sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Nukkerikas uusivuosi < 3

Jepsan! Hieman myöhässä tulen ja kirjoittelen , mutta tosiaan Jessykkä käväisi täällä kyläilemässä ja uuttavuotta viettelemässä ja kaikkea kivaa tapahtui! Ensimmäiseksi kuitenkin iloinen ylläri mikä tapahtui perjantaina!
Juuri kun Jessykkä oli minut herättänyt tekstiviestillään lähdettyään Bussilla kohti tamperetta ,noin viisiminuuttia sen jälkeen ovikello soi.. No äitini meni tietenkin avaamaan koska luuli minun vielä nukkuvan! Postimies seisoi siellä paketin kanssa :D Äiti siinä tuskaili että eikun Tiia kyllä vielä nukkuu kun minä rymistelin portaat alas öristen että EMPÄS NUKU !
Ihana uudenvuoden lahjani siis saapui:

Paketti ei ollut kovin suuri siihen nähden että sisälle oli ängetty jotain erittäin ISOA! :D


Tiiviisti oli paketti täyteeenkin paketoitu. Hieman nauratti. Sain Soomin ison nukkemakuupussin :D Vaikken soomilta tai mitään soomilaista tilannutkaan<3
Koko paketin sisältö sängyllä lojumassa. Jännintä oli että vain stringattu alakroppa oli tuossa makuupussissa.. :D Kädet ja muut olivat erikseen hyvin pakattu muovipusseihin ja kuplamuoviin.. Senlisäksi sain älyttömän pitkän vaalean peruukin ja kengät mukana.. Niille tosin ei ole käyttäjää..
Eli , paketin sisältä löytyis SpiritDoll Dark ,eli pikkupoikani Viima<3 Tätä naamaa ei voi olla rakastamatta<3
Edessä oli suuri kokoamis rumpa.. Tai niin luulin mutta Viima olikin kaikkienaikojen helpoin stringattava nukke mihin olen koskaan koskenut XD Heh , hyvä poika<3
Ägh<3 Rakastan tota naaamaaaa . Raukkaparalla tosin ei ole vieläkään silmiä mutta ne eivät muutenkaan onneksi kovin paljoa näkyisi tässä päässä.. Silmäaukot ovat niin kovin pienet ja meikki korostaa yläluomia niin ettei sitä edes huomaa että pääkopassa on oikeasti aukot.. Katsotaan nyt koska saan pojalle silmät ,kuhan ne oikeat löytyisi.

Väliaikais vaatetta päälle ja oma peruukki päähän<3 PERUUKKI SAAPUI SOPIVASTI KAKSI PÄIVÄÄ ENNEN omistajaansa.. Heh ! Oma paitakin on jo matkalla mutta asusteet ja muut kuten housut ovat vielä hiukan hakuteillä.. Kengätkin ovat lainassa siihen saakka kunnes joskus nuketan erään hahmoni ,joka vie sitten Viimalta kengät.
Olen kyllä tyytyväinen tähän poikaan.. Ja siihen että ylipäätänsä sain tämän.. Kuitenkin kyseessä on Limited versio jota myytiin aika vähän maailmanlaatuisesti ja joskus kuvittelin etten ikinä saisi tätä nukkea käsiini.. Onneksi KERRANKIN ONNI POTKAISI , vaikkakin rahaavievin seurauksin.

----------------

Sitten vielä seuraavan päivän kuvatuotantoa.. Jessykkä tietenkin otti Mikin mukaan pyynnöstäni. Halusin nähdä tytön uuden meikin ja millainen se oli. Kasvojen meikki on vallan ihana ja onneksi myös blushi näyttää hyvältä *Peukku* . Ei tarvitse lähteä korjaamaan! 
Lieneekö alkukuvan sotkuisuus johtunut esimerkiksi huonosta valotuksesta tai kamerasta. :D Mutta lopputulos näyttää hyvältä<3 Ja olisin mielelläni piilottanut neidin kaappiin.
Ensimmäisenä tämä pieni hienoneiti hyppäsi heti ensimmäisen henkilön syliin joka vastaan tuli. No tietenkin se oli skannerini päällä vielä istuva Viima uutukainen<3
Uutta vuotta vietettiin vähän nukkejenkanssa päiväsaikaan ja vietiin Miki katsomaan ensiluntaan!
Viima toi mukanaan lumisateen ja kamalan tuulen :D Hyvä vain<3 Saatiin lumikuvia!
Osiris pääsi viemään pikkutyttöä pihalle ihmettelemään maailman menoa.. Jokin outo lumihirviökin siellä taisi pyöriä?

( Kuka väittää että tämä kokoero ei ole huvittava , parivaljakkoa on hankala kuvata yhdessä)

------------


M: "Kenen jälkiä nämä ovat!"
M: "Ehkä ne ovat sen suuren lumihirviön jälkiä..Hui :>"
O: "Hehe,Niin ,todella suuren hirviön jälkiä"
O: ":>"

-------------

M: "Onko niitä suuria lumihirviöitä ihan OIKEASTI olemassa 8>"
O: " Ehkä ,jos niihin itse uskoo"
M: "MÄ AINAKIN USKON :D"
O: "Heh.."
-------------------------------------Siinä on koko viikonlopun kuvasaldoa!
Toivottavasti pääsen vielä huomenna tai tänään kuvaamaan VIIMAA lumessa<3

Ja iloisena uutisena haluan ilmoittaa että sekä Jessykälle että minulle on tulossa nukkepostia parinviikon sisään<3 Toivottavasti. Sekä Frankenstein että Ringi on nyt lähetetty kohti helsinkiä.

Innokas kuva-assistentti kiittää lukemisesta<3

~Ameebaporo


4 kommenttia:

 1. VIIIIIIIINAMIÄS!!! (Joo. Se sai häpeällisimmän mahdollisimman nimen x'3 Vaikkei sitä ansainnutkaan. ' 3 ')
  Jo on söpö >3<
  Niin ukemainen x'''''3
  Thehehee~ n3n
  Ja Ossekuvia on nyt spämmäilty niin olan takaa, etten nyt jaksa noteerata sen enempää, kuin sanomalla ''AAAAWW!'' x'D

  VastaaPoista
 2. Viima raukka..Niin kiltti ja rauhallinen poitsu saa tuollaisen lempinimen XD Heh.
  Ukemainen jättijätkä.. Kroppa on tällähetkellä varmaan levein ja "isoin" mitä minulla on.. Vaikka Ashura on pidempi Viima on paljon lihaksikkaampi. ( Ja pidän erityisesti viiman luisevista sormista<3 )

  OSSEKUVIA ON KIVA OTTAA! No mutta nyt tulee varmaan Viiman vuoro tulla spämmityksi.
  ~Ameeba

  VastaaPoista
 3. Osse näyttää muuten aika hiton pedofiililtä Mikin rinnalla. XD Mutta, ihania kuvia, ja Viima on ihana >w< En edes muuten huomannut silmien puuttumista, höhö.

  VastaaPoista
 4. Voi elämä miten ihanan nuken olet ostanut~ nwn
  _Todella_ upea nukke, kasvot ovat hyvin kauniit ja kiva anatomiakin tällä (:
  Ja tuo peruukki oli jotain jumalaista... ♥

  Asiasta kolmanteen, Osse NÄYTTÄÄ pedolta pikkuisen Mikin vierellä.... :'D

  VastaaPoista