maanantai 21. marraskuuta 2011

Shademoneja

Päätin kirjoittaa tämmöisen lyhyehkön postauksen minun ja ameebaporon tulevista pikku pörrökasoista, joita myös Shademoneiksi kutsutaan ;)

Ameebaporo jo aiemmin kaksikon maininnut, mutta tässä vähän pidempää asiaa pikkuisista 8D
Vieressä minulle tuleva yksilö, joka nimekseen sai heti alussa Shaman ;)
Shaman on "kaksosista" vanhempi yksilö, ei tosin paljoa. Shaman on rauhallinen yksilö, joka luovuttaa herkästi pikkuveljelleen ja menee Frankken päänpäälle nukkumaan. Laiskanpulskea otus joka varastoi ruokaa mitä pienimpiin koloihin, koska kaksikosta pienikokoisempana mahtuu melkein minne vaan :'> Tämä yksilö on Ameebaporolle kuuluva Sharr, "kaksosten" nuorempi yksilö, myöskin tämä ahneempi otus :'D Sharr on kaksosista isommankokoinen, joka yleensä syö kaksosten ruuista kaiken minkä ehtii.
En kerro Sharrista sen enempää,. etten sano jotain väärää. Ameebaporo itse kertokoot 8D


Sharr ja Shaman ovat Frankken lemmikeitä, joiden ruokavaliona toimii raaka liha, jota Frankke näille örvelöille heitteleekin :'> Tosiaan "rodultaan" nämä ovat Shademoneja. Pieniä karvapalloja jotka räpeltävät ympäri franken kämppää, usein toistensa päällä nukkuen. Kaksikko hakeutuu lämpimiin paikkoihin nukkumaan, esimerkiksi takanreunustalle.
Kaksikko taitaakin olla ainoat olennot joista Frankke välittää (Tai näin ameebaporo on kertonut :'D). Tosin ei ihme, eihän tollaisia karvapalloja voi vastustaa ;'>

Pikkupostauksen teki Jessykkä ~~

5 kommenttia:

 1. Ne on kuulemma jo lähetetty noin viikko sitten kohti suomea >3< toivottavasti saapuisivat pian postiin.

  ~Ameeba

  VastaaPoista
 2. MMMMMMISTÄ nuo ihanat pallerot ovat peräisin? 8D

  VastaaPoista
 3. Söpösiä, mutta pelottavia ! 8"D
  Paljonkos maksavat ja mistä mahdat tuollaisen tilata ? En ole koskaan tuollaisista kuullutkaan, mutta vietävän herttaisia karvaturreja ovat ! >3<

  VastaaPoista
 4. Pallerot ostettuun eräältä Oslolaiselta nukketaiteilijalta joka tekee näitä aina välillä. Tilaustöinä ja joskus ihan muutenvaan.
  Kaksi kappaletta maksoi yhteensä posteineen ruhtinaalliset 240 euroa.

  ~Ameeba

  VastaaPoista