lauantai 12. marraskuuta 2011

Ikea reissu. "Pientä" sälää kotiin.

Olen kovasti Doassa ja muuallakin katsellut että ihmiset ovat löytäneet IKEASTA paljon kaikkea kivaa pikkusälää nukeilleinsa joten eilen päätin kysäistä äidiltäni josko sitä kävisi ihan muutenvaan lauantaina katselemassa jos löytyisi jotain. Sohvaa tai mitä ikinä.
No äiti toki suostui ja tänään kävimme sitten päivällä ikeareissulla kun se tässä lähistöllä on .
Kiersimme koko paikan läpi katsellen kaikkea söpöä ja hinoa kalustetta.

Päädyimme sitten kaappi/vitriini alueelle , ja minähän olen pitkään haaveillut että saisin ihan oman paikan nukeille jossa nuo voisivat olla yhdessä samassa kasassa.
Noh, ette arvaakkaan mitä tarttui mukaan.. No suht kallis vitriini tietysti... JA MINUNHAN PITI VAIN OSTAA PIENTÄ TAVARAA!? Argh :'D
Ostin kauniin lasisen vitriinin , ensin mietin että puisen saisi varmaan halvemmalla mutta ei se ollutkaan niin. Saman hintaisia olisivat olleet sillä lasiovi piti hankkia erikseen hyllykön mukaan ja siihen en ruvennut. Ajattelin siinä sitten että HELLYEAH nyt lähtee tuo kauan kuolaamani korkea lasivitriini mukaan ja siinä se nyt nököttää huoneessani. Saavat pojat tottua uuteen asumispaikkaansa.. Kurjalta tuntuu tosin että nyt kirjahyllyjeni päällyset ovat aivan tyhjillään ;__;
Ashuran paikka on vielä vaakalaudalla jätänkö sen tuon vitriinin päälle vaikeuttamaan oven avausta vai siirränkö sen takaisin vanhalle paikalleen. Ei sekään paha vaihtoehto olisi.
Mutta katsoo nyt.

Valitettavasti ette vielä saa pojista kuvaa paikoillansa koska valo tähänaikaan on niin surkea että huh.
Ehkä huomenna lisään tähän postaukseen kuvia ^^!

Mutta lohdutukseksi :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti