sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Sitä ja tätä ja vähä tuotaki

Moi!
Jessykän aika vetää PLÖRIPLÖRI. Heh.

Olin viikonlopun ameeballa, ja no.. Tuli tuhlattua :D
Ostin Mikille vähän kaikenmoista kampetta, ja oisin ostanut lisääkin jos olisi vain ollut rahaa ;__; Käytiin enste kirpparilla, josta ostin seuraavan avainkaapin mikin vaatekaapiksi:

Tämmönen se on ulkoa. Kulmista lähtenyt kultaiset jutskat, mutta eipä tuo haittaa mitään. Liimaan niihin jotain sitten joskus vaikka itse jos alkaa häirittemään.

Sisällä kaapissa on 2 "riviä", jossa kummassakin on 3 koukkua vaatteille :>

Kaappi tulee varmaan aika täyteen, kun mikille saan kaiken tarpeellisen. Nyt siellä on vain tyttösen paita, takki ja koriste-silinteri :> Tulossa on vähän kaikkea *hoaah*. Oiskohan seuraavan asian aika?


  Käytiin toki Ameeban kanssa myös muissa kaupoissa. Muunmuuassa Löytöliiterissä tuli vilahdettua. Sieltäkin mukaan tarttui jotain mikille. Löysin nimittäin ilmeisesti kasvien pitämiseen tarkoitetun juuri oikean kokoisen reen! Vaihtoehtoja oli kaksi, valkoinen ja tuommoinen punertava, joten otin sulosen punertavan <3 Nyt tyttö pääsee laskemaan reen kanssa mäkeä talvella ja jakamaan joululahjoja ;) Ties minne tyttösen "isäntä"jumala pistää tyttösen pyörimään talvella kelkkansa kanssa.. Ehkä viemään joululahjoja ystäville? Ken tietää, kysytään Keniltä..
 Tämmönen reki sieltä tosiaan tarttui mukaan :'D
SITTEN, Ameeban luota lähti mukaan KAUHEA kasa barbin tarvikkeita... Ameeba luovutti niitä mulle, ja nehän on juuri sopivan kokoisia Mikille! Mukaan lähti astioita ja ties mitä muuta :'D yksi tyynykin sattui tulemaan mukaan.
  Tämmönen kasa niitä tavaroita tosiaan hyppäsi mukaan :'D siinä kaikki mitä sain. Siellä on colaa ja tarjotinta ja ja ... JA KAIKKEA ihanaa. Kiitos ameeballe! >;)

Sitten vielä ameeban äiti lahjotti mulle tämmösen mikiä varten:


KYLLÄ! Miki sai tonttulakin! X> Aivan järkyttävän suloinen <3 Sen kanssa on hyvä ottaa joulukuvia tyttösestä :D Tyttö tykkää ja kiittää ! ;)Sitten mulla on vielä yllätys! Pelkästään miki ei saanut tavaraa, vaan Don sai kauan haaveillut jutut vihdoin kotiin!!


 KYLLÄ!  Don sai uniformunsa! Ei hemmetti olin onnellinen avatessani pakettia ja repiessäni sieltä miekkosen uniformun!! Olen odottanut tätä lähes VUODEN ja nyt se tuli <3 En voinut olla kuvaamatta miekkosta oikeassa asusteessaan, joten tässä pari lähikuvaa:Don on hottis mies <3 Nyt hänellä on oikea maskikin päässä, eikä siitä tule luopumaan aikoihin!
Mies on tyytyväinen, minä olen tyytyväinen, joten ollaan kaikki tyytyväisiä ;)
JA sitten ameebaporokin sai jotain, mutta heh. Siitä en paljasta kuin paketin >;D Ameeba itse kirjoittakoot mitä paketin sisällä sitten oikein oli ;)Ja koska tosiaan olin ameeban luona, kaksi ameeban ottamaa kuvaa Moganin ja Luciferistä!


Lucifer opetti Moganille kuinka pelataan pokeria. Mikä tosin käy vaaralliseksi kun Mogan haluaa pelata Hidanin kanssa räsypokkaa >;)

~~ Jessykkääääääääääääääääääääää


1 kommentti:

  1. Söpöä pientä sälää >3< Ja uniformuuuuu o.o ~ ♥ Lucifer kyllä näyttää aika pedolta kun sillä on Mogan vieressä. *kyylii*

    VastaaPoista