Jessykän Nuket ~

Tsekkaa uusi hahmokartta ja tutustu tarinan koukeloihin helposti ja nopeasti!


Tulossa;
Sio2 Aoandon - Human!Ringi (4.8.17)
SQlab Chibi Tsubaki - Radicelle (4.10.17)
Souldoll Devonia Creature Head - ???? (24.10.17)

Nuket saapumisjärjestyksessä .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Valmistaja: Dollzone
Linja: 1/4
Tyyppi: Mo
Erikoisuudet: Ei mitään
Resiiniväri: Normal Skin
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 10.11.2010
Saapumispäivä: 4.4.2011

Hiukset: Mustavalkoiset (Spice&Malice)
Silmät: Siniset (Ebay)
Meikki: Jesmo
Customit: Ei mitään

Muuta: Ensimmäinen nukkeni.

--

Nimi: Mogan Thran
Syntynyt: 4.4
Ikä: 14
Laji: Langennut enkeli
Teemamusiikki: Ei ole.

Luonteeltaan Mogan on hyvinkin pirteä poika , joka nauttii ystäviensä seurasta, lämpimistä asioista ja sosiaalisesta elämästä. Pitää usein huonot tunteet sisällään ja unohtaa ne oikeassa elämässä, koska unimaailmassaan poika saa purkaa niitä tarpeekseen.
Mogan yrittää näyttää rohkealta, mutta on oikeasti hyvinkin pelkuri loppujen lopuksi, ja livistää paikalta hyvin äkkiä häntä koipien välissä. Ulkonäöltään hento poika, mutta luonteeltaan päällekäyvä, etenkin tuon ihastuksen ja parhaan ystävän ympärillä.
Ei pidä siitä että on enkeli, ja pelkää jumalia kuollakseen. Raivostuessaan Moganista tulee herkästi tuon vaarallisempi puoli esiin, sillä pojan raivo usein kutsuu "esiin" Donin, sillä pojan keholla on edelleen suhde tuohon vanhaan sieluun, ja nostaa sen esille vain tarpeen tullessa..

Pitää: Ystävistään, lämmöstä, kestästä, nukkumisesta, eksoottisista ruuista, romantiikasta, läheisyydestä ja riisipalloista.
Ei pidä: Kylmyydestä, pimeydestä, jumalista, tylsästä ruuasta ja hitaasta musiikista.

Historiikki: Moganin sielu syntyi kehon ollessa 12, kun tuon kehosta oli kiskottu Donin entinen sielu pois ja asetettiin uusi tilalle. Korvatakseen edellisen vaarallisen persoonan. Mogan tuntee usein olonsa "huonommaksi" koska ei ole elänyt koko lapsuuttaan. Moganin ja tuon pikkuveljen vanhemmat kuolivat myöhemmin tulipalossa, joten Mogan asuu nykyään orpokodissa. Aloitettuaan nykyisessä koulussaan, tutustui paikalliseen poikaan, Hidaniin, johon myöhemmin ystävystyi.

Suhteita:
Hidan - Paras ystävä / Ihastus / Poikaystävä ?
Lucifer - Isähahmo

Muuta: Moganin keholla on edelleen yhteys tuon vanhaan sieluun, Doniin, ja ajoittain Don saattaa edelleen palata hallitsemaan Moganin kehoa. Harvoin tosin. Moganilla on mustat enkelinsiivet ja pienet parantavat kyvyt.

~~~~~

Don ei ole talossa tällähetkellä.. ;-; 
 ~ Ehkä tulevaisuudessa ~ 
--
"Sshhht"
"..... Tsk.."

Kutsutaan nimellä Don
Syntynyt 4.5
Iältään ???
Lajiltaan  ???
Pukeutumistyyli on uniformut, kauluspaidat.... Nahkahousut?
Luonteeltaan Don on kylmä, itsekäs, ylpeä... Erittäin epämiellyttävä persoona, eikä kunnioita oikeastaan ketään. Kusipää. Tapana nukkua työpöytänsä ääressä, ja vain pakon edessä, ei mene mielellään nukkumaan. Hiljainen ihminen, jokseenkin käskyttävä.

Donn APPROVES!
- Hiljaisuus
- Oma rauha
- Suunnitteleminen
- Kahvi

Don DOESN'T approve!
- Jumalat 
- Lapset
- Kesä
- Valoisuus
- Nukkuminen
- Ihmiset
- Maailma...
- Tai yleisestikkään mikään

Taustatarina kertoo seuraavaa...
Don oli lapsena hieman erikoinen.
Hän vihasi ihmisiä, hön vihasi maailmaa, ja omisti vaaralliset voimat. Hän vihasi jumalia. Don halusi aina lapsena hallita jha olla jumala, koska omasta mielestään hänellä oli yhtä hyvät voimat kuin kellä tahansa jumalalla, mutta hänet alistettiin huonoon rooliin.
Donin viha kävi sietämättömäksi. Hän vaaransi jumalolennon hengen, tappoi nuoren tytön ja vaaransi koko kaupungin. Lopulta Donin sielu päätettiin sulkea pois hänen kehostaan, ja tilalle luotaisin uusi.

Poika tosiaan suljettiin pois 10-12 ikävuoden kohdalla, ja ajateltiin että kaikki olisi ohi. Don kuitenkin heräsi parisen vuotta myöhemmin uudessa kehossa, ja on valmiina jatkamaan työtään kohti hallintoaan. Nykyään Donin vanha keho, joka mo:lla on tällähetkellä, yrittää saada alkuperäistä sieluaan takaisin.

Suhteet hänellä on seuraaviin...
Shaoring - Toveri
Lucifer - Henkilö, jonka kanssa on sopimus

Muuta nippelitietoa...
 Don voi luoda räjähdyksen ilmassa, tai missä vain, ja saa minkävain asian räjähtämään. Salainen yhteys Moganiin, välillä siirtyy Moganin kehoon pojan raivostuessa.

~~~~


Valmistaja: Soom
Linja: Teenie Gem
Tyyppi: Winnie dee Ai
Erikoisuudet: Romantic head ja sorkat
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 26cm / YOSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 11.8.2011 (pää)
Saapumispäivä: 7.9.2011 (Pää), 12.9.11 (Kroppa)

Hiukset: Mustat (Leeke)
Silmät: Vihreät (Ebay)
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: Ensimmäinen YOSD nukkeni.

--

Nimi: Miki
Syntynyt: 7.9
Ikä: 6
Laji: Peuraolento / Fauni
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Miki on pirteä, jopa ylipirteä pikkutyttö, joka rrrrrakastaa talvea ylitse kaiken. Ei pidä kuumasta säästä. On hyvin seurallinen, ja ei tykkää yksinolemisesta ollenkaan. Jos kuitenkin joutuu olemaan yksin, niin leikkii jotain pieniä leikkejä.. Mutta yleensä hakeutuu silti lähelle muita. Miki haluaisi kovasti päästä kouluun tai tarhaan, mutta ei ehdi / saa tehdä niin. Myöskin välillä harmittelee ettei tytöllä ole menneisyyttä kuin toisilla ikäisillään, sillä Miki on jumalan summoniksi luotu, joten hänet luotiin tähän ikään.

Pitää: mekoista, talvesta, yöstä, metsistä, metsän eläimistä, leipomisesta
Ei pidä: Helteestä, housuista, isoista eläimistä ja vihaisista ihmisistä

Historiikki: Ei ole. Miki luotiin 6 vuotiaaksi jumalten toimesta toimittamaan viestinviejän ja summonin virkaa.

Suhteita:
Osiris - Isähahmo / Holhooja

Muuta: Miki on niin sanottu 'summon' olento, jonka tuon omistaja voi kutsua milloin vain erilaisiin tehtäviin. Miki on pieni ja huomaamaton summon, joten tuo toimii usein viestinviejänä kuun- ja auringonjumalilta muille. Pystyy käyttämään lyhyttä teleporttia nopeuttamaan matkustusta. 

 ~~~~~~Valmistaja: Camellia Dynasty
Linja: C.D.Fantastic Pet
Tyyppi: Ling
Erikoisuudet: Limited
Resiiniväri: Black
Pituus: 13 cm korvien päästä hännänpäähän, 8 cm päälaelta hännän tyveen.
Sukupuoli: Sukupuoleton (Hahmo mies)

Tilauspäivä: 4.12.-11
Saapumispäivä: 10.1.-12

Peruukki: Ketulla peruukkia?
Silmät: Tuntemattoman valmistajan punaiset pupillittomat
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customoinnit: Noup!

Muuta: ----

~~

"Kyuuuuuuu"
"Nya"

Nimeltään Ringi "Rin"
Syntynyt 10.1
Iältään 1 vuoden. Henkiseltä iältä kuitenkin 20 paikkeilla.
Lajiltaan Kyubi
Teemabiisiä ei ole valittu.

Luonteeltaan Ringi on hellyydenkipeä, sylissä viihtyvä Kyubi, joka on uskollinen sille joka hänestä pitää huolta ja joka tuota ruokkii. Kelpo taistelija kokoisekseen eläimeksi, mutta kovinkaan kestävä ei ole, vaikka hyökkää täysillä. Pelästyessään luimistelee korviaan ja sihisee, vaikka ei olekkaan kovin herkkä pelästymään. Liha on ainoaa ruokaa jota Ringi syö. Tämä on erittäin, erittäin kiintynyt kahteen ihmiseen lyhyessä elämässään. Sekä alkuperäiseen omistajaansa, että toiseen ihmiseen, jota hänen pitää vahtia hieman salaa. Osaa hyvin esittää avutonta eläintä, vaikka ei ole lähelläkään sellaista, syystä että osaa ajatella, tuntea ja puhua kuin ihmiset. Mutta kykenee naamioitumaan aivan täydellisesti viattomaksi, puhekyvyttömäksi eläimeksi. Ringin saa koska vain hyvälle tuulelle, jos häntä alkaa rapsuttamaan korvan takaa.

Ringi APPROVES!
- Viima (Ameebaporon nukke)
- Tulenjumala
- Lämpö
- Sylissäolo
- Silittely
- Leikkiminen
- Nukkuminen
- Syöminen

Ringi DOESN'T Approve!
- Itseään isommat eläimet
- Kylmyys
- Vesi
- Ei saa nukkua rauhassa
- Ylivilkkaat olennot
- Paha ruoka

Taustatarina kertoo seuraavaa..
Ringi on kyubi, jonka tulenjumala hankki itselleen lemmikiksi, ja antoi eläimelle kyvyn syöstä tulta. Myöhemmin Ringi laitettiin Viiman "holhoojaksi", joka vahtii ja tarkkailee tuota, ja pitää välillä jopa seuraa, omalla eläimellisellä tavallaan, koska ihmisten seuraan tuota ei päästetä, mutta Ringin seura kelpaa, koska eläin ei puhu toisen kuullen vaikka pystyisikin siihen.
Lyhyt elämän alku, josta eläin on saanut nauttia kyllä täysillä!

Suhteet:
Viima (Ameebaporo) - Tämän hetkinen "Isäntä", mutta samalla myös vahdittava.

Muuta nippelitietoa..
Ringi osaa puhaltaa tulta, ajatella ja puhua ja tuntea normaalisti, sekä omistaa todella terävät hampaat, eikä taistelutaitojakaan puutu kokoon verrattuna.


~~

Valmistaja: Soom
Linja: Teenie Gem
Tyyppi: Taco
Erikoisuudet: Romantic head ja erikoisjalat
Resiiniväri: Snow blue
Pituus: 26cm / YOSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 28.1.2012
Saapumispäivä: 12.4.2012

Hiukset: Blondisiniset (Licht)
Silmät: Pinkit (CandyKittensEmporium)
Meikki: Shibya
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään.

--

Nimi: Tami
Syntynyt: 12.4
Ikä: 7
Laji: Lumilohikäärmeen ja lumileopardin sekoitus (Kansoista)
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Tami on aika reppana. Tyttö on hyvin hiljainen ja yksinäinen, ja lähinnä roikkuu orpokodin pitäjän ja muiden kilttien aikuisten helmoissa. Ujo kun on, leikkii usein yksin ja muiden seurassa ollessaan alkuun lähinnä istuu hiljaa yksikseen. Hiljalleen tottuessaan ja innostuessaan kuitenkin iloinen ja pirteä, joskin jää silti tasaisesti normaalien ikäistensä lasten alapuolelle rohkeudessa. Hyvin herkkä persoona itkemään ja pelästymään, on aina hyvin varuillaan ympäröivistä. Kaipaa jotain turvaa lähelleen.

Pitää: pehmeät asiat, orpokodin pitäjä, aikuiset, ystävät, pehmolelut, vaaleanpunainen väri
Ei pidä: pimeys, kanaruuat, musta, autot, lentokoneet, kovat äänet

Historiikki: Tami syntyi lumilohikäärmekansan ja lumileopardikansan risteytyksenä. Syntyessään tassujen ja sinisen ihon kanssa, oli tyttö hyvin pettymys tuon vanhemmille. Tämän takia Tami hylättiin 3 vuotiaana orpokotiin, jossa onneksi on saanut nyt elää suhteellisen hyvää ja rauhallista elämää.

Suhteita:
Miki - Kaveri
Belial - Kaveri


Muuta: Tami pystyy sylkemään lunta tulen sijasta, mutta sekin tapahtuu usein vahingossa. Kuten aivastaessa tai yskiessä. Kuumessa ollessaan sylkee erityisen usein lunta, ja vilustuu herkemmin kuumassa kuin kylmässä. 


