keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Frankenstein saapuu.. Ryminällä...

NONNIIN VIHDOIN!
Pääsen ilmoittamaan että on nyt viimeinen tällähetkellä tulossa ollut nukke nyt kotona.. Frankenstein saapui kiltisti tänään kotio.
Miekkosessa oli paljon asioita jotka ärsyttivät ja meinasin saada hermoromahduksen mutta kyllä se on silti hieno nukke.. Kunhan saan vaikka mitä ostettua hänelle kun omat kamppeet olivatkin aika persauksesta.. Kiitos Ringdoll </3

Tässäois avaskuvia ~~

-------
Paketti ei vaikuttanut pahaenteiseltä , innoissani revin sitä auki.
Ulkoapäin kaikki kunnossa, HYVÄ!
Nyt alkoi jo vähän tärisyttää , olin Frankenstainia niin pitkään haaveillut ja nyt se oli sitten kotona.
Tässävaiheessa alkoi jo vähän kädet täristä 8>

  
KUPLAMUOVIT helekattiin siitä!!! ( hieno sensuuri )
"Sinä siis olet se uusi vuokraemäntä.. Jasso.."
Joo... Vieläkin kaikki tuntui niin pirun täydelliseltä..

Mutta mitä heleskattia.. Kun katson nukkea tarkemmin.
Mitä sille on oikein käynyt??
Hedcap ja päälaki aivan kolhuilla , tai toivottavasti ovat vain blushissa eivätkä itse nukessa...
Järkyttävimmät olivat miehekkeen nivuset ja sisäreidet.. Naarmua löytyi vaikka muille jakaa.. Mitä lie tämä miekkonen on tehnyt kun noin alapäästä kärsinyt ;D *KÖHKÄH* MITÄ!? Minäkö ajattelen RIVOUKSIA!? Suksikaa KUUSEEN!!!

 Mietitytti kyllä mitä nukelle oikein oli käynyt.. Mutta ilmeni eräällä foorumilla (DOA) että monilla muillakin kyseisen moldin ja nuken saajilla oli ilmennyt samaa juuri samoilla alueilla..
Häiritsevää mutta ei voi mitään 8/

Matkatavaraa oli mielinmäärin.. Kauluspaita ja suorat housut.. Kaapu, tuo housuhamerikkinäinenhienovaate (mikä meni heti päälle) , silmät , Kaksi peruukkia ( Tai no kolme.. Toisen peruukin mukana tuli toinenkin peruukki kiinnitettynä toiseen..Ihme menetelmä.. En ollut ennen törmännyt. Mutta näin sitten saatiin näistä kahdesta paskaisesta peruukista yksi tuuheampi paska periikki.. Uusi pitää hankkia koska tuo sinertävän harmaa kuituperuukki ei ollut sellainen minkä haluaisin Frankensteinille..*Huoh* ) . Senlisäksi sain hieman eyeputtyä (joka oli muuten MYÖS paskaa 8D ei pitänyt silmiä päässä käytin vanhaa tuttua sinitarraa ) , röyhelösukat , kädenlämmittimet .. Kaikkea turhaa siis.. AINIIN rusetti jäi.. Frankensteinillä on nyt sitten juhlapukukin olemassa XD
Sain RD:ltä joulukorttia <3 ja tottakai asiakaskortti.
HRMMMM...Lisää vikoja rakkaassa mussukassani..
Silmiä laittaessani huomasin lisää damagea.. Nuken naamassa oli blushissa paljon kolhuja ja eniten minua ärsytti Frankken nenänpäässä ollut kuluma/kolhu. Se nimittäin näkyy aika selvästi..Blushit eivät näy niin pahasti mutta.. *HUOOOH*
Rakas Frankenstein.. Olisitko voinut olla edes kotiinsaapumiseen asti tappelematta?

