varsin hyvin esiintymällä erilaisena kuin oikeasti on. Mystinen mies silti pitää rauhallisista pelihetkistä , mutta myös nauttii pelien tuomasta jännityksestä. Lucifer pitää elämäänsä elämää suurena pelikenttänä ja koettelee rajojaan muiden olentojen kanssa. Vaikka mies joskus epäonnistuisi ei tämä lannistu sillä peli ei koskaan ole menetetty ja mies haluaa nähdä kuinka pitkälle omaa tavoitettaan tämä pääsee muita manipuloimalla . Todellisia tunteitaan Lucifer tosiaan harvoin vaivautuu näyttämään muille kuin omista unista luomilleen "ystäville". Kunnianhimostaan huolimatta Lucifer on laiska tekemään itse mitään toimintaan liittyvää vaan kerää itselleen tosiaan mistään tietämättömiä ihmisiä ympärilleen tekemään "likaiset" työt.
Valehtelukaan ei tuo ongelmia , mutta yleensä Lucifer pysyttelee rehellisenä ja jättää ne asiat kertomatta mitä ei itse halua tuoda tietoon.

Pitää: Ihmisillä "leikkimisestä" ja "pelien" pelailusta. Mies rakastaa koetella voimiensa rajoja ja aiheuttaa mahdollisimman paljon ongelmia niille jotka tätä vastaan ovat. Ja myös niille jotka vahingossa lankeavat miehen "tahtoihin".
Ei pidä: Tylsyydestä , liian hyväntahtoisista ihmisistä.
Lempiväri: Tumman sävyiset värit.

Taustatarina: Kukaan ei tiedä miksi tai miten Lucifer lapsena oppi vihaamaan todellisuutta ja loi itselleen unistaan mieluisemman maailman. Jumalaharjoittelijaksi päästyään tämän ei tarvinnut paljoakaan opetella osaansa sillä tämä oli aina keskittynyt uniinsa ja niiden kulkuun. Unenjumalaksi tuleminen ei siis ollut ongelma pienelle lapselle joka keskittyi nukkumiseen eikä halunnut olla hereillä. Opettajansa turhaan yritti saada Luciferiä luottamaan todelliseen maailmaan ja opettaa tälle tapaa elää maailmassa . Mutta päähänpinttynyt ajatus omasta maailmasta oli niin syvällä ettei uudet rutiinit ja opetukset auttaneet. Vastoin jumalten toiveita poika kuitenkin oppi kielletyn voiman jolla avata mystinen portaali/ovi/aikarepeämä omasta unimaailmastaan todellisuuteen. Kukaan ei kuitenkaan uskonut että siitä olisi niinkään kiltin lapsen käsissä ongelmia. Huonoksi onnekseen kuitenkin Lucifer pienenä ja ymmärtämättömänä päätti tuoda pikkuhiljaa omia olentojaan todellisuuteen . Pakottamalla Lucifer yritettiin saada lopettamaan voimansa käyttö , valitettavasti kuitenkin pakotus vain kasvatti Luciferin todellisuuden vihaamista ja toiveita luoda salaa oma maailmansa. Viimein vanhan Unenjumalan siirryttyä pois uuden nuoren jumalan tieltä oli myöhäistä saada miestä unohtamaan omaa päämääräänsä ,eli oman PAREMMAN maailman luomista. Jumalana Luciferin annettiin luoda olennon joka tulisi suojelemaan tätä tulevissa taistoissa ja pysymään tämän ystävänä.
Vuosien päästä Lucifer tunsi olevansa jo kyllin kyvykäs kokeilemaan kykyään ja vasten jumalten lakeja yritti muovata todellisuudesta oman maailmansa. Yritys kuitenkin epäonnistui muiden jumalten saadessa tietää yrityksestä ja Lucifer langetettiin välittömästi. Unihirviö tuhottiin vaarallisena ja Lucifer tuomittiin ikuisuudeksi Langenneiden jumalten tyrmään. Suurin osa Luciferin kyvyistä sinetöitiin pois käytöstä ainoastaan "harmittomat" kyvyt jäivät miehelle käyttöön ( Vaikka nykyisyydessä kukaan ei uskokkaan kuinka paljon Lucifer saakaan harmia aikaan tyrmässään vain muiden unissa esiintymällä ).
Tyrmää vartioi tarkasti Kuolemanjumala ja pitää huolen ettei elämä vankilassa ole mitään mukavaa puuhaa , monet langenneet ovat jo menettäneet järkensä tai luovuttaneet otteensa elämästä kamalien kokemustensa takia mutta Lucifer sinnittelee tiukasti , sillä tämä tietää että pian tapahtuisi jotain mitä koskaan ennen ei ole käynyt.
Tällähetkellä mies istuu vielä tyrmässään odottamassa suunnitelmansa uutta vaihetta, pakoa .

Muuta: Luciferilla on taito hallita ihmisten unia ja jopa siirtää oma mielensä niihin kuokkimaan ,näin Lucifer yleensä yrittää hallita ihmistä ja erilaisilla keinoilla aivopestä tätä puolelleen. Salaa mies yrittää päästä elinikäisestä vankeustuomiostaan ja päästä ulos Langenneiden jumalten "vankilasta" jota Kuolemanjumala vartioi .

Perhe: ???
Ystävät/Kaverit: Ei ole

------------------------------ Valmistaja: Ringdoll
Linja: Teenager
Tyyppi: Shao
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White skin ( ? )
Pituus: 64cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 28.10.2010
Saapumispäivä: 30.3.2011

Peruukki: RD:n fulsetissa tullut
Silmät: Fullsetissä tulleet lasisilmät
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole vielä~

Muuta: -

~~

Nimi: Shaoring ???
Syntymäpäivä: -
Ikä: Noin 19 vuotias
Rotu: Ihminen
Luonne: Shao on pirteydenperikuva , miestä ei miltein koskaan näe vihaisena saatika ängstäämässä vaikka tällä on takanaan kovin rankka menneisyys. Shao rakastaa laiskottelua ja ihmisten seurassa oloa ( Ja etenkin Donin härnäämisestä ). Shaolla on melkoinen miellytys makeaan ja ei ole yllättävää jos tämän näkee sohvalla mussuttamassa roskaruokaa tai mitä tahansa makeaa. Kumma juttu kyllä että vaikka mies syö loputtomasti kaikkea "epäterveellistä" tämä ei liho ( joka johtunee päivittäisestä liikunnasta ymsyms. Shao on kova juoksemaan nauraen pakoon härnättyään ihmisiä) . Kitenkin menneisyytensä ja koulutuksensa takia Shao voi olla myös hieman määräilevä ja sotilaskoulutus näkyy selvästi tämän eleistä ja olosta. Shao ei ujostele puhumista kenelläkkään ja saattaa tulla vinkumaan kenelle tahansa jos on tylsää.
Myös taistellessa Shao saattaakin alkaa pulputtaa vastustajalleen vaikka mitä ,mikäkös hämmentää tilanteen. ( Shao tykkää esimerkiksi Pulista Valon tai Moganin kanssa niitä näitä jos ei itse ole kohteena )
SHAOLLA on suuri suuri addikti kokikseen ja poitsu hörppiikin sitä sitten melkein 24/7 .

Pitää: Kaikesta makeasta/ruuasta ylipäätänsä ,puhumisesta , muiden ihmisten/olentojen härnäämisestä. Juoksee mielellään!
Ei pidä: Tylsyydestä , pahasta ruuasta , ilkeistä ihmisistä , jumalista.
Lempiväri: Kaikki mahdollinen kirkas ,erityisesti vaalean vihreä.

Taustatarina: Shaon elämä ei ole koskaan ollut kovin normaalia. Lapsuutensa kolme ensimmäistä vuotta tämä sai elää normaalia elämää perheensä seurassa mutta isoveljen tullessa valituksi jumal harjoittelijaksi oli kaksosesta sääntöjen mukaan päästävä eroon. Shao lähetettiin paikalliseen armeijaan "orpolapseksi" jossa tästä pidettiin hyvää huolta. Vaikka Shao ei ymmärtänyt tapahtumista mitään tämä pääsi melko nopeasti yli järkytyksestä vahvan luonteensa takia , ja kahden erittäin hyvän ystävän avulla. Shao sai vahvan koulutuksen armeijan puolelta ja siksi tämä on erittäin fyysisesti vahva vaikka älyykkyys onkin ehkä jäänyt jälkijunaan.
15 vuotta täyttäessään Shao kuitenkin joutui kokemaan tuskallisen tapahtuman , jossa tämän erittäin tärkeä oma kaksoisveljensä murhasi pojan , jumalten sääntöjen takia.
Ei tiedetä kuinka kauan Shao loppujenlopuksi oli kuollut ,mutta Ajanjumalan ja Kuolemanjumalan pienten virheiden takia tämä heräsikin lopulta henkiin ja nyt elää elämää johtaen jumalvastaista liikettä ja taistellen näitä vastaan. Nykyään Shao on noin 19 vuotiaan tasolla ja keholla sillä kuollessaan tämän kehon ikääntyminen tottakai loppui tyysti.
Shao kantaa suurta kaunaa jumalia sekä omaa isoveljeään kohtaan ja jonain päivänä toivoo apujoukkojensa ansiosta ehkä päivittävänsä nämä hänestä erittäin itsekkäät olennot.

Lisää taustaa ja menneisyyttä voitte lukea kirjoittamastani tarinasta Gemeaux , joka keskittyy juurikin Shaon ja tämän isoveljen Ashuran elämään.

Muuta: Shao kuoli muinoin kaksoisveljensä kädestä jumalien perinteen mukaan mutta selvisikin loppujenlopuksi säikähdyksellä sillä kahden jumalan kännäilyretken tuloksena olikin Shaon henkiin herääminen. Shao asui pienestä pitäen erossa perheestään armeijan huolehtimana kahden ystävänsä kanssa. Shao oli nopea oppimaan ja siksi pääsi korkeallekkin tasolle. Nyt tämä elelee kahden toverinsa kanssa suunnitellen jumalille kostoa.

Perhe: Ashura ( Kaksoisveli) ja Hidan ( pikkuveli josta mies ei tiedä) , ja vanhemmat jossain.
Ystävät/Kaverit: NIITÄ on paljonkin~ 


-------------------------------
 Valmistaja: Soom
Linja: Super Gem
Tyyppi: Euclase Meditation Head
Erikoisuudet: Korvasiivet
Resiiniväri: Grey
Pituus: Resinsoulin 70cm kropalla kulkee. Tarkkoja mittoja ei ole.
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: (Pää) 10.8.2011 (Kroppa) ????
Saapumispäivä: (Pää) 22.8.2011 (Kroppa) 14.10.2011

Peruukki: Crobidollin pitkä harmaa.
Silmät: -
Meikki: Nolluskan tekemä Faceup.
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Osiris Eucgenie
Syntymäpäivä: ???
Ikä: Iätön
Rotu: Kuunjumalalle luotu Fighting Summon ( Koska kyseisellä jumalalla ei ole kykyjä puolustaa itseään tälle luotiin vahvempi olio turvaamaan selusta )
Luonne: Erittäin rauhallinen persoona joka mielellään vain seuraa tapahtumia sivusta. Ei puhu turhia ja vastaa vain kysyttäessä tai jos tälle annetaan sellainen kuva että nyt juttuseura kelpaisi. Kuitenkin Osiris on melko lapsenmielinen sillä tämän on hieman pakko koska tämä toimii kuitenkin pienemmän Summonin lapsenvahtina 24/7 ellei satu olemaan jossain tehtävää suorittamassa. Mies on todella hankala suututtaa tai saada edes äreäksi , ainoastaan todella ahdistavassa ja tukalassa tilanteessa Osiriksen kasvoille saattaa pompata epätyytyväinen ja vakava ilme , mutta sekin on kovin harvinaista. Taistellessakin Osiris pysyttelee pysymään mahdollisimman rauhallisena ja tyynenä sillä tietää että hätiköidessä asioista ei tule yleensä mitään. Joskus miestä joutuu jopa hoputtamaan asioissa kun kaikki otetaan niin rennosti ja tehdään niiiin huolellisesti. Kiireiset tehtävät annetaankin siksi energiapommi Mikille . Kuitenkin kovalla painostuksella ja korostamalla miehen saa tekemään asioita nopeamminkin.

Pitää: Rauhallisista hetkistä musiikin ja teen kera. Pikku Mikin katselusta ja Isäntänsä miellyttämisestä/seurasta.
Ei pidä: Niistä jotka uhmaavat tämän ystäviä. Huonosta käytöksestä.
Lempiväri: Rauhalliset pastellisävyt ( Sininen , vihreä yms )

Taustatarina: Osiriksen tausta ei ole kummoinen vaan tämä luotiin Kuunjumalan suojaksi . Tämä siis ei ole normaalisti syntynyt maanpäällinen olio vaan täysin pelkkien Jumalten voimista lähtöisin oleva olento. Siksi myös Osiris on helppo tuhota tarpeen tullen ( Jos jumalat näin päättäisivät ) . Kukaan ei osaa eritellä millä kaavalla mies olisi tehty tai mitä elioitä ja olioita häneen olisi yhdistelty .
Koko elämänsä mies on elänyt Chareksen ( Kuunjumalan) rinnalla .

Muuta: Osiris Luotiin suojaamaan Kuunjumalaa tämän ollessa ongelmissa. Voimattomalle jumalalle oli tietysti saatava turvaa ja mahdollisuus selvitä tiukoissakin tilanteissa ,siksi Osiris sai miltein jumalalliset kyvyt magian käyttöön. Osiris ei pidä kuitenkaan väkivallasta ja taisteluista ja pyrkii ensin suojaamaan parhaansa mukaan josko vastustaja luovuttaisi , mutta tiukan tilanteen tullen saattaa käyttää koviakin otteita. Osiriksella on myös kyky telepatiaan jonka avulla tämä sitten kutsuu tarvittaessa Mikiä ( Healing summon ) tai muita henkilöitä. Vaarallisin aseensa Osiriksella on tämän omat silmänsä ,sillä yksikin suora katse syvälle miehen silmiin saattaa jopa sokeuttaa vastustajan. Osiris ei kykene itse hallitsemaan kykyä joten tällä on tapana peittää silmänsä huiveilla. ( Olemassa on silti tasan yksi olio joka on immuuni Osiriksen sokeuttavalle katseelle ja tämä on pikkuruinen Healing summon miki ,sillä heidät luotiin samoihin tarpeisiin täydentämään toistensa kykyjä. Siksi myös Osiris pitää tiukasti huolta pienemmästä ystävästään ja hoitaa tätä päivät pitkät. ) Osiriksen lauluääni on todella kaunis ja henkeäsalpaava mutta silläkin on omat haittavaikutuksensa , kauan kuunnellessa laululla on nukuttava vaikutus ( Osiris käyttää tätä kykyään paljon Mikin rauhoittamiseen illalla ).

Perhe: Mestari/Isäntä Chares ja Holhokki Miki
Ystävät/Kaverit: Miki , Chares , Ames , Valo ( Ja monet muut jumalat )

----------------------------------
 Valmistaja: IOS ( Immortality of Soul )
Linja: 70cm
Tyyppi: Chaos
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White Skin
Pituus: Kroppaa ei vielä ole ;__;
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: (Pää) 17.9.2011
Saapumispäivä: (Pää) 23.11.2011

Peruukki: Musta Mohair
Silmät: Vaaleansiniset lasisilmät.
Meikki: Jesmo (Hartsilapset)
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Charles Fleizher
Syntymäpäivä: 1.11
Ikä: 35
Rotu: Ihminen

Luonne: Charles on erittäin itsekeskeinen henkilö joka ei paljoa muiden tunteita ajattele , mies pitää yleensä huolen vain omasta navastaan kuin olisi ainoa maailman elävä olento joka ansaitsee ylellisyyttä. Muutenkin miehelle on kilahtanut vähän maine ja raha hattuun joten mies ei ole kovinkaan mukava persoona. Vaikka onkin erittäin pirteä henkilö tämän huumorintaju on senverran omanlainen ja "ärsyttävä" ettei tällä varsinaisia ystäviä ole. Charles pitää itseään paljon ylempiarvoisena kuin muut joten ei tämä edes hyväksyisi tasa-arvoista kohtelua kenenkään kanssa itseensä verrattuna. Miehen huumorintaju on erittäin perverssi ja kieroileva , tämä tekee kaikkensa huijatakseen ihmisiä saadakseen heidät tekemään mitä haluaa. Charlesilla kun on kovasti valtaa ja rahaa tällä on myös mitä enemmän inhottavia keinoja saada ihmiset tallattua alleen.
Lyhyesti sanottuna = Täysi kusipää.

Pitää: Charlesilla on erittäin paljon erikoisia ja ehkä hieman perverssejä fetissejä , tämän lempipuuhaa on pukea hovimestariaan erilaisiin miehelle sopimattomiin asuihin , kuten esimerkiksi monenlaiset naisten asut , söpöt asusteet yms. Raha ja valta on myös erittäin tärkeä asia tälle herralle ja niitä miekkonen vaaliikin parhaansa mukaan aina vain lisää ja lisää. Hieman kieroutuneen huumorintajunsa takia tämä tykkää myös aiheuttaa ahdinkoa muille olennoille ,mutta ei kuitenkaan mitään ylitsepääsemätöntä , kuitenkin jotain joka pönkittää tämän itsensä itsetuntoa. Kaikki muukin yleellinen on herralle mieleen.
Charles pitää myös erittäin paljon itämaisista vaikutteista sisustuksessa , vaatetuksessa ja kaikessa muussakin. Kyseinen aihe kiehtoo miestä kauneutensa ja siisteytensä takia.
Pitää myös erittäin "mafiamais" tyylisistä vaikutteista omissa vaatetuksissaan sillä sekin tuo enemmän vallantunnetta.
Ei pidä: Ihmisitä joilla on enemmän rahaa kuin hänellä itsellään, muuten Charles on kaikkiruokainen ja on mielellään kenen tahansa seurassa kunhan saa vähän kiusata kyseistä henkilöä.. Yleensä siis Charlesin seurassa ei ole mukavaan vaan pikemminkin ahdistavaa ja vaivaannuttavaa.
Lempiväri: Charles on aika kaikkiruokainen värien suhteen. Riippuen aina tilanteesta.

Taustatarina: Charles toimii tarinamme kaupungin erittäin vaikutusvaltaisena henkilönä ihmisten elämää katsoen. Mies omistaa kaupungin suurimmat yritykset ja toimii melkein kaupungin "pormestarina" vaikkei sitä nimitystä ole koskaan ansainnut , Charles vain oikeastaan hallitsee niin vahvasti myös itse oikean pormestarin ja kaupungin päätösvaltaisten ihmisten elämää joten tämä on kiivennyt jopa heidän yläpuolelleen. Charlesin rahat periaatteessa pyörittävät kaupunkia pystyssä ja pitävät työllisyyden yms kunnossa.
Charles elää "toimistossaan" joka toimii myös tämän vakituisena kotina , miehellä on paljon palvelijoita ja työntekijöitä työskentelemässä samaisessa rakennuksessa mutta työntekijät eivät saa astua miehen "koti alueelle". Ainoa ihminen jolle on luvattu vapaa kulkulupa on tietenkin miehen Hovimestari jonka mies muinoin huijasi työskentelemään itselleen sillä uhalla että tämä päätyy tyrmään tottelemattomuuden takia. Charles käyttääkin kovasti hovimestariaan hyväksi kaikkien likaisten fetissiensä toteuttamisessa ja muutenkin.
Kaupungissa asuvien jumalienkin pitää pitää tarkkaan yhteyttä miehen kanssa tämän vallan takia. Näin Charles tekee yllättävän paljonkin "yhteistyötä" kaupunginjumalten kanssa halusivat he tai eivät.
Kukaan kuitenkaan ei tiedä että Charlesilla onkin vain pahat mielessään ja tämä onkin sotkeutunut johonkin pahempaan kuin kukaan osaisi kuvitella.

Muuta: Charleksessa ei ole mitään normaalista ihmisestä poikkeavaa. Paitsi ehkä rahaa? Tämä ei omaa erityiskykyjä saati taistele ,se on muiden hommaa. Ainoa erilainen asia on että Charles on tosiaan sekaantunut vähän tarinan pimeän puolen hommiin.
Charles myös sairastaa vakavaa keuhkosairautta , jonka tämä peittää erittäin hyvin. , kukaan ei ole tietoinen miehen vaivasta mutta siinä on yksi syy miksei mies pidä liikkumisesta , hengästyminen saattaa aiheuttaa miehelle pahojakin hengitysvaikeuksia .

Perhe: Ei ole varsinaisesti. Perhe miehellä on jossain mutta tämä ei pidä heihin yhteyttä. Naimaton sinkku mies joka ei kaipaakkaan sitoutumista sillä mielummin pelaa monen kanssa kuin yhden.
Ystävät/Kaverit: Ystäväksi tai kaveriksi ei voi ketään Charlesin tuttua sanoa mutta erittäin tärkeä ihminen tämän elämässä on tämän uskollinen hovimestarinsa Lancelot.

---------------------------------

 

 Valmistaja: SpiritDoll
Linja: Proud
Tyyppi: Dark
Erikoisuudet: Limited Edition 50kpl
Resiiniväri: Harmaa
Pituus: 70cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 1.12.2011
Saapumispäivä: 29.12.2011

Peruukki: Leeken LR-093_E Whisper Blue
Silmät: Ei ole vielä.
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: -

~~

Nimi: Viima Darkonde
Syntymäpäivä: 29.12
Ikä: ???
Rotu: Ei tiedossa.
Luonne: Hiljainen ja arka persoona. Ei omaa kovin hyviä sosiaalisia taitoja taustansa takia. Siltikin mies on kovin huolehtivainen maailmaa ja sen olentoja kohtaan ,ja siksipä ehkä vähän ylireagoi pahojen asioiden sattuessa ja surkuttelee helposti niitä ,siitä johtuen Viima on joskus kovin surumielinen ja haikea. Eniten miestä tietenkin vaivaa se ettei tämä oikeastaan saisikaan näyttäytyä ulkomaailmalle ja joutuu olemaan eristyksissä , tavaten ainoastaan harvoin itseään ylempiä olentoja. Vaikkei viima kuitenkaan puhelias ole saati osaa kovinkaan hyvin keskustella tämä pitää kuuntelusta ja siitä että omaisi edes vähän seuraa ,mutta arkuutensa ja sosiaalisten pelkojensa takia yleensä ahdistus vie kaiken hyvän siitä kun jos joku harvoin käy vierailemassa.

Pitää: Rauhallisesta musiikista ja tunnelmasta , lämmöstä ja eläimistä.
Ei pidä: Pahuudesta , onnettomuuksista ja kärsimyksestä.
Lempiväri: Mikävain kelpaa. Haaleat pastellisävyt ovat kovasti mieleen.

Taustatarina: Viima , talvenjumalan poika , syntyi täysin vahingossa sääntöjen vastaisesti maailmaan. Yleensä jumalten säännöt kieltävät tiukasti suhteiden luomisen ja varsinkin perheen perustamisen. Kuitenkin Viiman isä , oli työssään kovin mahtava ja tärkeä että Jumalat päättivät tämän kerran hieman luistaa säännöstöstä ja pitää pojan syntymän salassa. Talvenjumalan langettamista ei pidetty kannattavana siirtona joten asia päätettiin unohtaa. Siksi Viima asutettiin elämään yksin syrjäiselle seudulle missä ei muita ihmisiä elä. Asunto sijaitsee lähettä tarinan pääsijaintia mutta kuitenkin hieman syrjässä ja erossa mistään suuremmasta asutuksesta. Periaatteessa Viima asustaa kahden eri kaupungin välisellä alueella.
Viimalla ei ole lupaa tavata ihmisiä ,saati liikkua ulkona juurikin salassapidon takia. Siksi tälle hankittiin vahtijaksi ja seuranpitäjäksi pieni suloinen kahdeksanhäntäinen kettu Ringi. Viima ei tiedä kuitenkaan Ringin varsinaista tarkoitusta , tämän kuuluu vahtia ja suojella poikaa pahalta ja itseltään.
Nuorempana vielä miehellä oli enemmän lupaa kuljeksia ympäriinsä mutta elämänsä alkuvuosina tapahtui kuitenkin jotain joka muutti Viiman elämää suuresti.
Viima sattui olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Luciferin ( Katso toinen nukkehahmo ylempää ) yrittäessään sekoittaa omaa unimaailmaansa ja todellisuutta yhteen tämä järisytti maailman tasapainoa ja monet sivulliset joko kuolivat tai saivat vakavia mielenvaurioita siinä rytäkässä. Ainoa lopullinen selviytyjä oli tosiaan vielä nuori Viima , jonka mieli infektoitui Luciferin ajatuksista ja hallinnasta. Lucifer langetettiin mutta Viiman mieltä ei kukaan kyennyt enää korjaamaan sillä vahinko oli jo sattunut. Siksi nykyään Viima saa usein kohtauksia joissa tämän painajaiset ja todellisuus sekoittuvat keskenään , senlisäksi Viimalla on erittäin vakavia uniongelmia , sillä unet ovat aina rauhattomia ja pelottavia jolloin lepoakaan ei tule saatua paljonollenkaan. Onneksi kuitenkin jumalat kehittivät lemmikki Ringille kyvyn rauhoittaa Viimaa kohtausten sattuessa ja tuo kykenee myös auttamaan Viiman uniongelmissa hitusen. Toki ongelmaa ei koskaan kykene kunnolla pyyhkimään pois ja se hankaloittaakin Viiman elämää.

Muuta: Tietämättään Viimalla on pieni selvännäkijän kyky lukea korteista mitä tuleva tuo. Kyky tosin on erittäin heikko ja tämä pystyy vain aavistamaan huonot enteet ja hyvät enteet.
Ase: Ei ole , avuton taistelussa. Ainoa hyöty löytyy miehen koosta ja no välillä siitänkin on vain haittaa. Onneksi kuitenkin suojaksi luotiin kettulemmikki Ringi joka hoitaa sitten suojelun. ( Katso Jessykkan hartsikansa )

Perhe: Viima ei itse tosiaan muista/tunne perhettään , mutta se on varmaa että perheenjäsenet ovat vielä elossa.. Ainoastaan tiedetään että Talvenjumala on pojan oikea isä , äidistä saati muusta ei ole tietoa.
Ystävät/Kaverit: Ei ole , muutakuin oma pieni lemmikkiystävä Ringi.

---------------------------------------- Valmistaja: RingDoll
Linja: Grown
Tyyppi: Frankenstein
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: Harmaa
Pituus: 72cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 2.12.2011
Saapumispäivä: 11.1.2012

Peruukki: Musta karvaperuukki
Silmät: Luts harmaat pupillittomat.
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: -


~~


Nimi: Zekharyan Reynes "Frankenstein"
Syntymäpäivä: 11.1
Ikä: ???
Rotu: Ihmisten ruumiinosista luotu elävä olento , luotu Frankenstein tohtorin luoman hirviön innoittamana ja nimetty sen mukaisesti.
Luonne: Äreä ja erittäin eristäytynyt persoona. Vaikka ulkoapäin näyttääkin että kyseessä olisi erittäin vaarallinen henjkilö ,sitä se kuitenkaan ei ole. Mies ei vain ole tottunut muihin ihmisiin ja tällä on paljon erinäisiä kaunoja muita olentoja kohtaan. Kuitenkin sosiaalisen tilanteen tullen Reynes on kohtelias ja asiallinen. Tämän työnsä takia joutuu aina välillä vasten tahtoaan puhumaankin ihmisille ja vaikka melkoinen tuppisuu ja mörri onkin ,puhuu tämä kuitenkin eikä jää aivan hiljaiseksi.. Juttukaveriksi miehestä ei kuitenkaan todellakaan ole. Reynes ei oikeastaan välitä minkäänlaisista olennoista , paitsi ehkä ainoastaan muiden itse luomista olennoista ,sillä tietää itse tunteen mitä on olla hyljeksitty "friikki".

Pitää: Ei paljoa mistään. Siinäs yritätte lähteä häneltä arvuuttelemaan!
Ei pidä: Liian monesta asiasta.
Lempiväri: Ei pidä väreistä..

Taustatarina: Reynesin luoja , ex kuolemanjumala , halusi kokeilla kykyjensä rajoja ja luoda jotain kuolleesta kudoksesta , no , pienten eläimien ja olioiden herättäminen ei olisi ollut yhtään niin mielenkiintoista kuin uuden ihmisen luominen. Kuitenkin kuolleen henkilön henkiin herätys oli tiukasti sääntöjen vastaista , liian myöhään muut jumalat saivat tietää kuolemanjumalan puuhista ja eivät ehtineet estää Reynesin luomista vaikka olisivat halunneet. Loppujenlopuksi Reynesin annettiin jäädä eloon eikä tätä tuhottu ,vaikka monet jumalat sitä kannattivat , mutta se ettei Reynes itse ollut osallinen siihen että tämät oli maailmaan tuotu vei jumalilta oikeuden tuhota tämä olento. Reynesin luoja, opettaja ja "isä" kuitenkin langetettiin suurten sääntörikkomusten takia ja tuosta ei tämän jälkeen enää koskaan kuultu. Reynes itse tuntee nykyään hyvin jumalten perinteet joten tämä oikeastaan tietää jo ,ettei tuo enää ole elossa , tai jos on ,ei ainakaan järjissään.
Reynes joutui ottamaan siis opettajansa paikan Jumalten tiedemiehenä ja lääkärinä , Reynes tosin ei ideasta pitänyt mutta tällä ei ole vaihtoehtoja.

Muuta: Reynes toimii myös muutamien kiellettyjen esineiden haltijana ja vartijana , siksi tämän olinpaikkaa ei oikeastaan muut kuin jumalat tiedä. Reynesin taloon piilotetaan melkein kaikki , mitä jumalat itsestään haluavat pitää salassa. ( Hyvä esimerkki on monien langenneiden jumalten varusteet )
Perhe: Omistaa kaksi pientä demoni örriäistä lemmikkeinään , muuta perhettä miehellä ei sitten ole. Sharr ja Shaman ovat Reynesin itse luomia pieniä demoneita jotka pitävät tälle seuraa pahoinakin päivinä.

--------------------------------------
  Valmistaja: Doll In Mind
Linja: D.I.M Love
Tyyppi: Danbi
Erikoisuudet: Hybridi (Kroppa Mirodollssin) + Vaihtokädet SOOM Galena wings.
Resiiniväri: Normal Pink
Pituus: -
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 16.1.2012 ( Pää )
Saapumispäivä: 30.1.2012 ( Pää )

Peruukki: Leeken mustaharmaa kuituperuukki
Silmät: Lutsin vaaleanpunertavat punaisella pupillilla.
Meikki: Mort ( Hartsilapset )
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Danielle ( Kokonimi tuntematon/ Salattu )
Syntymäpäivä: -
Ikä: 18v
Rotu: Korppikansan jäsen.
Luonne: Hiljainen ja lojaali persoona , kuitenkin erittäin vahva ja loppujenlopuksi poikamainen tyttö vaikka ulkonakö ei ehkä niin sanoisikaan. Danielle on saanut vahvan kasvatuksen kautta mahdottoman hyvän itsettunnon ja tavan käyttäytyä elegantisti . Kuitenkin kaikkien käytöstapojen ja kauneuden alla piilee pieni poikatyttö. Danielle ei turhaa hymyile vaan kulkee yleensä aika vakavalla naamalla ja omistaa melkoisen pokerinaaman , tämän ilmettä ei muuteta vitseillä kovinkaan helposti. Hymy on harvinainen asia tytön kasvoilla mutta ystävät ja tutut saavat sitä nähdä kyllä erikoisen usein. Tuntemattomiin henkilöihin tyttö suhtautuu varauksella mutta se ei näy hänestä päälleppäin , yleensä Danielle saattaa jopa vaikuttaa pelottavalta muiden silmissä tämän ikuisen vakavan naaman takia.
Miehiin tyttö suhtautuu erittäin negatiivisin tuntein eikä tunnu hyväksyvän näitä ollenkaan ellei joku sitkeä henkilö välttämättä onnistu tutustumaan tyttöön , kukaan ei tiedä mistä tämä niinsanottu "asennevamma" on lähtöisin.
Danielle puolustaa ystäviään melko miehisin ottein, vaikka sitten nyrkkitappelussa jos ei muuten mene perille ,ja tämähän plikka ei yleensä ole häviäjän pallilla vaikka heiveröisempi onkin.

Pitää: Hiljaisuudesta , dramaattisesta musiikista , elokuvista.
Ei pidä: Kovasta metelistä ja liian suuresta huomiosta , oleskelee mielummin rauhassa. Omistaa myös pienen asennevamman miehiä kohtaan , ei meinaa sietää näitä ollenkaan.
Lempiväri: Tummat sävyt , muuten miltein kaikki kelpaa.

Taustatarina: Daniellen tarina ei loppujenlopuksi ole kovinkaan erikoinen , tyttö eli erittäin normaalia ja rauhallista elämää kotipuolessaan oman kansansa parissa. Ulkomaailmasta tyttö ei paljoakaan tiennyt. Danielle tulee suht rikkaasta perheestä ja ainoana lapsena tyttö oli erittäin lellitty ja huolehdittu verrattuna muihin sisaruksiinsa. Vaikka tyttö olisi kovasti halunnut seurata isoveljiensä ja pikkuveljiensä jalanjälkiä erilaisiin poikien juttuihin ei tätä useammin päästetty , koska vanhempien mielestä tyttöjen kuuluu tehdä eri asioita. Danielle sai vahvan koulutuksen kotiopettajaltaan kaikenmaailman soittotunteja myöten ja on varmasti perheen korkeimmaksi koulutettu . Lopulta kuitenkin Dany kyllästyi elämään vanhempiensa paapomisen alla ja päätti muuttaa mahdollisimman kauas kansastaan. Nyt tämä elelee yksinään pienessä asunnossa ja se kelpaa tälle vallan hyvin. Silti lukiota käyvä tyttö lopulta ystävystyi nuorempaan tyttöön Keiraan ja heistä tuli ystävät. Keiran kautta Daniellekin sai kuulla enemmän jumalista ja näiden maailman ihmeellisistä asioista.

Muuta: Danielle kuuluu Korppikansaan jonka olinpaikka on melko kaukana nykyisestä kaupungista minne Danielle on muuttanut . Korppikansan jäsenenä tytöllä on kyky muuttaa kätensä siiviksi tarvittaessa ,mutta peittääkseen erilaisuutensa tämä harvoin paljastaa käsiensä todellisen muodon. Muita erikoisvoimia tytöllä ei ole.
Perhe: Dany erosi perheestään muutettuaan pois oman kansansa luota , tytön halutessa itsenäistyä ja päästäkseen vanhempien paapomisesta eroon. Danyn suku on kovin laaja ja perheeseensäkkin kuuluu vanhemmat ja 5 lasta , joista Dany on keskimmäinen mutta ainoa tyttölapsi.

--------------------------------------
  Valmistaja: DollClans
Linja: S Line
Tyyppi: Hellhound Vezeto
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Normal Skin
Pituus: -
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 2.1.2012 ( Pää )
Saapumispäivä: 21.3.2012 ( Pää )

Peruukki: Erittäin pörheä tummanruskea mohair.
Silmät: Eiooo.
Meikki: -
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  Vezrael
Syntymäpäivä: ???
Ikä:  21v
Rotu: Susiolento / Susisummonin penska

Luonne:  Hiljainen ja arvokkuutensa tunteva iso susiherra , viisas ja hyvinkäyttäytyvä. Vezrael harvoin puhuapukahtaa ja jos puhuu niin tyynen matalaan sävyyn , oli tilanne sitten uhkaava tai iloinen. Herra ei ole siis mikään ilmeikkäin persoona , vaan ehkä tämän voisi luokitella jopa liian rauhalliseksi ja tylsäksi , vaikka kuitenkin juuri kyseinen asenne antaa Vezraelille paljon arvostusta.
Vezrael pitää myös huolen asioistaan , ja on erittäin ahkera , näin myös Vezrael saa paljon töitä tehdäkseen sillä tähän luotetaan ja asiat onnistuvat mallikkaasti.


Pitää:  Rauhallisista hetkistä perheen kanssa , niitä tosin herra saa viettää hyvin vähän , töidensä ja Raoul veljensä takia.
Ei pidä:  Liiasta ärinästä ja päällekäymisestä.
Lempiväri:  Ei osaa erotella suosikkivärejään , mutta rauhalliset luonnonsävyt ovat tämän miehen mieleen.

Taustatarina:  Vezraelin tausta on hyvin hiljaiselon täytteinen ja rauhallinen , ainakin alkuajoistaan. Vezrael syntyi kolmen pennun pentueessa vanhimpana ja ensimmäisenä vanhan ja tunnetun Susisummon olennon jälkeläiseksi , siksi jo pentuna oli päätetty että pienistä ihmisen ja suden sekaisista olennoista tulisi jotain suurempaa. Vezrael kuitenkin sai elää hyvin rauhallisen lapsuuden äitinsä ja kahden nuoremman veljensä kanssa . Lapsuusajat olivat hyvin tavanomaiset susilaumatyylisesti , eli pennut saivat leikkiä ja olla rauhassa.
Kuitenkin vanhempana ja varttuessaan Vezraelin luonne ja voimat todettiin parhaaksi jatkamaan tämän äidin suojelus summon töitä , näin siis Vezraelin elämä elävöittyi verraten nuorempiin veljiin.
Vezraelin oli siis matkustettava paljon ympäri ämpäri maailmaa jumalten hommissa ja näin myös kotonaolo jäi hyvin vähäiseksi.
Vezrael pääsee hyvin harvoin pääsemään kotonaan, ja siellä yleensä saa paljon ärinöitä keskimmäisen + hieman mustasukkaisen veljensä takia .
Mutta silloin kun tämä käy , tämä saa myös suuren ihailun ja arvostuksen pienemmiltä uusilta pennuilta.


Muuta:
Vezrael vanhimpana ja viisaimpana pentuna valittiin jumalten suojelija summonniksi jonka kykenee kutsumaan tiukan paikan tullen kuka tahansa apuunsa.
Ase: Kynnet , hampaat ja raaka voima. Ehkä hitusen jopa magiaa.

Perhe:  Äiti , veljet Faolán ja Raoul samasta "pentueesta" ja pienempiä mukeloita on perheessä ainakin 3-4 . Isästä ei ole tietoa , tiedetään vain että kyseessä on vaelteleva susi.
Vezrael on pennuista vanhin.

Ystävät/Kaverit:  Vezraelilla ei ole niinkään "ystäviä" ,mutta tämä auttaa ja liikkuu hyvin usein luonnonjumala Renin luona , sekä pitää huolta pienestä metsänhenki Ai:sta.


-----------HALETH KOKEE moldimuutoksia eikä ole talossa tällähetkellä!


 Valmistaja: -
Linja: -
Tyyppi:-
Erikoisuudet:-
Resiiniväri: White
Pituus: 70cm
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 8.4.2012 ( Heliot)
Saapumispäivä: 11.5.2012 ( Heliot )

Peruukki: Spice&Malice karvaperuukki
Silmät: Leeken väliaikaiset sinertävät
Meikki: Default
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Haleth Ilúnor Darkonde
Syntymäpäivä: 11.5
Ikä: Monta sataa vuotta vanha.
Rotu: Jumalolento ( Talvenjumala )

Luonne: Lempeä ja iloinen persoona. Tätä miestä ei kovasti huolet paina ja ottaa työnsä aika rennosti. Vaikka pienien mokiensa takia tämä on ottanut opikseen asioista eikä hutiloi asioissa , muttei silti osaa myöskään murehtia aivan liikaa. Huolehtivainen ja rakastaa jumalattomasti kaikkea pientä ja söpöä.

Pitää: Söpöistä pienistä asioista joita tämä sitten hamstraa jääkeiju Villalleen. Söpöjä mekkoja , pieniä tavaroita .
Ei pidä: Äreästä ja ahdistavasta meiningistä , liian kovasta musiikista ja hälystä. Hyvät käytöstavat ovat tälle miehelle erittäin tärkeitä.
Lempiväri: Pastellin sininen.

Taustatarina:Varsinaista erikoisempaa taustatarinaa Halethilla ei ole , tästä tuli jumala monien muiden tapaan harjoittelijakautensa päättyessä ja edellisen jumalan siirryttyä eläkkeelle. Haleth oli niihin aikoihin jo täysin varttunut nuori mies ja tämän oli helppo siirtyä työtehtäviinsä. Juuri ennen jumalaksi siirtymistä Haleth rakastui syvästi naiseen jonka kanssa tällä oli erittäin läheinen suhde , mutta jumal säännöstöjen takia Haleth joutui siirtyessään eroamaan rakkaastaan.
Järkytyksekseen noin puolivuotta jumalan työtään tekevä Haleth kuulikin järkyttäviä uutisia vanhasta rakkaastaan. Halethin tietämättä nainen oli tullut raskaaksi ja synnyttänyt miehelle pojan.
Tuostapa suuri soppa syntyikin , Haleth joutui tekemään huimasti töitä sen eteen ettei joutuisi suurempiin ongelmiin , saati aiheuttaisi vielä pahempia ongelmia pienelle pojalle ja tämän äidille , muut jumalat olivat kuitenkin Halethin onneksi erittäin ymmärtäväisiä tilanteen kanssa , eikä kukaan olisi tohtinut viemään pieneltä lapselta henkeä , saati langettaa jumalaa joka ei ollut tarkoittanut pahaa ja hoiti virheensä vastuullisesti. ( Todellisissa säännöissä Haleth olisi joutunut langetettavaksi ja menettämään työnsä+voimansa , mutta kukaan muista jumalista ei halunnut hyvälle ihmiselle vastaavaa kohtaloa .)
Kuitenkaan mikään ei palannut Halethin elämässä täysin normaaliksi , vastasyntynyt poika oli piilotettava maailmalta ja Halethin rakastajattaren muisti oli pyyhittävä tapahtuneista.
Haleth sai hoitaa pienokaisensa siihen ikään että tämä selviäisi hengissä yksinkin pienen avustuksen avulla , ja tämä ei saisi koskaan tietää biologisista vanhemmistaan.
Haleth sai monelta jumalalta apua ja tulenjumala nimitti siis pikku pojalle suojelian ja huolehtijan , pienen tuliketun Ringin.