~~~~~~

Moldinvaihdos menossa ~
Tuleva; Soom Lucky / Picro


Valmistaja: Soom
Linja: Teenie Gem
Tyyppi: Beyla
Erikoisuudet: R. Head
Resiiniväri: WS
Pituus: 28
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 5.7.2012 (Pää)
Saapumispäivä: 24.7.2012

Peruukki: Lutsin vaaleansininen.
Silmät: 5StarDollin siniset pupillittomat atm. Omat tulossa joskus leekeltä tai jostain.
Meikki: Ei ole.
Customoinnit: Edellinen omistaja hionut sarven kolon pois.

Muuta: Ostettu käyttäjältä Mort.
~~

"Halki lumen ja jään ~"


Nimeltään Shinka Winter
Syntynyt 24.7
Iältään 9
Lajiltaan Jumalharjoittelija
Teemabiisi on etsinnässä.
Pukeutumistyyli on Kylmähköä, kimonoista ja talvisista jutuista tykkää. Vaaleat värit. Myös paljon pitsiä ja söpöjä asioita.
Luonteeltaan Shinka on rento ja rauhallinen persoona. Hän rakastaa talvea, lunta ja kylmyyttä eikä oikein viihdy kesäisin missään ulkotiloissa. On mieluummin hiljaa lukemassa kirjaa, kuin pelaamassa ulkona muiden ikäistensä kanssa suunnattomassa metelissä. Kypsä ikäisekseen, vaikka joskin mielen perukoilta löytyy sitä lapsellisuuttakin. Sitä vain pitää kaivaa tavallista kauemmin ja syvemmälle, mutta siellä se tavallinen poika on, joka nauttii jalkapallon pelaamisesta ja kavereiden kiusoittelusta. Kuitenkin usein kieltäytyy sellaisista huvituksista, koska ei halua sotkea hiuksiaan tai vaatteitaan.


Shinka APPROVES!
- Talvi
- Lumi
- Kirjat
- Vaaleat värit
- Huilumusiikki

Shinka DOESN'T Approve!
- Kesä
- Meteli
- Kauhean tummat värit
- Televisio (ainakin silloin kun kyseessä on joku tylsä ohjelma )

Taustatarina kertoo seuraavaa..
Shinka muutti viisivuotiaana talvenjumala Halethin (Ameebaporo) luokse opettelemaan talvenjumalan taitoja, koska pojan olisi määrä olla aikuisena sellainen itsekkin. Ennen tätä Shinka eli pienessä perheessä vanhempiensa ja kaksi vuotta nuoremman siskonsa kanssa.

Suhteet:
Villa - Kaveri
Haleth (Ameebaporo) - "Opettaja" / "Isä"
+ kaikki orpokodin lapset on kavereita.


