sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sateinen keli piru vie.

Viikonlopun sateisuuden takia kuvia ei saatukkaan melki ollenkaan , Jessy vaivalla raahasi mukanansa Yulian , Paigen ja Azonensa aivan turhaan :C  . Onneksi sentään YHDESTÄ nukesta saatiin kuvia sateen lakatessa muutamaksi hetkeksi.

Mutta sen korvaukseksi nappasin myös muutaman kuvan Hypsystä tänään , kun aurinko vihdoin päätti näyttäytyä. *Kiroaa*

ILOKSENI saan myös VIHDOIN ilmoittaa että SÄÄSTÄMISENI on nyt tuottanut tulosta ja pääsin tilaamaan Vesikäärmebjdmieheni! Nyt tätinöissä odotellaan vielä kuukausi kaupalla että saan herran kotiin ;A; . Tämä jätkä on ollut nukke johon olen joutunut investoimaan ja säästämään eniten rahaa ikinä  , joten toivon vain että se myös on Worth it. Loongsoul GongGong on siis nyt tilattu, limited käärmeversiona. Montakohan kuukautta olen täälläkin kitissyt siitä etten voi hankkia "mitään" , koska säästin kyseiseen herraan rahaa persus ruvella. Nyt se on ohi ja pääsen odottamaan herraa kotiin saapuvaksi.. Ja aloittamaan seuraavat säästöprojektit kroppia ja muuta kohden.. Ehheh.. :IFaolankin sai testikarvakorvat XD Melkoiset pörrökasat mutta söpöt kuin mitkä!
 
Nanuria ja Vessuakin VIELÄKIN meikistä odotellessa >_< .. Meikkaajalla on ilmeisesti aikalailla muuta tekemistä ja hommaa , kun kaksi kuukautta päälle jo saanut venailla päitä pois meikistä :C Harmi että vähän kontakti tökkinyt , vastauksia saa hyvin hitaasti ja muutenkin odottamisaikaa on ollut periaatteessa jo joulukuusta saakka, kun meikkaaja oli unohtanut minun olevan listallaan XD , mutta onneksi tiedän että kyseisen henkilön meikkien laatu on todella kaunista , niin kyllä sitä jaksaa odottaa.

~Ameeba

2 kommenttia:

 1. Tuli mielikuva ekasta ja tokasta kuvasta, että sitä siellä prinsessamaisesti vilkutellaan alamaisille. xD <3 Ja koska tausta on varsin vihreä niin kuvittelen ne alamaiset sammakoiksi???? Älkää koskaan kysykö.
  Sit vikat kuvat.. hyperonista (ANTEEKSI, EI MITÄÄ MUISTIKUVAA NIMESTÄ XD) on aika söpiksiä, koska niskahively. Fuufufufufu.
  Jaja odotan innolla käärmestäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol! Mahtava mielikuva XD Liekö mahdollista , jos oikein muistan kyseinen Jessyn azone on noita?

   Nimihän herralla on Archealos , mutta koska itsekkään en aina muista herran etunimeä totuttuani sen moldinimeen eli "Hyperoniin" kutsun tätä Hypsyksi XD!
   Taitaa olla herralle lauottu kasa kiusallisia kysymyksiä ja tällä ei ole oikein hajuakaan miten niihin reagoida.

   Minäkin odotan matoani... erittäinpaljon! >:C
   ~Ameeba

   Poista