keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Syvempää pohdiskelua Jessyn aivoista

Hmm.
Aloin tossa pohdiskella hetki sitten nukkeilua enemmän.

Sain hetki sitten synttäri- ja joululahjarahoja. Ne menivät melkein heti.

Mutta mihin?
No nukkeihin. Saadessani 50 euroa, pääsin heti ostamaan nukketavaraa, ja sain sillä peruukin, mekon, ja vähän muutakin.  No, miksen ostanut sitä peliä jota olen jo pidempään halunnut?
Nukkeilusta on tämän vuoden aikana tullut suuri osa elämääni. JA kyllä, siitä tuli jokin aika sitten vuosi, kun tilasin Moganin, ja aloitin nukkeilun tarkemmin.
Alussa sisäisesti epäilin hieman, että jos tämä homma ei sovikkaan mulle, mutta nyt huomaan, että pienikin raha jonka saan, menee nukkeihin. En osta vaatetta enkä paljoa muutakaan kunnolla itselleni, melkein valehtelematta 90% rahoistani menee nukkeihin, tai nukketavaroihin.
Ei, olette väärässä, en todellakaan morkkista nukkeilua sen takia että rahaa menee. Olen vain mietteliäällä tuulella.  Ajattelen nukkeja ennen kuin itseäni, haluan että ne ovat hyvin puetut, niillä on nätit hiukset, meikit hyvin ja sitärataa. Mutta itse taas. En meikkaa, en laita hiuksia tai mitää muutakaa semmosta. Hmmmmrr.. Mikä menny tässäki väärin?

Noh, eiköhän siinä ollu pohdintaa.


Nyt Jessy vois kertoa omasta kuluneesta nukkevuodestaan!
Vuoden alussa, 4.4 Mogan saapui postiin, ja sain hänet kotiin.
Häntä ei voinut sanoa vielä hehkeäksi, tai kovinkaan hyvännäkösieksi, tai hyvin stailatuksi. Mogan oli vain sellainen, millaisena olin hänet paketista ottanut.
Kieltämättä kun katson Moganin  ekoja kuvia, tunnen häpeää . Hyi että tuota, rumat silmät, hiukset aivan huonosti, ja stailaus muutenkin päin puuta.
Silmät vaihtui tästä kohta pois valkoisiin pupillittomiin, dollmoren kanji-kuvioisiin silmiin.
Moganin kehitystä on jännä seurata.
Seuraavaksi hänen paitansa vaihtui ylipitkähihaiseen, ja hiuksiin tuli pienempi ponnari, koska edellinen oli VALTAVA!

Sekä lippa! Moganille vakiintui päähän lippa, ja myöhemmin punainen rusetti.
Kuitenkin Moganille vakiintui lyhythiallinen paita, eikä kaulahuivia tai korua tullut loppujenkaan lopuksi.
Myöhemmin poika sai myös pupukorvallisen liivin, joka pysyvästi tuolle jäi.

Hrm.. Meni vain kuukausi, ja porukkaan liittyi Don.

Don tuli foorumilaiselta, blankona,random vaatteilla ja peruukilla. Silmät mulla onneks oli jo Donille, en olis kestäny jos sillä olis ollu RUSKEAT silmät!


Don vietti pitkän aikaa blankkona, ja kuvasin miestä siltikin paljon. Myös vaatteet olivat (liian) pitkään randomit mukana tulleet, eikä peruukissakaan ollut alkuun kehumista. Se oli mukana tullut harmaa pörrö, josta ei oikein tiennyt, miten päin sitä kuului päässä pitää.

Sitten, joskus joulukuun alkupuolella, kotiini saapui yllättävä paketti! Don sai ihka oikean uniformun. Siinä vaiheessa peruukki ja meikki oli jo kunnossa, onneksi näin.

Noin 4 kuukauden päästä Donin liittymisestä katraaseeni, mukaan putkahti Miki!
Mikin ostin todella ekstemppore heräteostoksena, kroppa ja pää tulivat erikseen.
Miki oli samalla koko nukketarinan ensimmäinen pikkunukke, sekä tyttö.
Miki se vasta olikin KAUAN blankkona! Miki saapui syyskuussa, ja joulukuun 23. päivä hän saapui meikistä.
Mikin stailaus oli pitkään aivan hirveä.. Valkoinen peruukki, ja satunnaiset omatekemät mustat vaatteet.

Alkuun vihreäsilmäisellä tytöllä oli jopa vaaleanpunaiset silmät, jotka nyt myöhemmin katsottaessa näyttävät aivan kamalilta.
En kauaa pitänyt tyttöä pelkällä paidalla ja alushousuilla, vaan ompelin ensimmäisen nukkevaatteeni ikinä! Tein mekon tytsylle.
Tuo peruukki oli liian iso, eikä näyttänyt hyvältä, joten loppua kohde se koki monia muutoksia. Pienensin sitä ja ompelin muutenkin moneen kohtaan muutoksia.  hieman mikin lähdön jälkeen revin vielä peruukista noi letit irti, ja laitoin taakse pitkät hiukset kuiduista :D

Mutta joo. tässä oli informaatiota ja pohdintaa kerrakseen.

Ensipostaukseen! Joka toivottavasti on yhteinen uudenvuoden postaus! ;D

~~ Jessyti

1 kommentti: