maanantai 24. lokakuuta 2011

Toinenkin ylläpitäjä saapuu ilmoille

Terve.

Olen Jessykkä , myös tämän blogin toinen kirjoittelijoista. Muunmuuassa Jukyona ja Yulena minut löytää ympäri nettiä.
En oikein tiedä mitä mun pitäisi tässä sanoa, joten sanon lähes samat asiat kuin ameebaporo edellisessä viestissä.
Nukkeiluni aloitin 2010, taisiis kiinnostumiseni harrastukseen alkoi silloin. Ensimmäinen nukkeni tilattiin vuoden 2010 loppupuolella, mutta ensimmäinen nukkeni saapui minulle 4.4.-11. Moldiltaan tämä herra oli Dollzone Mo.
Aikaa kului, ja sitten perheeseeni pullahti kaksi nukkea kesän jälkeen. Moldeiltaan ovat Dollzone Floy (61 cm) ja Soom Ai (28 cm).
Haaveistani löytyy ainakin 2 varmaa nukkea, ja sitten muutama hieman epävarmempi. Morkkistan nukkeilustani usein, joten mikäli tämä toinen ylläpitäjistä saa meikän pakotettua kirjoittamaan, joudutte ikävä kyllä lukemaan morkkistelua harvinaisen usein.
Silti en ole lopettamassa nukkeilua kovinkaan nopeasti, vaikka joskus ärsyttää. Tällähetkellä yritän kerätä epätoivoisena rahaa Crobidoll Lance B:n, josta sitten luultavasti seuraava kotiutuva kaveri tuleekin.

En jaksa kirjoittaa itsestäni tämän enempää, toivottavasti edes joku teistä viitsii tämän pienen pätkän lukea!

~~ Jessykkä

// Jos lukijoissa löytyy jotain vielä huonompinäköisempiä kuin minä, ja ongelmia on tekstin lukemisessa sen pienen koon takia, ilmoittakaa siitä kommenteissa, niin jompikumpi suurentaa tekstiä vielä.
Muutenkin jos tarvitaan teidän silmiinne jotain muutosta blogin toimivuuteen, laittakaa kommentteihin ilmoituksia niin korjaamme asiat mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

  1. Heheei, toivotan nytten siutkin tervettulleeksi, eli heipähei vaan ^3^ Ja viihtyiles bloggaillessa c':

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :D itselläni on paljon muitakin blogeja, mutta tämä nyt on ainoa yhteisblogi tällähetkellä owo

    VastaaPoista