Muuta: Toimii Talvenjumalan hommissa ja hippuloi usein muiden jumalien luona ihan vain sosiaalisuutensa takia , ottaa mielellään vieraita vastaan ja lörpöttelee päivät pitkät lämpimän kaakaon ääressä. Tämä mies ei siedä kitkeriä makuja kuten kahvi niin ikään.
On myös Viiman biologinen isä ja pitää tarkasti huolen että rakkaalla pojallaan on kaikki hyvin vaikkei häntä pääsekkään koskaan tervehtimään sääntöjen takia. Katuu kovasti Viimalle aiheuttamaansa vaivaa ja yrittää parhaansa pitää tämän elämän edes siedettävänä yksinelossaan.
Ase: Magia.

Perhe: Poika - Viima  ja pienen pieni keijuapuri Villa . ( Rakastamastaan naisesta ei enää kukaan muu kun tämä mies tiedä , naisen muisti pyyhittiin jumalten sääntöjen mukaan ettei onnettomuuksia sattuisi )
Ystävät/Kaverit: Paljon ystäviä , kaveeraa lähes kaikkien jumalten kanssa kunhan nämä ensin hänet hyväksyvät!

----------------

Myyty , mutta pysyttelee silti hahmona tarinassamme ja sydämmissämme <3
(Ja ehkä palaa tulevaisuudessa)

Valmistaja: Dollzone
Linja: BB
Tyyppi: Moon
Erikoisuudet: Lohikäärme kroppa
Resiiniväri: White
Pituus: 26cm
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 30.1.2012
Saapumispäivä: 7.6.2012

Peruukki: For My doll lila peruukki.
Silmät: Tulossa Leekeltä
Meikki: Ei ole vielä
Customoinnit: Sarvet modattu poikki jotta peruukki mahtuisi , saattavat päästä takaisin päähän magneettien kera.

Muuta: -

~~ 

Nimi: Mona
Syntymäpäivä: 7.6.
Ikä: 4 vuotias
Rotu: Lohikäärmekansalainen
Luonne: Mona on erittäin energinen pikkulapsi , mutta kömpelö kuin mikä! Lohikäärme kroppansa takia tällä on paljon rajotteita mutta kuitenkaan ne eivät tunnu tyttöä hidastavan tippaakaan! Kömpelyys ja pieni lapsuuden typeryys näkyy vielä vahvasti pikkutytön tekeleissä ja siksi ehkä vanhemmat lapset häntä vähän karsastavatkin. Myös kömpelönä tämä herkästi rikkoo asioita tai kaatuilee joten hänestä on joskus harmia muille lapsille orpokodissa. Sitkeä tyttö kuitenkin yrittää pysyä kaikkien mukana ja änkee puoliväkisinkin mukaan kuin tämä ei ymmärtäisikään asiaa että joskus ei olisi tervettullut!
Mona on erittäin utelias ja vilkas lapsi joten tämä myös tykkää kokeilla rajojaan , ja vaikka kommelluksia sattuukin eivät ne tyttöä haittaa tippaakaan. Tytön kivunsietokyky on jumalattoman korkea koska se on kasvanut aina tämän kommelluksien saatossa , tämä ei siis tippaakaan välitä kaatuessaan tai esimerkiksi kolauttaessaan päänsä johonkin , matka jatkuu vain ihan kuin mitään ei koskaan olisi tapahtunutkaan!

Pitää: KAIKKEA mistä muutkin pitävät! Lempi asioita kuitenkin Monalla on ehdottomasti leikkiminen ja pelit vaikka pieni tyttö onkin vielä kovin huono niissä.
Ei pidä: Ilkeistä ihmisistä , pahasta ruuasta , kiusaamisesta , ja ötököistä.
Lempiväri: Pinkki , Sininen ja Pastellinvihreä ( Lempivärit perustuvat suoraa parhaiden ystävien vaatevärivalintoihin ja olomuotoihin , Mona kiintyy kovasti henkilöihin ja se vaikuttaa vahvasti myös tämän suosikki asioihin )

Taustatarina: Mona syntyi muuan lohikäärmeklaaniin mutta jokaisen klaanin jäsenen on näytettävä mahdollisimman paljon ihmiseltä ettei klaani erottuisi ihmismaailmasta , joten näkyvillä eläinpiirteillä syntyvät lapset yleensä hylätään , näin kävi myös Monalle tämän syntyessä vahvasti lohikäärmekroppaisena. Nykyään tyttö asuu orpokodissa joka painottaa toimintansa nimenomaan näihin hylättyihin ja häpeäpilkuiksi luokiteltaviin lapsiin joita kukaan muu ei halua.
Nyt mona elää iloista ja hyvää elämää muiden lasten kanssa. Eikä menneisyyden arvet tunnu mitenkään hidastavan pikkutyttöä.

Muuta: Monalla on pieniä kykyjä tulen kanssa mutta tämä tumpelo ei vielä osaa niitä käyttää.
Ase: Mitkä aseet?

Perhe: Ei ole tällähetkellä , Monan perhe hylkäsi tämän häpeällisen ulkonäön takia , joten tällähetkellä tyttönen on orpo. Orpokodin johtaja ja lasten nykyinen ottoisä on kuitenkin Monalle kuin perhettä ,sama pätee kaikkiin orpokodin lapsiin.
Ystävät/Kaverit: Miki , Tami ja koko orpokodin poppoo


------------------------- Valmistaja: SpiritDoll
Linja: Innocent
Tyyppi: Lemongrass
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White
Pituus: 27cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 8.4.2012
Saapumispäivä: 2.7.2012

Peruukki:  Monstro punamusta karvaperuukki.
Silmät: SpiritDoll HA-47
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: -

~~

Nimi: ???? ( vielä hakusessa ;^; )
Syntymäpäivä: ??
Ikä: 7 vuotta
Rotu: Jumalharjoittelija ( Kuolema )

Luonne: Itseppäinen ja sisukas pikkukaveri. Intoa puhkuva ja energinen kuolemanjumala harjoittelija joka ei ole moksiskaan opettajansa ärinöistä. Suojelevainen pippurikasa joka ei pelkää uhota isommilleen oli sitten kyseessä mikä tahansa. Huolehtii kovasti hieman heikommasta veljestänsä ja yrittää leikkiä kovista hänenkin takiaan. Tietysti myös pojan malliesimerkki on vähän sitä laatua ettei ihmekkään että agressiivisuus paistaa pojasta läpi , tosin harmittomalla tavalla . Ei ole kuitenkaan mikään kiusaaja vaan pikemminkin kiltti ja huolehtivainen , mutta se vain ei niinkään vieraille päälleppäin näy. Rakastaa touhuamista ja erilaista riehumista , varsinkin veljensä kanssa.


Pitää: Isoveljestään , painimisesta ja autoilla leikkimisestä.
Ei pidä: Tytöistä , isommista ihmisistä joille ei voi uhota.
Lempiväri: Sininen

Taustatarina:  - Tulee-

Muuta:
Perhe:  Vanhemmat asustavat vielä samassa kaupungissa kuin poikakin mutta heitä tämä pikkuinen ei enää tapaa siirryttyään Kuolemanjumalan hoiteisiin ja harjoittelemaan samaisia tehtäviä. Veljensä muutti kauemmas taas Rakkaudenjumalan hoiviin . Tapaa Veljeään todella usein ja tämä on tärkeämpi kuin mikään koko maailmassa pojalle.

-------------Valmistaja: DollChateau
Linja:
Tyyppi: Colin
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White
Pituus: 27cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 11.6.2012
Saapumispäivä: 13.9.2012

Peruukki:  ForMyDoll preorder peruukki
Silmät: Dollchateaun punaiset
Meikki: Ei ole.
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: -

~~

Nimi: Colin Norman
Syntymäpäivä: 13.9
Ikä: 14 vuotta
Rotu: Ihminen

Luonne: Hiljainen ja arka poika joka ei helpolla suutaan aukaise. Helposti pompoteltavissa etenkin pojan heikon kropan takia , ei jaksa laittaa erityisesti vastaan ( Ei sanoin eikä fyysisesti ). Oleskelee mieluummin omissa oloissaan mutta kaipaa kuitenkin seuraa ja pyrkii tutustumaan ihmisiin , Colin on kuitenkin tottunut oudon ulkonäön ja olemuksen aiheuttavan oudoksuntaa ja karttamista. Ei ota helposti itseensä vaikka haukkuja satelisikin , siinä asiassa on hyvin vahva koska hyväksyy itsensä sellaisenaan kuin on vaikka muut eivät ehkä niinkään.
Colin toivoo enimmäkseen normaalia kohtelua vaikka sitä harvemmin saakaan.
Kiltti ihmisiä kohtaan ja haluaa parhaansa mukaan auttaa heikompia välittämättä ilkeistä ihmisistä. Poika pyrkii olemaan positiivinen on kyseessä millainen tilanne tahansa.

Vaikka Colin on ulkomuodoltaan tyttömäinen ei tämä kuitenkaan pidä tyttömäisistä asioista. Colin haluaisi päästä tekemään niinsanottuja "poikien" juttuja kuten urheilua , miekkaleikkejä yms mutta vanhempien painostuksen takia poika ei saa sormeaan näpäyttääkkään kohti likaa.

Pitää: Kirjojen lukemisesta , rauhallisista hetkistä , ystävistä , ihmisistä.

Ei pidä: Ilkeydestä , itsekkyydestä , kiusaamisesta saati muistakaan negatiivisista asioista.

Lempiväri: Ultramariinin sininen.


Taustatarina: Colin syntyi perheeseen johon toivottiin kovasti tyttölasta , kuitenkin vanhempien epäonnistuessa saamaan toista lasta oli Colinin kohtalo siis korvata tyttölapsi. Siksi Colinia on kohdeltu/puettu/pidetty kuin kukkaa kämmenellä ja erityisesti puettu tytöksi. Vanhemmat jopa tuppaavat välillä valehtelemaan pojan sukupuolen vain siksi etteivät hyväksy poikalasta vaan pitävät pojan tyttönä ikuisesti niin kauan kuin poika kotonaan roikkuu.
Aikanaan Colin tottui ajatukseen mutta ei koskaan menettänyt omaa "poika" minäänsä eikä mitenkään itse pidä itseään naisena vaan pysyy miehenä oli mikä oli.
Kuitenkin kasvatuksensa ja tottumuksiensa takia Colin on toki tyttömäisempi ja muutenkin kuin normaali poika.
Colin ainoana lapsena on myös vanhemmille niin tärkeä että ylihuolehtivaisuus paistaa kaikesta läpi ja rajoittaa jopa pojan omaa elämää. Tätä on kielletty liikkumasta ettei hento kroppa "hajoa" eikä minkäänlaisia naarmuja ole mahdotonta saada.
Kaikki vaarallisemmat tai edes hiukan riskialttiit asiat on pojalta kielletty. Siksipä Colin on myös vapautettu monista kouluaineista (liikunta , kotitalous yms)


Muuta: Colinin keho on kovin heiveröinen ja hänellä on erittäin huono vastustuskyky. Sairastuu helposti eikä tällä ole voimia tehdä asioita kovin hyvin.

 Perhe: Isä+Äiti , lemmikki kissa ( Siamilainen )----- Valmistaja: RingDoll
Linja: Grown
Tyyppi: DARK Zombie Sol
Erikoisuudet: Erinäiset haavat ja yksityiskohdat koko kehossa
Resiiniväri: Grey skin
Pituus: 72.5
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 1.9.2012
Saapumispäivä: 24.10.2012

Peruukki: Tata's Paradise punainen mohair
Silmät: En muista punaisen silmän alkuperää , ostettu käytettynä :D Toinen silmä on Ringdollin omaa tuotantoa sininen lasisilmä joka nyt on vain käännetty kyljelleen.
Meikki: Ringdoll Default
Customoinnit: -

Muuta: -

----------------

Nimi: ???
( Nimetön otus , Reynes ei laiskuuttaan vaivaudu edes keksimään rukalle nimeä)
Kuolinpäivä: 24.10
 Ikä: Tuntematon
Rotu: Eläväkuollut , vanha kokekkappale. (Jumalan luomus)

Luonne: Varsinaista persoonallisuutta saati luonnetta Zombilla ei ole. Kyseessä on kuitenkin pahasti jo mädäntynyt eläväkuollut joten myös aivojen kunnosta ei voi luvata mitään. Zombie ei siis kykene ajattelemaan , puhumaan tai kommunikoimaan ihmisten tavoin. Enemmänkin eläimellinen ja hidasälyinen aivokuollut yksilö.
Pienillä eleillä ja käytöksellä Zombie kuitenkin pystyy tuomaan esille tunteitaan , kuten nälkää , iloa , surua , viha , mutta yleensä Zombie ajattelee enemmän vatsallaan kuin sillä osalla aivoista mikä tällä vielä on jäljellä.
Ei ole tavanomainen elokuvien zombi joka syö kaiken vastaantulevan ja hyökkäilee kuin raivohullu , vaan enemmänkin vain kävelee ympyrää ja derppaa yksinään , KUNNES NÄLKÄ ISKEE.
Joten turvallinen yksilö kunhan tämän kaverin muistaa ruokkia.
Tuppaa ottamaan paljon mallia eläinten käytösmalleista ja saattaa matkia myös ihmiskäytöstä , mutta ei niinkään kykene oppimaan mitään suurta ja uutta. Pieniä temppuja ehkä ruokapalkalla.

Pitää: Lihasta.
Ei pidä: Nälästä.

Taustatarina:
Suurta taustatarinaa Zombiella ei ole eläväkuolleena olostaan. Tämä luotiin Reynesin tavoin ex-kuolemanjumalan toimesta ja siksi myös Reynes valittiin Zombien "huoltajaksi"/vahtijaksi . Kukaan ei ole varma millaista elämää mies eli ennen kuolemaansa , mutta ruumis valittiin satunnaisesti monien joukosta. Kukaan ei oikeastaan haluakkaan tietää, mikä oli miehen kohtalo menneisyydessään kaikkien vammojensa puolesta. Moni kehon vammoista tosin on ilmentynyt vasta mätänemisen myötä.


Muuta:
Zombie elelee suurimman osan ajastansa Reynesin takapihalla derpaten , hihnalla kiinni puussa, voisi melkein sanoa että siinäpä mahtava vahtikoira?
Zombie ei oikeastaan ole tietoinen paljoakaan mistään mitä maailmalla tapahtuu saati  kaipaakkaan sitä. Kuitenkin vapaus saattaisi kelvatakkin miehelle, joten ...Joskus saattaa olla zombikarkulainen kaupungissa liikkeellä.

Ase: Hampaat?

Perhe: Ei varsinaisesti ole ( Tai on mutta kukaan ei heistäkään tiedä ) , mutta Reynes toimii miekkosen "omistajana" niin kauan kunnes toisin todistetaan.----  Valmistaja: Dollfactory - A
Linja: 16-33cm nuket
Tyyppi: Fox
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White
Pituus: 12cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 17.6.2013
Saapumispäivä: 25.6.2013

Peruukki:  -
Silmät: Mukana tulleet Akryylit
Meikki:  -Tulee-
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: -

~~

Nimi: Fex (Feksi :D Fexi )
Syntymäpäivä: ??
Ikä: Nuori ketunpoikanen
Rotu: Summon /  Kettuhenki

Luonne: Erittäin kiltti ja utelias pieni ketunpoikanen , vikkelä jaloistaan ja tekee mielellään tuttavuutta kaikkien kanssa. Vaikkei puhukkaan omaa elekielen jota ihminenkin kykenee  ymmärtämään joten kommunikoi mielellään muiden kanssa jos mahdollista.

Pitää: Metsästä ja luonnosta.
Ei pidä: Vastakarvaan silittämisestä , kovista äänistä ja metallihirviöistä (Autoista) .
Lempiväri:  Ei ole eriteltynä , pitää kaikesta luonnonläheisestä , erityisesti taivaan sinisestä ja ruohon vihreästä.
Taustatarina:  Fex luotiin auttamaan uutta luonnonjumalaa koiraeläinten kanssa. Fexi on siis pikku kettu joka hoitaa suurimmaksi osaksi viestinviennin koiraeläinjumalille ja myös tuo tuliaiset ja tiedot takaisin Renille. Muuta virkaa pikkuketulla ei oikeastaan ole. Viestinviennin lisäksi ehkä nyt tottakai koiraeläinten hoito ja huolenpito jos sellaista tarvitaan hätätilanteessa.

Muuta:  Fex ei osaa puhua , mutta käsieleillään pystyy kommunikoimaan oikein hyvin. Ääntely on kettumaista vikinä/rääyntää. Kävelee kahdella jalalla joka erottaa pikkuisen muista eläimistä.
Perhe:  Luonnonjumala Ren ja tämän muut apurit ja sumon olennot.----
 Valmistaja: SoulDoll
Linja: Zenith
Tyyppi: Vampire Kagel
Erikoisuudet: Vamppyyrihamput
Resiiniväri: White
Pituus: 70cm
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 16.4.2013
Saapumispäivä: 5.7.2013


Peruukki:  ??
Silmät: Punaiset akryylit (Tulossa)
Meikki: Souldoll default.
Customoinnit: Ei ole.
Muuta: -

~~

Nimi:  "Xan" ( Todellista nimeä ei ole mainittu )
Syntymäpäivä: ??
Ikä: Monia satoja vuosia vanha.
Rotu: Kuolemanjumala

Luonne:  Positiivisuuden ja iloisuuden vastakohta , Xania harvoin näkee hymy naamalla ja myrtsi ilme on tälle tavarailme. Rääväsuinen ja äreä , hyvin äänekäskin suuttuessaan ja sitähän herra tekeekin usein. Jos tahto ei mene läpi tai joku ei miellytä tämä ukko kyllä korottaa äänensä kuuluville . Suurin osa jumalista on kuitenkin jo niin tottunut Xanin ärisemiseen että yleensä ärinät ja huudot kaikuvat kuuroille korville , jotkut jumalista jopa härnäävät Xania tahallaan , saadakseen tämän taas vielä pahemmalle tuulelle. 
Loppujenlopuksi vaikka Xanin ulkokuori ja käyttäytyminen näyttää paljon tämän pahoista puolistaan , on Xan silti hyvä työssään ja armollinen . Kuolemanjumalana Xan on myös vastuussa maailman mahtavimmista voimista joten niitäkään ei annettaisi luottamattoman henkilön käsiin, suurinosa siis Xanin ärinöistä ja pahoista puheista ovat perättömiä uhkauksia ja kulissia.
Ystävänsä Ajanjumalan seurassa Xan on paljon rennompi , varsinkin jos hän on ottanut hiukkasen liikaa alkoholia. Yleensä niissä tapauksissa Xan on päinvastainen kuin normaalisti , iloinen , pirteä ja naureskeleva. Monelta varmasti loksahtaisi suu auki kun näkisi ikuisesti äreän ja pahantuulisen Kuolemanjumalan suosikki baarissaan koheltamassa Ajanjumalan kanssa .. Humalassa Xan tuppaa myös olemaan melkoinen naistenmies ......

Pitää:  Mistä tämä ukko muka voisi pitää!? Alkoholista ja ainoasta yhdestä ihmisestä maailmassa jonka kanssa suostuu käymään kännäämässä.. ( = Ajanjumala )
Ei pidä:  Melkein mistään
Lempiväri:  Ei todellakaan ole.

Taustatarina:  Xan valittiin korvaamaan langetettua kuolemanjumalaa ( Joka on Reynesin , Zombien ja  Frankensteinin prototyypin luoja ) . Xan on siis kokenut harjoitteluvuosinaan paljon , ja on nähnyt kuolemanjumalten langettavat virheet. Opettajansa oli liiankin hullaantunut voimistaan ja niiden leikkimisellä ei koskaan ole hyviä seurauksia. Xan oppi siis vastuulliseksi katsellessaan vastuutonta opettajaansa. Opettajan menettäminen oli silti nuorelle pojalle iso pala purtavaksi , sillä jokatapauksessa tämän tehtäväksi siirtyi myös langetettujen jumalten tyrmien vahtiminen , ja tämä sai seurata kuinka oma opettajansa/huoltajansa lopulta menetti järkensä ja menehtyi.

