sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Vieraissa.. Jälleen!

Jeiii, jessy oli taas muualla kuin Raumalla viikonlopun, jos nyt rauhottuis hetkeks :'D. Mutta tosiaan, Shuszgehin luona Porissa kävin jälleen, ja aika hemmetisti kuvia tulikin. Painottuen aika paljon Shuzzin nukkeihin, ja muutama söpö tyttöpari kuvakin tuli ihan out of story ;3. Mutta ei mulla paljoa selitettävää oli, kivaa oli ja mukana toin vähän muutakin kuin vain ne mitä mukanani vein :'D. Nauttikaa!


 Mission, saavuin paikalle ja 10 minuutin päästä tämä kasa oli pöydällä :D

 Tämä tytsy jäi siis Shuzzille nyt foreverrr! :D heihei Lishe, vaikka nätti olitkin niin et minulla toimiva <3 u_u

Sitte tyttöparejaa :D Hyvä idea se ainakin oli. Tai siltä ainakin vaikutti..

 ps. Moe-line minifee on liian söpön lyhyt u_uJa sit käytiin ulkona 8D Lauantaina. Oli vähän pimeää jo siihen aikaan kun mentiin ;-;Ja sitte sunnuntai aamun kuviin, paaaaaljon enemmän valoisuutta!

 Joy on ehkä mun lemppari. Ihana hattarademoni. En ees yleensä välitä MNF Miyusta, mutta tän voisin kyllä tunkea taskuun ja kotiin.


Latia! IHana tuo koko, haluan kans D:

 Toi peruukki on ihan älyihanan värinen..

 Erlol, lisää Joyta. Happy sanoo hei tähän väliin!

 Blisz!  Tämä poikakin sai hetken huomiostani! ;) .... Ja tota, Joyta taas. Mutku se on niin kaunis <3 ;-; Tossa se ei kyllä hirvee turvallisesti pysynyt.. Läsähti lopulta kameraa vasten eteenpäin ;-;
 Ja Happylla on kiva lopettaa! Yaay!Ensikertaaaaaaaannn!

~ Jessy

2 kommenttia:

  1. Ha! Blisz bongattu! 8D (Ei, kukaan ei päästänyt Yitaoo koneen ääreen.. >.>)
    Mut voi, että tota Happya ja nam Joy ja ja Julia ja äääh ;____; Osaan olla taas rakentava! Ehkä joku kerta eksytään samaan aikaan häiritseen Shuzzia? ;3

    VastaaPoista
  2. Vähän vain punastelin tytyparille ////

    VastaaPoista