Muuta nippelitietoa..
Osaa käyttää vähäsen magiaa, lentää ja luoda lunta tyhjästä .

~~~~~~


Valmistaja: Fairyland
Linja: Minifée
Tyyppi: Marcia Dreaming
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 43 / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 12.12.2012 (Pää)
Saapumispäivä: 19.12.2012 (Pää)

Hiukset: Siniset ( Leeke)
Silmät: Siniset ( CandyKittensEmporium)
Meikki: Jesmo
Customit: Ei mitään

Muuta: Hybridi, kehona dollzone MSD tyttökeho.

--

Nimi: Keira Fleitzher
Syntynyt: 25.1
Ikä: 14
Laji: Jumalharjoittelija (Elämä)
Teemamusiikki: Ei ole.

Luonteeltaan Keira on täysi snobi. Esittää ylempänä olevilleen enkeliä, ystävällistä, kilttiä ja rakastavaa.. Mutta jokainen joka Keiran tietää niin myös tietää sen että se on täyttä puuta heinää. Keira on luonteeltaan todella itserakas kusipää, ajattelee olevansa parempi kuin muut ja olevansa maailman kuningatar. Menee ja tulee miten tahtoo, pitää omat mielipiteensä ainoana oikeina, eikä suostu edes väittelemään. Maailmassa ei ole montaa joka saisi jopa tämän neidon nöyrtymään. Tällä hetkellä vain Keiran rakkaalla tyttöystävällä on valta siihen, että jopa tämän neidon pää kääntyy kiltisti.

Pitää: tyttöystävänsä, oma itsensä, jumalat, pastellivärit, mekot
Ei pidä: miehet, maustamattomat ruuat, se että joku määräilee häntä

Historiikki: Keira syntyi toisena lapsena perheeseen, jossa oli jo tuon isoveli. Keirasta kasvoi hyvin lellitty lapsi, joka näkyy myös tytön luonteessa nykyäänkin. Lellimiseen ei auttanut se että tyttö sai tietää tulevansa joku päivä jumalaksi. Eikä muuksi kuin elämänjumalaksi. Keira ei ole vuosiin asunut enää vanhempiensa kanssa, vaan muutti opettajansa luokse. Koulua Keira on käynyt elämänsä normaalisti, nauttien luokkalaistensa poikien pyörittelystä ja tiettyjen ihmisten alaspäin polkemisesta.

Suhteita:
Dany - Tyttöystävä
??? - Isoveli (Ameeba keksi se nimi! )
Charles - Serkku

Muuta: Keira on suuntautumiseltaan lesbo, eikä todellakaan pelkää näyttää sitä. Käy kampaajalla useammin kuin vaihtaa sukkia, ja käyttää myös usein erilaisia piilolinssejä. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Dollzone
Linja: 1/4
Tyyppi: QianXun
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 45 / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 1.7.2012
Saapumispäivä: 20.3.2013

Hiukset: Tummanvioletti (MonstroDesign)
Silmät: Violetti (CandyKittensEmporium)
Meikki: Adamantine
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Rose-Ann "Rose" Riddel
Syntynyt: 20.3
Ikä: 16 (Jäänyt luokalleen kahdesti)
Laji: Keiju
Teemamusiikki:
Chisu - Yksinäisen Keijun Tarina
Johanna Kurkela - Perhonen
PMMP - Auta mua

Luonteeltaan Rose on masentunut kaveri, joka potee pahoja itsetunto-ongelmia ja vihaa itseään kohtaan. Koulukiusattu tyttö kun on, ei pidä sosiaalisista tilanteista yhtään. Kaipaa hyväksynnän tunnetta ja tulla rakastetuksi, mutta ei koe sen olevan mahdollista. Tytöllä on usein itsetuhoisia ajatuksia, jonka takia myös Rosen käsivarsista löytyy monen monia arpia. Hyvin yksinäinen persoona, joka mielellään myös vetäytyy sivuun kaikista muista, ei haluaisi aiheuttaa kenenkään joutuvan huonoon valoon sen takia että ovat Rosen lähellä.

Pitää: Piirtäminen, läheisyys, hyväksyntä, kissat, kirjoittaminen, aasialainen kulttuuri, bjd:t
Ei pidä: Keira, luokkalaisensa, kiusaajat, pimeys, kala

Historiikki: Rose oli ennen suhteellisen iloinen neito, kunnes päätyi samalle luokalle Keiran kanssa. Kohdatessaan koulukiusaamista Keiran puolelta, alkoi Rosen olo huonontua . Tuo masentui ja alkoi salaa myös viillellä itseään. Pienen piristymispiikin tyttö koki saadessaan itselleen kirjeystävän, jonka takia tuon huono olo on hieman vähentynyt.

Suhteita:
Keira - Koulukiusaaja
Viima - Kirjeystävä
Colin - Kaveri

Muuta: Rose yrittää työntää Colinia kauas itsestään, pelätessään että poika kokisi kiusaamista Rosen takia, mutta silti pitää poikaa tärkeänä turvana itselleen. Rose on keiju, mutta syntynäisen sairauden takia tuo ei pysty muuttumaan "pieneen" kokoon johon keijut yleensä muuttuvat ja eivät elä ihmisten lähellä. Rose asuu tämän takia sijaiskodissa. Omistaa isot violetit perhosensiivet. Lukee hyvin paljon mangaa ja on kiinnostunut paranormaaleista asioista. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Soom
Linja: Monthly Doll / SuperGem
Tyyppi: God Master Heliot
Erikoisuudet: Romantic pää, ei sarvea.
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 65 cm / SD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: ---
Saapumispäivä: 19.4.2014 kädestä käteen toimituksella

Hiukset: Punainen (Iplehouse)
Silmät: Keltaiset ( ??? )
Meikki: Adamantine
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Harmony Hortensia Minor
Syntynyt: 19.4
Ikä: 32
Laji: Riikinkukko
Teemamusiikki:
Abney Park - Building Steam
The Clockwork Dolls - Impartial (The Battle)

Luonteeltaan Harmony on rento ja asiallinen leidi. Pitää kirkkaista talvipäivistä ja jääteestä, sekä sisaruksistaan. Sisarkolmikon selkeästi rauhattomin ja menevin, sekä rohkein . Ei ole niin korkeasti koulutettu kuin muut, vaan päätyi työskentelemään koristepuuseppänä. Perheensä vanhempana lapsena on jäänyt vähän paitsi oikeasti lapsena olemisesta, sillä oli aina se joka huolehti nuoremmistaan. Ei omistanut moniakaan ystäviä, mutta siskot tulivat sitäkin tärkeämmiksi.  Harmony ei ole päässyt yli nuorimman sisarensa kuolemasta vieläkään, vaikka yrittää olla ajattelematta sitä. Työskentelee kirjakaupassa myyjänä ja toisinaan auttaa siskoaan koruliikkeessä.

Pitää: Historia, detailit, näpertely, koristeet, siskot, kirjat
Ei pidä: Nykyaika ja modernit asiat

Historiikki: Harmony syntyi ensimmäisenä tyttärenä riikinkukkokansaan. Kasvoi hyvätapaiseksi nuoreksi naiseksi, ja eli koko elämänsä hyvässä perheessä. Kunnes muutti kotoa 17 vuotiaana kotoaan pois opiskelemaan viereiseen kaupunkiin. Jäi nykyiseen kaupunkiin asumaan, kun siskokin muutti perässä.

Suhteita:
Raphaëlle - Pikkusisko
Radicelle - Pikkusisko (Kuollut)
Alexia - ... Ystävä? (or more?)

Muuta: Sairastaa WPW (Wolff-parkinson-whiten) syndroomaa, eli sydänoireita. Toinen silmä lähes sokea, työtapaturman takia. Hoitaa ajoittain siskonsa kauppaa, mutta yleisesti toimii myyjänä pienessä kirjakaupassa. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Valmistaja: Withdoll
Linja: ???
Tyyppi: Juwel
Erikoisuudet: ----
Resiiniväri: Grey skin
Pituus: 45 cm
Sukupuoli: Mies

Tilauspäivä: Sovin pään ostosta kaverin kanssa 6.5 
Saapumispäivä: Sain käteeni 19.7

Peruukki:http://formydoll.com/shop/step1.php?number=1742&b_code=B20090308035539&c_code=C20090308035735
Silmät: Vihreät 
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customoinnit: .....

Muuta: 

--
"f(x) = (3x + 4)^2 / sqrt(x), x > 0"


Kutsutaan nimellä Jawier "Jawi / Jawiel "
Syntynyt 16.7
Iältään 14
Lajiltaan jotain sekoitusta, dark elffiä ja eläinkansaa löytyy ainakin.
Teemabiisiksi on valiutunut ....
Pukeutumistyyli on luonnollisia värejä, punaista, mustaa ja valkoista, neuleita.

Luonteeltaan Jawi on tosinörtti, rakentelee pieniä robotteja, pelaa wowia yömyöhään ja hakkeroi tietokoneita. Anime ja manga miehelle maistuvat myös, salaisesti etenkin Ecchi ja Hentai. Jawi näyttää ulkopuolisesti todella rassukalta, mutta kotiin ja veljensä seuraan päästyään tämä tiukkasanainen nörtti näyttää todelliset kyntensä hiljaisena salamurhaajana tai kovana hakkerina jolta ei edes NASAn tiedostot välty. Pitää pientä nettiblogia anonyymina jonne iskee paljon tietoja joita onnistuu muualta murtamaan itselleen, ennen kuin koko muu maailma saa edes sellaisista asioista tietää. Veli on Jawille tärkein asia maailmassa. Piste. Sitten vasta tulee kaikki muu. Velipoika onkin tämän herran ainoa suoja, kun itse on liian säälittävä ja heikko puolustaakseen itseään.

Jawi APPROVES!
- Robotit
- Tietokoneet
- World of Warcraft ym. tyyliset pelit
- Hakkerointi
- Veli 
- Anime
- Avaruus
- Matikka
- Perus nörttijutut

Jawi DOESN'T approve!
- Kuvataide
- Taide yleensäkkään
- Liikkuminen
- Kaikki melkein missä pitää poistua koneen äärestä

Taustatarina kertoo seuraavaa...
Jawi (ja tuon veli) hylättiin nuorina friikkien orpokotiin. Kuitenkin, kummankin nerouden takia heitä ei haluttu pitää orpokodissa koulua käymässä, koska yksinkertaisesti kummankin äly oli sitä luokkaa, ettei orpokodin hoitaja voinut enää opettaa kaksosia yhtä hyvin kuin pitäisi. Nty Jawi asuu veljensä kanssa pienessä kämpässä, ja kaksikko käy normaalien ihmisten koulua paremman koulutuksen toivossa.

Suhteet hänellä on seuraaviin... 
Jarwis - Kaksoisveli (Läheinen, Ameebaporo omistaa)
Mio - Jawin rakentama robottityttö.

Muuta nippelitietoa..
Jawier ei lapsena osannut sanoa R kirjainta, joten Jawier nimestä muotoutui puhekieleen Jawiel, ja nykyäänkin poika käyttää sitä vaikka R:n sanominen onnistuukin jo.
Ilman silmälasejaan on sokea kuin lepakko. 
Pitää Youtube pelikanavaa nimellä "JaWieD", jossa vierailevana tähtenä toimii myös Jawin rakas kaksoisveli.
Asuu kahdestaan pienessä talossa veljensä kanssa. Totaallinen lapsinero.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Luts
Linja: Kid Delf
Tyyppi: Yul Satyresse ver. Moonlit Song Limited
Erikoisuudet: Kentaurikeho
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 21.11.2013
Saapumispäivä: 8.1.2014

Hiukset: Pastellipinkki/sininen (Luts)
Silmät: Siniset  (Luts)
Meikki: Shibya
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Yulia
Syntynyt: 8.1
Ikä: 29 (Kentaurit ikääntyvät hitaammin, ihmisiässä n. 14)
Laji: Kentauri
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan Yulia on kiltti ja lempeä kentaurineito. Ystävällinen ja avulias persoona, joka rakastaa perhettään ja ystäviä todella paljon. Yulia rakastaa puutarhassa puuhailua, ja muutenkin luonnon keskellä rentoutumista, joten tämän neitokaisen löytää helposti ruusutarhasta tai kasvimaalta puuhaamasta jotain pientä. Tyttö pelkää kuollakseen kovaa meteliä ja aseita. Kentaurineito toimii postinjakajana lähikylässä, aamuisin kun kukaan ei oikeastaan ole hereillä, eikä autoja liiku metelöimässä. Yulia muutoin viettää paljon aikaa kotona auttamassa isäänsä perheenhoidossa, tai friikkien orpokodilla opiskelemassa. Yulia rakastaa huilunsoittoa, ja osaakin kyseistä soitinta käyttää suhteellisen hyvin.

Pitää: Luonto, ruusut, perhe, vaaleat värit, kasvisruoka, ystävät
Ei pidä: Metsästys, kovat äänet, aseet, kaupungin hälinä, ukkosmyrskyt

Historiikki: Yulia on kotoisin kentauriperheestä, joka nykyään onkin aika harvinaista. Yulia on viimeisiä maailmassa enää olemassaolevia kentaureita, joten tyttö on viettänyt aikaa paljon perheensä kanssa luonnonjumalan suojeluksen alaisena. Yulian äiti on kuollut metsästykseen joitain aikoja sitten, joten nykyään tämän perheen vanhimman lapsen pitää autella aika paljon jo vanhenevaa isäänsä pikkusisarusten hoidossa.

Suhteita:
Tuntee orpokodin lapset
Greta - Pikkusisko

Muuta: Yulia on itseasiassa peuratauri, eli enemmän peurannäköä omistava kuin hevosen, äidin ollessa peurakentauri myös. Kuitenkin kys. maailmassa hänet luokitellaan ihan kentauriksi. Yulia kasvattaa ruusuja kotinsa puutarhassa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kuva

Valmistaja: Soom
Linja: Monthly Doll / Little Gem
Tyyppi: Adamelli
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: ---
Saapumispäivä: 4.6.2014

Hiukset: Oranssi (Licht)
Silmät: Ruskeasekoitukset (CandyKittenEmporium)
Meikki: Shibya
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Aural Lunarshade
Syntynyt: 4.6
Ikä: 15
Laji: Leopardi(Kansa)
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan rauhallinen, hiljainen ja hieman ujo naisenalku. Aural käyttäytyy rahtusen kissamaisesti, pitää rapsutteluista ym. Ei kykene elämään tavallisten ihmisten keskellä, vaan elää "friikkien" orpokodissa, jossa voidaan paremmin pitää kissamaisesta nuorukaisesta huolta. Aural pitää pimeydestä, sillä pystyy näkemään hyvin pimeässä. Rakastaa musiikkia, lukemista ja ulkona oleilua. Pitää todella paljon lapsista, ja usein leikkii orpokodin lasten kanssa. Aural inhoaa vettä ja vesisadetta, eikä pysty keskittymään pitkiä aikoja yhteen asiaan. Usein opiskellessakin Auralin keskittyminen herpaantuu, mm. kärpäsiin tai johonkin pieneen liikkuvaan asiaan.