Muuta:  Xan omaa nykyään jo oman harjoittelijansa ja myös pienen Summon olennon joka auttaa tätä työtehtävissään.
Perhe:  Ei ole.---------


 Valmistaja:  Withdoll
Linja: -
Tyyppi: Dark Ranger Juwel ( sirrisilmäpääkky )
Erikoisuudet:  OE pää olemassa ( Omistajana Jessykkä )
Resiiniväri:  Harmaa
Pituus: 45cm
Sukupuoli:  Poika

Tilauspäivä: 9.5.2013
Saapumispäivä: 16.7.2013


Peruukki:  Monstro Desing karvaperuukki ( Itse leikelty )
Silmät:  - Tulossa -
Meikki:  Ilveksen upea meikki + bodyblush. ( Hartsilapset )
Customoinnit:  -
Muuta: -

~~

Nimi:  Jarwis  ?????
Syntymäpäivä:  16.7
Ikä:  14 v
Rotu:  Tuntematon , sekarotuinen poika jossa on todennäköisesti Elffiä ja jonkunkaltaista eläinkansa piirteitä.

Luonne:  Kovis , äreä ja huonotapainen , toimii pikku kapinallispesäkkeenä ja koulun hirviöukkona. Tällä kaverilla ei ole pelkoa sanoa suoraa tai olla ilkeäkin , voi luokitella jopa koulukiusaajan puolelle jos hänelle päätyy urputtamaan. Jarwis kostaa ja kovaa , siksi tämä hallitseekin koulun kovimpia jengejä ja on myös hyvin pelätty muiden keskuudessa.
Kuitenkin Jarwis on myös kovaluontoinen nörtti , joka mieluusti kuluttaa vapaa-aikansa pelaten mättöpelejä tietokoneella , konsolipelejä tämä ukko ei kannata.
Taitava tietotekniikan ja muun kanssa ja erittäin fiksu , pärjäisi koulussakin jos haluaisi , mutta pojan kiinnostus on hieman vähäisenä , joten opinnot eivät ehkä suju niin hyvin kun voisivat.
Jarwis osaa olla huolehtivainen VAIN jos puhutaan tämän kaksoisveljestä , tuota tämä piteleekin kuin kukkaa kämmenellä eikä kenelläkään ole asiaan mitään sanottavaa.

Pitää:  Tietokonepeleistä , moottoripyöristä
Ei pidä:  Säälittävistä ihmisistä ja niistä jotka sanovat herralle vastaan
Lempiväri:  Musta , punainen.

Taustatarina:  Jarwis elelee nykyään yksin pienessä opiskelijakämpässä kaksoisveljensä kanssa , nämä lähetettiin lähemmäs koulua orpokodin pitäjän todetessa poikien lahjakkuuden ja älykkyyden. Orpokodin pitäjä ei halunnut jättää poikien nerokkuutta ja taitoja käyttämättä , eikä tämä ollut kykeneväinen tarpeeksi laajaan opetukseen . Siksi pojat elelevät nykyään kahdestaan Orpokodin rahoittamana kaupungissa , eivätkä orpokodin omissa syrjäisissä tiloissa.

Muuta:  -
Perhe:  Kaksoisveli , biologiset vanhemmat tuntemattomat.


----------Valmistaja:  DD-Anne
Linja:  Alice in the underworld
Tyyppi:  Cheshire Cat
Erikoisuudet:  Käsintehty limited kappale.
Resiiniväri:  Harmaa
Pituus:  25cm (?)
Sukupuoli:  Tyttö

Tilauspäivä:  30.5.2013
Saapumispäivä:  16.7.2013


Peruukki:  DD-Annelta tullut default peruukki.
Silmät:  Lasiset mustataustaiset silmät ( Oranssi ja Sininen )
Meikki:  Custom , en tiedä kenen tekemä , mutta tullaan korvaamaan uudella.
Customoinnit: -
Muuta: -

~~

Nimi:  Xlin
Syntymäpäivä:  ?
Ikä:  Henkisesti jo aikuisen tasolla mutta fyysisesti lapsi.
Rotu:  Summon olento.

Luonne:  Xlin on lapsekas ja pirteä pikkutyttö joka silti omaa aikuisen ajattelutavan ja mielen , työssään kun joutuu käsittelemään paljon kuolemaa ja muita vakavia asioita lapsen viattomuus on jätetty olennosta pois kokonaan. Tyttö on siis kykenevä täyteen itsenäisyyteen jos tarvittavaa. Kuitenkin pieni lapsekaskin osa tytössä on , vaikka ehkä hieman kieroutunut töittensä saatteessa , monet Xlinin leikit käsittelevät kuolemaa ja rankkoja asioita joten useampi muu lapsi pelkää tai oudoksuu tätä eikä mielellään puuhaa tytön kanssa. Se ei kuitenkaan pikku summon olentoa haittaa sillä tämä on luotu pitämään hauskaa yksinkin.

Pitää:  Ei ole mitään erityistä asiaa mistä tämä pikku kissatyttö pitäisi , tyttö pitää oikeastaan kaikesta.
Ei pidä:  Ei ole erityisesti mitään mitä tyttö inhoaisikaan.
Lempiväri:  Ruskean sävyt.

Taustatarina:  Xlin luotiinn Xan kuolemanjumalalle apuriksi sekä töissä että nopeissa viestinvienti asioissa. Pikkutyttö siis hoitaa paljon kuolemanjumalan asioita mitä tuo ei ehdi , mm . vahtii langenneiden jumalten tyrmää , taistelee isäntänsä puolesta jos on pakko tai toimii viestinviejänä ympäri ämpäri.

Muuta:  Xlinin ja Xanin välillä on herkkä yhteys ja molemmat kykenevät näkemään toistensa silmillä , vaikka olisivat monien kilometrien päässä toisistaan , sama pätee telepaattiseen keskusteluun.--------- Valmistaja: RingDoll
Linja: Grown
Tyyppi: Frankenstein 2013
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: Harmaa
Pituus: 72cm
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 3.7.2013
Saapumispäivä: 25.9.2013

Peruukki: Pitkä vaalea peruukki ( tulossa )
Silmät: Tuntemattomat harmaavalkoiset lasisilmät
Meikki: Default
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: Osasia on vaikka muille jakaa!


~~


Nimi: Nimetön , jos virallisesti haluaisi kutsua "nimellä" pitäisi sen sitten olla pikemminkin "Project n.1 "

Syntymäpäivä: ???
Ikä: Hiton vanha , niin vanha että metalliosat ruostuu.
Rotu: Ihmisten ruumiinosista luotu elävä olento , luotu Frankenstein tohtorin luoman hirviön innoittamana ja nimetty sen mukaisesti.

Luonne: Hiljainen ja arka , täysin vastakohta niinsanotulle "Onnistuneelle versiolle" . Pikku ressu on myös hyvin avuton kaikkien viallisten osiensa takia , tekee parhaansa jos pyydetään  ,mutta liikkeiden rajallisuus haittaa herran elämää huomattavasti. Syrjäytynyt ja yksinäinen mörkö :( .

Pitää:  Osaa nauttia pienimmistäkin asioista jos sellaiseen saa tilaisuuden. "What is love"
Ei pidä:  Yksinäisyydestään ja siitä kuinka hankalaa elämä onkaan viallisena ja rikkinäisenä kappaleena.
Lempiväri: Ei tiedä väreistä mitään , sokea.


Taustatarina:  Project n.1 on kirjaimellisesti EX-Kuolemanjumalan ( Xanin Opettaja , katso Xanin tiedot jos haluat tietää lisää) ensimmäinen kokeilu ja päähänpilkahdus. Kuolema halusi kokeilla rajojaan ja kokeilla mitä saisi voimillaan luotua kun päättäisikin lähteä taistelemaan luonnonlakeja ja sääntöjä vastaan , herättämällä kuolleen henkiin. Kokemattomana ja epävarmana taidoistaan oleva kuolema ei kuitenkaan onnistunut halutulla tavalla luodessaan hirviötään . Hirviö ei kyennyt hengittämään omin keuhkoin ilman apua , näkemään , saati puhumaan selkeästi .. Myös osa kuoleman liittämistä ihmispaloista ei sopinutkaan yhteen alkuperäisten kanssa ja eivät kiinnittyneet , joten ne jouduttiin korvaamaan antiikkisilla rauta ja sähkölaitteilla.
Lopulta kyllästyessään , kuolema hylkäsi ensimmäisen kokeensa piiloon kaupungin viemäristöön  ,eikä tästä enää koskaan kuultukkaan. Project n.1 olemassaolosta eivät edes jumalat tiedä , sillä tämä ei kykene tuomaan olemassaoloaan julki saati kertomaan muille, myös uskollisena luojalleen hirvio odottaa luojaansa palaamaan ja hakemaan tämän takaisin "kotiin" . sydäntäsärkevä fakta vain on , että kyseinen henkilö ei koskaan palannut hakemaan hirviötä , vain loi paremman ja funktionaalisemman hirviön palvelemaan itseään (Katsoppa Reynes ).


Muuta:  Hirviö ei kykene hengittämään omin keuhkoin joten tämän selkään on asetettu happisammio ja kasvoille maski joka pitää tämän hengissä . Ajanmyötä ruoste ja korteus ovat vaurioittaneet sekä hirviön raajoja että hapensaantia joten hengitys on kuuluvan rahisevaa , ja liikkuvuus kuin laahaisi vikisevää ja natisevaa rautakankea pitkin kylmiä kivilattioita. Suurimmaksi osaksi tämä pikku hirviö joutuukin raahaamaan toista jalkaansa perässään , sillä liikkuvuusmahdollisuudet jalasta on ajanmukana myös ruostuneet melkein olemattomiksi. Myös  sokeus piinaa , sillä pimeydessä vuosia elänyt hirviö , ei tarvinnut näköään koska ei olisi nähnyt muutenkaan , joten luonto muovasi tästä sokean mutta hyväkuuloisen olion.


Nykyään tarinan ajankohdassa jossa kuljemme , hirviön kotialue , jättimäiset historialliset kaivosviemäri putket ovat jo kuivuneet pois käytöstä ja hylätty , näin myös hirviöisemme kotialue on muuttunut kaatopaikkamaisesta alueesta pieneksi metsän aluksi.
Perhe:  Ei varsinaisesti omista perhettä , mutta hänellä on kuollut luojansa , sekä parempi versio itsestään jossain kaukana.
Iloa herran eloon alkaa kuitenkin pilkahtaa , uteliaan korusepän löytäessä tiensä viemärin suulle.


-------------
 Valmistaja:  Soom
Linja:  Idealian 72
Tyyppi:  Hyperon - Mercenary from Hell
Erikoisuudet:  Special Edition vanhasta Hyperonista
Resiiniväri:  Normal Skin
Pituus: 72 cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  13.6.2013
Saapumispäivä: 30.10.2013


Peruukki:  Leekeworld ruskea kuitu.
Silmät:  - tulossa -
Meikki:  Default
Customoinnit:  -
Muuta:  -

~~

Nimi:  Archealos ( "Master of the people" ) Hyperion
Syntymäpäivä:  ???
Ikä:  Ikää löytyy hyvin paljon , mutta rotunsa/asemansa takana ulkoisesti 25-30v
Rotu:  Jumalolento ( Elämä )

Luonne:  Vakava hahmo , mutta silti jumalattoman kiltti ja muita ajatteleva . Elämänjumalan jobissa on oppinut arvostamaan olentoa kuin olentoa ja pyrkii tukemaan kaikkia parhaansa mukaan. Vaikka luonteeltaan herra onkin kiltti ja muita ajatteleva tämä saattaa joskus näyttää äreältä , tai siltä ettei välittäisikään. Aika ja elämä on vain muokannut tästä henkilöstä ehkä jopa hieman pessimistisen , ja hyvin kiireisen. Harvoin herralla on aikaa muille , ja työt pitää tehdä mahdollisimman hyvin ja näin suurin osa herran ajasta kuluukin työtä tehtäessä . Voisi melkein sanoa että herra lähellä työnarkomaania , yksinkertaisesti koska tämä kaveri ei voi sietää huonosti tehtyjä töitä.

Pitää:  Ei osaa erotella mistä "pitää" .
Ei pidä:  Yrittää sietää kaikkea , mutta tekemättömät työt ja huono käytös saa tämän kaverin hyvin äreäksi .
Lempiväri:  Neutraalit ja luonnolliset sävyt ( Ruskea , beige , vihreän sävyt )

Taustatarina:  Archealosin tausta on suhteellisen normaali , lukuunottamatta kaikkea jumalhäslinkiä mitä ukon ympärillä on tapahtunut . Tälle itselleen ei ole ongelmia niinkään sattunut mutta herra on saanut hoitaa muiden virheitä ja hommia enemmänkin kuin paljon. Elämänjumalana Archealosilla on järkyttävä vastuu ja tämä toimii miltein johtajahahmona kyseisessä yhteisössä ( siitäpäs Xan ei pidä ) . Archis (lempinimi derp) on joutunut päättämään monista langetuksista ja saanut kehoonsa muistoja kyseisistä tilanteista . Langetettu kuolemanjumala aiheutti kapinoidessaan herralle tämän silmän arven ja sokeutti tämän toisen silmän kokonaan.
Archis toimi myös Ashuran holhoojana kun tämä oli vielä pieni ja nuori harjoitteleva tiedonjumala . Ashura ei silti arvostanut Hyeonin apua ja pikemminkin vihaa miestä sydämmensä kyllyydestä vaikka tämä on ollut vain auttamassa.

Muuta:  Salaisesti omistaa hyvin läheisiä tunteita Amesta (Auringon jumalaolento) kohtaan.
Perhe:  Voisi sanoa että herra on koko Jumalolentokunnan isähahmo, ja elämänjumalan hommissa tämä oikeastaan pitää kaikkia eläviä olentoja perheenään.
Kuitenkin virallisesti asustaa Keiran kanssa , ollessaan tämän opettaja.----------- Valmistaja: Immortality of Souls
Linja:  Class 80
Tyyppi: Infernale
Erikoisuudet: Kielipalat
Resiiniväri:  White skin
Pituus:  80cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  21.11.2013 (Pää)
Saapumispäivä:  8.1.2014 (Pää)

Peruukki:  ??
Silmät:  Valmistaja tuntematon , eriparia , lasinen ja uretaaninen (?).
Meikki:  Default
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  Zerakiel Imperian
Syntymäpäivä: ??
Ikä:  38v
Rotu:  Ihminen , tosin erittäin kaukaista sukua tietämättään jonkunsortin erikois elukalle ( selittää kulmahampaat yms )


Luonne:  Jääkylmä ja tunteettoman oloinen , vakava mies.


Pitää:  Aseiden keräilystä ja kokoelmansa laajentamisesta.
Ei pidä:  Halveksuu itseään alempia , köyhempiä , yms henkilöitä.  ( Elikkä periaatteessa melkein kaikkia :I )
Lempiväri:  Pahpyh! Turhuuksia!

Taustatarina:  Syntyi hyvin uskonnolliseen + vanhoilliseen perheeseen jossa pidettiin hurjan tiukkaa kuria ( = jopa väkivalloin ) , joten Zerakiel on oppinut tunnolliseksi ja kunnioittavaksi hahmoksi , mutta myös kivenkovaksi kun puhutaan tunteista. Jokainen Zerakielin veljeksistä sai nimensä arkkienkelien mukaan , näin myös hän itse.
Zerakiel ei koskaan ollut se tavallisin henkilö muiden ikäistensä seurassa , viihtyi enimmäkseen yksin ja keskittyi eniten opiskelemaan ja näyttämään taitonsa sillä kotona odotettiin aina vain parasta , näin kilpaillessaan vanhempien veljiensä kanssa.
Kyseinen piirre näkyy vieläkin miehen elämässä , tämä yrittää nousta keinolla millä hyvällä "parhaaksi" ja kunnioitetuksi henkilöksi , ja siinä tämä onkin onnistunut , toki ehkä väärin keinoin. ( Tämä mies ei pelkää hujauttaa haulikkoa vastustajansa naaman edessä alistaakseen tämän tahtonsa alle. )
Zerakiel on siis oppinut kasvatuksensa kautta myös alistamaan , ja tähän tämä myös pyrkii . Siksi mies aikuisiässään kohtelee "alempiaan" kuin roskaa ja lukitsee näitä häkkeihin kuin eläimiä.
Zerakielin alkaessa menestyä ,muita käyttämällä, tämä erikoistuikin erikoisolentojen ja olioiden metsästyksessä ja näiden esittelyssä muille ihmisille , harvaa oliota ei tämän miehen kokoelmasta löydy.
Mies kuumeisesti silti haluaa kasvattaa kokoelmaansa , vangiten eläviä uhanalaisia olioita , kuten kauan sitten melkein kokonaan kadonneita taruolentoja tai niiden jälkeläisiä. ( Esimerkiksi eläinkansojen jäsenet joilla on selkeät eläimen piirteet  )
Zerakiel ei ole koskaan tyytyväinen siitä mitä tällä on , vaan tämä jahtaa aina uutta ja parempaa.Muuta:  Tekee yhteistyötä Charlesin kanssa rahallisesti , myi kaksi vanhaa friikkisirkuksen jäsentään kyseiselle henkilölle orjiksi / assasineiksi näiden tietämättä .  ( Blood + Owen päästettiin "karkaamaan" tietoisesti , sillä heistä maksettu raha oli suuri ja Charles tiesi kuinka saada kaksi köyhää karkuria pyöritettyä sormiensa ympärille . )

Ase:  Erilaiset metsästyskiväärit ja muut vastaavat aseet.


Perhe:  Zerakiel muutti kauas perheestään jahdatessaan mainetta ja kunniaa , eikä tämä oikeastaan pidä yhteyttä kehenkään.
Ystävät/Kaverit:  Mitä ne sellaiset ovat?--------------
 Valmistaja:  Soom
Linja:  Mega gem
Tyyppi: Captain Hook - Ticking Crocodile
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Tawny
Pituus: n. 70cm
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 1.11.2014
Saapumispäivä: 12.2.2014

Peruukki:  ??
Silmät:  Soom silikooniset punaiset kissansilmät
Meikki: ???
Customoinnit:  -

Muuta:  Suunnitelmissa olisi Soom Phonolus kroppa tassuineen.

~~

Nimi:  Raoul ( Red wolf )
Syntymäpäivä: ???
Ikä:  21v
Rotu:  Susiolento / Susisummonin penska

Luonne:  Ärhäkkä ja kärsimätön susiherra joka ei millään haluaisi alistua muiden tahtoon. Tavoittelee alffauroksen paikkaa kiivaasti ja siksi myös ehkä yrittää vähän latistaa muita perheenjäseniään.
Kuitenkin myös ehkä hieman kieroutuneen huumorintajun omaava Raoul osaa olla vitsikäs , mutta vain omalla velmulla tavallaan. Vaikka siis on hyvin lyhytpinnainen on tämä susiherra silti hyvin "iloinen" ja hymyilevä tapaus. Kuitenkin pieni ylimielisyys paistaa miehestä vaikka kilometrin päähän.
Ei siedä epäonnistumista ja pyrkii näyttämään kykynsä kaikille keinolla millä hyvänsä!
Ärinöidessään silti Raoul alistuu täydellisesti äidilleen jos tämä kerrankin ärähtää ja antaa tulla, kuten kaikki muutkin pennut. Raoul kunnioittaa siis kuitenkin omalla tavallaan ylempää tahoa , jos hän sellaisen on itselleen hyväksynyt.


Pitää: Metsästyksestä ja ruumiillisesta työstä, pitkänmatkan juoksuista. Kehutkin ovat aina tervettulleita.
Ei pidä: Itseään vahvemmista tai ylemmistä henkilöistä , ylimielisyydestä (mikä on ironista sillä Raoul on itse hyvin ylimielinen henkilö )
Lempiväri:  Tummat sävyt , yön musta taivas tai veren punainen olisi herran valinta.


Taustatarina: Syntyi keskimmäisenä susisummonolento lauman ensimmäiseen pentueeseen joten melkoinen rähinä vanhimman pojan kanssa on lapsuudesta asti ollut. Lapsena tosin Raoulin suhtautuminen Vezraeliin oli paljon hyväksyvämpi ja leikkisämpi , lapsina painiminen ei ollut vielä niinkään arvovaltataistelua miksikä se on myöhemmin muuttunut.
Raoul elää vielä hyvin tiiviisti laumansa/perheensä lähellä , mutta liikkuu myös mielellään yksikseen metsästäessään ruokaa ja vartioidessaan kotia.
Miehellä on kuitenkin paha tapa vetää asiat överiksi juurikin vain arvovalta taistelun takia, tämä riskeeraa itseään aina vain vaarallisemmissa tehtävissä joita tämä itse itselleen asettaa, jotta tämä pystyisi ohittamaan isoveljensä.
Raoul harvoin haluaa pitää huolta nuoremmista pennuista sillä tämän mielestä se ei ole hänen asemalleen oikean arvoista, kuitenkin äitiä totellaan jos pakko on.
Pikkupennut pitävät hyvin paljon Raoulista ja mieluusti olisivat aina urhean ja rohkean isoveljen mukana.


