sunnuntai 10. elokuuta 2014

Random shieeet.

 Varoitus Ameeba valittaa koska ei ole itse tyytyväinen !


Hellooou :D Ameeba YRITTI käydä kuvaamassa mutta koko shoottaus meni päin persusta , jätän teille kuitenkin pari parasta , mutta laadunpuolesta silti aika törkeän kamalaa katsottavaa kuvaa :C  Pahoittelen siis tämän kerran laatua ja yritän kuvata näitä kahta uudelleen paremmin tuloksin :3! Koska Ashua ja Shaoa toivottiin kuvattavan yhdessä , niin sen minä teen vaikka mudassa rämpien.


Halusin kuitenkin julkaista edes pari kuvaa shootista etten kokisi ottaneeni kuvia täysin turhaan suuressa ahdistuksessa ja väentungoksessa ,tuo varmaan eniten minua estikin keskittymästä.  Pitikin valita kuvauspaikka joka kuhisee ihmisiä >_< ei ole minun juttuni. Hätäisessä tilanteessa näki heti ettei mikään onnistunut , nukkejen posettelu oli kankeaa ja kameran asetukset iskin paniikissa päälle.. XD SEURAAVALLA KERRALLA EN MENE puistoihin missä on porukkaa .  Anteeksi valivali *Kiroaa ahdistushäiriötään maanrakoon* D:


Toivottavasti nautitte vaikka tälläkertaa laatu onkin vähän vajaatasoista siihen mihin ITSE olen tottunut omissa kuvissani :D


---------------Okei on minulla iloisempaakin asiaa , hulluherrani on nyt tilattu ja tänne odotetaankin saapuvan kahta uutta nukkea muutamien kuukausien päästä! >3<

Dollchateau Kevin on tulossa tämän hahmoni kuoreksi :~ Ameebu

6 kommenttia:

 1. AAAAAA *w* Vihdoinkin veljekset yhdessä. Tätä olen odottanut. Komistukset ynnä söpöläiset ihihihihi he on niin kivsuja.
  Oot valinnu kivan näköisen kuvausympäristön, jotenkin tosi kivoja. Mut tosiaan siitä, että ihmisii on ympärillä... se on ihan hirveetä! Samaistun! XD Varsinkin jos on valinnu jonkun epäilyttävän pensaan ja sieltä kuuluu kauhee kuvailu ja joku tyyppi tulee siihen et mikäs puskajussi se täällä on. Tai no muutenkin se tuijotus. Eheh.
  Enkä mä noissa kuvissa mitään ns. huonoa näe. Tai ehkä se johtuu vaan mun amatöörisilmästä, mut siis. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! hyvä että pidit , vaikka kuvat jäivät vähän yksinkertaisiksi :3
   Tuo puisto missä yritin saada aikaan on kyllä aivan ihana ulkomuodoltaan mutta se myös näköjään imee väkeä kuin pesusieni vettä.. Joten taidan jättää siellä kuvaamiset sitten enemmänkin viikonpäiville tai iltamyöhään XDD

   ~Ameeba

   Poista
 2. Moi Ameeba! Voisitko sä mun puolesta tappaa yhden todella kiusalisen henkilön? Mä maksan sule siitä kyllä hyvin. Jos teet sen, niin taas yksi paskiainen poistuu tästä roska maasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öäää! En tiedä olenko ihan palkkamurhaaja työltäni, mutta voin lähettää ilkeitä virtuaalisia katseita kyseistä henkilö kohtaan , oli sitten tämä vaikka minä itse! XD Ilkeät ihmiset hus pois kiusaamasta lukijoita!

   ~Ameeba

   Poista
  2. Oon 100 prosentisesti tosissani!! Tätä ei pidä vitsinä otaa! Haluan todella tämän henkilön kuolevan! Etsin jonkun muun tähän homaan kyllä, kun ei tätä tunnu otavan kukaan tosisaan. Kukaan ei tajua, että se paskapää pilaa toisten elämiä.

   Poista
  3. Vihasi ymmärrän jos henkilö kohtelee huonosti , kannattaisiko puhua siitä asiasta esimerkiksi aikuiselle , tai jollekkin vaikutusvaltaisemmalle kuin internet blogin pitäjälle :3 . Jopa poliisille voi puhua kiusaamisesta ja saada neuvoja ja apua toimintaan , tai sitten vaikkapa omalääkärille :o

   Vaikka kuinka haluaisin auttaa ahdingossasi , minulla ei ole valtuuksia tai kykyä tehdä mitään asialle >n< ~

   ~Ameeba

   Poista