Pitää: Ulkoilu, lukeminen, auringonpaiste, rapsutukset, leikkiminen
Ei pidä: Sade, vesi, pitkät opiskelusessiot, kylmät talvipäivät

Historiikki: Passitettiin friikkien orpokotiin syistä, etteivät tuon vanhemmat voineet huolehtia rahtusen liiaksi eläimellisesti käyttäytyvästä nuoresta neidosta, saatikkaan päästää tuota leopardikuvioineen normaalien ihmisten sekaan kaupungille.

Suhteita:
Kai - Isoveli
Tami - Kaveri
Belial - Kaveri
Miki - Kaveri
Yulia - Kaveri

Muuta: Eläinkuvioinnit kummassakin poskessa, sekä korvat aina esillä. Ei kykene piilottamaan niitä ollenkaan.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kuva

Valmistaja: Lillycat Cerisedolls
Linja: Ready-To-Custom / Full Doll
Tyyppi: Constantine
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 18.6.2014
Saapumispäivä: 7.7.2014

Hiukset: Vaihtelee (Oikeasti kalju)
Silmät: Harmaat ( ??? )
Meikki: Rumpelstiltskin
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Cathiel Rachel Artweil
Syntynyt: 7.7
Ikä: 14
Laji: Ihminen
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan  taiteellinen Rachel ei anna sairautensa pysäyttää itseään. Haluaa kokea ja kokeilla erilaisia asioita ympäri maailmaa, rakastaa matkustelua, taidetta ja kulttuureita. Tyttö ei pidä etunimensä käytöstä, ja vain tuon oma perhe tietää edes sen olemassaolosta ja kutsuu Rachelia niin, muuten jokainen kutsuu Racheliksi. Inhoaa sitä kun joutuu olemaan pitkiä aikoja sairaalassa, haluaisi vain nauttia elämästään sairaalahuoneen ulkopuolella. Pitää puistoissa olemisesta, ja rauhassa maalaamisesta. Unelmapäivä on vain maalata ulkona, musiikin soidessa korvanapeista. Pitää erilaisista peruukeista, vaihtelee muutaman erilaisen kanssa sillointällöin.

Pitää: taide, kulttuurit, matkustelu, pihatyöt, musiikki
Ei pidä: pitkät sairaalajaksot, pelko nuorella iällä kuolemisesta

Historiikki: Rachel syntyi heikkona lapsena, jolle nuorella iällä puhkesi vakava leukemia. Viettää paljon aikaa vuodestaan sairaalahoidossa, muutoin käy suhteellisen normaalisti koulua ihmisten keskellä.

Suhteita:
Faith - Ystävä
Colin - Ystävä

Muuta: Sairastaa Leukemiaa, menettänyt hiuksensa syöpähoitojen takia. Käyttää peruukkeja, joskus kulkee kaljunakin. Omistaa monia, monia allergioita.. Hyvin rajoitettu ruokavalio, allerginen melkein 'kaikelle' mitä mieleen voi juolahtaa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Soom
Linja:  Monthly Doll / Teenie Gem
Tyyppi: Bygg
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: Gray Skin
Pituus: 28 cm / YOSD
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 19.10.2014
Saapumispäivä: 21.10.2014

Hiukset: Mustat (Alice's Collections)
Silmät: Siniset (candyKittensEmporium)
Meikki: Jesmo
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Belial Francis Windstone
Syntynyt: 21.10
Ikä: 10
Laji: Yksisarvinen (kansa)
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan Belial on kovis pikkupoika. Asustelee orpokodissa ja on Tamin kanssa ylimpiä ystäviä. Poika normaalisti ei ole hirveän välittävän oloinen, mutta Tamia suojelee kyllä kaikelta. Belial pitää tavallisista pikkupoikien jutuista - tykkää riehua pihalla, pelata jalkapalloa, juoksennella, tapella.. Puolestaan ei pidä tavis tyttöjen jutuista, nukeista ym. Ärsyyntyy helposti kun tuon otsassa oleva sarvi osuu jokapaikkaan, huonoja puolia olla yksisarvinen.

Pitää: jalkapallo, painiminen, yöaika, Tami (Salaisesti)
Ei pidä: tyttöjen jutut, kirkkaat päivät, oma sarvi ja häntä

Historiikki: -

Suhteita:
Kaikki orpokodin poppoosta, jee!

Muuta: Belial on yksisarviskansaa, ja omistaa siis komean sarven otsassaan, sekä kaviot ja kihartuvan hännän. Pitää enemmän yöajasta kuin päivästä, ja tuon silmät usein näyttävät siltä kuin olisivat täynnä taivaan tähtiä.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kuva
Valmistaja: Soom
Linja:  Monthly Doll / Teenie Gem
Tyyppi: Sand Elves Silky
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: Light Violet
Pituus: 26 cm / YOSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 28.7.2014
Saapumispäivä: 28.10.2014

Hiukset: Vaaleansininen (Licht)
Silmät: Vihreät ( Ebay)
Meikki: Mort
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Shantria 'Samia'
Syntynyt: 28.10
Ikä: 8
Laji: Skorpioni (Kansa)
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan söpö, ehkä omalla tavallaan vähän höpsö skorpionlapsi, joka ottaa pienistä asioista elämästään kaiken irti. Pitää ihmisistä ja ihmisten ympärillä olemisesta. Ei kyllästy asioihin helposti, hyvä keskittymiskyky ja voi leikkiä esim. omalla hännällään monia tunteja putkeen kyllästymättä. Pitää leivoksista, söpöistä asioista ja pelkää hieman pimeää ja kovia ääniä.

Pitää: ihmiset, leipomukset, kesä, söpöt asiat, musiikki, kuumuus
Ei pidä: pimeys, talvi, kylmyys, yksinäisyys

Historiikki: Shantria syntyi periaatteessa vankeuteen, eikä ole koskaan nähnyt hirveästi maailmaa olinpaikkansa ulkopuolella.

Suhteita:
Zerakiel - "Omistaja"

Muuta: Toimii ballerinana tanssiesityksissä, sekä joskus tarjoilijana. Hyvin hento R-vika. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Valmistaja: Souldoll
Linja:  Tarot Series
Tyyppi: Tarot Card 13. The Death Devonia
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: Violet Grey
Pituus: 43cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 6.12.2014
Saapumispäivä: 10.12.2014

Hiukset: Valkoinen (Leeke)
Silmät: Punaiset (Souldoll)
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Melusine Devansha
Syntynyt: 10.12
Ikä: 17 vuotias ulkoisesti, mutta lohikäärmeenä ikääntyy tavallista hitaammin, joten oikea ikä tuntematon.
Laji: Lohikäärme (Kansa)
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan Melusine on vahva, itsenäinen nainen. Tuo on suhteellisen totinen ja rauhallinen. Yleensä tapana on 'pitää pää kylmänä' tilanteessa kuin tilanteessa. Nauttii enemmän yksin olosta kuin ihmisten keskellä hyörimisestä. Hiljaiset illat yksin keskellä metsää ovat parasta mitä tuo voi kuvitella, ja ahdistuu eniten kaupungeissa. Ehkä hieman mysteerinen nainen. Toimii bounty hunterina, ja kiertää maailmaa jatkuvasti. Ei nauti pysymisestä yhdessä paikassa pitkiä aikoja.

Pitää: hiljaisuus, lohikäärmeet, yksinäisyys, rauha, jousiammunta, käveleminen, metsät
Ei pidä: kaupungin hälinä, elektroniikka, autot, ihmismassat

Historiikki: Melusine syntyi ensimmäisenä tyttölapsena lohikäärmekansalaiseen perheeseen. Tuolla oli kaksi vanhempaa isoveljeä jo sitä ennen. Melusine syntyi violetilla iholla, joka oli sinänsä jo järkytys vanhemmille. Melusine sai joitain vuosia aikaa 'korjaantua', kunnes tuon vanhemmat ja perhe hylkäsivät tytön. Melusine sai kuitenkin väliaikaisen kodin vanhemman naisen luota, samasta kansasta, joka asui yhteisöjen ulkopuolella. Nainen opetti Melusinelle jousiammuntaa ja perustaitoja. Vuosien päästä nainen kuoli vanhuuteensa, ja Melusine lähti kiertämään maailmaa yksinään. Toimien hunterina, tuo kiersi maailmaa jonkin aikaa.
Melusine löysi retkillään yhden maailman ainoista olemassaolevista puhtaista lohikäärmeistä, ja sai tuon pienen olennon lähtemään mukaansa luotettavana seuralaisena. Edelleenkin, Melusine kiertää maailmaa metsien läpi lohikäärmeystävänsä kanssa.

Suhteita: ...

Muuta: Melusine on taitava jousiampuja, eikä omista mitään lohikäärmemaisia piirteitä tai kykyjä. Tuon iho on violetti, ja kuulee hieman normaalia ihmistä paremmin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Soom
Linja:  Free Choice / SuperGem
Tyyppi: Onyx
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: Normal Skin
Pituus: 65 cm / SD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 15.11.2014
Saapumispäivä: 10.12.2014

Hiukset: Vihreät (Natrume)
Silmät: Vihreät (??? uretaanit)
Meikki: Mortdolls
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Alexia Onyx Everbloom
Syntynyt: 10.12
Ikä: 29
Laji: Ihminen
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan Alexia on rauhallinen, ystävällinen ja luonnonläheinen. Tuo palvoo erityisesti luonnonjumalaa, jonka takia ihmiset joskus ajattelevat tuon olevan tavallaan luonnon noita. Myös jotkut kutsuvat naista noidaksi, ja tuo pitää hieman erikoista parannusjuoma- ym. puotia. Auttelias ja ihmisläheinen persoona. Tarjoaa apuaan jokaiselle joka sitä tarvitsee, mutta viihtyy rauhallisuuden keskellä enemmän kuin suuressa hälinässä.

Pitää: rauhallisuus,luonto, ihmiset, viulu- ja huilumusiikki, hennot värit, puutarhanhoito
Ei pidä: hälinä, saastuttaminen, väkivalta

Historiikki:  Pitäs kirjottaa, lol

Suhteita:
Harmony - Ystävä

Muuta: Alexia tekee pieniä juomia/potioneita ja muita 'vaihtoehtoisia' parannustapoja. Tuolla on myös pieni kyky ennustaa, jonka tuo sai puolivahingossa vinksahtaneelta jumalalta jota päätyi vahingon kautta auttamaan..
Lemmikkikissa Zen (PaperSakuraGroupin Kazari)

~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Lillycat Cerisedolls
Linja: Ready-To-Custom
Tyyppi: Constantine
Erikoisuudet: .....
Resiiniväri: Gray
Pituus: 41
Sukupuoli: Nainen

Tilauspäivä: 26.9.2014
Saapumispäivä: 7.1.2015

Peruukki: Lutsin kiharaunelma (Vaaleanpunainen)
Silmät:  Lasiset ruskeat
Meikki: Mort
Customoinnit:

Muuta: ...

--

Kutsutaan nimellä Faith
Syntynyt ???
Iältään ???
Lajiltaan summon olento (Elämänjumalan)
Teemabiisiksi on valiutunut Ashes Remain - Right Here
Pukeutumistyyli on vaalea, hempeä. Aika maanläheinen ja rauhallinen. Kaunis ja hieman tyttömäinen.

Luonteeltaan Faith on kiltti ja rauhallinen. Tuo ei tunne vihaa tai ärtymystä, vaan toimii aina rauhalliseen tahtiin, yrittäen sovitella asiat puhumalla. Faith, nimensä mukaisesti, on täynnä toivoa, ja tuon tehtävänä onkin tuoda toivoa myös niille jotka senj melkein ovat jo menettäneet - eli sairaille ihmisille. Fatih käy päivittäin sairaalassa, ja viettää aikaa ihmisten keskellä valaen noihin toivoa parantumisesta ja paremmasta elämästä. Kiltti ja ymmärtäväinen Faith onkin monille lapsille 'isosisko' hahmo, sekä turva ja tuki jos sitä ei muualta löydy.


Faith APPROVES!
- Lämpö
- Hiljaiset ja rauhalliset hetket
- Teen juonti
- Ihmiset

Faith DOESN'T approve!
- Hälinä
- Kuolema
- Suru


Taustatarina kertoo seuraavaa...
Faithin loi elämänjumala Archaelos, joka loi tytön avuksi sairaille ihmisille. Nimeksi tälle luomukselle annettiin 'Faith', eli usko. Faithille annettiin kyky ymmärtää ja luoda toivoa ihmisiin olemuksellaan, jonka takia tuo 'työskentelee' sairaiden ihmisten parissa. Lähinnä vain kulkee sairaalassa ihmiseltä toiselle, ja yrittää auttaa epätoivoisia ihmisiä jatkamaan, ja sillä tavalla ehkäistä luovuttamista.

Suhteet hänellä on seuraaviin...
Rachel - Ystävä
Archealos - Luoja

Muuta nippelitietoa..
---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Luts
Linja: Tiny Delf
Tyyppi: Gelda Elf ver.
Erikoisuudet: Kentaurikeho
Resiiniväri: White Skin / Blue
Pituus: 16cm / Petite
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 6.3.2015
Saapumispäivä: 24.4.2015

Hiukset: Vaaleanpunaiset (Luts)
Silmät: Vaaleanpunaiset ( ?)
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Greta
Syntynyt: 24.4
Ikä: 4
Laji: Kentauri
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Greta on iloinen ja pirteä pikkuponi, joka mielellään hyppisi isosiskon perässä auttamassa tai tekisi juttuja isin kanssa. Todellinen isintyttö, mieluiten olisi aina isin kanssa! Greta rakastaa herkkuja ja ulkona juoksemista, tykkää myös piirtämisestä. Sadepäivät on tylsiä kun ei päästetä ulos hyppimään lätäköihin ja vielä tylsempää on ettei isosisko ota mukaan postia jakamaan!

Pitää: Kaverit, piirtäminen, isi, perhe, herkut
Ei pidä: Sadepäivät, kovat äänet, autot

Historiikki: Greta syntyi kentauriperheeseen nuorimpana, hieman ennen tytön äidin kuolemaa. Nykyään elelee perheensä kanssa rauhallisella alueella.

Suhteita:
Yulia - Isosisko

Muuta: Greta änkyttää usein puhuessaan.


~~~~~~~~~~~~~~~~
(Lian vasemmalla)

Valmistaja: Lillycat Cerisedolls
Linja: Ready-To-Custom
Tyyppi: Ombre (Open eye)
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 42cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 19.1.2015
Saapumispäivä: 3.6.2015

Hiukset: Tulossa
Silmät: Sokeat violetit
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään.

--

Nimi: Luna Willow
Syntynyt: 3.6
Ikä: 15
Laji: Kolibri
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Lian on hiljainen, mutta elämäniloinen ja ystävällinen persoona. Lian pitää ulkoilmasta ja erilaisista kasveista. Sokeana ihmisenä Lian pitää asioiden tunnustelua ja haistelua mukavana, yrittäen kuvitella mielessään miltä asiat näyttävät. Lianista on hauska siskonsa kanssa ihmisten pienestä huijailusta ja jetkuttamisesta. Kuitenkin Lianille tärkein asia ikinä on tuon sisar, koska sokeana Lian ei pärjäisi elämässään muutenkaan hirveän hyvin ilman siskoa aina auttamassa.

Pitää: Sisko, kukat ja kasvit, ulkoilma, opiskelu, musiikki
Ei pidä: Kissaeläimet, saasteet, epäystävälliset ihmiset

Historiikki: Lian syntyi kolme minuuttia ennen identtistä kaksostaan Lunaa. Lian syntyi sokeana ja muutenkin oli kaksosista aina se heikompi, vaikka olikin vanhempi. Kaksoset elivät hyvinkin mukavaa elämää perheensä kanssa, kunnes muuttivat nykyiseen kaupunkiinsa. Edelleenkin, vanhempiensa kanssa elävät Luna ja Lian ovat erottamattomia, ja elävät hyvinkin onnellista elämää.. Toistaiseksi.

Suhteita:
Luna - Kaksoissisko

Muuta: Lian on osa kolibrikansaa, joten tuo on rakenteeltaan hyvinkin pienikokoinen. Lianilla ei ole erikoiskykyjä, eikä tuo pärjää elämässään hirveän hyvin ilman opastusta.

~~~~~~~~~~~~~~~~
(Luna oikealla)

Valmistaja: Lillycat Cerisedolls
Linja: Ready-To-Custom
Tyyppi: Ombre (Sleeping)
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 42cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 19.1.2015
Saapumispäivä: 3.6.2015

Hiukset: Tulossa
Silmät: Tulossa
Meikki: Tulossa
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään.

--

Nimi: Luna Willow
Syntynyt: 3.6
Ikä: 15
Laji: Kolibri
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Luna on rauhallinen, viileä persoona. Tuo ei turhia oikeastaan huolehdi, ainoastaan pitää huolta siskonsa asioista ja avustamisesta aina kuin mahdollista. Luna pitää lukemisesta, ja yleisestikkin kirjallisuudesta sekä fantasiasta. Lunalla on rento asenne elämään, ja tuo ei hirveästi ota asioista nokkiinsa, eikä oikeastaan ymmärrä tosikkojen päälle.

Pitää: Sisko, kirjallisuus, fantasia, roolipelit, aasialainen ruoka
Ei pidä: Kissaeläimet, tosikot, draama

Historiikki: Luna syntyi kaksostaan Liania kolme minuuttia myöhemmin, kasvaen aina kaksosista 'isommaksi' ja 'vahvemmaksi', Jos niin voi sanoa. Kaksoset elivät hyvinkin mukavaa elämää perheensä kanssa, kunnes muuttivat nykyiseen kaupunkiinsa. Edelleenkin, vanhempiensa kanssa elävät Luna ja Lian ovat erottamattomia, ja elävät hyvinkin onnellista elämää.. Toistaiseksi.

Suhteita:
Lian - Kaksoissisko

Muuta: Luna on osa kolibrikansaa, mutta siskoonsa verrattuna hieman isompikokoinen. Lunallakaan ei erityiskykyjä oikeastaan ole, ellei villiä mielikuvitusta lasketa.

~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Luts
Linja: Kid Delf
Tyyppi: Jamong
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Real Skin White
Pituus: 45cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 10.2.2016
Saapumispäivä: 8.4.2016

Hiukset: Valkoiset (Natrume)
Silmät: Ruskeat (Hankinnassa)
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: H-

--

Nimi: Lamita "Lami" Noxiera
Syntynyt: 16.6
Ikä: Ulkoisesti n. 14
Laji: Unenjumalan summon (Lammas)
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Lamita on rauhallinen ja hiljainen persoona. Tuo on uninen, hieman ujo ja vähän 'höppänä', mieluiten käpertyisi lämpimän takkatulen ääreen nukkumaan pehmeään tyynykasaan kuin juoksentelisi ympäriinsä kiireisenä. Onneksi Lamitan työhön summonina ei kuulu niin paljoa kiireitä, vaan tuo usein pyörii vain auttamassa ihmisiä unissa, sekä toisinaan viestinviejänä unenjumalalta muille jumalille.
Lamita pitää valkoisesta väristä ja pehmoisista asioista, etenkin karvasta/villasta vaatteissa ja muissakin kodin tekstiileissä. Inhoaa kylmyyttä, vaikka pitääkin talvesta. Ei ymmärrä kiireen päälle laisinkaan.

Pitää: Ystävät, eläimet, nukkuminen, pehmeät asiat, unenjumala, unet, lämpö
Ei pidä: Kiire, kylmyys, pelottavat unet, kauhutarinat

Historiikki: In progress

Suhteita:
??? (Ameeba) - Rakastettu / Partneri

Muuta: Lamita on unenjumalan summon, jonka tarkoituksena on auttaa uniongelmaisia ihmistä nukahtamaan paremmin, ja kuljettaa sillointällöin viestejä unenjumalalta muille jumalille. Lamita on 'rodultaan' lammas, jonka takia tuon hiukset ovat kuin pehmeää lampaanvillaa.

Lamin unimuoto
+Sio2+ Bleater
Tilattu 19.5.2016, saapunut 5.8.


~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Granado
Linja: Basic
Tyyppi: Void.f - Dearly Beloved
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Normal Skin
Pituus: 60 cm / SD
Sukupuoli: Nainen

Tilauspäivä: 20.11.2015(pää), 23.11.2015(keho)
Saapumispäivä: 8.12.2015(keho), 11.12.2015(pää)

Hiukset: Sininen (Formydoll )
Silmät: Harmaat (Ebay)
Meikki: Box of Egg
Customit: Ei mitään

Muuta: Supiadollsin vanha naiskeho

--

Nimi: Usva Unia Mgła Vadeloft
Syntynyt: 11.12
Ikä: Tuntematon. Ulkoisesti noin 25-30
Laji: Unenjumala
Teemamusiikki: Ei ole.

Luonteeltaan Usva on hiljainen ja rauhallinen. Nainen näyttää itsekkin olevan aina puoliksi unessa, mutta tuo on naiselle aivan normaalia. Usva ei luonteeltaan ole kovinkaan puhelias, vaan enemmän kuuntelija tyyppiä. Nauttii hiljaisista illoista terassilla teekuppi kädessä, pehmeistä asioista ja no.. Nukkumisesta ja unista. Usva on tunnollinen työssään, vaikka ulkoisesti saattaakin toisinaan vaikuttaa hieman huolimattomalta tehdessään asiat hyvin hitaasti ja rauhassa.
Nainen ei nauti, eikä pidä kiireestä. Aina on hyvä hetki istahtaa alas juomaan teetä tai lukemaan hyvää kirjaa, kuuntelemaan musiikkia tai ottaa torkut. Usva viettää usein aikaansa tulevaisuudenjumalan, Dahlian, kanssa, jonka kanssa on hyviä ystäviä.

Pitää: Työstään, unista, nukkumisesta, teestä, rauhallisesta musiikista
Ei pidä: Kiireestä, kovista äänistä, stressistä

Historiikki: Usvan tulo jumalaksi ei mennyt ihan tavallisen kaavan mukaan, vaan tuo nousi jumalaksi edellisen unenjumalan langettua, ilman tavanomaista harjoitteluaikaa. Kuitenkin, Tulevaisuudenjumala otti pienen unenjumalan siipiensä alle ja auttoi tuota pitkään jotta taidoton ja tiedoton Usva pääsisi alkuun ja oppisi mahdollisimman nopeasti tarvittavat. Usva ja Dahlia ovat tänäkin päivänä läheisiä ystäviä, asuessaan myös samassa kaupungissa.

Suhteita:
Dahlia - Ystävä
Lamita - Summon
Belun - Summon

Muuta: Usva näyttää sokealta, mutta tuo näkee vain hieman erilaisesti verrattuna normaaliin ihmiseen. Tuon näkökentässä jokainen ihminen hohkaa joko valkeaa valoa tai ovat varjostuneet, riippuen unenpuutteesta ja painajaisten määrästä joista kys. henkilöt saattavat kärsiä. Usvan hiukset heijastavat avaruuteen, ja niistä voi nähdä tähtiä, tähdenlentoja jne.

~~~~~~~~~~~~~~~~Valmistaja: Souldoll
Linja: Fairy Story / Soul-Kid
Tyyppi: Aehael-Human
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 15.10.2015
Saapumispäivä: 31.12.2015

Hiukset: Mixture värejä (Leeke)
Silmät: Souldoll
Meikki: Souldoll
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Nova Destiny Amalthea
Syntynyt: 31.12
Ikä: 16
Laji: Jumalharjoittelija (Toivo) / Yksisarviskansa
Teemamusiikki: Ei ole.

Luonteeltaan Nova on ystävällinen isosiskohahmo. Tuon iloisuus on lähes jatkuvaa, ja Novalla on halu auttaa läheisiään on suuri. Nova, vaikka onkin iloinen, ei ulkoisesti ainakaan vaikuta hirveän hyperaktiiviselta, vaan näyttää iloisuutensa rauhallisemmin. Nauttii muiden auttamisesta ja tuntee helposti empatiaa ihmisiä kohtaan. Nauttii tarinoiden kuuntelemisesta ja lukemisesta, etenkin fantasiatyyliset fiktiot ovat neidon mieleen. Tyttö on erittäin sosiaalinen, pitää lapsista ja ihmisten seurassa keskustelemisesta hyvin paljon.
Nova käy usein vanhan parhaan ystävänsä ja adoptoidun sisarensa luona kun tulee opettajansa kanssa kaupunkiin. Vaikka Nova muutti opettajansa luo toiseen kaupunkiin, tuon on edelleen erittäin läheinen ystävänsä kanssa.

Pitää: Ystävistään, tarinoista, eläimistä, muiden auttamisesta, kesäpäivistä ja pastelliväreistä
Ei pidä: Kylmyydestä, surullisista asioista, toivosta luopumisesta,

Historiikki: Nova eli tavallista perhe-elämää monta vuotta nuorempana, ja tuon paras ystävä joka onneksi asui ihan tytön naapurissa, jonka kanssa Nova oli lähes erottamaton pari. Novan parhaan ystävän vanhempien kuoltua  vasta huomattiin tytön kyvyt jonka seurauksena tuo siirtyi toivonjumalan oppiin. vaikka onkin nyt asunut toivonjumalan luona jonkun aikaa, on silti erottamaton parhaan ystävänsä kanssa.

Suhteita:
Toivonjumala - Opettaja
Miko - Paras ystävä / Adoptiosisko

Muuta: Novan lähelläolo tuo ihmisille toivoa, tuon ollessa toivonjumalan oppilas. Novan otsassa kasvaa yksisarvisen sarvi, jota tuolla ei ole kykyä piilottaa.

~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Luts
Linja: Kid delf
Tyyppi: Cherry Dreaming
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Normal Skin
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 6.1.2016
Saapumispäivä: 26.1.2016

Hiukset: Lutsin lyhyt minttu
Silmät:. -
Meikki: Tekijää ei tiedossa
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Io
Syntynyt: -
Ikä: Iätön
Laji: Summon olento / Joen henki
Teemamusiikki: Ei ole.

Luonteeltaan Io on normaalioloissa rauhallinen ja leppoisa, viettää paljon aikaa joen lähistöllä ja nauttii veljensä seurasta. Kuitenkin, tietyissä tilanteissa Io on hyvinkin arvaamaton ja tulistuu nopeasti. Tuon luonto muuttuu hyvin paljon sen mukaan, millainen sää ja luonnontila on. Tulistuu hyvin nopeasti jos joku roskaa / saastuttaa tuon jokea.

