perjantai 28. lokakuuta 2011

Askartelua ja Muokkausta

Nyt kun vihdoin sain vastauksen ja varmistuksen siitä että Frankkenstain on tulossa myyntiin päätin aktiivisesti lähteä tekemään pienelle tiedemiehelle/lääkärille PURKKEJA!
Minulla on ollut assullekkin tarkoitettuja läpinäkyviä pienikokoisia lasipurkkeja ja pulloja joita ostelin ja sain sukulaisilta nukeilleni rekvisiitaksi.

No mutta mikä siis on ongelma.. NE - OVAT - HELEKATIN - TYLSIÄ  tuollaisina! Pelkkiä läpinäkyviä purkkeja joihin pitäisi ehkä joskus vaikka kerätä ulkoa sisälmystä tai jotain ihan vain..
MUTTA minäpäs sain idean! Enköhän minä niistä saa hienompia vähän ASKARTELEMALLA liimaaleikkaalänttää tyyliin. Tulostin siis netistä muutamia tuollaisia etikettejä ( joko vanhanaikaisia lääke etikettejä tai tuollaisia halloween teemalla tehtyjä etikettejä. ) ja kaivoin KAIKKI askartelukamat mitä satuin nyt itse löytämään tästä kämpästä.. Enhän minä paljoa oikeastaan löytänyt sillä kaikki tamineet ovat jossain äidilläni tallessa.
Minulla oli siis rivissä nyt 8 PURKKIA ja älyttömän vähän välineitä ja sälää...

Ainoa mahdollisuus oli tehdä purkkeja loppuun vain sen verran kuin materiaalia riittää.

Ja tässä on tulos:
 Elikkäs sain vain kaksi purkkia söhlättyä loppuun saakka --w-- MUTTA ehkä minä näitä väsään lisää viikonloppuna kunhan vain saan ensin ÄIDILTÄ SÄLÄÄ tähän hommaan . Kyllä meillä askartelutavaraa RIITTÄÄ vaikka muille jakaa mutta ongelma on ettenhän MINÄ tiedä missä ne ovat XD

ETTÄ semmoista edistystä.. Hei kerrankin MINÄ saan aikaan edes jotain käsilläni nukeille liittyvää.

~Ameebaporo

2 kommenttia:

  1. Bhoho, hienoja purkkeja on, ja jollakin rittää inspiä koristellakin ne XD

    VastaaPoista
  2. Hehe, kiitos! Vielä pitäisi muut koristella!
    Mutta ehkä huomenna sitten XD

    ~Ameebaporo

    VastaaPoista