maanantai 5. joulukuuta 2011

Viikonloppu , nukkepainotteinen kyläilyreissu.

Tossa eilen tulin juuri kotio Jessykältä kyläilemästä 8D Olin siellä koko viikonlopun , siitä syystä että osallistuin Jessyykkelin järjestämään nukkemiittiin. Se oli ensimmäinen miittini ja täytyy sanoa että hyvä fiilis jäi ,ei ollut mitenkään vaivaannuttava taikka ahdistava kokemus. tietysti alussa jännitti ihan hitooosti XD Heh. Mutta sitten kun päästiin alkuun kaikki unohtui ja mukavaa oli!
Minä tulin tänne julkaisemaan muutaman kämmäisen kuvan ja fiiliksiä miitistä .Kuvat ovat vähän huonolaatuisia huonon valaistuksen takia --w-- ''

Ensin odoteltiin Jessyn kanssa yhdessä muita miittiläisiä saapuviksi! Uniformupojat mukana pitämässä vahtia ja hoitamassa että miitissä käyttäydytään kunnolla ;'DDD Noei..

Ensimmäisenä paikalle saapui täysin uusi tuttavuus Aku-täti nukkeineen , ja lopuksi sitten muut järjestyksessä joten lähdimme pihalta jäätymästä kahvilaan juomaan kaakaota teetä ja juttelemaan niitä näitä.
Nukkeja oli hirveä kasa <3 Kauniita tyttöjä ja aivan suloisia pikkuisia.
Shao ja Don taisivat olla suurimmat äijäkkeet paikalla >3<

Ensimmäisenä Aku-tädin Uniatar ja Kalle 8D (En muista sitä pitkää kettunime<3)
Älyttömän söpöt pinkit hiukset ja ... Kalle oli suloinen kuin MIKÄ! Ensimmäistä kertaa pääsin taas häpläämään eläinnukkea <3
(Pian pääsen uudestaan kunhan Jessykkä saa kettunsa kotiin)
Meidän omat pojat saivat istuskella vierekkäin naiskauneuden ympäröiminä ;'D
Don ei arvosta.

Miitissä vieraili kaunis nimetön punapääkin<3 Kiitos [yuki]:lle siitä että toi hänet näytille<3

Emiko olikin ainoa miitin pikkupojista! Ja Jessykälle vanha tuttu ,minulle kuitenkin uusi kaveri nähtäväksi lukuunottamatta valokuvia mitä onkaan ennenkin katseltu. Luotisateelle kiitos että toi poitsun mukanaan!
Pojalla oli muuten älyttömän suloinen KROPPA ,paljon paksumpijalkainen kuin yleensä nähdyt >3<.

Sitten vielä Wampiren Eva (Ja käsi :'D) . Miitti oli aika punapäävaltainen , oli sitten kaikkea, vaaleaa tummaa ja kirkasta, punaista tarjolla. Evan silmät olivat kyllä kanssa jotain niin kaunista että huh, tuollaiset vaaleansvihreät syvät simmut<3
Kallestakin yksittäiskuvaa<3 Tämä herra kävi monen sylissä ja kädessä vierailemassa ,kukapa ei olisi pitänyt herraa suloisena.

Aww, tämä pari näytti minusta joltain niin suloiselta että.. Voisin viedä molemmat kotiin<3
Vaikkeivat he oikea pari ole mutta vierekkäin kun istuvat<3


Miitissä oli ideana jokaisen tuoda omat pienet lahjat muille miittaajille. Pikkujoulufiiliksellä!
Saamani lahja kävi hieman kierrossa isojen poikien päässä ;'D AIKA HIENON NÄKÖINEN paljettihattu! (Eivät taida vaan pojat oikein arvostaa..)
Valitettavasti en saanut Shaosta kuvaa tuo pikkusilinteri päässään mutta Don korvaa kaiken arvostuksellaan. Keskari ojossa ;'DDD!

Mutta kun kahvila alkoi sulkeutua ja aloimme siirtymään seuraavaan paikkaan oli meidän pakko ottaa muutama yhteiskuva. Alkuun oli tarkoitus laittaa nuket istumaan eräälle puiselle leveälle tuolille mutta koska se oli varattu ,pääsivät nuket vähän mielenkiintoisemman laitteen kyytiin. X>>

Hyvä idea minulta eikö? 
Shao raukka hautautui muiden alle XD Koska oli isoin poika eikä voinut kenenkään syliinkään hypätä!