Muuta: Yrittää kiivaasti kilpailla vanhimman veljensä Vezraelin kanssa "vahvimman uroksen" paikasta. Tosin vanhempi veli ei tunnu paljoakaan korviaan hetkauttaa nuoremman veljen yrityksille. Syystäkin kahden vanhimman veljen välit ovat hieman kireät ja tulehtuneet.
Ase:  Massa , raakavoima , kynnet ,hampaat.

Perhe: Äiti , veljet Vezrael ja Faolán samasta "pentueesta" ja pienempiä mukeloita on perheessä ainakin 3-4 . Isästä ei ole tietoa , tiedetään vain että kyseessä on vaelteleva susi.
Raoul on ensimmäisen pentueen keskimmäinen.

Ystävät/Kaverit:  Raoulilla ei ole oikeastaan ystäviä , tämän itseppäinen ja ehkä ärsyttävä luonne estää tätä saamasta hyviä ystäviä , ja muutenkaan Raoul ei liiku kovinkaan usein missään muualla kuin lähimetsissä metsästämässä jotta voisi näyttää taitojaan perheelleen , ei tällä ole aikaa kaveeraamiseen. Kiusaa kyllä mielellään nuorempaa veljeään Faolánia .


---------


 Valmistaja:  ANother Secret
Linja:  -
Tyyppi: Mr.Wolf
Erikoisuudet: -
Resiiniväri:  Normal skin
Pituus: n. 65
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä:  7.2.2014
Saapumispäivä: 18.2.2014

Peruukki:  Vaalea tekokarva
Silmät:  ???
Meikki:  Jisatsu (DOA)
Customoinnit:  -

Muuta:  Kroppa tulee olemaan hybridi kunhan sopiva löytyy

~~

Nimi: Faolán ( The Little wolf )
Syntymäpäivä: ???
Ikä: 21v
Rotu:  Susiolento/Susisummonin penska

Luonne:  Arka ja kuuntelevainen , veljeksistä ehkä heikoin ja pelokkain . Arkuutensa ja ujoutensa takia myös ehkäpä kohteliain ja hyväkäytöksisin , kuitenkin uusien tuttavuuksien kanssa Faolán mielummin pötkii pakoon kuin jäisi juttelemaan.
Faolán ei ole metsästäjätyyppiä sillä tämä enimmäkseen kunnioittaa liikaa muita eläviä olentoja , eikä tällä tosin muutenkaan olisi kykyä ja sisua yrittää saada kiinni ruokaa tai vastaavaa toisin kuin veljeksillään.
Faolánin itseluottamus on hyvin alhainen , sillä raukkaparka on aina ollut veljeshierarkiassa nuorin ja heikoin , näin isommat veljekset ovat ehkä hieman jopa latistaneet pikkuisen omakuvaa ja kykyä luottaa itseensä.
Perhe ja oma lauma on Faolánille erittäin tärkeä , tämä ei yritäkkään hakeutua ulos kotilaumansa suojista.


Pitää:  Omasta rauhasta , ja pentujen kanssa touhuaamisesta. Auttamisesta ja pienistä askareista joihin ei tarvitse voimaa.
Ei pidä:  Voimankäytöstä , haukuista , liian ruumiillisesta työstä.
Lempiväri:  Vaaleat mutta luonnolliset sävyt , vihreä ,ruskea ja sininen.


Taustatarina: Syntyi nuorimpana pentuna ensimmäiseen susisummonolento perheeseen , näin ollen myös Faolán jäi pienimmäksi ja ehkä pompoteltavaksi. Kun vahvemmat veljet pentuina hoitivat painimisen ja leikkimisen , Faolán mielummin kyyhötti äidin turvassa ( sillä yleensä Faolán jäi pahasti jalkoihin leikkiessään kahden vanhemman veljensä kanssa) , ehkä uskaltaen leikkiä äitinsä kanssa sillointällöin , sillä äitihän ei korvaansa hetkauttanut.
Kasvaessaan Faolán silti jäi mammanpojaksi kotiin hoitamaan pieniä askareita , veljiensä siirtyessä metsästys ja suojelupuuhiin. Tällähetkellä Faolán hoitaa äitinsä työt vahtimalla nuorempia pentuja ja pitämällä näistä huolta. Jopa rohkeammat poikapennut saattavat pompottaa arkaa isoveljeään kovasti.


Muuta: Faolán pitää suurimmaksi osaksi huolta nuoremmista sisaruksistaan äitinsä rinnalla , eikä jätä pesäkoloa kovin pitkiksi ajoiksi ollenkaan.
Ase:  Hampaat ja kynnet. Faolán on ehkä veljeskolmikosta vikkelin jaloistaan , mutta ei niinkään kestävä kuten veljensä. Faolán mielummin pötkii pakoon kun jää tappelemaan.

Perhe: Äiti , veljet Vezrael ja Raoul samasta "pentueesta" ja pienempiä mukeloita on perheessä ainakin 3-4 . Isästä ei ole tietoa , tiedetään vain että kyseessä on vaelteleva susi.
Faolán on isoista pojista nuorin.

Ystävät/Kaverit:  Faolán ei paljoa tunne ihmisiä tai muita olentoja , tulee kuitenkin ehkä parhaiten toimeen pienen kentauritytön Yulian kanssa , sillä tämä näyttää Faolánin silmissä turvallisimmalta vaihtoehdolta ( Faolán tosin pelkää kuollakseen pikkukentaurin isää , joten eipä tämä tuotakaan useasti näe. ).
----------------
Valmistaja:  Luts
Linja:  Delf
Tyyppi:  Nanuri 08
Erikoisuudet:  Kroppaan modattu lisäkäsipari.
Resiiniväri:  Normaali
Pituus:  64 cm (?)
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  7.3.2014
Saapumispäivä:  24.3.2014

Peruukki:  Leeken limited punainen.
Silmät:  Random akryylit.
Meikki:  Jesmo
Customoinnit:  Lisäkädet kropassa by Kihaku , maalaukset itsetekemät ( suunnitelmissa paremmat jos saisi lähetettyä jollekkin. )

Muuta:  -~~

Nimi: Nagendra ( "Naga" )
( " lord of snakes " , nimensä herra on saanut akrobatia ja käärmeenlumous  taidoistaan)

Ikä:  Ei kovin vanhakaan otus , ikä kuitenkin tuntematon eikä mihinkään kirjoihin kirjattu.
Rotu:  Tuntematon

Luonne:  Rauhallinen ja positiivinen mies , joka rakastaa kertoa erilaisia tarinoita ja vitsejä itämaisin vaikuttein. Tämän miehen naamaa ei helpolla saada peruslukemille ja vaikeimpinakin aikoina mies yrittää piristää muita.
Kuitenkin miehellä on myös asennetta kettuilla ja sanoa vastaan , tästä tämä on monesti saanut nokilleen , sillä väärään aikaan väärälle ihmiselle suoranainen vittuilu ei ole hyvästä paikassa missä Nagendra asustelee.


Pitää:  Vahvasta teestä ja erinäisistä tuoksuista , hajuvedet ja muut aromaattiset kasvit/ruuat/juomat , käärmeistä .
Ei pidä:  Raskaasta työstä .
Lempiväri:  Kaikki hyvin värikäs , kulta ja hopea.

Taustatarina: Jo nuorena Nagendra napattiin Zerakielin keräilykappaleeksi ja koulutettiin rankalla kädellä tarjoilemaan intialaisessa ravintolassa, ja myös esiintymään akrobatia ja käärmeenlumouskyvyillään.
Miehellä ei ole muistikuvia menneisyydestään , muuta kuin pieniä häivähdyksiä maisemista ja siitä millainen tunnelma tämän kotimaassa oli.

Muuta: Naga on erittäin taipuisa ja tästä syystä tuota kutsutaan joskus "käärmemieheksi" , kyseinen nimi toki ei ole ainoastaan siitä lähtöisin , sillä kotonaan nuorena Nagendra oppi myös lumoamaan käärmeitä.

Perhe:  Vain tämän ystävät Zerakielin kokoelmasta , alkuperäisestä perheestä ei tiedetä. Huhu silti kertoo että näiden katoaminen liittyy itse master Zerakieliin.

Ystävät/Kaverit:   Muut Zerakielin kokoelmaan kuuluvat henkilöt.


---------- Valmistaja: RamCube
Linja: Ram No.6  Black Label
Tyyppi: Kyle
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Normal Skin
Pituus: ?? (SD)
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 20.7.2014 ( Pää ) 29.12.2014 (Kroppa)
Saapumispäivä: 29.7.2014 (Pää )  10.1.2015 (Kroppa)

Peruukki: Random punertavanruskea kuitu.
Silmät: Etsystä ostetut kellertävät uretaanit .
Meikki: Default
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Kai Lunarshade
Syntymäpäivä: 6.7
Ikä: 19
Rotu: Leopardikansalainen

Luonne: Kai on aktiivinen ja leikkisä nuorimies , tämän kissamaiset piirteet tekevät tästä huomattavasti ikäistään nuoremman oloisen.
Kai rakastaa laiskottelua sängyssä makoillen , poika siis harvoin saa mitään kunnollista aikaan.
Laiskuudestaan huolimatta , kun Kai päättää lähteä liikkeelle tämä rakastaa kiusoitella nuorempaa pikkusisartaan ja säheltää ympäriinsä , yleensä kyseinen toiminta aiheuttaa sotkua jota poika ei millään haluaisi itse siistiä.


Pitää: Lämpimistä kesäpäivistä , nukkumisesta , ja pienestä kiusoittelusta. Kaikesta pehmeästä ja erityisesti säkkituoleista.
Ei pidä: Vedestä , sotkusta ( mutta ei myöskään pidä siivoamisesta , tämä on siis hyvin hankala yhtälö ) .
Lempiväri: Kirkkaat sävyt , etenkin vihreä.

Taustatarina: Kai hylättiin n.4 vuotiaana sisarensa kanssa orpokodin portaille , syynä näiden kissamaiset ominaisuudet ja ulkomuoto. Eläinkansojen tabuja ovat eläimen piirteet ja jos ne näkyvät lapsessa , on todennäköisesti tuon elämä pilalla , joko lapsia piilotellaan tai ne hylätään. Samaisesta syystä siis Kai hylättiin siskonsa Auralin kanssa.

Muuta: Kai on monesti yritetty asuttaa yksikseen kaupunkiin , mutta tämä ei ole koskaan onnistunut elämään yksin onnistuneesti , siksi tuo pyörii vieläkin orpokodin tiloissa lusmuillen.
Perhe: Aural pikkusisko.---------

 Valmistaja: DollChateau
Linja: Adult Doll
Tyyppi:  Sexta
Erikoisuudet:  Lisäjointit
Resiiniväri:  WS
Pituus:  70cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  26.8.2014
Saapumispäivä: 25.9.2014

Peruukki:  Firmaa en muista , valkoinen höyhen/sulka peruukki.
Silmät:  Default lasisilmät Dollchateaulta
Meikki: Default
Customoinnit:  -

Muuta: -

~~

Nimi:
  Raziel  ( Sukunimi tuntematon )
Syntymäpäivä: ???
Ikä:  Tuntematon , suhteellisen nuori rotunsa edustaja.
Rotu:  Onnettomuuksien ja tapaturmien Jumalolento

Luonne:  Raziel pyrkii olemaan mahdollisimman rauhallinen ja rento persoona muiden edessä , mutta loppujenlopuksi mies on oikeastaan hurjan hermoheikkoinen ja helposti stressaantuva. Ahdistuu erittäin helposti liiasta työstä ja paineista , jolloin tämä alkaa sohlaamaan eikä oikein mikään tunnu onnistuvan. Kuitenkin hyvin tarkka siitä että saa kaiken tehtyä ajallaan eikä helpolla luovuta.
Raziella on myös hermoheikkoisuutensa lisäksi erittäin positiivinen suhde elämään , sillä elämästään oppinut jumalolento ei halua vatvoa negatiivisia asioita , kun on kerta hyvääkin olemassa.
Tuohonkin asenteeseen lienee syy herran surkea onni , jos tämä vatvoisi jokaista epäonnistumista ja sattumaa , masentuisihan siinä helposti.


Pitää:  Melkein kaikesta mahdollisesta , positiivinen suhtautuminen elämään ja kaikkeen kivaan boostaa aikalailla mielenkiinnonkohteita. Mutta eniten herra nauttisi kyllä seurasta.
Ei pidä:  Yksinäisyydestä
Lempiväri:  Kaikki sävyt!Taustatarina:  Raziel eli n. 12 vuotiaaksi kotonansa , vanhempiensa luona ennen harjoittelun aloittamista. Tässäsuhteessa herra oli erittäin onnekas , sillä useimmat  Onnettomuuksien jumalat on joutu erottamaan vanhemmistaan hyvin aikaisella iällä , koska huono onni ja lasta seuraavat tapaturmat vahingoittavat joko tämän perhettä tai lasta.
Harjoittelija kautensa Raziel eli hyvissä käsissä ja oppi jumalten tavoille , vaikka olosuhteet kyseiselle jumalalle ovat aikalailla surkeat. Opettajansa sai kuitenkin istutettua herran päähän positiivisuutta ja toivoa että vaikka ongelmia olisikin , on silti helppo elää ja kulkea eteenpäin.
Opettajansa jäätyä noin 100 vuoden harjottelijavuoden jälkeen eläkkeelle Raziel otti vihdoin paikkansa jumalana ja tekee työnsä erittäin hyvin.
Vaikka Raziel ei ole kovin tunnettu tai suuri jumalolentojen "arvokastissa" tämä tekee ahkerasti työtä Xanin , kuolemanjumalan, leivissä sillä Onnettomuudet ja tapaturmat kuuluvat kyseisen jumalan "alaisiin".
Työtä siis riittää sillä Xan ei ole mikään mukava ja rento työnantaja , yleensä Raziel hukkuu paperitöihin eikä ehdi paljon liikkua ulkomaailmassa. ( Tosin tuo ei haluaisikaan sillä ties mitä ongelmia miehen läsnäolo saattaisi aiheuttaa ).
Silloin tällöin Raziel käy vieläkin tapaamassa vanhaa opettajaansa , joka on yksi niistä harvoista jumalista , joka ei ole kuollut harjoittelijansa tieltä.

Muuta:  Razielin päälle on langennut jumaluutensa myötä surkea onni , joten tämä joutuu kärsimään paljon vammoja työssään.. Siksi herra ei ole mikään terveen oloinen , mutta se kuuluu miehen työnkuvaan. Onnettomuudet tai muut tapaturmat eivät kykene tappamaan tätä jumalaa , vaikka pahoja vammoja joskus Raziel saakin kärsiä , silti tämän voimat "estävät" tätä kuolemasta kyseisiin vammoihinsa , olivat ne sitten kuinka kamalia tahansa. (Ja tämähän ei ole positiivinen asia .. )

Perhe:  Omistaa perheen/suvun jossain kauempana nykyisestä asumispaikastansa , kuten suurinosa muistakin jumalista. Sanotaan että tällä olisi nuorempi pikkusisko jossain, jota herra valitettavasti kuitenkaan ei ole koskaan tavannutkaan.


-------Valmistaja: SQLab
Linja: 1/6 KSG
Tyyppi: Chibi Ren
Erikoisuudet: ----
Resiiniväri: White
Pituus: Yosd
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: (Firmalta tilattu )03.06.2013 (Minulle myyty) 6.11.2014
Saapumispäivä: (Minulle Saapunut) 13.11.2014

Peruukki: Pastellisävynen hakusessa.
Silmät: SQ Labin resiinisilmät
Meikki: Default
Customoinnit: .....

Muuta:

--

Nimi:  MioLen A001 "Mio"
Syntymäpäivä/Luomispäivä: ???
Rotu:  Pienrobotti / androidi

Luonne/Ominaisuudet: Yksinkertaisen ohjelmointinsa takia Mio ei omista varsinaista kunnollista persoonaa tai luonnetta , toimii silti lapsekkaasti ja hieman hömelösti ulkonäköään mukaillen. Mion älykapasiteetti tietokoneenakin on aika alkeinen ja siksi tämä ei ymmärrä ulkopuolisesta maailmasta juurikaan mitään , koti on tytölle kaikki kaikessa ja siellä tuo pärjäilee omistajiensa kanssa. Vaikka Mio onkin hömelöivä ja "tyhmä" on tämä silti utelias ja sosiaalinen , hyvin usein tyttö siis kiinnostuu asioista mitä elävät olennot puuhailevat tämän ympärillä.
Mio on ohjelmoitu perus kotitöihin kykeneväksi ja käveleväksi ulkoiseksi kovalevyksi + varageneraattoriksi. Tytön sisälle saa varastoitua hyvinkin paljon tiedostoja ja virtaa hätätapauksia varten.
Puhekyky ja äänitteet tytöllä on myös hyvinkin vähäisiä , tämä ei siis kykene normaalisti keskustelemaan , muuta kuin käyttämällä tälle opetettuja alkeisia tervehdyksiä/lauseita/sanoja. Ainoa tapa saada Mio kommunikoimaan sujuvasti on mp3 tai muut vastaavat äänitiedostot jotka soitetaan suoraa Mion kaijuttimen kautta.

Pitää:  Omistajastaan , uusista ja "hienoista" jutuista joihin tämä pääsee käsiksi.
Ei pidä:  Vedestä tai nesteistä , ne voisivat aiheuttaa vakavia vaurioita tyttöön ja tämän koneistoon.
Lempiväri:  Tuntematon , tykkää siitä mistä omistaja Jawier tykkää!

Taustatarina:  Mion loi muuan erittäin fiksu poika kokeeksi siitä mihin kaikkeen tietokoneälyllä ja androiditekniikalla pystyy tekemään. Jawier veljensä kanssa ovat tunnettuja lapsineroja jotka ovat tuottaneet mitä useampia tietokoneisiin ja mekaniikkaan liittyviä koneita ja luomuksia.  Näin siis myös syntyi Mio joka nyt on yksi ainoista maailman toimivista androideista/ihmistä muistuttavista roboteista.

Muuta:  Mio on erittäin turvallinen paikka säilyttää salaisia tiedostoja , tyttö on melkein mahdoton hakkeroida.

Perhe:  Omistajansa Jawier ja tämän kärttyinen kaksoisveljensä Jarwis.


------------Valmistaja:  LoongSoul
Linja:  Ancient Legends / Grace
Tyyppi:  GongGong
Erikoisuudet:  Käärmekroppa
Resiiniväri:  Harmaa
Pituus:  Korkeus n. 70cm , mutta koko pituus häntineen n. 166cm 
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  6.6.2014
Saapumispäivä:  17.12.2014

Peruukki:  -
Silmät:  -
Meikki:  Default
Customoinnit:  -

Muuta:  -~~

Nimi:  Zhen ( 珍 "precious, rare" ) Jing (精 "essence, perfect")  

( Jing on nimetty olemuksensa ja asemansa mukaan , mies on Zerakielin kokoelman harvinaisin ja "täydellisin" olento , ja siitä mies on saanut nimensä . Minkäänlaista Kiinalaista sukujuurta tai vastaavaa ukolla ei ole , nimi on vain masterinsa kliseinen päähänpistos. )

Ikä:  ???
Rotu:  Kukaan ei tiedä Jingin todellista "rotumääritelmää" , mutta oletettavasti vesikäärme/vesilohikäärme -kansan sukujuurta. Epäillään että Lingistä löytyy myös hitusen sirenin verta.

Luonne:  Erittäin rauhallinen ja kärsivällinen yksilö. Ling ei vaadi huomiota tai juttuseuraa, mutta viihtyy vain muita kuunnellen. Ystävinään Ling pitää melkein ketä tahansa joka tälle keskustelee tai viettää aikaansa miehen kanssa , ja vaikka herra onkin vähäpuheinen tämä nauttii seurasta ja inhoaa yksinäisyyttä.
"Työnsä" ja tehtävänsä Ling ottaa vakavasti ja tekee aina parhaansa.
Muista poiketen Ling on elänyt vankeudessa niin kauan ,ettei tämä edes osaa kuvitella tai kaivata vapautta , tai pääsyä ulos Zerakielin tiloista. Mies ei ole koskaan nähnytkään ulkomaailmaa , siksi tuo nauttiikin erityisesti tarinoista jotka kertovat tälle uudesta ja oudosta maailmasta.