Pitää: Veljestään, vedestä, luonnosta, puhtaudesta, sateesta
Ei pidä: Kuumuudesta, roskaamisesta, saastuttamisesta, autoista

Historiikki: -

Suhteita:
Remus - "Veli"

Muuta: Io ja tuon veli Remus ovat hyvin läheisiä. Niinkin läheisiä että kaksikko jakaa tunteet keskenään - jos Io hermostuu, myös tuon veli tuntee saman olon itsellään. Myös ajatukset Io jakaa veljensä kanssa hyvin pitkälle.
~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Souldoll
Linja: Fairy Story / Soul-Kid
Tyyppi: Junia-Animal ver.
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: Milk Cocoa
Pituus: 45 cm / MSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 7.12.2015
Saapumispäivä: 2.3.2016

Hiukset: Leeken vihreä
Silmät: Souldoll
Meikki: Souldoll
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Sidhenyx Satsuki
Syntynyt: 31.12
Ikä: 18
Laji: Luonnonjumala
Teemamusiikki: Tarja Turunen - I walk alone

Luonteeltaan Sidhenyx, tai "Nyx", on enemmänkin omassa rauhassaan viihtyvä vihreän teen juoja, kuin ihmisten keskelle sopeutuva "social butterfly". Nyx huolehtii metsän ja luonnon hyvinvoinnista. Viihtyy mieluiten yksinään, mutta on ystävällinen ihmisiä kohtaan jotka sillointällöin tuon seuraksi eksyvät. Lähinnä kuitenkin pitää eläimistä ja eläinten seurasta. Nyxillä ei ole kovinkaan suurta pakkoa pukeutua peittävästi, joten tuon vaatetus on aika-ajoin hieman kyseenalainen nykyajan sivistyksessä. Mutta eipä neitokainen sivistyksessä paljoa asu, vaan keskellä metsää, suurehkon niityn vieressä.
Nyx rakastaa kevättä, kun luonto puhkeaa kukkaan ja kaikki herää horroksestaan. Sopeutuu itse hieman vuodenaikoihin, talvisin on aika horroksessa ja väsynyt, keväällä ja kesällä pirteämpi.

Pitää: Musiikki, Historia, Taide, Luonto
Ei pidä: Metsästäjät, Saasteet, Liikenne

Historiikki: Nyx on vasta äskettäin jumaluuteen päässyt neito, joka hetkeä aiemmin menetti opettajansa. Lähti kotoaan 6 vuoden iässä opettelemaan jumaluuteen vaadittavia taitoja.
Opettajansa kanssa hyvin läheinen Nyx kaipaa tuota suuresti, ja on pystyttänyt muistopuun edesmenneelle ystävälleen.

Suhteita:
Tuntee monia muita jumalia, mutta etenkin Ameksen kanssa tulee toimeen. (Saattaa johtua Ameksen suloisesta peuratytöstä viestinviejänä, tosin)
Tuntee myös Yulian ja tuon perheen.
Tottakai on myös luonnonjumalan summonten kanssa läheinen, duh.

Muuta: Nyx huolehtii metsään vapautetuista erikoisolennoista, ja niistä jotka metsissä piileskelevät ihmisten katseilta. Nyxillä on kykynä herättää myös kuolemassa olevia kasveja takaisin henkiin, sekä ymmärtää eläimiä ja kommunikoida niiden kanssa. Nyxin viestinviejänä on siivekäs kaniini, jonka tuo ensimmäisinä harjoitteluvuosinaan pelasti karhunrautaan jäämiseltä. Kani ei osaa puhua, mutta kävelee kahdella jalalla.
~~~~~~~~~~~~~
Valmistaja: LittleMonica
Linja:  Harmony
Tyyppi: Sophia
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 58 cm/SD
Sukupuoli: Nainen

Tilauspäivä: 13.1.2016
Saapumispäivä: 4.3.2016

Hiukset: On lookout
Silmät: Tata's Paradise
Meikki: Default
Customit: -

Muuta: Ostettu käytettynä Adamantinelta.

--

Nimi:  Dahlia Saphire
Syntynyt: 4.3
Ikä: Tuntematon. Ulkoisesti vähän päälle 30.
Laji: Tulevaisuudenjumala
Teemamusiikki: Ei ole.

Luonteeltaan Dahlia on eloisa ja sosiaalinen persoona. Dahlia pitää enemmän ns. "Miesten jutuista", eli autoista, koneiden kanssa toiminnasta. Viettää paljon aikaa päivästään työhaalareissa autotallissa, puuhaillen koneiden kanssa. Muutoin nauttii ajan vietosta rakkaan miehensä kanssa. Dahlia on hyvin muuntautuva, ja tuon hiustyyli ei yleensä pysy kahta viikkoa pidempään samana.
Asuu yhdessä miehensä ja harjoittelijansa kanssa. Elää siis periaatteellisessa avoliitossa menneisyydenjumalan kanssa.
Dahlia on erittäin hyvä elektroniikkalaitteiden kanssa, ja opettaakin useita tietämiään asioita myös harjoittelijalleen, Paigelle.

Pitää: Koneista, autoista, elektroniikasta, hiuksistaan, miehestään,
Ei pidä: Pitää oikeastaan melkein kaikesta!

Historiikki: Dahlia syntyi suhteellisen hyvätuloiseen perheeseen ensimmäisenä lapsena. Tyttö eli hyvän alkuelämän, kunnes sai tietää olevansa seuraava Tulevaisuudenjumala. Dahlia lähti kotoa opettajansa Mephiston luokse, jonka kanssa Dahlia tulikin erittäin hyvin toimeen. Piti kovasti opettajastaan, menestyi myös koulussa ja omisti suhteellisen hyviä ystäviäkin.
Kuitenkin, Dahliaa kohtasi suru tuon opettajan tehdessä kohtalokkaan päätöksen, jonka seurauksena Dahlian läheisin ystävä kuoli vakavassa auto-onnettomuudessa kaksikon lähtiessä kotiin kaupungilta. Tämä johti Dahlian opettajan langettamiseen, ja Dahlian siirtymiseen uudeksi jumalaksi.
Dahlian iloiseen luonteeseen kyseiset tapahtumat vaikuttivat syvästi vuosien ajan, sillä teini-ikäisen oli hyvin vaikea käsitellä kahta menetystä pienen ajan sisällä.
Joitain vuosia Dahlialla kesti käsitellä kaikki tapahtunut, kunnes tutustui paremmin tuon nykyisen rakkaaseensa - menneisyydenjumalaan. Dahlia muutti rakkaansa kanssa saman katon alle, ja elää nykyään jo hyvin onnellisena.
Joidenkin vuosien jälkeen, Dahlia sai kuulla Usvasta. Pienestä tytöstä, josta nostettiin nykyinen unenjumala edellisen langettua. Dahlia otti Usvan alkuun omiin hoiviinsa ja opetti tuota niin paljon kuin pystyi, jonka takia edelleenkin Dahlia ja Usva ovat läheisiä ystäviä.
Nykyään Dahlia opettaa omaa harjoitteliaansa, Paigea, mutta takaraivossaan silti kantaa huolta siitä, ja pelkoa ettei naiselle kävisi samoin kuin tuon omalle opettajalleen aikanaan.

Suhteita:
Paige - Harjoittelija
Mephisto - Ex-opettaja
Menneisyydenjumala - Rakastettu
Usva - Hyvä ystävä
Kowalski - Summon
Ja kaikki muutkin jumalat on kamuja!

Muuta: Dahlialla on kyky nähdä tulevaa, mutta tiukasti kielletty muuttamasta tulevaa. Dahlia on myös rakentanut ensimmäisen aikansa toimivan kyborgin, joka nykyään toimii myös naisen "summon"ina.

~~~~~~~~~~~~~

Valmistaja: Soom
Linja: Super Gem
Tyyppi: Sweet Witch
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: Smoky Gray
Pituus: 63 cm / SD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 4.4.2016
Saapumispäivä: 15.4.2016

Hiukset: Valkoiset
Silmät: Siniset
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Lycaonia
Syntynyt: 15.4
Ikä: Vanha (Tuntematon)
Laji: Susiolento, "eläkkeelle" jäänyt summon.
Teemamusiikki: Celtic Woman - The Voice

Luonteeltaan Lycaonia on rauhallinen ja arvokas vanha susiolento. Välittää kovasti lapsistaan, vaikka vanhan iän kohdattuaan ei ole enää niin virkeä ja hyväkuntoinen että jaksaisi mennä nuorempien pentujensa perässä, on tuo jättänyt suurimman osan huolehtimisesta vanhemmille pennuilleen. Pysyttelee pitkälti kotikolossaan pentujensa kanssa. Lycaonia on hyvin hiljainen, ja pitää enemmänkin maailman seuraamisesta. Kuitenkin, jopa tämän rouvasuden kärsivällisyydessä on rajansa, ja tuon yksikin ärähdys saa kyllä pentunsa hyvin kuriin. Harvoin raivostuvan leidin viha ei olisi kaunista katseltavaa, joten sitä usein yritetään perheessä välttää ja toimia mamman mieliksi.

Pitää: Lapsistaan, luonnosta, rauhallisista hetkistä, sateesta
Ei pidä: Kuumuudesta, riidoista, liiasta hälinästä

Historiikki: Lycaonia toimi vuosia entisen jumalten tunnettuna summonina. Kuitenkin vuodet alkoivat jopa summonia painaa, ja tuo löysi itselleen "rakkaan", jos niin voi sanoa. Lycaonia sai ensimmäiset pentunsa tämän vaeltelevan suden kanssa, jolloin Lycaonia päästettiin summonin töistään "eläkkeelle". Tuo sai kasvattaa pentunsa rauhassa, antaen lasten leikkiä ja kasvaa turvallisessa ympäristössä. Lycaonian vanhimmasta pennusta tuli summon jatkamaan äitinsä työtä, mistä rouva onkin oikein ylpeä. Lycaonia jäi kotiin kahden nuoremman pentunsa kanssa, kun tuon vanhin lähti kiertelemään maailmaa jumalten asioissa. Vuosia myöhemmin Lycaonia "tapasi" ensimmäisten pentujensa isän pitkästä aikaa, ja hetken paikallaanolon jälkeen tuo susi lähti jatkamaan vaellustaan, jättäen Lycaonian kantamaan uutta pentuetta. Nykyään Lycaonia on lapsensa tehnyt, ja tuon nuorimmatkin alkavat olla jo siinä iässä että Lycaonian suurin "työ" alkaa olla tehty, ja tuo voi vain nauttia elämästään. Lycaonia alkaa olla jo hieman sairaskin, näkönsä lähes menettäneenä lähinnä pysyttelee turvassa ja huolehtii ainoasta tyttölapsestaan, joka on syntymästään lähtien ollut hyvin heikko ja sairas.

Suhteita:
Vezrael - Pentu (Vanhin)
Raoul - Pentu (toiseksi vanhin)
Faólan - Pentu (nuorin vanhimmasta pentueesta)
+ Kolme nuorempaa pentua.

Muuta: Lycaonia on jo hieman alkanut sokeutua, eikä muutenkaan ole yhtä hyvässä kunnossa kuin ennen. Ei huolehdi juurikaan enää metsästämisestä ym. vaan antaa vanhempien poikiensa huolehtia siitä puolestaan.


