tiistai 13. joulukuuta 2011

Jessykkä ottaa lomaa bloggailusta ja nukeista.

Eli näin on närhen munat, en jaksa juuri nyt blogata paljoa mitään, mutta pidän vähän lomaa bloggailusta ja koko nukkeilusta yleisesti.
Kuten olette huomanneet, joulukalenteri ei päivity, tai mitään.. En saa mitään aikaiseksi.. En jaksa vastata kommentteihinkaan oikeastaan, joten tämä nyt kestää varmaan ainakin jouluun asti, tai vähintään siihen että miki tulee kotiin - jos on tullakseen...
En lopeta tämän blogin ylläpitämistä kokonaan, vaan todellakin pidän vain pienen loman.

Toivottavasti ameeba jaksaa silti kirjoitella, vaikka itse taukoilen.. Innostus nukkeiluun ei vain ole nyt sama kuin tätä blogia aloittaessa.. En valokuvaaa tai jaksa käsitellä nukkeja paljoa :/ joten blogattavaa ei minulla edes ole juurikaan - ameeba saanut patistella ja käskeä että olen saanut jotain aikaiseksi, on vain koulussa ylirankkaa, lisäksi kuljen keppien kanssa paljon, eikä ulkonakaan kuvaamisesta tule tästä syystä paljon paskaakaan..

Ehkä into nousee kun pikkutyttö saapuu takaisin, on niin kova ikävä sitä. Mutta ties mitä aika tuo tullessaan, toivottavasti vain pääsen tästä jamasta :/ Muuten edessä saattaa olla nukkeilun totaallinen lopettaminen, jos into ei vaan pärähdä enää käyntiin.

Mutta  vahvasti toivotaan, että intoa tulisi, nukkejen saapumisen etc. myötä. Ehkä jouluna alan taas saamaan intoa takaisin, jos alan, kun pitäisi saada joululahjaksi paljon nukkevaatetta yms.. Juuri nyt, ei vain sytytä...

Lisäksi on mulla muitakin syitä, jonka takia pidän taukoa, mutta ne menevät liiallisiin henkilökohtaisuuksiin teiltä, ja ei, en aio kertoa niistä edes yksityisesti kellekkään.

Yritän väkisin vääntää joulukalenterin loppuun, tosin ikävä kyllä, en sitä tänne jaksa lisätä :/ Anteeksi te, jotka ette ole hartsilapsissa.. Mutta rekitarina ei tule koskaan saamaan päätöstään, kun pikkutyttöni puuttui. Sori !
Toivottavasti kuitenkin pärjäätte ameeban teksteillä, joita toivottavasti tulee paljon, korvaamaan sitä etten minä jaksa :<

Mutta noh, tälläkertaa päätän pulinani tähän :) Toivottavasti teillä on hyvä joulu, jos en sitä ennen bloggaile!
Jos tyttöni saapuu, lupaan blogata ja ottaa paljon kuvia, mutta muuten en yhtään tiedä mitä elämä tuo tullessaan...

~~ Lämmöllä Jessykkä.

2 kommenttia:

 1. Ihan minunkin puolesta sanon että kaikilla on välillä vaikeaa ja varsinkin joulu on niin stressaavaa aikaa vielä Jessykän ikäisille ja muutenkin jessykälle itselleen on parempi ettei stressaa sitten tästä sen enempää :> Toivottavasti ei nyt harrastus kaadu huonoon oloon ja sellaiseen.

  Mutta lukijoille se lohtu ja vastaava että minä yritän nyt olla tuplasti aktiivinen ja kirjoittaa kunhan saan aihetta :D Vaikkapa jopa turhemmista aiheista! Minulle tämä harrastus on vielä jotain niin rakasta etten usko että Blogi nyt tästä mihinkään kaatuu !

  Ameeba on muutenkin miltein 24/7 koneella joten aikaa luulisi olevan vaikka muille jakaa bloggailun kannalta ;)

  ~Ameebaporo

  VastaaPoista
 2. *nyökkäilee ymmärtäväisesti ja laittaa vielä suuret halit menemään sinne*

  VastaaPoista