Siinä oli minun kuvasaldoni miitin alkupuolelta , tuolta lähdettyämme suuntasimme vielä prisman pressoon hengailemaan ja viettämään aikaa. Hauskaa oli ja ei kaduta yhtään. Toivottavasti muillakin oli yhtä kivaa kuin minulla >3<

--------------

Sitten vielä nukkeinfoa. Tässä nyt on tulossa tosiaan KAKSI harmaata jätkää kotiin, molemmat pojat olen jo maksanut mutta tässä odottelen toisen postareita ja toisesta sitä koska rahat ehtivät firmalle saakka.. Nukkerikas joulu siis. Olin melkein hermoromahduksen partaalla perjantaina kun Paypal alkoi vittuilemaan kesken nuken maksamisen ja piti vähän eri kautta lähteä nuken maksua sumplimaan.. Onneksi kuitenkin sain maksuapua ja näin vihdoin ja viimein julkaistun Frankken moldin tilaus on vahvistettu. Enää tosiaan odotellaan että Rahat menevät firmalle. Toinen nukke tuli vähän heräteostoksena sillä sain juuri eräälle kansainväliselle foorumille kauppaoikeudet auki ja laitoin sinne ilmoitusta Spirit Doll Limited Dark nukesta että etsisin kyseistä nukkea. En kuvitellut että löytäisin sellaisen samana päivänä.. Koska Se on kuitenkin suht vanha limited nukke ja harvinainenkin. Ajattelin että joo voihan se ilmoitus olla dooassa rauhassa pidempäänkin josko joskus tärppäisi. 
Muttajuu ei , samana päivänä huomasin että JUU YKSI DARK oli myynnissä. Eli suomeksi.. En voinut vastustaa kiusausta. Koska nukke on niin hankala saada ja kun kerran tärppäsi. 
Eli tänne on nyt tulossa sekin sitten ehkä jo jouluksi. Tänään tai huomenna saan postarihinnat ja pistän maksun menemään. Sitten äijä lähetetäänkin heti kun maksu saapuu.. Olisi ihana yllätys jos se ehtisi ihan jouluksi 8D Frankenstein kun ei varmaan ehdi.

Ongelmia on vielä.. Sillä tarkoitushan ei ollut ostaa DARKKIA vaan IOS BLOOD kun se uudelleen julkaistaan 15 päivä.. No mutta kun katselin sivustoa kyseistä nukkea myydään vain kaksi kappaletta valkoihoisena ja sellaisena Bloodin tarvitsisin. Että no en usko että nyt tärppää mutta kokeilen onneani silti. Rahaahan tässä menee mutta koska olen kyseistä nukkea haikaillut jo pitkään.. Jos ei firman kautta tärppää laitan ostoilmoitusta foorumeille tai odottelen seuraavaa sopivaa nukkea albiino poikahahmolleni 8/ . Toisaalta toivon että en ehtisi saamaan Bloodia firmalta koska rahat säästyisivät.. MUTTA KUN TOISAALTA TAAS haluan hänet.. EHDOTTOMASTI 8//

Katsotaan miten käy. Tulen kyllä infoamaan heti kun tiedän enemmän XDD

~Ameebaporo

4 kommenttia:

 1. Heti kävin kahtomassa millaisia nukkia olet hankkimassa XDD
  Ja aivan ihania kuvia miitistä, Don oli toodella ''iloisen'' näköinen XD

  VastaaPoista
 2. Poro hankkii ylihienoja nukkeja! ;__;
  Joo, Don arvosti koko miittiä.. Varsinki ku se kanto pitkän kävelymatkan ajan tota kettusta :D

  ~Jessy

  VastaaPoista
 3. Ameepa, ookko sie voittanu lotossa tai jotain, kun niiiiiin paljon ihaniin isoihin miehiin on varaa?? O 3 O
  Ios blood... Waaaaa * 3 *
  Tulee jotenkin miäleen Allusetä owo
  Cooooll... *3*
  Ihunia kuvia miitistä!
  Punaapää siellä ja punapää täällä o3o (Tännekkin tulossa jooooskus punapää >3<)

  VastaaPoista
 4. Olisinkin! Täällä vaan on säästetty rahaa hiki otsalla ja oltu asioissa niin pihi kuin olla voi. Tosin nyt näyttää siltä että Blood jää saamatta mutta yritän sitä sitten kalastella jälkimarkkinoilta 8>> ( Siitäkin BTW tulisi punapää!!!! )
  Mutta toivottavasti saan joskus edes Ios bloodinkäsiini , tai edes jonkun iossin naamataulun joka sopisi albiinohahmooni .

  ~Ameebaporo

  VastaaPoista