~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Soom
Linja: Super Gem
Tyyppi: Onyx
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: Gray skin
Pituus: 65 cm / SD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä:  9.4.2016 sovittiin kaupoista lopullisesti
Saapumispäivä: 16.8.2016

Hiukset: Omatekemä
Silmät: Oscardoll (Tulossa)
Meikki: Greenery
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Hestia Kalypso Odeleia
Kutsumanimi: Hestia, Kalypso
Syntynyt:
Ikä: 30 pintaan
Laji: Hopealohikäärme(Kansa)
Teemamusiikki: Nathan Sharp - Unaligned , Foo Fighters - The Pretender

Luonteeltaan Hestia on vahvatahtoinen ja ulospäinsuuntautunut nainen, jolla tahdonvoimaa riittää. Toimii oman pienen leipomonsa ja kahvilan pitäjänä. Nauttii suuresti rock musiikista, tatuoinneista, lävistyksistä, mutta ennenkaikkea leipomisesta ja läheistensä kanssa olosta. Hestia on vahva feministi, sekä käy sillointällöin viemässä kaupungin orpokodille erinäisiä leivonnaisia ja muutenvain juttelemassa lasten kanssa. Hestia on hyvin määrätietoinen ja itsepintainen, ja omaa hyvin vahvan puolustusvietin. Asennemimmi siis. Käy kahvilansa pitämisen ohella myös sillointällöin ampumaradalla harjoittelemassa.

Pitää: Musiikki, leipominen, tatuoinnit, lävistykset, lapset
Ei pidä: Kiire, täysi hiljaisuus, menneisyyden haamut

Historiikki: Hestian menneisyys on naisen tiukasti salaama ja häpeämä asia. Nuorena jo harrasti metsästystä, ja naisen ampumataidot olivat aina huippuluokkaa. Hestia päätyi erään kieron miehen hampaisiin, ja rakastui tuohon palavasti, ymmärtämättä nuorena ja tyhmänä tulleensa toivottomasti huijatuksi. Hestia seurasi miestä kuin haukka, ja kävi usein metsästämässä tuon kanssa, uskoen kaikkeen mitä tuo kertoi hänelle. Tapahtumat kuitenkin kääntyivät päälaelleen, kun Hestia laukaisi luotinsa erääseen kentauriin metsässä. Tilanne päättyi traagisesti, ja Hestia tunnontuskiaan kantaen pakeni paikalta . Viimehetkellä nainen ymmärsi tehneensä väärin, ja ilmiantoi ennen rakastamansa miehen ja itsensä salametsästyksestä. Hestia kärsi lyhyen vankeustuomion ja sakkonsa, jättäen miehen kuitenkin unholaan, toivoen tuon kärsivän ja oppivan rangaistuksestaan. Nykyään Hestia pitää pientä kahvila/leipomoa, ja yrittää päästä jaloilleen menneisyytensä haamujen jäljiltä. Vuosia myöhemmin Hestia uskalsi palata ennen rakkaan ampuma-harrastuksensa pariin, muttei metsästämässä ole käynyt enää.

Suhteita:
????

Muuta: Huippuluokan tarkka-ampuja. Hestia sairastaa jonkintasoista PTSD:tä, josta on hiljalleen kyllä parantumassa terapian ja rakastettunsa avulla.
Adoptoinut kaksi kyklooppikissa-olentoa (Fingertip Dreamland Bebe-Maru x2). Saapuneet 9.3.2016 (Sugar & Salt )

~~~~~~~~~~~~~Valmistaja: Soom
Linja: Teenie GEm
Tyyppi: Sering&Rico - The Little Mermaid Jr.
Erikoisuudet: Limited Edition
Resiiniväri: Light Violet
Pituus: 25 cm / Yosd
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä:  8.9.2016
Saapumispäivä: 3.1.2017

Hiukset:
Silmät:
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Riellania Faliax
Kutsumanimi: Rilla
Syntynyt: 3.1
Ikä: 5
Laji: Merenneito
Teemamusiikki:

Luonteeltaan Rilla on iloinen, pirteä ja hyvin utelias pikkutyttö. Rilla on kiinnostunut kaikesta ja aiheutuu usein pieniin ongelmiin uteliaisuutensa takia. Pitää kaikista ja kaikesta mitä ei ole elämässään nähnyt oikeastaan  - kaikki maanpäälliset asiat ovat kivoja ja kiinnostavia meressä eläneelle pikkutytölle.

Pitää: Kaikista uusista kivoista jutuista
Ei pidä: Kireistä säännöistä, talvesta

Historiikki: Riellania, lyhyesti Rilla, syntyi oman kansansa keskelle kauas kaikista. Rilla oli oman pienen yhteisönsä "prinsessa", joka sittemmin päätyi kauas kauas kotoa. Jumittuessaan kalastajan verkkoihin, oli Rilla varma että asiat eivät voisi mennä huonommin. Onnekseen, kalastaja olikin tarpeeksi kiltti auttaakseen pientä merenneitoa, ja nykyään Rilla oleskelee tuon kalajastajan uona. Yleensä meripoukaman veessä, mutta joskus kalastajan kodissa kylpyammeessa.

Suhteita:
Jared - "Ottoisä"? Emmätiedä?

Muuta:
Rillan olemassaolosta ei tiedä oikeastaan kukaan muu kuin Jared, ja jumalat jotka apua yrittäneet tarjota , mutta Rillan "ottoisä" tehnyt selväksi ettei apua tarvita.

~~~~~~~


Valmistaja: Littlemonica
Linja: Harmony
Tyyppi: Roselyn
Erikoisuudet: Sadol kroppa
Resiiniväri: White skin
Pituus: 60 cm / SD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä:  24.4.2017
Saapumispäivä: 30.4.2017

Hiukset: Itsetehty angora
Silmät: Fel world
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Amiria Anemone
Kutsumanimi: Ami, Amiria
Syntynyt: 14.2
Ikä: 32
Laji: Rakkaudenjumala
Teemamusiikki: - 

Luonteeltaan Amiria on juuri niin pehmeä ja hattarainen kuin miltä näyttää. Amiria rakastaa kaikkia ja kaikkea, mutta tyytyy mieluummin nauttimaan rakastamistaan asioista rauhassa, hiljaiusudessa teekupposen äärellä. Kulkee hyvin paljon monta kertaa vilkkaamman toivonjumalan kanssa, ja Amiria yleensä tyytyy vain seuraamaan tapahtumia ja sanomaan sanan tai kaksi niin tarvittaessa. Kuitenkin Amirian olemus välittää sitä lämpöä ja välittämistä, ei se kellekkään jää epäselväksi etteikö Amiria olisi helposti lähestyttävissä, vaikka onkin hiljaisempi tapaus. 

Pitää: Kaikki... Oikeasti. Kaikki on kivoja! Etenkin vaaleanpunaiset ja pehmeät asiat.
Ei pidä: Suru ei ole kiva asia mutta sekin kuuluu elämään joten sekin on periaatteessa hyvä asia.. Kai? 

Historiikki: Amirian menneisyys ei ole kummoinen, tuo tuli Jumalaksi hyvin tavanomaista reittiä hyvin samoihin aikoihin Toivonjumalan kanssa, jonka kanssa Amiria onkin hyvin läheisiä ystäviä tähän päivään asti. 

Suhteita:
Kaikki jumalat on kavereita!
Radicelle - Summon

Muuta: 
-
~~~~~~~


Valmistaja: Peak's Woods
Linja: Fanta16
Tyyppi: Wonder
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Emerald Green
Pituus: 15cm / Tiny
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä:  3.3.2017
Saapumispäivä: 29.5.2017

Hiukset: Itsetehty angora
Silmät: SA eyechip ( etsy ) 
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit: Ei mitään

Muuta: -

--

Nimi: Villa
Kutsumanimi: -
Syntynyt: 29.5
Ikä: ??? ( Henkisesti lapsi ) 
Laji: Talvenjumalan summon / Viestinviejä
Teemamusiikki: - 

Luonteeltaan Villa on iloinen pikku lumihiutale, joka nauttii kahvinjuonnista ja erilaisten riimukirjojen lukemisesta. Villan lempiväri on valkoinen, sininen ja violetti. Valkoinen ja sininen toteutuvat hyvin hänen ulkonäössään. Villa on todella pieni kaveri, joten ei ihme jos löydät hänet istumassa kahvikupistasi, niin että tyttö on "kylvyssä". Villa on lapsekas ja leikkii usein Ringin kanssa, kun työtä ei ole. Tyttö tulee kesällä helpommin kipeäksi kuin talvella. 

Pitää: Talvi, Pehmolelut, Riimut, Tee, Leipominen
Ei pidä: Kesä, Kuumuus, Kiire

Historiikki: Villa on pieni lumihiutaleesta herätetty keiju, joka toimii satunnaisesti talvenjumalan viestinviejänä ja seurana kotona. Ei ole kovin vanha vielä fyysisestikkään, mutta täyskasvuinen keiju kuitenkin. 

Suhteita:
Haleth - Talvenjumala
Halanor -  " Isosisko "

Muuta: 
Pystyy muuttumaan lumihiutaleeksi 

~~~~~~~


Valmistaja: Loongsoul Doll
Linja: Grace
Tyyppi: RuoXue
Erikoisuudet: .....
Resiiniväri: White Skin
Pituus: 69 cm
Sukupuoli: Nainen

Tilauspäivä: 8.2.2017
Saapumispäivä: 31.7.2017

Peruukki: Tummanruskea Crobidoll
Silmät: Violetit
Meikki: Default
Customoinnit: .....

Muuta: L-bust

--
"Every artist was first an amateur. "
"Sometimes the heart sees what is invisible for eyes."

Nimi: Raphaëlle (Raph/Raphael) Minor
Syntynyt: 31.7
Ikä: 29
Laji: Riikinkukko (kansa) 
Teemamusiikki: Ei ole

Luonteeltaan Raphael on todellakin kärsivällisyyden multihuipentuma. Rauhallinen ja lapsirakas ihminen joka rakastaa työtään korunrakentajana. Sosiaalinen ja ystävällinen persoona. Huonot puolensakkin hänellä on - kuten kaikilla. Vaikka kärsivällinen persoona onkin, hänen pinnaansa ei kannata koetella väkipakolla. Vihastuneena hyvinkin tulinen ja tiukkasanainen naisihminen, joka vain mieluusti syventyisi historian pariin ärtyessään. Innokas rakkausromaanien lukija.


Pitää: Syksy, Linnut, Korut, Historia, Taide, Lapset, Miehet, Ranskalainen ruoka
Ei Pidä: Koirat, Käärmeet, Politiikka, Moottoripyörät

Historiikki: Raphael syntyi riikinkukkokansan keskelle erääseen rikkaaseen perheeseen, suhteellisen normaalina lapsena. Hän kasvoi toisena lapsena kolmilapsisessa perheessä. Raphael oli lapsesta asti innokas historiantutkija ja piti pienestä näpertämisestä, joten lähti vanhempana opiskelemaan korunrakennusta. Koulut hyvillä arvosanoilla suorittanut Raphael pystytti oman pienen korukaupan, vaikka rahasta tuskin tulisi pulaa vaikka töitä ei koskaan vaivautuisi tekemäänkään. Nykyään Raphael elelee onnellisena pienessä rivitaloasunnossa kahden kyyhkynsä ja kissansa kanssa.
Raphael omisti aikaan vielä nuoremman sisaren, Radicellen, joka kuoli nuorena sydänvian takia. 
Tutkiva ja utelias nuori nainen eksyykin eräänä päivänä vanhan viemärin suulle, josta löytää kauan piilotetun jumalan luoman olennon...

Suhteita:
Frankenstein 1 - Ystävä... Ish? 
Harmony - Isosisko
Tuntee myös orpokodin porukat

Muuta: Raphael pitää omaa pientä korupuotia nimeltä Lasilintu. Puodin tuotot riittävät juuri sopivasti RAphaelin elämäntyyliin, ja onhan tuolla aina vanhempien perintörahoja vaikka loppuelämäkseen. 
Nainen ei voi käydä nukkumaan lukematta kirjaa edes hetkeä. 

