keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Karvapallolegioona!

"Pitkään" odotellut karvapallot löytyivät tänään postista 8D Sharr ja Shaman saapuivat siis ennen isäntäänsä ja herran jeesus kun ovat läskejä palloja!
Kamalan kokoisia XD Pidin paljon pienenpinä , yksi pallukka menee helposti nuken syliin mutta ei siihen kyllä muut mahdu.. Koiran kokoisia miltein XD AAW.
Pörröpalloja pieniä *köhii karvapalloja suustaan kun on räpeltänyt pikkuisia*.


Tässä on pallojen kotiinsaapumis setti!

------------
Isokokoinen joulupaketti jonka avasinkin jo nyt. Hehe , no ei , pakkohan karvapallot oli saada ulos.
Ovat varmaan tyytyväisiä kun ehtivät ennen "isää" kotio.
Laatikosta kuului melkoinen tuhina ja puhina kun sitä aukaisin ;') (Noei)

Kumma kyllä , älykkäämpi veljeksistä ei ollut mahtunut piiloon. 
Tai ehkä se luulee olevansa piilossa?
*Möyfpöyftufitufi*

Näin saatiin pikkuvelikin esille kunhan ensimmäisen kuorrutteen poistin poikien päältä 8D
Siniset simmut oikein loistavat tuolta. Shaman taitaa ujostella kun piilottelee veljen takana.
( Pakattu ikean pusseihin....?????? )

"Derrrp"
Tassuja<3
Nävä ovat kyllä kaksi niin Derp naamaista poikaa että yhyy XD <3

Pojat ulkona ja elävinä!! Derppaavina!
Sharrin mielestä isoveikan lappu oli kivempi kuin oma se piti vohkia.

"Derp?" ... "HERP 8D"

Korvat ovat kuin lentokoneet XD Ja nuo mollottavat tuijottavat silmät<3 Ei ettääää..

Sharrista Osiriksen jalat näyttävät houkuttavilta. Iskisiko niihin hampaat vai menisikö kerälle lämmittelemään! ( ...Sharrin pää on isompi kuin OSSEN XDDDDD ....)

Shaman taas piiloutui uuteen laatikkoon odottamaan että joku lähettäisi tämän vielä kerran eteenpäin kohti kotia! Tuleehan sille varmaan pikkuveikkaa ikävä mutta kyläilemään pääsee AINA!

--------------

Nyt on siis pienet.......pienet..... ISOT Frankensteinin örrikät saapuneet kotiin isompina kuin osattiin odottaa , vallan lihavia poikia. Ovat syöneet hyvin 8> Nyt katsotaan saanko nukuttua kun Sharr mollottaa sinisillä silmillään minua kokoajan vitriinistä.. Kamala tuijottava katse XD 
Se tarkkailee minua... Se odottaa.......... ja odottaaa.......
......
.....
ETTÄ PÄÄSEE SYÖMÄÄN VILLASUKKANI!


~Ameeba , hyvin ylpeä karvapallon omistaja........ HEI! NYT TUOT NE SUKAT TAKAISIN D8<

11 kommenttia:

 1. Söpösiä karvapalleroita! <3

  -Netta

  VastaaPoista
 2. Ei saa syödä Ameeban villasukkia! Syö minun! *heittää*
  Muttaah, ihanua karvaturreja >w< ♥

  VastaaPoista
 3. Ooi :3
  Ne näyttää ihan siltä kun ne ois piirretty noihin kuviin ku ne loistaa tolleen oOo

  VastaaPoista
 4. Jenni Pusukala:
  Kaksikko on ostettu oslolaiselta nukketaiteilijalta. Tässä osoitetta hänen nettisivuilleen: http://remjie.com/store/
  Myös DA:sta löytyy kaveri.. En vain muista millä nimellä ;D

  VastaaPoista
 5. Aww että kun nämä ovat niin ihania ! ~ nwn
  Itse kyllä oikeasti pelkäisin noiden tuijottavaa katsetta :"O

  VastaaPoista
 6. Miku : Hehe , täytyy myöntää että on se aika karmivaa kun tuo toinen tuolta kokoajan minua tuijottaa vitriinistä.. Suoraa tähän missä istun koneella :D Pitikin asetella se siihen istumaan!
  Välillä muutenkin tuntuu että sen silmät seuraisivat liikkeitäni koko ajan.. Teippasin villasukkani varmuuden vuoksi jalkaan XD Noeivais.

  ~Ameeba

  VastaaPoista
 7. ...ainiinjoo, mites näiden nivelet ? Onko niitä ? Miten noita saa aseteltuu yms ?

  h0h0 tulevaisuuden varalle kyselen, tuollainen violetti- / keltasilmäinen olisi varsin hyrräävä kaveri sylissä istuksimaan talvi-iltoja varten~

  VastaaPoista
 8. Miku: Juu siis näillä ei ole niveliä eikä minkäänlaista tukirankaa sisällään.. Kangas jota näihin on käytetty on aika jämäkkää että pysyvät tuossa asennossa mutta se asettelu.... Niiden tassuja ei siis saa kovin helposti eri asentoihin juurikin sentakia ettei kangas jousta.. Periaatteessa ovat siis pehmoleluja jotka ovat vähän jämäkkiä eikä sellaisia räsynukkeja. Luulen että asettelu helpottuu kun kaveria vähän enemmän räplää mutta tosiaan nyt alkuun niillä ei ole minkäänlaista asettelukykyä ellet saa käsiä esimerkiksi kiinni jonnekkin.. makuuasentoon ölleröt saa helposti mutta tuppaavat nousemaan samaan istuma asentoon mutta "kontilleen" ( eli suora kaatuminen naamalleen luvassa ).. Itse olin hieman pettynyt tästä mutta ehkä se tosiaan löystyy kunhan vemputtelee ja asettelu mahdollisuudet paranevat.

  Jos haluat tälläisen kaverin kannattaa pitää tiukasti silmällä sivuja.. Nämä kaverit kun itse hankin odottelin niiden ilmestymistä yksi kerrallaan joskus 12 aikaan yöllä kouluviikkona pelkästään siksi että niitä myydään aina vain yksi kappale sitä mukaan mitä niitä tulee tehtyä. Sain tuurilla nämä molemmat mitkä haluttiin pelkän sinnikyyteni vuoksi XD Samana päivänä kun saavuin koulusta kotiin kaikki loput oli myyty loppuun ;) Ihan vain vinkiksi tulevaisuutta varten. Tai sitten pyydät taiteilijaa tekemään tilaustyönä aivan omanlaisesi pikkuisen.. niihin vain tulee vähän lisähintaa.

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia ! ~ ♥
  Tästä oli paljon hyötyä.... pitäisi kait pyytää tekemään minulle kaksi pientä palleroista ~ :) Ainiin, onkos näissä tullivaara tms ? Että onko tilaus turvallista ym ym ? ;D

  VastaaPoista
 10. Siis tullivaaraa ei ole :D Nyt kun Norjasta tulevat. Onneksi ei tullut silloinkaan kun minä tilasin ,myyjä oli onneksi silloin euroopanpuolella venäjää asustelemassa XD
  Postarit on muistaakseni noin 15€ per kappale. silloin kun ostin. Mutta tilaustyöt saattaa olla eri asia kun niitä ei tuolta suoraa kaupasta osteta. :D Saattaa saada alennusta!

  Sinä se jaksat kommentoida.. Mun pitää tota Jessykkääkin vähän patistaa vastailemaan omiin kirjotuksiin ;DD Ettei jää se homma vallan mulle<3
  ~Ameebaporo

  VastaaPoista