In the end , on se mies silti vallan ihana ja komea<3 Varmasti komistuu sitten kun saan oikeat kamat hoidettua yms yms . Peruukkia ja silmiä tarvitaan vielä.. Kengät saatan löytää vanhasta valikoimastani.
Ärrimurri<3 Mutta kovasti harmittaa tuo nenässä oleva kolhu 8/ näkyy niin selvästi. Jos joku porukastani ei jotain arvosta niin tämä henkilö päihittää kaikki vanhat möllini mennen tullen. Negatiivista energiaa hohkaamassa koko äijä.. Pelästytti Kameranikin niin pahanpäiväisesti että se raukka lirautti akut tyhjiksi kesken avauskuvien 8<< latasin sitä vähän ja sain loputkin kuvat kondikseen.. PAHA POIKA!
Lopuksi pääsivät viiman kanssa vierekkäin ( Frankke arvostaa? Katsokaa sen ilmettä 8D)
Tuli tätä kuvaa katsoessa vähän hauskahko dialogi mieleen.. Muuttakaamme Viima pissikseksi.
"AI ETTÄ SÄ OOT SIIS HÅT! Ookko käyny siis niinku solariumis tai jotai?"
"Herp derp derp"
Frankke on älyttömän tumma Viimaan ja Osirikseen nähden.. 8D Solarium ukko.
No ei.. Tämä yksinäinen erakko lääkäritiedemmies ei vaan jaksa käydä suihkussa.. :DD

Hihih.. Tänne voin tämänkin sanoa mutta ette uskokkaan kuinka paljon suupieleni venyivät kohti korvia kun katselin ottamiani kuvia ja huomasin kuinka yksityiskohtainen Frankensteinin alapää on.. Hihi.. Pötkylässä reikä ja kaikki >w<


-----------


SE Siitä Frankkensteinistä nyt , toivottavasti pääsen pian kuvaamaan äijää ja saisin oikeat varusteet kuntoon.. 8/

MUTTA meille tehtiin ilkeästi ja haastettiin jonkinlaiseen blogi awardiin?
Pitäisi siis molempien vastata muutamaan kysymykseen.. NOH MINÄPÄ ALOITAN TÄNÄÄN.
HUOM. Kyseessä on NUKKEBLOGI joten kerron faktoja NUKKEILUSTANI , en pelkästään itsestäni.
Haaste tuli Elmiiralta ,kiitoksia *Lähtee tulemaan kohti pesäpallomailan kanssa* (Noei 8D)


1) Kerro henkilö linkin kera blogissasi, joka lahjoitti sinulle tämän awardin

2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

3) Lahjoita tämä sama award 5 parhaalle blogille/bloggaajalle.


1. Aloitin nukkeilun noin parivuotta sitten, en edes tarkalleen muista mutta innostus lähti joskus 16 vuotiaana Tracon tapahtumissa... Hidanin ,esikoiseni, sain kuitenkin vasta noin 17-18 vuotiaana.. Olen nyt 19 vuotta 8>
 
2. Huushollissani asustaa tällähetkellä 7 nukkea ja kaksi yksinäistä päätä. Toinen heistä odottaa kroppaansa.

3. Nyt alkaa loppua keksimät faktat.. HMM.. Pidän erityisesti isoista nukeista (Oletteko huomanneet) 70cm on lempparini tällähetkellä<3 Suunnitelmissa on kuitenkin pienempääkin nukkea (28-26cm) ja jopa isompaakin äijää ( 80cm )

4. Periaatteessa MINÄ "pakotin/aivopesin" Jessykänkin tämän harrastuksen pariin.. Kuten olen varmaan muillekkin tehnyt.. Nukkeilussa sekä muissa asioissa.. *hih*

5. Vaikka kaikki nukkeni ovat miehiä.. Minä olen silti nainen. Pukeutumis tyylini on tummaa ja sen varmaan huomaa myös nukeissa.

6. ENKEKSIENÄÄÄÄRGH! Minulla on aina suuret ongelmat nukkejen nimien kanssa.. Ja olen ottanut tavaksi ,että käytän pohjana alkuperäisen Moldin nimeä.. Myös hahmojen luonteissa on paljon viittauksia itseeni mutta pahasti kärjistettynä ja muunneltuna.

7. Valokuvatessani käytän Canonin järjestelmäkameraa... Kaikki raha mikä tähän harrastukseen on mennyt on lähtenyt omasta pussista ;__; Mitään en ole saanut yhyhyy. *heh* Käytän rahaa varmasti enemmän nukkeihin kun itseeni ,mutta minusta se on vain hauskaa...