~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Dollzone
Linja: Special
Tyyppi: Ivy
Erikoisuudet: Ei mitään
Resiiniväri: Gray
Pituus: 20~ ish/ Tiny
Sukupuoli: Poika

Tilauspäivä: 2.12.2016
Saapumispäivä: 15.8.2017

Hiukset: Siniset omatekemät
Silmät: Siniset lasiset
Meikki: paranoia. faceups (Minä)
Customit:

Muuta: -

--

Nimi: Halanor
Kutsumanimi: Hala / Halia
Syntynyt: 16.5
Ikä: ???
Laji: Talvenjumalan summon / Lumikeiju
Teemamusiikki:

Luonteeltaan Halanor on rauhallinen, lempeä ja lämmin. Mutta hyvin hiljainen, eikä tyttö erityisesti puhu ylimääräisiä. Käyttää enemmän kehonkieltään kommunikoidessa kuin sanoja, tai pientä "kilinää" enemmänkin. Kilisee usein puheen sijasta, mutta kaikki joiden tarvitsee Halanoria ymmärtää tietävät mitä tuo sanoo. Toimii pienoisena "opettajana" Villalle, mutta viettää paljon aikaa omissa oloissaan ja tekemässä "oikeita" summonin hommia.

Pitää: Talvesta, Halethista, Villasta, Kirjoista, yksinolosta
Ei pidä: Kuumuudesta

Historiikki: -
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Valmistaja: Lillycat
Linja: Ready-to-Custom
Tyyppi: Chibbi Moon
Erikoisuudet: -
Resiiniväri: Caramel
Pituus: 24cm / Slim Yosd
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 10.7.2017
Saapumispäivä:  28.9.2017

Peruukki: Omatekemä kaksivärinen
Silmät: Lillycat siniset
Meikki: paranoia.faceups
Customoinnit: -

Muuta: Mini-Ombre

--

Nimi: Nadja McGill
Syntynyt: 28.9
Ikä: 14
Laji: Puolimenninkäinen
Teemamusiikki: Impartial - The Battle

Luonteeltaan Nadja on hyvin rauhaa rakastava, lempeä ja kohtelias. Auttaa adoptioisäänsä tuon kellokaupassa, Nadja on aina palvelemassa kassalla tarpeen vaatiessa nuoresta iästään huolimatta. Nauttii teen juonnista, lukemisesta ja takan ääressä istuskelusta. Isot vanhat kaappikellot ovat tytön mieleen, ja onnellisesti omassa huoneessaan sellaisen omistaa.  Hiljainen, monet luulevat tyttöä mykäksi, mutta Nadja ei vain halua puhua liikoja, ja omistaa muutenkin hyvin hiljaisen äänen.


Pitää: Kellot, Earl Gray Tee, Kirjallisuus, Klassinen musiikki
Ei Pidä: Tekno, Alkoholi, Rämyävät teinit

Historiikki: Nadja hylättiin pienenä orpokotiin josta onnekkaana sai pian uuden kodin ottoisänsä luota. Nadjan isä on jo iäkkäämpi kelloseppä, jonka vaimo oli kuollut vuosia takaperin. Nyt mies halusi lapsen jota ei koskaan ehtinyt saada, ja adoptoi Nadjan jolle voi jättää kellokauppansa kun aika jättää hänestä. Nadjasta kasvoi tämän miehen kanssa hyvätapainen nuori, vähän vanhanaikainen verrattuna moniin muihin ikäisiinsä. 

Suhteita:

Muuta: 
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Valmistaja: Soom
Linja: Supergem
Tyyppi: Migma
Erikoisuudet: Pitkäsormiset kädet ja siivet
Resiiniväri: Violetti ( Kellastunut enemmänkin harmaaksi)
Pituus:  65cm
Sukupuoli: Nainen

Tilauspäivä: Vaihdosta sovittiin 26.9.2017
Saapumispäivä: 28.9.2017

Peruukki:  -
Silmät:  Omatekemät glitterit
Meikki: paranoia.faceups
Customoinnit: -

Muuta: -

--

Nimi: Marie "Mercy" Traywich
Syntynyt: 26.9
Ikä: 31
Laji: Lepakko(kansa)
Teemamusiikki: - 

Luonteeltaan Marie on eläväinen, menevä, seurallinen ja positiivinen. Kovin empaattinen, mutta usein vähän liian spontaani ideoidensa kera. Tämä tosin ei heijastu Marien työhön, jossa taas on hyvinkin rauhallinen liikkeissään. Toimii lääkärinä erikoisroduille jotka eivät normaalia sairaalahoitoa saa, ja työnsä ulkopuolella harjoittelee paljon "noituutta" Alexian opissa, ja maalaa usein kasvojaan erilaisin kallokuvioin. 


Pitää: Lääketiede, Alexia, Rohdot, Kemia, Opiskelu
Ei Pidä: Lihatuotanto, Kotikaupunkinsa

Historiikki: - tulossa - 

Suhteita:
Alexia - Tyttöystävä

Muuta: Marie on täysvegaani

------
Valmistaja: SQlab
Linja: --
Tyyppi: Chibi Tsubaki
Erikoisuudet: ---
Resiiniväri: Normal skin
Pituus: 30 cm / YOSD
Sukupuoli: Tyttö

Tilauspäivä: 4.10.17
Saapumispäivä: 8.11.17

Hiukset: Blondi ( Leeke )
Silmät: Siniset  (Lillycat)
Meikki: Oma
Customit: Ei mitään

Muuta: Ei mitään

--

Nimi: Radicelle Heart
Syntynyt: 23.10
Ikä: Tuntematon
Laji: Rakkaudenjumalan summon ("Amor")
Teemamusiikki: Ei ole
Luonteeltaan Radicelle on aivan äärettömän ujo ja arka. Tytön työt joskus menevät vähän vikaan vain sen takia ettei Radicelle uskalla tehdä niitä, ujoutensa takia. Ujostuu melkein tilanteessa kuin tilanteessa, etenkin jos joku näkee hänet kaupungilla ym. Punastuu ja pakenee yleensä heti paikalta. Radicelle on kaikintavoin hyvin herkkä ja tuntuu melkein helposti särkyvältä. Hän pitää kaikesta suloisesta ja söpöstä, rakastaa siirappisia rakkaustarinoita, minttusuklaata ja mansikoita. Tämän nuoren 'amorin' tehtävä on etsiä ihmisille ns. oikeita sielunkumppaneita ja auttaa rakkaudenjumalaa .

Pitää: Minttusuklaa, rakkaus, kevät, linnut
Ei pidä: Ötökät, se kun ujostuttaa, talvi, likaisuus

Historiikki: Radicellen menneisyys on aika kiinnostava. Radicellen sielu eli jonkin aikaa sitten maan päällä nimellä Radicelle Minor, ollen siis Raphaëllen ja Harmonyn nuorin, sydänvikainen sisar. Harmittavasti, Radicelle menehtyi hyvin nuorena. Ollessaan kuitenkin perheen viattoman ja hyväsydämmisin lapsi, tämän sielun "hyvästä" voimasta sai tyttö uuden 'mahdollisuuden' ja tuosta syntyi rakkaudenjumalan pieni apuri. Radicellella ei ole muistoja entisestä elämästään.

Suhteita:
Rakkaudenjumalan summon.
Tuntee myös rakkaudenjumalan harjoittelijan, Miraelin.

Muuta: Radicellen pelkkä läsnäolo saa ihmiset tuntemaan olosta hieman varmemmaksi rakkaudessa, ja huomaamaan myös ihastuksensa paremmin jos sille on tarve. Ei voi kuitenkaan vaikuttaa jo olemassaoleviin suhteisiin, vain vahvistaa epävarmoja tunteita.

-----


~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pullip-perheen nukkeloiset:Malli: Dal Joujou
Erikoisuudet: Nope.
Pituus: 26,3?
Sukupuoli: Muikkeli .

Tilauspäivä: 22.5.-12
Saapumispäivä: 26.6

Peruukki: Crobidollin monivärinen Lollipop
Chipsit: Pinkkisiniset
Meikki: Stock

Muuta: 23 cm hard bust obitsuhybridi.

--
"Aika kultaa muistot".


Kutsutaan nimellä Juliette Elyó Mariella
Syntynyt 26.6
Iältään 15
Lajiltaan Hyvyyden ruumiillistuma
Teemabiisi on Lasienkeli. Myös World is Mine

Pukeutumistyyli Juliettella on 110% lolita. Mitään vaatetta ei sulateta päälle ilman pitsiä ja suloisia värejä. Tarinassa Julietten vaatteet ovat usein tehty todella kalleista materiaaleista, ja selkeästi erottuu muiden ihmisten vaatetuksesta. Kaiken täytyy olla supersuloista, muuten tyttö nyrpistää nenäänsä ja kääntää selkänsä vaatteille.

Luonteeltaan Juliette on juuri sellainen miltä näyttää, suloinen ja täysin viaton. Kiltti olento joka ei tiedä että koko maailmassa on olemassa mitään pahaa. Rakastaa suunnilleen kaikkia ympärillään, ja nauttii elämästä täysin rinnoin. Ei usko mihinkään mitä ei itse näe. Täysin aivopesty tyttö joka elää omassa hattaramaailmassaan vaaleanpunaisten pilvien keskellä - lähes täydellinen nuori naisenalku. Pikku prinsessa joka rakastaa pastelleja, pehmoleluja ja herkkuja.

Juliette APPROVES!
- Pastellivärit
- Herkut (kakut, karkit ym.)
- Pörröiset eläimet
- Eläimet yleensäkkin
- Pehmolelut
- Huilu-, viulu- ja pianomusiikki
-.... Oikeastaan kaikki hänen elämässään

Juliette DOESN'T approve!
- Ötökät...
-............ oikeastaan ei mikään muu 8D

Taustatarina kertoo seuraavaa...
Juliette on muistinsa mukaan elänyt koko elämänsä linnassa, hyvin palveltuna ja vartioituna. Elämä tytöllä on ollut lähinnä pilvilinnassa elämistä, vaikka tyttö ei ole saanutkana liikkua kuin huoneessaan ja puutarhassa.
Hyvin kohteliaaksi kasvanut tyttö nykyäänkin elää vain huoneessaan pehmolelujensa ja mielikuvitusystävänsä kanssa.

Lue lisää TÄSTÄ.

Suhteet hänellä on seuraaviin...
Raven / Ameebaporo - Isoveli (Jota ei muista)

Muuta nippelitietoa..
Juliette on todella voimakas, tietämättään siitä. Hän on herättänyt tietämättään mielikuvitusystävänsä henkiin. Täys pilvipää, ajattelee että kaikki tässä maailmassa on hyvää ja kaunista.
Julietten lisänimi on valtakunnassa "Kristallienkeli".

Erikoiskyvyt/taidot:
Juliettella on paljon hyvyyden voimiin pohjautuvia kykyjä, joista yhtäkään ei osaa käyttää.
Kuitenkin, normaalimpia erikoistaitoja ovat mm. poikkeuksellisen hyvä lauluääni (Hypnoottinen jopa), taito soittaa pianoa, viulua ja huilua lähes virheettömästi, sekä harppua hieman kolmea muuta huonommin. sekä ekstrasöpöily jolla lumoaa jokaisen olennon!

Puheääni/Lauluääni:
http://www.youtube.com/watch?v=FQCZacgEvYk&feature=related (Lauluääni, puheääni haussa)