tiistai 29. heinäkuuta 2014

P-P-Päääääää! >_< *uhg*

Hellouuu! TAAS Ameeba surffailia DOA foorumilla ja iski kyntensä nukenpäähän , odotellessaan toista firmalta tilattua ukkoa saapuvaksi...
Pääkokoelmani kasvaa uhkaavasti , NYT NIITÄ KROPPIA KEHIIN ;A; .


Olin tätäkin päätä joskus aikanaan kuolaillut RamCube firmalta ,mutta limited nukke meni silti ohi käsistä kun oli muuta "kiinnostavampaa" edessä.
Nyt tämä sitten iski silmääni suoraa foorumilla ja koska Jessy oli juuri saanut Auralin valmiiksi ,en voinut vastustaa. Pyysin siis lupaa jessyltä , saisinko tehdä tytölle isoveikan ~
Jessy vastasi kyllä , taino , enkai antanut vaihtoehtojakaan kun olin jo laittanut viestiä myyjälle ennen kuin jessy ehti juuta tai jaata sanomaan :D Anteeksi jessy!


Tänään poitsu siis saapuikin , peruukki on tilattu ja tulossa , ja mitä sopivimmin tänään saapuivat myös herralle ostetut silmät. Nyt siis enää vaatteiden....ja kropan hankinta edessä. Täytynee hankkia kroppa joka voisi heilua sitten sekä Faolanin että tämän uuden urpon käytössä.


-------


Paketti oli ottanut vähän osumaa postissa o__O Sai kyllä pelätä että onko pää kunnossa , onneksi paketti oli niin reilun kokoinen ettei itse pää ollut lähimaillakaan kolhua.


 Herran valloittava hymy näkyy jo ennen pään kääreiden poistoa<3 .Meikki on firman oma , kyseessä on siis RamCube Kyle pää ~
Aivan älysöpöt hampaat ja naamamaalaukset.
Minulla ei ole ikinä tarpeeksi vähän virnuilevia päitä!
 Ja no... koska päitä on kertynyt , ei herra enää mahtunut muiden seuraan , tämä joutui siis valmiiksi stailattujen "päiden" ja nukkejen seuraan .

Hauvva ja Kitu :3


Faolan: " Mitäs sinä siihen tulit D: "
Kyle: "No ei tuolla ollut tilaa!!! Joten Deal with it! >:C"
Faolan: ";A; Nuuu!  Mun vitriinipaikka"Kiitos taas katselusta , ja peruukkia odotellessa :3
Herran tiedot ilmestyvät taas pian hahmokantaan , oikean nimen kera~ 
( KOSKA AMEEBA EI OLE VIELÄ SITÄKÄÄN PÄÄTTÄNYT! )

~Ameeba

7 kommenttia:

 1. Voi kun herraspää näyttää jotenkin suloselta ton ilkikurisen virneen kanssa!!! En ennen pahemmin välittäny mies bjd-nukeista mut jotenkin on alkanu silmät avautumaan enemmän näillekin kun kattelee näitä teijän herroja.... EI HYVÄ!! Se nimittäin tietää taas rahanmenoa!! XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitoksia! >3<
   Mahtava kuulla että kuvat aiheuttavat tuollaistakin reaktiota >:D EI siinä että haluaisin väen tyhjentävän pankkitilinsä mutta se tuntuu miltein kunnialta että kuvani aiheuttavat hinkua hankkia "oman ukko BJD:n" .

   ~Ameeba

   Poista
 2. Jestas sentään kuinka hirvittävässä kunnossa tuo paketti o_o Onneksi päälle ei ollut sattunut kuinkaan ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain itse melkein sydänkohtauksen kun sain paketin käsiini :D ONNEKSI pää oli kunnossa!

   ~Ameeba

   Poista
 3. Oijjjjj komea pääää! :''D Eikun siis ihan oikeasti se on hieno! Wow noi leopardipilkut! <3 Thumbs-up virnuilevien BJD-miesten haaremille! :D
  Haluan sit joskus nähdä sellaisia kuvia kisu ja koira teemalla Faolanista ja tästä uutukaisesta kun saavat kropat!
  Näitä kuviasi kun katselee niin tekisi mieli itsekin alkaa kartuttaa taas äijäkatrasta. :3

  Miten muuten pystyt kestämään niin paljon irtopäitä ilman kroppia? Mulla on vaan kaksi hahmollista päätä tällä hetkellä ilman omaa kroppaa (Remy ja Crobidoll Lance) ja tää on tuskaa! D:

  Kiitos muuten kun vastasit pitkällisesti ja hyvin kysymykseeni Souldoll-kropakkeesta! ^3^/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! Faolanista ja herrasta tullaan näkemään vertailukuvia ihan koska itsekkin koen hahmot koomisena yhdessä , vaikka koiruleita onkin kolmen kolmen kopla tulevaisuudessa.

   Mitä taas pääarmeijan kestämiseen tulee niin...
   Itse kai jotenkin koen tämän "säästämisenä" , mutta rehellisesti sanottuna myös pelkän ahneuden ja himon takia.
   Valkoisten päiden kanssa en koe kiirettä kroppien kanssa, koska on niin monta muuta herraa jotka voisivat omiaan lainata. Onhan se ärsyttävän työlästä enkä tee sitä usein mutta siinä asiassa koen "säästäväni" ja siksi ehkä sitten kestän kieriväisten olemuksen... Normal skin päiden kanssa on ollut taas kyseessä suoranainen AHNEUS , en ole halunnut menettää nukkea X ja minulla ei ole ollut varaa kokonaiseen tai olen nähnyt ihastuttavan irtopään jossain myytävänä XD .

   Nyt on kyllä seuraavaksi tarkoitus investoida ainakin kahteen normalskin kroppaan jotta saan nämäkin päät käyttöön. Faolan on hyvin vaalea NS joten tätä on pystynyt kuvaamaan vielä vanhassa WS kropassakin, mutta muut normalskin kieriväiset eivät sitten ollenkaan tulisi toimeen noissa. ( Ja tottakai ainoa NS kroppani on MASSIIVINEN eikä normaali pää mene siihen kirveelläkään .. Curse you IDEALIANS! )


   Toivottavasti minusta oli edes vähän apua kropan mietinnän kanssa! :3

   ~Ameeba

   Poista
 4. Niin söpö. Ja mun käsitys söpöydestä ehm... mut siis... ♥

  VastaaPoista