maanantai 19. joulukuuta 2011

"%)¤&¤""&=" Odotuksen tuskaa.

Voi elämän kevät kun odottaminen on kamalaa :D
Minulle olisi siis saapumassa nukkepakettia ihan piankin toivottavasti, kun SpiritDoll Dark olis tulossa kotio ja se on jo lähetettykkin. Mutta nyt ei ole 9 päivään kuulunut mitään koko nukesta. On ollut matkalla suomeen jo pitkään . Usastahan se on jo lähetetty pois ja liikkeelle mutta saapumisessa on kestänyt hirveästi.
Epätoivoisesti ja jatkuvasti katselen tuota seurantakoodia että olisiko mun pikkupoikani liikkunut mutta ei ;__;
Nukkeilussa ehkä mukavinta on itse nuken saaminen ja sen kanssa sählääminen mutta tämä hirveä innoissaan odottelukin on jotain sen arvoista että huhhuh. Pakettia on aina niin jännä odotella kotiin.

Halusin tänne vähän tulla avautumaan ,heh ,mutta sillehän tämä blogi on tarkoitettu!

Olen niin tätinöissäni etten ole meinannut housuissanikaan pysyä , ja olen urakalla suunnitellut millainen miekkonen hänestä tulisi.. No ristin miekkosen Viimaksi sillä tämän isänsä sattuu olemaan Talvenjumala  ja isällä taitaa olla fetissi Vi alkuisiin nimiin ( Jessykällekkin suunniteltu apulaisnukkea kyseiselle jumalalle joka taas ristittiin Viennoksi , ja sattumalla omastani tuli Viima, heh).  Poika tulee olemaan vähän myrtsi ja surkuttelee kovasti maailman menoa yksisteen ,sillä tämä ei saa kamalasti kulkea missään erinäisten syiden takia. (Kerron sitten enemmän kun nukke saapuu ) Viima tulee myös olemaan Jessykän pikku mustan ketun omistaja ,tämä vähän vahtii ettei väsynyt iso mies harhaile mihinkään.. ( No ei vais 8DD )
Tässä olisi pieni tylsä naamasuunnitelma. Heh.
Olen ollut niin nukkesuunnittelu hurmiossa että pakkohan se on piirtääkkin!

Olen yrittänyt etsiä sopivaa vaatetustakin kaikkialta mutta vielä ei ole tärpännyt , peruukin hankin (Ihana vaaleansininen ja hieman lainehtiva<3 ) ja toivon että saan sen pian, ettei tarvitse pojan olla pitkään lainaperuukilla. Fuah :D

JA No .. Frankensteinistä ei ole vielä kuulunut mitään mutta vissiin kaikkien tietojeni mukaan sen pitäisi ehkä lähteä liikkeelle jo tälläviikolla tai ensviikolla.. Tosin joululomat varmasti vähän hidastavat paketin lähetystä ;__; Kaksi harmaata äijäää samassa syssyssä.. heh... En sitten saanut sitä IOS Bloodia sinne sekaan tuomaan vähän väriä valkoisuudellaan.. Siitäkin voisin kirjoittaa varmaan kilometrin pitkän valitusviestin kun eivät myyneet white skinejä kuin 2 KAPPALETTA .. Ja niiden myynti alkoi tosiaan korean aikaan keskiyöllä.. No.. Arvatkaapas kuka saapui kaupasta kun klo oli koreassa noin 00.30 8) MINÄ! Ja molemmat Whiteskinit sold out... ;__; Jäin nyt sitten ilman Bloodia.. Saa kyseinen hahmo sitten odotella josko löytäisin jälkimarkkinoilta tai jos löytäisin sopivan toisen moldin hahmolle... Onneksi kuitenkin lohdutukseksi olisi jo tulossa kaksi nukkea... ( Salaa vähän toivoinkin etten ehtisi kyseistä nukkea tilaamaan kun rahat on ollut vähän lopussa näiden kahden ostoksen jälkeen.. Mutta tiesin itseni että jos tuuri olisi käynyt niin olisin varmasti sen ostranut.. No.. Eipä käynyt tuuri 8< Eikö joulupukki toisi minulle hänet yllätyksenä.. Jooko pukki.. Olen ollut SIKA KILTTI OwO <333 *Katsoo pukkia murhaavasti veitsen kera* )
Niih, että sellasta....

...
...
...
AINIIN KERROINKO SITÄ ETTÄ OLEN LÖYTÄNYT TAAS UUDEN SILMÄTIKUN!
Nyt lukijat annan teille luvan lämäyttää facepalmit. ÄN..YY..TEE..NYT! *ryhmäläps :D*
No ei , olen vaan kovasti ihastunut myöskin pikkuiseen Spiritdollin uutukaiseen Lemongrass nukkeen.
Minulla olisi yksi hahmo nuketettavanakin mikä olisi juurikin petitte kokoinen ja tuo pikkupoitsu on kyllä niin valloittava jättimäisine silmineen.
Sopisiko siis ameeban jättimiesten seuraan yksi alle 30cm nukke?
Raukkahan jäisi jalkoihin..
Mutta silti vaihtelu virkistäisi!!
Tulevaisuus saa näyttää pullahtaako tänne sittenkin PIENI nukke vaikken sellaista uskonut kovin helposti ostavani koska Hidankin tuntuu jo niin pieneltä ja nämä super äijät ovat minulle se oikea koko<3
Tämäkin poika tietysti liittyisi tarinaan ja tästäkin tulisi niinsanotusti hyvisten puolelle lisävoimia...
Tosin 8 vuotiaasta pikkupojasta on tuskin mitään hyötyä. Hänestä tosiaan tulisi kuolemanjumala Xanille harjoittelija ( Ja no niille jotka eiväy Gemeauxia ole lukeneet Xan on erittäin kärttyinen ja lapsivihainen Kuolemanjumala miekkonen joka ei muuta teekkään kuin karju ja räyhää. ) , vallan lupaava tulevaisuus siis lapsiraukalla edessä XD ( Xankin olisi ihana nukettaa mutta sopivaa moldia ei kyllä taida vielä olla olemassakaan )

Hänestäkin yritin piirtää edes jonkunmoista suunnitelmaa..
Hauskaa kyllä ,kyseinen pikkupoika tulisi olemaan erittäin vilkas ja leikkisä kovistelija , joka tykkää veljensä kanssa kiusata ( Rakkaudesta se hevonenkin potkii ) Jessykän nukkea Mikiä , heh.

No sen enempää en taida paljastaa sillä hahmo on hieman keskeneräinen jne jne.. joten.. Ehkä minä tälläkertaa lopetan plörinäni tähän...

Toivotaan että seuraava blogimerkintä olisikin sitten jo Viiman avauskuvat!

~Ameebaporo

1 kommentti:

  1. Naww, ois sellanen pikkupoika kyllä söpö, varsinkin luonne kuulostaa ihanalta :''D ♥
    Ja muuten. Kyllä, minä naamapalmitin.

    VastaaPoista