Kiitoksia... Siinä ois siis 7 faktaa meikäläisestä ja nukkeilusta. Sorry kaikille , ette saaneetkaan minusta mitään muuta irti. Jessykkä vastaa sitten kanssa kun ehtii~~

~Ameebaporo

11 kommenttia:

 1. Frankenstein, ei sitä nyt noin saa tapella, että tullaan kotiin tuollaisessa kunnossa! Hyi sinu-- oletpa sinä muuten komea!

  ...

  Tuosta nyt huomaa liiankin hyvin mielipiteeni. XD

  VastaaPoista
 2. MIT-!!
  O//u//O
  HÄVYTÖN AMEEPA!
  x'''3
  Hottis Frankke.
  Kunhan et pur- MITÄMÄJUSTSANOIN?? IRTI MUN KÄDESTÄ!!! D:
  Harvinaisen kauniin miehekäs miäs. Ei viima, et ole kuitenkaan miehekkäämpi.... c'':
  Tuossa yhdessä kuvassa kyllä katsoin että solariumpojalla oli verkkokalsarit.... o//.//o
  AI! Ei saa purra! En mä nii ilkee oo! >:
  Musta ja Frankestam ei tuu kavereita. >:

  VastaaPoista
 3. Hehe kiitti molemmille..
  FRANKKE NYT HAMPUT IRTI TURKIKSESTA! *Repii frankkea irti*
  Joo verkkokalsarit XDD Niiltä toi sen asusteen housuhomma vähän näyttää.. Siinä kun on shortsit joissa on vähän tommosta verkko söhlää 8< Kutsutaan niitä siis verkkokalsareiksi!!

  ~Ameeba

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Oijoijjoi kiitos<3

   ( VAUTSI TÄNNE ON VIHDOIN SAATU VASTAUS MENETELMÄ.. ei tarvi kirjottaa kaikkea eriksee )

   Poista
 5. Amwh.... ♥ *kuolema*
  Ihana herra, IHANA, kuulitko varmasti; IHANA ~ ^3^ Uskomattoman kiva kroppa tällä pikkuisella ~ ( no joo, onhan tämä nyt aika iso, mutta... :D )

  Mikä hemmetin pervo sinäkin olet, " yksityiskohtainen alapää " ja " pötkylässä reikä " ?! :----'D Sellaisiinkos tässä piti huomionsa kiinnittää.... ? ~ Kas, kun et laittanut kuvaa ! 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra on IHANA<3 8D Se vaan ei arvosta sitä että halin sitä 24/7. Kroppa on ihana ja posettaakin mukavasti.

   MITÄH!? TOTTAKAI MINÄ KIINNITIN SINNE HUOMIOTA KUN SE OLI NIIN YKSITYISKOHTAINEN! Verrattuna esimerkiksi Osiriksen pötkylään... Mutta uskokaa tai älkää Viiman pötkyläpä lähtee irti jos haluaa XD ~ ( Siihen kuuluisi olla vaihtopaloja nääs ,mutta niitä en omista koska ostin nuken käytettynä )

   ~Ameeba

   Poista
  2. L-lähtee irti....?! :---O V-vaihtopaloja....? Menee yli ymmärryksen ...

   ( en tahdo tietää, miten paljon aikaa ja vaivaa menee siihen, kun nukkefirmat tekevät näitä näitten pötkylöitä.... :'D )

   Poista
  3. Jep.. Irti lähtee kun se on erittäin vahvoilla magneeteilla kiinni :D SpiritDollilla keskitytään aika olennaiseen... Heheh...

   ~Ameeba

   Poista
  4. Herranjumala se mitään olennaista ole.... 8D Ei vaiska, kyllä on~ Täytyyhän naisillekin olla jotain, jota tuijottaa kaikki päivänsä ?

   ( siis hetkinen... pitääpä tarkistaa uudestaan, miten se asia oli, jospa sittenkin olisin vielä kolmosluokalla... Jutut ainakin sitä rataa~ )

   Poista
  5. MITÄ JOS kyseisen firman skulptaajat ovatkin MIEHIÄ! D8
   Milläs perustelet sen sitten!

   (Aimitä? Eks me oltukkaa kolmannella luokalla ja kikateta nurkantakana kun kuullaan sana "pippeli" ...... 8D
   .....
   ......
   ....
   ....
   Sanoo päälle täysi-ikäinen hemmo täällä ruuduntakana.. VOE HELEVATTU.. )

   ~Ameeba

   Poista