keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Metsämonsteri

 Hellou hallou! Tänään kävin pikku metsälenkillä ja nappasin pari kuvaa matkalla , olen jättänyt kuvauksenkohteen hyvin vähälle huomiolle tämän peruukkiongelmansa takia mutta nyt päätin ottaa riskin ja viedä viemärihirviöni ulkoilemaan.

 Jos Jessykällä on kesäisiä pikkuenkeleitä voinko sanoa hirviötäni metsänhaltiaksi? Hä hä? Nämä taitavat olla hentoisimpia keijukais kuvia mitä muista ukoistani ikinä saa ( miinustetaan viima ) XDD!


Ja lopuksi vähän BJD suunnitelmia luvassa :3 Jessykin on suuresti kalastellut uusia nukkeja ja niin teen minäkin nyt!

 Ensimmäiseksi jo tilattu herra ja kuva jota en koskaan jaksanut tehdä loppuun saakka.. Vesikäärmeherra , Loongsoul GongGong on siis vihdoin tilattu. Tästä tulee yksi Zerakielin keräilykohteista ja sirkusfriikkiolennoista Nanuriherrani (kuhan se nimen saa nii kutsutaan sitä siihe mennes noin) seuraksi.Kauankohan olen vikissyt jessylle ja varmaan muillekkin että ihmettelen sitä ettei BJD tarinaan ole vielä mahtunut yhtäkään kunnon sekopäätä ja järkeeän menettänyttä heeboa.. Onhan noita mielenvikaisia muttei täysin kajahtaneita.. Ideani heräsi ja haluan nyt nukettaa muinoin langetetun tulevaisuudenjumalan joka on jo vankeutensa aikana heittänyt hyvästi viimeisille muttereille päänsä sisällä..

Hänestäkin sitten enemmän tulevaisuudessa :3 mutta todennäköisesti tämä kaveri lähtee tilaukseen mahdollisimman pian Dollchateau Mephisto.pheles kuorella , ainakin näin kokeeksi.. Mephistoa olen aikonut jo pitkään hankkia Gonggongin ollessa tiellä , mutta nyt kun tuo on poissa pelistä on aikaa kerätä tähänkin munneeeeeh..  Jos kuori ei sovi tälle hahmolle, tuosta tulee ennemmin suunniteltu assasin joka tekee hommia herra Charlesille..

Hahmoista enemmän sitten taas kunhan saapuvat :3
Kiitos katselusta taas :3 Juhannuksenjälkeen luvassa kasa kuvia! Sillä Ameeba lähtee perheen seurana mökkeilemään, ja se tietää paljon tyhjää aikaa jonka täyttää nukkekuvauksella.~ Ameeba

4 kommenttia:

 1. VIIMAA EI IKINÄ JÄTETÄ LASKUISTA POIS!! >8C
  Mutta nam arpia, tikkejä, verta mmmmmmmm~~ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD OKEI OKEI Viima anteeksi että jätin sinut pois laskuista!

   Hehe , kiitus<3
   ~Ameeba

   Poista
 2. hnnngh kun nää kuvat olis isompia ettei mun tarvis aina olla nenä näytössä kiinni kuola valuen !! herranjestas, tätä blogia vois kyllä selata ikuisuuden kun nää herrat täällä on ihan taivaallisia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Voit halutessasi klikata kuvia isommaksi , se on oma hommansa lukijalle kyllä , mutta tämän hetken ulkoasuun ei isommat kuvakoot sovi . Olen suunnitellut koon lisäämistä heti uuden ulkoasun tultua :3 Voi mennä siis aikaa mutta siksi on onneksi tuo klikkailumahdollisuus!

   ~Ameeba

   Poista