maanantai 7. marraskuuta 2011

Malttamatonta odottelua ja sen fiiliksiä.

Uhuhuh, päätin nyt kirjoittaa tänne taas edes välillä ettei jää ihan kuolleeksi.
En siis ole varsinaisesti mitään nukkeiluun liittyvää tehnyt mutta koska nyt on marraskuu alan jo odotella kuumeisesti pakettia!
Tilasin nimittäin lokakuussa IOS Chaos pääkyn ja sanoivat että luultavasti marraskuussa tulisi tuokin tänneppäin lähettää. Hirveästi tekisi mieli kysellä että joskos pää on valmis vai vieläkö saa odotella --w-- mutta tiedän nuket ja niiden tulon kestämisen niin en kehtaa vielä näinkään aikaisin lähteä kyselemään yhtään mitään. Yleensä kun se on se kuukausi ja päällekkin että nukke lähtee tai on valmis.
Voi että ,sitten kyllä täytyy taas odotella hetki että miekkonen saa kroppansa ,mutta heti kun pään saan alan valmistella pikku mafiapomo pervohahmoani >3< Varo vain jessykän tuleva Lance , isäntä tulee mekkojen ja kaiken maailman kigurumien kanssa sinua pian kiusaamaan.
Hehe , tosiaan tämä hahmo jolle kyseinen pää on tulossa on tarinassamme erittäin vaikutusvaltainen henkilö ihmisten keskuudessa sillä tämä omistaa monia suuryrityksiä . Vaikkakaan tämä herra ei ole mikään pormestari tuntuu siltä että kyseinen kaveri johtaa tarinan kaupungin menoa ja työpaikkoja joten tälle ei niinvain ryppyillä.. Maine ja raha vaan on kilahtanut vähän hattuun ja hahmosta tulee täysikusimulkku 8D Hehahe.

Voi että odotan jo hirveästi täpinöissäni että saisin paketin >3< Haluan avata paketteja.. Haluan NUKKEJA!!!
Perkule. Tosin no , täällä sitä odotellaan silmät kierossa kahden nuken julkaisua myös että voisi niihin heittää kaikki rahat ja sanoa taas itseään köyhäksi. (Nyt kun olen säästänyt , tuntuu rikkaalta.. Mutta ongelma on etten aijo käyttää rahoja ennen kun saan edes jommankumman kyseisistä nukeista ostettua. Fuaah.. TOISEN julkaisupäivä on jo varma. 15 päivä joulukuuta olisi IOS Bloodin uudelleenjulkaisupäivä joten sillon on .... köyhtymisen aika :'D ja sitten odotan Frankkenstein hahmoseni moldin julkaisua myös täällä.. Stalkaten joka päivä josko olisi jo julkaistu, hänestä kun kyselinkin sähköposteilla mutta eivät ollenkaan osanneet sanoa koska julkaisaan TT_TT Myyy. )

Huhhahhei , tuli tämäkin purettua jonnekkin muualle kuin jessykälle jolla menee varmaan jo hermo loputtoman vikinäni ja ihkutukseni ansioista.. Ainavaan "FRANKKEEEE HALUUN SUT JO!" .

Loppukevennykseksi Shao sanoo terve. ( Ja tulee viemään karkkinne yöllä.. Heippa! )

Derp..

~Ameebaporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti