sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Odottelun TUSKAAAA!

Voi että ;___; mun pikkutyttö on ollut jo kohta kuukauden matkalla meikissä eikä tietoakaan paluusta. On kova ikävä reppanaa ;__; Olen yrittänyt tehdä sille kaikkea lievittääkseni ikävää MUTKU YH.. *Snif*

Oon ommellu taas viimepäivinä... Paljon :D
Vieressä edellispäivän tekele. Tein mun pikkutytölle koululta saadusta pallokankaasta tommosen mekon, kun  vihdoin sain tietooni että miten mekon ylä- ja alareuna rypytetäänt olleen :D
Siitä tuli söpö, harmi vaa että se on ommeltu mustalla langalla B| Ei ollu punasta..

Alareunaan oisin laittanu pitsiä, mut ei mulla ollu, ni laitoin tommosta mustaa hiukka läpinäkyvää kangasta sen pitsin sijaan.
Siitä tuli kyllä söpö, oon ylpee ittestäni! >;)

Sitte eilen tein isomman projektin, tein mun pikkuselle sängyn ja siihen peiton ja tyynyt owo Oon kyllä ylpeä, vaikkei sänky ookkaan erikoinen!

Tossa vieressä näkyy peitto ja tyynyt pelkästään. Peitosta tuli liian paksu, mut eipä tuo haittaa mun elämää :'D Ihan söpö se silti on.
Toinen puoli siitä on semmosta tummanharmaata satiinikangasta, ja tää yläpuoli tommosta siniruskeeruutusta puuvillakangasta.
Noi oli nopeeta tehdä. Meni ehkä. 20 min yhteensä kaikien noiden tekoon ja täyttämiseen.


 
Itte tää sänky on vaan tommonen tumma satiinipatja, jonka sisällä on pahvirunko ja pumpuliaa. Sit sen päällä on tota ruutukangasta lakanana, ja sit peitot ja tyynyt, ja siihen vaan nukkumaan ;D
Toi lelulaatikko sopii hyvin tohon päähän, siellä on tällähetkellä mikin "kello" ja rannekoruja.

Mikillä on kellona loitsittu tiimalasi, jossa on pinkkiä hiekkaa..
Kun hiekka on valunu loppuun, tyttönen tietää että on aika mennä nukkumaan 8>


Tässä näkyy koko huone jonka sisustin mikille. Se ei ole kovin iso, mutta pikkutyttö mahtuu sinne hyvin tavaroineen :> Tuolla kaapissa on mikin vaatteet, kaapin päällä ofc. leluja. JA sit sängyn toisessa päässä on pieni pala superlonia, leikki sängynpäätyä. Laitan sinne pidemmän palan kunhan löydän, mutta menkööt nyt alkuun.

Unensieppari kuuluu asiaan ofcourse. Löysin joskus Ameeban luona ollessani kaupasta tommosen, ja napsin mukaani...


Sitte yks kuva Donista tähän väliin.

Mulla on suunnitteilla taas uus nukke, tälläkertaa kaksoispersoona!
Moldiks tulis Doll Chateaun Colin ja Erika, ja sit anorektinen poikakroppa <3
Nimeltään poitsu olis Calvin, ja paremmin hänet tunnetaan Un Owenina (UnKnown -> Un Owen).
Owen on "aasialaista" (Noiden maailamssa ei oo tarkalleen aasiaa, mutta sen tyyppinen paikka kyl) alkuperää, josta hän lähti maailmalle kymmenvuotiaana karaten friikkisirkuksen matkaan.
Kuitenkin sirkus lopetettiin, ja Owen joutui lähtemään omille teilleen. Mukanaan Owenilla on toinen sirkuksen jäsen, ja kaksikko tekee työtä yhdessä - eli he tekevät mitä vaan maksusta.
  Odotusten vastaisesti Owen on kaksikossa se joka tekee päätökset ja suunnitelmat, vaikka onkin nuorempi ja lapsekkaampi persoona.
Nukkelosta sitten lisää myöhemmin, nyt päätän tämän kilometripostauksen tähän :'D

Jos ihmisillä on TOIVEPOSTAUKSIA, esim. Ameeballe, Mulle tai vaikka molemmille, niin laittakaa niitä kommentteihin, niin katotaan jos jossainkohdassa postatan ne :> Mieluiten toki semmosia postauksia, jonka molemmat voi tehdä .W. Kunhan postaukset liittyy nukkeihin, kaikki käy melkeempä :'D

~  Jessykkä

1 kommentti:

  1. Iihana tuo Mikin huone, sittenkunehkäjoskus oma nukke saapuu niin voisi käyttää tota patjajuttua hyödykseni :''D Sillä minä olisin vain tuknaissut johonkin kangaspussiin vanua XD

    VastaaPoista