Pitää:  Rauhallisista juttutuokioista , musiikista/laulamisesta
Ei pidä:  Ling ei osaa luonteensa ja kokemuksiensa takia ajatella asioista negatiivisesti tai tajua niiden olevan "pahoja" asioita. Ling ei pidä ahtaisa tiloista tai ongelmista , mutta ei osaa noitakaan luokitella niinkään huonoiksi asioiksi vaan menee sen mukaan mitä itse saa.
Lempiväri:  Sinisen sävyt.


Taustatarina:  Ling napattiin vanhemmiltaan niin pienenä ,ettei tuolla ole edes minkäänlaista mielikuvaa vanhemmistaan tai alkuperäisestä perheestään. Miehelle koko maailma sijoittuu Zerakielin kokoelmaan ja "sirkustiloihin".
Siksi Lingillä ei ole varsinaista taustatarinaa, tämä on elänyt koko elämänsä toimien näyttely esineenä pienessä akvaariomaisessa tilassa Zerakielin asiakkaita viihdyttäen.


Muuta: Ling on erittäin taitava laulaja ja ehdoton päävetonaula Zerakielin "kokoelmassa". Tämä myös antaa Lingille arvoa ja kuuluisuutta , vaikkei mies mitään sellaisesta ymmärräkkään.
Joskus harvoin Ling pääsee ulos akvaariotankistaan hetkeksi "näytille" kahvilatiloihin tai muihin näytöksiin. Ja ne ovat miehelle parhaita tilanteita ikinä , silloin tällä on vapaus liikkua ja olla yhdessä samassa tilassa muiden kanssa , eikä niinkään lasin takana eristyksissä muista.

Perhe:  Vain tämän ystävät Zerakielin kokoelmasta , alkuperäisestä perheestä ei tiedetä. Huhu silti kertoo että näiden katoaminen liittyy itse master Zerakieliin.
Ystävät/Kaverit:   Muut Zerakielin kokoelmaan kuuluvat henkilöt.


----


   Valmistaja: Doll Chateau
Linja:  Adult
Tyyppi:  Kevin
Erikoisuudet:  Luusiivet
Resiiniväri: WS
Pituus: 70cm
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 7.8.2014
Saapumispäivä: 20.12015

Peruukki: Leeken mohair
Silmät:  Oscardollssin upeat verisuonilla  varustetut klitterisilmät
Meikki:  Default
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  Mephisto
Syntymäpäivä:  ???
Ikä:  Todella iäkäs :I
Rotu:  Langennut jumalolento ( Tulevaisuus )

Luonne:  Mephisto on koko aikuisikänsä ollut vainoharhainen ja hermoheikko , ei edes miehen sekoaminen tätä muuttanut. Kuitenkin rauhallinen ja kaikesta huolehtiva mies on muuttunut pelokkaaksi ja lapsenomaiseksi pakoilijaksi , joka suorastaan pelkää omaa varjoansakkin.
Järkensä menetettyään Mephisto sulkeutui ja tämän luottamus on hankala saavuttaa , muttei kuitenkaan mahdotonta.
Miehellä ei myöskään ole niinkään omaa tahtoa vaan tämä kuuntelee tiukasti ääniä päässään , siitä mitä tekee ja toimii tilanteissa.


Pitää:  On vaikea saada selkoa mistä Mephisto itseasiassa "pitää" , sillä tämä lapsenomaisesti innostuu uusista asioista mutta saattaa kyllästyä niihin hyvinkin nopeaan. Ainoa mitä voisi sanoa oikeaksi kiintymyksen kohteeksi ovat ne ihmiset ja olennot jotka ovat tuon luottamuksen saaneet voitettua puolelleen.
Ei pidä:  Mephisto pelkää miltein kaikkea tuntematonta ,vaarallista ja liikkuvaa. Niin ihmisiä , kuin ajoneuvoja , isoja esineitä yms yms. Tämän pelokkuus ja vainoharhaisuus saa tämän siis tuntemaan suunnatonta inhoa monia normaaleja asioita kohtaan.
Lempiväri:  Ruskean sävyt.

Taustatarina:  Aikoinaan Mephisto toimi erittäin loisteliaana Tulevaisuudenjumalana. Ja vaikka miehen hermoheikkoisuus ja paineensietokyky oli heikko tähän luotettiin silmittömästi, miehelle annettiin vastuuta ja tämä täytti toimensa miltein täydellisesti.
Kuitenkin tulevaisuuden näkeminen ja siihen koskematta oleminen alkoi myöhemmin tuottamaan ongelmia miehelle , joka pelkäsi kuolemaa enemmän kuin mitään. Ajan kuluessa paineet saivat Mephiston pikkuhiljaa murtumaan enemmän ja enemmän. Tämä ei kyennyt liikkumaan ulkosalla peläten oman henkensä uhasta tai siitä että jotain tapahtuisi tälle tärkeille henkilöille. Edes oman harjoittelijan apu ja tuki ei saanut pidettyä miehen järkeä raiteillaan varsinkin tämän nähdessä tulevaisuuden itsestään.
Mephisto sai selville että tämän tulisi kuolla auto-onnettomuudessa oppilaansa puolesta , näille täysin normaalissa ja arkisessa tilanteessa. Tieto omasta "kohtalosta" kuitenkin ajoi Mephiston tekemään pahimman virheen , tämä nimittäin muutti tulevaisuutta ja jätti menemättä kyseiseen tilanteeseen.
Kaikki tietävät että tulevaisuutta ei muuteta ilman seurauksia ja jos kohtalo on osoitettu tietylle henkilölle ,eikä tämä täytä tehtäväänsä joku muu joutuu kokemaan sen seuraukset.
Tässätapauksessa Mephiston toiminta ajoi miehen oman harjoittelijan parhaan ystävän surmansuuhun.
Tapahtumat eivät tietenkään jääneet huomaamatta , se olisi ollut mahdotonta ja Mephisto sai rankimman rangaistuksen mitä jumalalle ikinä voi antaa , tämä langetettiin ja lähetettiin tyrmään.
Kukaan jumalista ei toivonut miehelle käyvän näin , ja moni oli huolissaan tilanteesta , mutta rangaistukseen ei voinut vaikuttaa lieventävästi millään tavalla. Olihan kyseessä ollut tietoisesti tulevaisuutta muuttava jumala joka tiesi täysin hyvin tekojensa seuraukset.

Tyrmässä viruttuaan ja suunnatonta syyllisyyttä poteva mies lopulta monien vuosien jälkeen menetti otteensa tästä maailmasta ja omasta järjestään. Se on normaalia ja odotettavaa langenneiden jumalten tyrmän uhreille.
Mephisto kuitenkin kaikkien kummastukseksi ei ajautunut tappamaan itseään , kuten moni muu langetettu oli ajautunut tekemään. Liekö kyseessä ollut Mephiston suunnaton kuolemanpelko mikä tämän ylipäätään ajoi omiin tekoihinsa ja siksi tuo ei myöskään luovuttanut hengestään tyrmässä viruessaan.


Muuta:  Mephisto kantaa tiukasti mukanaan joskus lapsuudessaan saamaansa nukkea , joka "puhuu" ja "ohjailee" miestä. Tämä on tietenkin vain Mephiston oman mielen tuotosta mutta silti tuo seuraa nukkeaan tehden mitä tahansa.
Mephistolle nukke on helpotus tämän omaan syyllisyyden tunteeseensa , sillä tämä jollain kumman tavalla mies pitää nukkea harjoittelijansa parhaana ystävänä , joka kuoli onnettomuudessa Mephiston sijasta.
Nukke on miehelle kaikki kaikessa , ja paetessaan tyrmästä Luciferin avustuksella , mies katosi jäljettömiin nukkeineen.

( Mephistolla on olemassa muitakin nukkeja kuin Maryan , mutta nuo ovat jääneet unholaan tämän omiin kokoelmiinsa , minne tuo ei enää pääse käsiksi. )

Karattuaan tätä on etsitty , mutta turhaan. Kukapa löytäisi miehen joka näkee tulevaisuuteen ja osaa odottaa koska tämä on löydetty ja tietää mitä paikkoja välttää.
Lopulta jumalat luovuttivat miehen etsimisessä , sillä kukaan ei halunnut aiheuttaa sekaannusta tulevaisuudesta yhtään sen enempää. Mitä enemmän Mephisto pakoilee etsijiään sitä enemmän tämä muokkasi tulevaisuutta oman tahtonsa mukaan , mikä taas horjutti maailman tasapainoa.

Ase:  Oma mielensä.
Perhe:  Maryan . JA Mephistolla oli harjoittelija , joka toimii nykyään tämän korvaajana. Muuta perhettä ei olekkaan.
Ystävät/Kaverit:  Mephisto tapaa karattuaan muuan hyväntekijän , "luonnon noidaksi" kutsutun naisen jonka läsnäoloon tämä tottuu. Lopulta kuitenkin Mephiston kiintymys naiseen voi ollakkin haitallisempaa kuin kuvittelisi.

( Tunnusmusiikiksi olen aina kuvitellut muuan rpg makerilla tehtyjen pelien taustamusiikkeja , kuten esimerkiksi IB/Mad Father/ Witch's house ovat olleet suuria innoittajia miehen toteutuksessa. Esimerkiksi Puppet , Old Doll ja Friend ovat biiseinä mitä täydellisempiä herran tunnareiksi. 

Nukke on malliltaan Azone Kobato , saapumut 15.2 )


~~~~Valmistaja:  Miracle Doll
Linja:  -
Tyyppi: Vic
Erikoisuudet:  Hampaat<3
Resiiniväri:  WS
Pituus:  60-70cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:
  10.12.2014
Saapumispäivä:  16.2.2015
Peruukki:  -
Silmät:  -
Meikki:  -
Customoinnit:  -

Muuta:  -~~

Nimi:   Vincent
Ikä:  ???
Rotu:  Summon olento (Unilohikäärme)

Luonne: Räkäinen ,ilkeä ja viekas.. Mutta ehkä kuitenkin hieman alkeellinen mies joka toimii vain luojansa/masterinsa tahdon mukaan. Vincent ei kuuntele ketään muuta kuin niitä joita arvostaa , ja muille tämä on erittäin vittumainen ja limainen.
Vaikka miehessä on pientä salaperäisyyttä , kuten luojassaankin , kukaan tuskin olisi edes halukas lähestymään hirviömäistä miestä. Tässätapauksessa , hirviömäisyys tulee sisältä täytenä pahuutena , eikä niinkään ulkonäöstä.
Osoittaa suurta kiintymystä ja hellyyttä ainoastaan luojalleen.

Pitää:  Muiden härnäämisestä , vahingonilosta ja erityisesti luojastaan.
Ei pidä:  Liiallisista lätinöistä , pitkistä opetustuokioista tai suunnitelmallisista tapahtumista. Herra on enemmänkin hätähousu kuin kärsivällinen.
Lempiväri:  Ei ole , pitää siitä mistä tämän käsketään pitävän.


Taustatarina:  Vincent , aikoinaan lohikäärmemuotoinen summon olento sinetöitiin Luciferin , unenjumalan, langetuksen aikana tämän omaan kalloonsa. Miehen kallosta muotoutui kirottu maski joka sinetöi koko langenneen unenjumalan voimia ja samalla myös tämän uskollisen summon olentonsa.
Vincent oli siis pitkään sinetöitynä ja piilotettuna kallomaskissaan , Reynesin (jumalten lääkärin)  hallussa , ja tämän ei ollut tarkoitus koskaan päästä takaisin luojansa käsiin.
Kuitenkin langetettujen jumalten vankilapaon jälkeen Lucifer , Vincentin luoja ja omistaja , sai manipuloinnilla ja kovalla työllä maskin ja voimansa takaisin käsiinsä. Tämä tarkoitti myös sitä että Vincent vapautui tyrmästään ja kykenee jälleen palvelemaan herraansa.
Lucifer muutti Vincentin olomuotoa ja antoi tälle ihmismuodon , sillä lohikäärme olisi tunnistettu liian helposti ja nopeasti. Tämä olisi johtanut Luciferin suunnitelmien kaatumiseen ja tämän olinpaikan paljastumiseen.
Nykyään Vincent hoitaa Luciferin asioita , sillä langennut jumala itse ei voi kuljeksia ympäriinsä ilman vaaraa tulla tunnistetuksi ja nähdyksi.


Muuta:
  Vincent kantaa päässään omaa vanhaa kalloaan , joka sisältää suuria maagisia voimia , sillä kaikki , sekä Vincentin että tämän luojan voimat oli sinetöity kallon sisälle . Voimia joita Lucifer , eikä Vincent pystynyt palauttamaan takaisin omin avuin.

Perhe:  Lucifer.
Ystävät/Kaverit:   Lucifer.


-----------


  Valmistaja: Immortality of Souls
Linja:  Class 80
Tyyppi:  Anarmonia
Erikoisuudet: -
Resiiniväri:  White skin
Pituus:  80cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  12.12.2014
Saapumispäivä:  5.3.2015

Peruukki:  -
Silmät:  -
Meikki:  -
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  - Tulee-
Syntymäpäivä:  25.1
Ikä:  26v
Rotu:  Ihminen


Luonne:  Itsekäs ja epäkunnioittava poika ,joka on tottunut saamaan kaiken minkä haluaa. Samalla myös tottakai hyvin nyrpeä tekemään asioita mistä ei pidä , kasvanut suhteellisen varakkaassa perheessä joten liekö siinä syy?
Vaikka ajattelee itseään täydellisenä ja mahtavana tyyppinä tämä silti ihailee menestynyttä serkkuaan henkeen ja vereen. Idolista onkin napattu paljon asenteita ja tapoja.
Kuitenkin hyvin päättäväinen ja sinnikäs , jos jotain haluaa niin tuo kyllä taistelee sen puolesta kynsin ja hampain. On sitten kyse työpaikasta , esineistä tai esimerkiksi partnerista.


Pitää:  Vaatteista ,kengistä ,muodista. Juhlimisesta ja huomiosta.
Ei pidä:  Tyypeistä jotka yrittävät vastustaa tätä , tai eivät tee kuten käsketään. Omasta tyylistään poikkeavista ihmisistä ( tämä herra on kova mollaamaan ihmisiä jos he eivät ole tuon makuun. )
Lempiväri:  Tummat elegantit sävyt , mustansininen , musta , raitakuviot , ruudut.

Taustatarina:  -Tulee kunhan nimi saadaan keksittyä :I -

Muuta:  Opiskelee historiaa ja taidetta paikallisessa opistossa. Haaveilee työstä vaatesuunnittelijana tai vastaavassa muotiin liittyvässä työssä.

Perhe:  Vanhemmat , pikkusisar Keira joka toimii jumalharjoittelijana. ( Charles serkku )
Ystävät/Kaverit:  "Ystäviä" riittää sillä harva uskaltautuu sanomaan miehelle vastaan , tämä on siis pikemminkin kerännyt liudan ystäväorjia.


------Valmistaja: Souldoll
Linja:  Souloid
Tyyppi:  Kowalski
Erikoisuudet: Kyborgi kroppa 6 kädellä.
Resiiniväri:  Normal skin + Steel skin
Pituus:  69,5
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  19.2.2015
Saapumispäivä:  5.6.2015

Peruukki:  -
Silmät:  Default
Meikki:  Default
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  Kowalski
Ikä:  ???
Rotu:  Kyborgi / Summon


Luonne:  Konemainen , hiljainen ja lojaali. Ei kysele tai puhu turhia ja siitä syystä voi myös vaikuttaa vakavalta persoonalta. Fakta vain on että Kowalski ei osoita tunteita enää ihmisten tavoin vaan toimii tehtäviensä mukaisesti. Mies ei kuitenkaan ole millään tavalla kylmä tai pelottava , tulee toimeen pienempienkin lasten kanssa vaikkei ehkä paras leikkikaveri ole.. Jämpti ja noudattaa sääntöjä tiptop.


Taustatarina: Kowalski on kyborgi joten tämä siis on ollut aikoinaan ihminen. Näinä aikoina mies ihaili kovasti teknologiaa ja etenkin tulevaisuuden jumalan tehtäviä ja toimintatapoja. Sairastuttuaan kuolemanvakavasti tämä halusi/VAATI että kehoaan käytettäisiin tulevaisuuden ja teknologian hyväksi. Näin miehen pyynnöt kuullut jumala myöntyi ehdotukseen ja loi kuolevasta miehestä itselleen suojelus olennon , summonin , tekemällä miehestä kokeellisesti ensimmäisen (tarinan)maailman toimivan kyborgin.


Muuta:  Kowalski on ensimmäinen askel kohti futuristista maailmaa tarinan miljöössä , vastaavanlaiseen tekoon ei ole kukaan muu vielä pystynyt. Ainoa toinen vastaava olento on androidi MIO jonka Jawier loi Kowalskin innoittamana.


Perhe:  Luojansa tulevaisuudenjumala ja tämän perhe.

----------Valmistaja: Withdoll
Linja: Limited Edition
Tyyppi:  Belun - Wizard
Erikoisuudet: Kaksi päätä , fantsu ja human pää
Resiiniväri:  Grey skin
Pituus:  45cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  1.9.2015 (Päät)
Saapumispäivä:  16.10.2015 (Päät)

Peruukki:  -
Silmät:  Default
Meikki:  Default
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: -TULEE-
Ikä: Iätön
Rotu: Summon olento - Uni/Painajaisten syöjä ( Musta lammas )


Luonne: Extra rauhallinen ja lauhkea otus. Hyvin hiljainen vaikkei ehkä mikään ujo poika olekkaan , ei vaan koe sanojen olevan tarpeellista itseään ilmaistessa.

Tämä herranen ei usein poistu luojansa Usvan luota vaan mielummin pysyttelee kotona omassa rauhassaan ja tekee työnsä.
Vakavailmeinenkin yleensä , mutta pieniä hymyjä saa aikaan aina tämän sisarsummon Lami. 


Taustatarina: Ei omaa erityistä taustatarinaa , luotiin painajaisten karkoittajaksi auttaakseen unenjumalaa tämän työssä.


Muuta:  Poika luotiin syömään ja tuhoamaan painajaiset ihmisten unista , tai ainakin vähentämään niitä. Yleensä unissa pojan voi havaita kolmisilmäisenä ihmisotuksena tai mustana lampaana.

Ei omista mitään erityisiä voimia, vaan on lauhkea kuin "lammas" (see what i did there) ihmismaailmassa. Unissa taas tällä on enemmän voimaa taistella painajaisia vastaan ja tuoda rauha ihmisten uniin.

Pojan kolmas silmä on erityinen ja pystyy havaitsemaan pahat unet ja ajatukset ihmisissä.


Perhe:  Lamita , sisar summon  ja luojansa Usva


----------------Valmistaja: DollZone
Linja: 1/4
Tyyppi:  Mo
Erikoisuudet: Modattu pää , silmät avattu ja muotoiltu. Huulet muotoiltu.
 Resiiniväri:  White Skinn
Pituus:  45cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä:  15.10.2015
 Saapumispäivä:  23.10.2015


Peruukki:  -
Silmät:  -
 Meikki: Full aribrush meikki joka peittää modaukset by : Paulina
Customoinnit: Pää on periaatteessa modattu muistuttamaan ihan jotain muuta kuin moldia itseään.. Silmät on avattu ja muotoiltu , huulet samoin.
Tässä alkuperäinen kuva modaajalta/faceuppaajalta.

Muuta: -

~~

Nimi: Misha (??)
Ikä: 14v
Rotu: - tulee-


Luonne: -Tulee-


Taustatarina: -Tulee-Pitää:  -
Ei pidä:  -
Lempiväri:  -

Muuta:  -Tulee-


Perhe:  Lemmikki lumilintu.-------------------Valmistaja: Souldoll
Linja: Soul Kid
Tyyppi:  Mico
Erikoisuudet: -
 Resiiniväri:  White Skin
Pituus:  45cm
Sukupuoli:  Tyttö

Tilauspäivä:  15.10.2015
 Saapumispäivä:  31.12.2015


Peruukki:  Leeken vaalea
Silmät:  Souldollin default
 Meikki: Souldoll Default
Customoinnit:  -

Muuta: -

~~

Nimi: Miko
Ikä: 14v
Rotu: Ihminen


Luonne: Ujo ja luova tyttö joka kuitenkin kaipaa seuraa ja karttaa yksinäisyyttä. Miko toimii hyvin aikuistunein tavoin mutta tämän lapsenmielisyys paistaa luovuudessansa. Tyttö rakastaa kirjoittaa runoja ja tarinoita , etenkin lapsille. Haaveilee lastenkirjailija urasta tai edes mahdollisuudesta voida jonain päivänä julkaista omia tarinoitansa.


Taustatarina: Mikon vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa ja koska herkkä ja ujo tyttö ei soveltunut tuntemattomille sukulaisille / perheille. Siksi tämä sijoitettiin tuon parhaan ystävän perheeseen joka otti tytön mielellään vastaan. Näin siis ikuinen ja tärkein lapsuudenystävä Nova muuttui tytölle sisarukseksi.

Tapahtumista johtunut alakuloisuus katosi miltein heti Novan luokse päästyttyä ja Miko uskalsi taas luoda ja kirjoittaa samaan malliin mitä ennenkin.
Kuitenkin Mikon nopean parantumisen myötä huomattiin että Novan kyky antaa pienelle tytölle toivoa ja uskallusta ei tullutkaan tyhjästä , vaan tämä kantoi mukanaan toivonjumalan kykyjä.

Sisarukset jouduttiin siis erottamaan Novan siirryttyä jumalan oppiin, mutta se ei silti koskaan estänyt tyttöjä tapaamasta.

Nova antoi Mikolle lahjaksi ja muistoksi itsestään pienen munan , josta oli kuoriutuva mitätahansa Miko siitä haluaisi kuoriutuvan.. Näin syntyi siis myös Mikon nykyinen lemmikki Mr.BunBun.  Pääsiäispupu ,joka ei ole vielä kuoriutunut täysin munastaan (Miko kehitti pupunsa tarinan ja alkuperän mielikuvituksessaan samaan tyyliin kuin tämä rakastaa kirjoittaa kirjoja.. Hyvin lapsenmielisesti ja erikoisesti. Täynnä suloisia käänteitä ja erikoisia otuksia ) .


Pitää:  Eläimistä, fantasiasta , kirjoista
Ei pidä: Liian vakavista aiheista
Lempiväri:  Luonnon vaaleat sävyt.

Muuta:  Miko kantaa mukanaan aina uskollista ja rakasta lemmikkiään Mr.BunBunia jonka alkuperä on monelle kummastus. Kyseessä ei ole tavallinen kani.


Perhe: Adoptiovanhemmat ja Sisar+Paras ystävä Nova

--------------

Valmistaja: Luts
Linja: Kid Delf
Tyyppi:  Cherry
Erikoisuudet: -
Resiiniväri:  Nolrmal Skin
Pituus:  45cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä: 6.1.2016
Saapumispäivä:  2.2.2016

Peruukki: Custom , ei tietoa tekijästä
Silmät:  -
Meikki: Tuntematon , päät ostettu DOA:sta eikä meikkaajaa mainittu.
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Remus
Ikä: Iätön
Rotu: Summon olento - Syksyn henki


Luonne: Siskostaan poiketen Remus on energisempi ja hitusen rämäpääkin. Seikkailunhaluinen nuoripoika ei kuitenkaan poikkea kovin kauaksi siskonsa joen ääreltä , mielikuvituksella siis mennään.
Remus rakastaa myös tarinoita sankareista ja usein itsekseen miekkailee kepeillä , joskus pelotellen ehkä arkaa ja hiljaista sisartaan.

Remus rakastaa aikaa kun tämä vihdoin saa tuoda syksyn kotimetsäänsä , ja kulkee silloin aktiivisesti ympäriinsä katsellen kellastuvia ja värikkäitä lehtiä.

Syksyn jälkeen tosin Remus usein rauhoittuu ja asettuu talveksi sisarensa luokse elämään hiljaiseloa ainakin ensikevääseen asti.


Taustatarina: Pojalla ei ole erityistä taustatarinaa , tämä on elänyt suhteellisen rauhallista eloa kotimetsässä sisarensa kanssa.


Muuta: Remus ja tämän sisarensa Io jakavat ajatuksensa ja tunteensa hyvin keskenään , näin siis sisarukset tietävät toisensa ajatukset , surut ja halut kysymättäkään vaikka kilometrien päästä.


Perhe:  Sisar Io. Ja luojansa
----------

Valmistaja: Miracle Doll
Linja: -
Tyyppi: Jing
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White skin

Pituus: SD (kroppaa ei vielä ole , 65-70cm)
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 9.2.2016
Saapumispäivä: 3.5.2016

Peruukki: -
Silmät: -
Meikki:-
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: 
Ikä: Iätön
Rotu: Avaruuden/Tyhjän tilan jumala. ( SPAAAAACE! )


Luonne: Mystinen ja rauhallinen , hitusen nörtihtävä , tottakai kun herra rakastaa avaruutta ja pitää silmällä että kaikki on okei ja tasapaino pysyy. Pysyttelee enimmäkseen omassa rauhassaan ja päätyy ihmistenilmoille vain kun tämän tulee auttaa ylempiään ( Ames Auringonjumala ja Chares Kuunjumalaa... ja ehkä tulevaisuudessa muidenkin tähtien ja planeettojen jumalia... Herra ei siis hallitse koko avaruutta vaan on enemmänkin avaruuden tyhjiön jumala ja tarkkailija , siksi mies on enemmänkin apuri muille isommille avaruuden hallitsijoille planeettoineen. ) Taustatarina: -Tulee-


Muuta: Miehellä ei erityisesti ole kykyjä (joita jumalana saisi käyttää) muuta kuin astronomian ja vastaavan tietojen puolesta. Suurimmaksi osaksi tämä vain tarkkailee avaruutta ja taivaan tapahtumia teleskoopillaan. Asuu pienessä observatoriossaan josta sitten yleensä ottaa yhteyden isompiin kihoihin avun tarpeessa , tai toisinpäin kun saa kutsun tulla auttamaan asioissa.


Perhe: Ei ole. ( Vielä ainakaan ;) )


-------------
Valmistaja: Peaks Woods
Linja: FOC Dandy
Tyyppi: Kasspio ( Black Wolf - Alice in the Twistedland )
Erikoisuudet:-
Resiiniväri:  Blue grey
Pituus: 61cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä: 7.12.2015
Saapumispäivä:  21.9.2016

Peruukki: Punk-mo limited sävy.
Silmät:  -
Meikki: Peakswoods Default Black Rabbit.
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  -Tulee-
Ikä: -Tulee-
Rotu: -Tulee-


Luonne: -Tulee-


Taustatarina: -Tulee-


Muuta:  -Tulee-


Perhe: -Tulee-


~~~~~~~~~~~~Valmistaja: RingDoll
Linja: Grown
Tyyppi: Dracula
Erikoisuudet:-
Resiiniväri:  White skin
Pituus: 70cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä: 17.9.2016
Saapumispäivä:  7.10.2016

Peruukki: -
Silmät: Default , vielä
Meikki: Ringdoll default.
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  -Tulee-
Ikä: -Tulee-
Rotu: -Tulee-


Luonne: -Tulee-


Taustatarina: -Tulee-


Muuta:  -Tulee-


Perhe: -Tulee-


~~~~~~~~~~
Valmistaja: Immortality of Soul
Linja: 80cm
Tyyppi: Jade
Erikoisuudet:-
Resiiniväri:  Normal skin
Pituus: 80cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä: 2.12.2016

Saapumispäivä:  14.12.2016

Peruukki: Jessy tekee!
Silmät: Semirealistiset akryylit.
Meikki: Custom , tekijä tuntematon?
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  Jared Agnar ???
Ikä: 40 - 50 välillä (en ole päättänyt tarkkaa ikää )
Rotu: Ihan perus ihminen , tavallinen tallaaja


Luonne: Hiljainen ja vakavamielinen mies , joka rakastaa omaa rauhaa ja pysyy mielellään mahd. kaukana muista ihmisistä. "Maa" naapureille mies on suorastaan pelottava ja agressiivinen, eikä edes posteljooni mielellään astu lähemmäksi taloa kuin mitä on pakko. Tästä Jared onkin mielissään koska mies ei hae sosiaalista kontaktia ja mieluusti pysyttelee itsekseen , ja silloin kun miehen annetaan olla itsekseen tämä on kärsivällinen ja rauhallinen ukkeli ... Jared joutuu tosin aikanaan pikkaisen muuttumaan ja oppimaan kestämään seuraa , vaikka siitä mies ei ole mielissään. Kuitenkin kiltti mies sisimmässään eikä voi jättää avuntarpeessa olevaa henkilöä yksinkään.


Taustatarina: Jaredin taustatarina ei ole kovin kummoinen , kaupunkeihin ja ihmisiin kyllästynyt vanha ukko osti itsellensä maapalan omaan rauhaan merenrannalle kauas sivilisaatiosta siinätoivossa että saisi elellä lopun elämästään rauhassa ilman ylimääräistä draamaa. Kalastajan ammatilla itsensä elättävä erakkomies kuitenkin joutui muuttamaan elämäntapojaan jälleen kerran löytäessään jotain erittäin arvokasta kalaverkoistaan .Muuta: Jared omistaa yllättävän isonkin alueen maata merenrannalta ja tämä ei TODELLAKAAN ota vierailijoita hyvällä mielellä vastaan. Klisee haulikko kouraan kun joku astuu maille meininki. "Get of my lawn , punks!" 


Perhe: Ei pidä yhteyttä perheeseensä/sukuunsa , saati asu lähimaillakaan näitä.


~~~~~~~~~~ Valmistaja: Switch
Linja: -
Tyyppi: Ahi
Erikoisuudet:-
Resiiniväri:  Normal Skin
Pituus: 62-67cm
Sukupuoli:  Mies

Tilauspäivä: 8.2.2017
Saapumispäivä:  22.2.2017

Peruukki: -
Silmät: -
Meikki: Asilehbacwards
 Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:  -Tulee-
Ikä: -Tulee-
Rotu: -Tulee-


Luonne: -Tulee-


Taustatarina: -Tulee-


Muuta:  -Tulee-


Perhe: -Tulee-
-------------------------------

Pullip-perheen nukkeloiset :


Nukke: Midnight Deva Vu
Tyyppi: Isul
Erikoisuudet: Chipit vaihdettu punaiseen ja valkoiseen.
Ihonväri: Valkoinen
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Poika/Mies

Tilauspäivä: 10.5.2012
Saapumispäivä: 15.6.2012

Peruukki: Leekeworldin musta peruukki.
Silmät: PA#01 ( valkoinen ) ja PA#32 ( Punainen )
Meikki: Stock
Customoinnit: - Ei vielä -  ( Ehkä tulossa tatuointeja kroppaan , mutta naamaan en koske )

Muuta: -

~~

Nimi: Raven  ( sukunimi salattu )
Syntymäpäivä: 4.6
Ikä: 17v
Luonne: Elengantti ja hyvätapainen ( taino , riippuen tilanteesta ) , mutta hiljainen poika, joka ei pukahdakkaan ellei tarvetta ole. Ahdistavassa/ärsyttävässä tilanteessa kyllä erittäin kylmä ja töykeäkin tapaus, mutta pyrkii yleensä pysymään mahdollisimman rauhallisena ja pitämään päänsä kylmänä , mutta suuttuessaan ei pelkää käyttää nyrkkejä saati aseitaan. Raven ei hae vaikeuksia vaan vaikeudet tuntuvat silti vain seuraavan pojan kintereillä.

Pitää: Ei myönnä kovin helposti pitävänsä mistään ,mutta rauhalliset lämpimät illat kotoisassa paikassa takan äärellä on pojalle herkkua. Myös sisko Juliette on erittäin tärkeä.
Ei pidä: Vihollisistaan , sosiaalisista tilanteista , kylmästä , sisarensa vangitsijasta .

Taustatarina: - Tulee linkkiä kuhan aloitan ylipäätään tarinan kirjoituksen ja julkaisen sen -  Lyhyesti kuitenkin sanottuna Raven syntyi maagiperheeseen , joka lopulta hajosi osiin äidin kuoltua ja siskon tullessa kidnapatuksi. Raven jäi yksin etsimään kuumeisesti kidnapattua sisartaan. Kuitenkin sisaren kidnappaaja ei tee tämän elämästään helppoa vaan usuttaa kaikkia maailman pahoja ja pimeitä olentoja pojan kimppuun vaikeuttaakseen matkaa, joita vastaan poikarukka joutuu matkallaan taistelemaan henkensä kaupalla.

Muuta: Ravenin mieltä piinaa tarinassa ilmenevä sairaus jota kutsutaan nimella "Madness" . Tauti on saanut nimensä oireistaan jotka yleensä vaivuttavat mielen pimeyteen ja hulluuteen , joskus jopa kuolemaan. Ravenin mieli saastutettiin menneisyydessään tämän Sisarensa kidnappauksella ja äitinsä kohtalolla , kuitenkin tieto siitä että sisar on elossa auttaa Ravenia jatkamaan eteenpäin pimeällä polullaan ( sisaren olemassaolon vaikutus puhdistaa Ravenin mieltä pimeydestä ).
Ravenilla on kyky mustaanmagiaan jonka tämä on oppinut isältään kauan sitten.
Raven kärsii joskus vakavahkoista hulluus kohtauksista jolloin tämä muuttuu kovin väkivaltaiseksi eikä välitä kuka on kyseessä mutta miekka heilahtaa ja nopeasti!


---- Nukke: Steampunk Pluto
Tyyppi: Taeyang
Erikoisuudet: -
Ihonväri: Valkoinen
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 29.9.2012
Saapumispäivä: 8.1.2013

Peruukki:  Crobidoll punainen karvaperuukki.
Silmät: Stock
Meikki: Stock
Customoinnit: - Ei - 

Muuta: -

~~

Nimi: Fredericht "Fred" Plouton
Syntymäpäivä: Viettäisi pikemminkin sitä Alice in the wonderlandin "syntymättömyyspäivää" vaikka joka viikko 24/7 .
Ikä: Vetelee jo paljon päälle 30 .
Luonne:  Erittäin pirteä henkilö jolla riittää sanottavaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa , erittäin sosiaalinen persoona kyseessä vaikka joskuskin monet ihmiset hyljeksivät miestä ja tämän perhettä kummallisen käytöksen vuoksi. Asennetta ja itseluottamusta puhkuu joka sokasta miehen mieltä eikä epävarmuutta näy missään , siksi hänellä on myös pokkaa olla niin outo kuin hän itse vain haluaa!
Pitää:  Ravenin härnäämisestä , Esineiden luomisesta ja Keksijän työstään , lapsistaan , teestä , nojatuolilla väärinpäin istumisesta , kaupustelusta ja kiertelystä.
Ei pidä: Kielteisistä ihmisistä , vääryydestä yms.

Taustatarina: Fredericht , lyhyemmin "Fred" , toimi nuorempana Assasin hommissa muuan valtakunnan kuninkaan toimissa  , mutta kyllästyttyään jatkuvaan yltäkylläiseen salamurhaamiseen mies omasta halustaan lähti tiehensä sanaakaan sanomatta. Assasinina Frederichtin oli helppo kadota yhtä helposti kuin oli valtakunnan hommiin ilmestynytkin , kukaan ei varsinaisesti miestä tuntenut ja hän oli koko ikänsä ollut suuri kysymysmerkki valtakunnalle.
Mies siirtyi tappamis jobistaan intohimonsa , eli keksimisen, pariin ja ryhtyi kierteleväski kauppiaaksi joka keksi mitä eriskummallisimpia esineitä ja asioita. Samaan syssyyn mies oli senlisäksi kuulu keräilyhimostaan joten tavaraa oli kasaantunut elemmänkin kuin paljon , eikä ainoastaan rihkamaa vaan tavallisille ihmisille täysin tuntemattomia esineitä.
Ei ollut siis ihme jos astuit kiertelevän miehen pyörillä ja eriskummallisella moottorilla varustettuun asuntoon (Kyllä , miehen oma talo itsessään omasi pyörät ja jonkunsortin moottorin jotta ei tarvitsisi talosta taloon muuttaa , vaan pystyisi kiertelemään maata ja mantuja kotona istuessa teetä hörppien..) .
Keksijän ja kiertelijän hommissaan Fredericht törmäsi myös elämänsä mullistamaan tapaukseen , tämän löytäessä kaksi vastasyntynyttä lasta makaamassa maassa  , vierellään äitinsä hyytävästi paloiksi revitty ruumis. Normaali ihminen olisi jo kavahtanut näkyä , mutta Frederichtin kävi pikemminkin pienokaisia sääliksi. Tämä siis otti lapset avosylin hoiviinsa, tietäen silti ettei lapsissa ollut jäljellä ihmisen häivääkään.
Näin mies siis sai vielä hoitoonsa kaksi hirviölasta ihmisen asuissa.
Kuitenkin Frederichtin olemus ja kiltteys kasvattaa pienokaiset tarttui myös itse lapsiin. Nykyisyydessä he ovat vain yksinkertaisesti oudoin onnellinen perhe maailmassa.
Kuitenkin jälleen kerran kiltille keksijälle sattui kumma yhteensattuma kun tämä löysi nuoren pojan huonossa kunnossa metsästä , tottakai kilttiäkin kiltimpi mies vei reppanan kotiinsa lepäämään ja odottamaan tämän heräämistä.
Näin itseasiassa yhdistyvät Raven ja Fredericht , pelastuksen jälkeen Raven oppi luottamaan tähän kummalliseen mieheen ja toimii nyt suurinpiirtein kanta asiakkaana miehen kaupalle. Ja samalla myös pienenä poikana jonka Fredericht mielellään ottaisi pysyvästikkin hoiviinsa , kuitenkin tietäen että Ravenin matka on vasta alussa ja tarinansa pitkä.
Fredericht on siis Ravenin hyvä ystävä ja tarvikkeiden lähde , mieheltä saa parhaat välineet taistelussa demoneita ja hirviöitä vastaan.
Muuta:  -
Aseet:  Vanhanaikainen mutta tarinan todellisuudessa harvinainen kivääri. Voisi sanoa että tarinamme aikakaudella ja todellisuudessa ruutia ei vielä kovinkaan hyvin "tutkittu" joten tavallisille kyläläisille ampumisenkin taito saatettaisiin luokitella taikuudeksi.---- Nukke: Arashi
Tyyppi: Taeyang
Erikoisuudet: -
Ihonväri: Normaali
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 2.4.2013
Saapumispäivä: 17.4.2013

Peruukki:  Tata's Paradisen karvaperuukki
Silmät: Etsystä hankitut koruun tarkoitetut lasilätyskät :)
Meikki: Stock
Customoinnit: - Ei ( kai , kropassa on tatuointi joko edellisen omistajan jäljiltä tai jo alkuperäisestii) -

Muuta: Häntä ,sarvet ja tassut omaa käsityötä ( Ovat tulossa hahmolle )

~~

Nimi:  Raqwaraqhc  "Rawrh"
Syntymäpäivä: ???!?
Ikä: Tuntematon , melko nuori hirviöksi.

Luonne:  Iloinen ja pirteä , ehkä hieman eläimellinen ja "tyhmä" toimimaan tilanteissa. Vaarallinen vain tyhjällä vatsalla jolloin herra syökin mieluusti mitä vain , Rawrh kirjaimellisesti ajattelee vatsallaan ja kaikki mikä voisi näyttää herkulliselta ja syötävältä on tämän mielestä erittäin kiinnostavaa ja pakko saada joko keräilykokoelmiin tai vatsanpohjalle. Rawrhilla on siis kummallinen kiintymys erilaisiin väreihin , sillä ne tuovat miehelle mieleen enemmänkin kaikenmoiset herkut , syystä Rawrh myös valitsee enemmän uhreikseen kauniita/söpöjä olioita sensijaan kuin kävisi parrakkaan miehen kimppuun.
Rawrh tietää heikkoutensa ja sen ettei ole vahvimmasta päästä hirviöiden kastissa , siksi mies osaa olla myös varovainen ja valitsee uhrinsa tarkkaan , eihän hän sentään halua ruokaansa pakoon juosta hyökkäyksen jälkeen.

Pitää:  Syömisestä , kaiskesta söpöstä jonka voi ryövätä ja pitää itsellään. Hatuista!
Ei pidä:  Säännöistä , sateesta saati muistakaan negatiivisista asioista

Taustatarina: Rawrhilla ei periaatteessa ole sen kummempaa taustatarinaa , tämä on elellyt suhteellisen "rauhallista" hirviön elämää terrorisoiden kyliä ja tehden mitä lystää.

Muuta:  Rawrhilla on kaksi muuta muotoa ihmismuotonsa lisäksi , ihmismuodon tämä pikku hirviö halusi jotta pystyisi sopeutumaan paremmin ihmisten seuraan ja huijaamaan näitä uhreikseen. Kuitenkin miekkosella on tosiaan kaksi "todellista" muotoa. Toinen on suuren kissaeläimen kokoinen karvapallo olio kun taas toinen on pakenemiseen ja piiloutumiseen suunniteltu hahmo , joka muistuttaa enemmänkin Gerbiiliä/Jerbooaa , vaikka tämä pienempi versio on suloinen , omaa se silti veitsenterävät kynnet ja hampaat .

Aseet:  Kynnet , hampaat ja erittäin vahvat jalat. Kykenee puolustautumaan ehkä hiukkasen myös magialla muttei kovin suuremmalla voimalla. Tyytyy siis enemmän potkimaan hiekkaa vastustajaa kohti ja pakenemaan.


----
 Nukke: Pisces
Tyyppi: Little Dal
Erikoisuudet: -
Ihonväri: Normaali
Pituus: ?? About 16cm
Sukupuoli:  Tyttö

Tilauspäivä: 11.6.2013
Saapumispäivä: 25.6.2013

Peruukki:  Ebaysta hankittu ruskea Mohair
Silmät:  Stock
Meikki:  Stock
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: Obitsutettu ,

~~

Nimi:  Pamyu
Syntymäpäivä: ??
Ikä: Erittäin nuori
Rotu: Lammashenki/olento

Luonne: Utelias ja hömelö pikkutyttö joka joutuu usein sisarensa kaitsimaksi "tyhmyytensä" takia. Tunkee nokkansa mielellään jokapuolelle ja joutuu helposti hankaluuksiin. Onneksi isosisar pitää tytöstä huolta. Mielellään pyytelee apua muilta mitä turhempiin asioihin vain leikin ja mielenkiinnon takia , tästä hyvänä esimerkkiän on esimerkiksi kukkasen kadottaminen niitylle..

Pitää: Kaikesta
Ei pidä:  Ööp.. Bää?
Lempiväri:  Kaikki..aivan kaikki!

Taustatarina:  Varsinaista suurta taustatarinaa pikku Pamulla ei ole sillä tyttö on hyvin nuori karitsa . Elänyt rauhallisesti maailman paremmilla ja vähäisemmillä alueilla turvassa suurimmalta pahuudelta sisarensa kanssa. Perheestään ja sisarusten alkuperästä kukaan ei tiedä , sillä tytöt ovat syntyneet joskus pieniksi eläinsuojelioiksi. Joku voisi sekoittaa sisarukset hirviöiksi jotka ovat ottaneet eläimen hahmoa , mutta päinvastoin ,tälläkertaa on kyse enemmän hyvistä olennoista kuin maata hallitsevista hirviöistä.
Muuta:  -
Perhe:  Sisarensa


----- Nukke: Iena
Tyyppi: Little Dal
Erikoisuudet: -
Ihonväri: Normaali
Pituus: ?? About 16cm
Sukupuoli:  Tyttö

Tilauspäivä: 7.8.2013
Saapumispäivä: 12.8.2013


Peruukki: Little Dal Piscesin stock ( Menee todennäköisesti tulevaisuudessa vaihtoon )
Silmät:  Stock
Meikki:  Stock
Customoinnit: Ei ole.

Muuta: - Tulossa keijunsiipiä yms -

~~

*Hahmotiedot hakusessa vielä , pikkukeiju etsii vielä itseään ja omaa hahmoaan*

---------
 Nukke: Mao
Tyyppi: Isul

Erikoisuudet: -
Ihonväri: Normaali
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: 23.5.2014
Saapumispäivä: 27.5.2014

Peruukki: - Tulossa -
Silmät: Etsystä hankitut koruun tarkoitetut lasilätyskät :)
Meikki: Stock pienillä muutkosilla.
Customoinnit: Suu kaiverrettu virneelle.
Muuta: Häntä , sarvet , sienet itse väsätty fimosta , karvasta ja nahkasta :I


~~

Nimi:  Fungus "Fungi"

Syntymäpäivä: ???!?
Ikä: !?!?!

Rotu: Peikko

Luonne: Näsäviisas , määräilevä ja itseppäinen peikonkuvatus joka ei siedä pompottelua. Itsekehu lentelee ja Fungilla on hirmuinen tapa paisutella asioita isommiksi kuin ne on. ( varsinkin jos puhutaan miehen "älystä" , tämä pitää itseään suorastaan nerona. )

Manipuloiva ja käyttää mielummin älyään hyväksi kuin lähtisi suinpäin taistelemaan voimalla , heiveröisen kehonsa takia tästä ei ole sinänsä taistelijaksi.

Fungi on myös peikoksi älyttömän SIISTI , tämä ei siedä epäpuhtauksia , likaa saati muuta sitten ollenkaan.


Pitää: Silmistä , erinäisistä sienistä ja niiden itiöhöyryistä , määräilystä ja siinä onnistumisesta. SIISTEYDESTÄ.

Ei pidä: Myöntää heikkouksiaan tai tulla arvostelluksi/huomautetuksi siitä ettei tämä ole vahvimmasta päästä.

Taustatarina: Fungus potkittiin pihalle kotiluolastaan tämän ollessa "Häpeäksi" peikkosuvulle pienen ja heiveröisen kokonsa takia , JA ERITYISESTI normaalikokoisen nenänsä takia. Fungin suvulle suuri koko ja massiivinen nenä oli tärkeintä joten Fungi ei sopinut porukkaan (eikä pikkupeikko myöskään sietänyt muiden peikkojen räkäisyyttä ja epäpuhtautta , luonteensamukaan fungi oli liiankin perfektionisti sietääkseen likaisten peikkojen rämäpäisyyttä ja tyhmyyttä , siksi tämä lähti itseasiassa oikein mielellään omilleen ).

Fungi asettui muuan metsään ja saastutti sen kokonaan itiöillään ja höyryillään , nykyään metsikkö muistuttaa enemmänkin suorämeikköä kuin tervettä ja puhdasta metsää.

Vieläkin metsikkö toimii turvapaikkana heikommille hirviöille ja antaa asuinsijan Peikolle joka tekee enemmänkin pahojaan..
Muuta: Fungi erittää hengityksestään myrkyllisiä ja huumaavia itiöitä / höyryjä jotka saastuttavat ympärillä olevan maaston ja sitämukaan myös eläimet, ihmiset , kaiken elävän.
Fungilla on tapana kasvattaa itiöillä omaa maailmaansa/maastoaan , itiöistä kasvaa maaperään erinäisiä kasveja/sieniä joista fungi tekee erinäisiä potioneita ja litkuja. Taikajuomien kanssa Fungi on mestari ja tämä tuntee sekä parantavat että vaaralliset juomat kuin omat taskunsa.

Fungi nauttii myös ihmisten manipuloinnista ja tämän hengittämät itiöt / kasvit ja sienet aiheuttavat ihmisille riippuvaisuutta joiden takia nämä joutuvat palaamaan peikon luokse ja kierteestä on miltein mahdoton päästä irti. Fungi siis periaatteessa kasvattaa huumeita, joiden avulla tämä ajaa ihmisiä luokseen.
Fungi ei kuitenkaan anna MITÄÄN ilmaiseksi... huumeet ja höyryt maksavat ihmisille enemmän kuin osaisi kuvitellakkaan. Erityisesti ruumiinosat ja SILMÄT kuuluvat peikon suosimiin maksutapoihin.


Fungin itiökasveilla ja höyryillä on kuitenkin kurja sivuvaikutus ihmisiin ja olioihin ( Harvemmin kuitenkin muihin hirviöihin ) , mitä kauemmin kyseisiä höyryjä hengittää tai käyttää sitä enemmän ne saastuttavat uhrinsa kehoa ja alkavat kasvaa kantajansa sisällä. Kauemmin käyttäneen ihmisen ruumiista alkaa kasvamaan samoja kasveja ja sieniä mitä itse metsään . Yleensä itiöt pesiytyvät ensimmäisenä elävien olentojen silmämunien taakse ja siksi myös fungi kerää silmiä , saadakseen itiöt leviämään paremmin. Joskus kehon sisältä kasvavat kasvit jopa irroittavat silmät itsestään , köynnösten alkasessa valloittaa elävää kehoa. Ilkein asia tässä on että kasvit ja itiöt eivät tapa kantajaansa , vaan uhri joutuu elämään loppuelämänsä huumekoukussa samalla kun tämän kehoa valtaa sisältäpäin itiöiden kasvattamat kasvit jotka pyrkivät ulos aukosta kuin aukosta.

Infectoituneet ihmiset joutuvat useimmiten muuttamaan samaiseen metsään asumaan , missä Fungi itse elää , oman riippuvaisuutensa takia ja ulkonäkönsä takia.


Aseet: Fungi ei omaa aseita , mutta tämän hengittämät myrkylliset itiöt pelastavat peikon hyvin helposti uhkilta , sillä harva ihminen pääsee tämän luokse tulematta saastuneeksi noiden ansiosta.. Kuitenkin jos näin kävisi että pääsisit miehen lähelle , tällä on iso ja tyhmä henkivartija ystävä Rawrh.---------- Nukke:  Romantic Alice
Tyyppi:  Pullip

Erikoisuudet:  Chipit uusittu. Custom meikki.
Ihonväri:  Normal skin
Pituus:  27(?)
Sukupuoli:  Nainen

Tilauspäivä:  - 
Saapumispäivä:  15.2.2015

Peruukki:  Lutsin Blondi 
Silmät:  Etsystä hankittu Blythe chipit modattuna silmämekanismiin sopiviksi. 
Meikki:  Korone 
Customoinnit:  -

Muuta:  -HUOM. Tiedot sisältävät spoilereita joskus ehkä joskus julkaistavaan tarinaan/sarjakuvaan ja etenkin Ravenin menneisyyteen.

Nimi:  Aurora
Ikä:  39

Rotu:  Keiju/Hyvien olentojen hallitsija

Luonne:  Kliseinen hyvyyden ruumiillistuma , kiltti , ajattelevainen ja kaikki mitä hyväntahtoisesta ja ihanasta luonteesta osaisi kuvitellakkin. Kaikki hyväksyvä ja anteeksiantava. Helposti manipuloitava ja luottava nainen.


Pitää:  Melkein kaikesta , Aurora ei osaa eritellä asioita mistä tämä ei pidä.

Ei pidä:  Ilkeydestä ja pimeästä , mutta on valmis sietämään sitäkin kunhan muut pysyvät onnellisena.

Taustatarina: Aurora eli aikoinaan rauhassa yksinään , lähellä omaa keijuvaltakuntaansa ja perhettään. Valinta elää yksin oli naisen oma , sillä tämä halusi nähdä maailmojen molemmat puolet.
Viattomuuden perikuva halusi oppia ettei maailma olekkaan niin kiltti ja mukava , mitä tämän kotikaupunki ja sen asukit antoivat olettaa.
Aurora toimi parantajana ihmisille , ja piti huolta myös metsistä ja niiden eläimistä.
Mutta yksi normaaleista päivistä muutti Auroran elämän täysin. Normaalilla yrttienhaku reissullaan tämä törmäsi pahasti haavoittuneeseen mieheen , Aurora ei tiennyt mistä mies oli tullut tai ilmestynyt kyseiselle alueelle , sillä tuo ei ollut lähikylän asukkejakaan.
Huolissaan Aurora kuitenkin auttoi haavoittuneen miehen kotiinsa  ja hoivasi tätä monta viikkoa , pelastaen miehen hengen.
Kauaakaan ei mennyt kun Aurora huomasi , ettei kyseessä ollutkaan normaali ihminen , vaan mitä todennäköisemmin demoni. Tuo ei välittänyt asiasta , vaikka tiesi että rotujen välinen sota oli ikuinen , eikä olisi hyväksyttyä Keijulta auttaa pimeyden olentoa.
Aikaa kului kunnes vihdoin ja viimein kyseinen demoni yllätti Auroran tyysti.. Tuo oli kiitollinen ja mukava , eikä ollenkaan sitä mitä valon olento oli saanut kokea ja kuulla aikaisemmin. Neito ja tämä outo herrasmies tulivat toimeen harvinaisen hyvin , ja kun miehen oli aika lähteä , Aurora antoi tälle luvan palata koska vain takaisin.

Eipä siis kulunut kauaakaan taaskaan kun kyseinen demoni palasi , aina uudelleen ja uudelleen. Johtaen pian ihastumiseen ja sen jälkeiseen rakkauteen.

Vuodet ja päivät kuluivat , Auroran oppiessa paljon demoneista ja näiden käytöksestä. Nainen näki myös valonpilkahduksen noissa kaikissa kurjissa ja hirviömäisissä olennoissa.
Pitkään Aurora miettikin miksi tätä kohdeltiin niin hyvin , mutta rakastettunsa selvennettyä omasta asemastaan tämä ymmärsi. Yksikään demoni ei uskaltaisi nostaa kättään Demoniprinssiä vastaan.

Vuodet vierivät ja noin 21 vuotiaana Aurora sai lapsen , demonilapsen joka oli viedä naisen hengen synnytyksessä , pojan isältä peritty pahuus ja demoniveri meinasivat aiheuttaa komplikaation josta Auroran ei pitänyt selvitä hengissä. Ihmeen kaupalla ja hyvien olentojen parannuskeinojen avulla kuitenkin Aurora selvisi , sillä vaikutti , että jopa tässä pienessä demonilapsessa oli silti pilkahdus hyvän olennon verta , ja tuo suorastaan piti huolen heikosta ja sairaasta äidistään ( Tämä tosin aiheutti huolta ja pelkoa Auroralle itselleen , nainen pelkäsi menettävänsä ainoan poikansa ).
Ongelmista huolimatta Auroran voimistuessa , ja miehensä tuella perhe pääsi pian jaloilleen.

Noin kolmen vuoden kuluttua Aurora tuli uudelleen raskaaksi , ja synnytti tyttölapsen. Toisin kuin ensimmäisessä synnytyksessään , tämä oli todella helppo , ilman minkäänlaisia ongelmia. Tyttölapsi oli terve ja äitinsä myös.  Tässätapauksessa lienee syynä tyttölapsen perimä , joka selkeästi tuli enemmän äidiltä itseltään.

Noin 7 vuotta perhe eli onnellisena ja rauhallisena , kunnes Auroran oma rakastettu , kihlattu , surmasi tämän kylmäverisesti.


Muuta:  Aurora oli taitava parantaja ja tuleva hyvyyden olentojen hallitsija , tämän kuoltua maailma jäi suuren tasapainottomuuden alle , ja vieläkään uutta hyvyydenhallitsijaa ei ole löydetty.
Auroran tytär olisi tähän kykenevä , mutta 5 vuotta sitten tapahtuneen jälkeen , naisen rakastettu vei tytön mennessään , jättäen oman poikansa janoamaan kostoa.

Aseet:  Ei ole.
Perhe: Raven ( poika ) , Juliette ( Tytär ) , ??? ( mies )


---------Nukke: Customoitu Pullip Suiseiseki

Tyyppi: Pullip
Erikoisuudet:
Ihonväri: Normal Skin
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Nainen

Tilauspäivä: ???
Saapumispäivä: Huhtikuu 2017

Peruukki: -
Silmät: Stock
Meikki: Jessytin
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:
Ikä:
Rotu:

Luonne:

Pitää:
Ei pidä:

Taustatarina:

Muuta:


-----------------


Nukke: Glen

Tyyppi: Isul
Erikoisuudet:
Ihonväri: Normal Skin
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä:  8.7.2017
Saapumispäivä: 17.7.2017

Peruukki: Stock
Silmät: Stock
Meikki: Stock
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi:
  Ikä: 16v
Rotu: Ihminen ( Velho )

 
Luonne: Hiljainen ja kiltti.. Aivan tavallinen nuoripoika joka välittää erittäin paljon lähimmäisistään. Auttaisi ketätahansa hädässä jos vain olisi mahdollisuus.

Pitää: Ei ole nirso , pitää melkein kaikesta. Ei osaa eritellä mistä erityisesti pitää. Kokkaaminen on kuitenkin pojalle mielitekemistä.
Ei pidä: -

Taustatarina: Aivan tavallinen talonpoika , joka äiti sairastui vakavasti tarinassa kulkevaan sairauteen "madness". Sairaus ajaa uhrinsa hitaasti hulluksi ja ajaa kivuliaaseen kuolemaan.

Onnekseen kuitenkin pojalle tarjoutuu täydellinen tilaisuus kun tuntematon matkaaja tarjoaa tälle apua ja mahdollisuuden lähellä asuvan noidan kautta. Avustaan kiitokseksi ja inspiroituneena -namehere- jää noidan oppiin ja haluaa auttaa tätä löytämään parannuskeinon maailmaa vaurioittamasta pimeän magiasta ja sairauksista. 

Muuta:


-------------------

 
Tyyppi: Isul
Erikoisuudet:
Ihonväri: White Skin
Pituus: -ei tietoa-
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä:  8.7.2017
Saapumispäivä: 17.7.2017

Peruukki: Stock ( vaihtuu tulevaisuudessa )
Silmät: Stock
Meikki: Stock
Customoinnit: -

Muuta: -

~~

Nimi: Elias ????
 Ikä: Iätön , nuorehko vamppyyriksi.

Rotu: Vamppyyri

 
Luonne: Elias on aina luokiteltu "säälittäväksi" vamppyyriksi oman sukunsa ja muiden vamppyyrien silmissä. Siksi poika ei enää niinkään noudata samoja sääntöjä ja "periaatteita" muiden kanssa.

Elias on erittäin kiltti muille eikä nauti "väkisin veren juomisesta" , sanoo itseään enemmänkin vitsillä "kasvissyöjä" vamppyyriksi koska juo ainoastaan hätätilanteissa ja tarvittaessa.
Tämä toki tarkottaa että Elias joutuu suurimmaksi osaksi turvautumaan toisten metsästämään vereen.

Myös vähän pelkurimainen jos tiukka tilanne tulee , Elias ei ole tottunut ottamaan yhteen ihmisten kanssa joten myöskään "kinaamis" keinoja pojalla ei ole. Menee hyvin herkästi hiljaiseksi ja mököttää sitten yksin hiljaa jossain omassa nurkassaan.
Pitää: Elias on totaalinen sokerihiiri , nauttii erittäin paljon erinäisistä ihmisten tekemistä herkuista ja ruuista , vaikka tämä vamppyyrille kummallista käytöstä onkin.
Ei pidä: Sukujuuristaan ja siitä miten tämä luokitellaan "pahojen voimien" puolelle. Ja koska Eliaksen "senset" ovat erittäin tarkat , erinäiset hajut ovat pojalle täyttä tuskaa.

Taustatarina: Elias kuuluu erittäin arvokkaaseen Vamppyyrisukuun joiden suhteet maailman kuninkaaseen ovat todella läheiset. Eliaksen isä oletti pojastansa tuleva seuraava soturi hallitsijan armeijaan , tai jopa että tämä olisi seurannut isänsä jalanjälkiä kuninkaan oikeana kätenä.

Kuitenkin Eliaksen pelokas ja ehkä vähän lellitty luonne ei koskaan vastannut mitä tämän isä olisi halunnut. Ja näin Elias kieltäytyi jatkamasta samoissa jäljissä.
Nykyään Elias asuu yksin vanhassa kartanossa jonka tämä peri isältään, mutta kaikki tälle kuuluneet palvelijat Elias on lähettänyt jo omiin matkoihinsa..

Elias ei tue samoja periaatteita kuin suurinosa vamppyyreistä , ja siksi tämä on mustalammas sukunsa ja rotunsa edessä.
Vamppyyrien oletetaan seuraavan pimeän hallitsijaa , eikä kajoavan ( muutakuin sotimisen yhteydessä ) valon olentoihin. Mutta Elias on päättänyt kannattavansa hyvän puolesta taistelevia ,eikä verellensä tarkoitettua pimeyttä.
 


Asuttuaan pitkään yksin kartanossaan Elias lopulta törmää "Pimeän" prinssiin , jonka ajatusmaailma onkin yllättävän lähellä Eliaksen omaa. Ja näin tämä liittyy prinssin seuraksi auttamaan tätä tehtävässään ja seikkailussaan.

Muuta: -

6 kommenttia:

 1. Ohh.. Tuutin täydeltä bjd:tä IHANA BLOGI!

  VastaaPoista
 2. Paljon nukkeja ♥

  ______________________________________________________
  ~ nukkemaailmaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. tunne kun elämän tavoite on, että joskus jaksaisi lukea nämä nukkejen profiilit, höhö, ei taija onnistua. Vaikka lähes tulkoon fanitan tätä teijä blogia ja tietä :D... olen vähä huono fani > u >''

  toisaalta miten on elämän tavoite kun ei ole elämää :D

  Mutta ihania nukkeha teillä molemmilla, tää ny sattu olee eka sivu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh! Joo näitä on kertynyt jo muutama ja tekstiä on paljon >:D En ihmettele ollenkaan jos ei vain yksinkertaisesti JAKSA lukea kaikkea.
   ( Näin myönnettäköön että itsekkin olen laiska lukija joten yritän noukkia kiinnostavimmat asiat yleensä suosikki nukkejeni tiedoista jos puhutaan muiden nukkejen profiileista :) )

   Kiitoksia! >3<

   ~Ameeba

   Poista
  2. jee, tein sen. luin nää profiilit :D hienoja

   Poista
  3. Hallleluuja! Siinä taisikin olla hommaa ? :D
   Voi sitä kun lisää vaan tulee , eihän näitä erkkikään jaksa pian lukea!

   ~Ameeba

   Poista