torstai 18. joulukuuta 2014

Vaatekasaan hops

Otsikointi, mitä se on?
Anteeks ameeba, täytän blogin turhalla shaiballa, muttaaa!
Sain tänään vaatevaihtoni pakettipuketin, ja koko paketti sisälsi siis seuraavat asiat:
2x Kengät
1x Mekko
1x Hame
1x Korsetti-toppi-asia
1x Peruukki
1x Sukkapari

... Eli tytyni saivat aika hyvin uutta kampetta.. Nyt joku ajattelee että näistähän riittää monelle, mutta EIH! Kaksi tyttöä käyttivät jo kaikki vaatteet ja peruukin omistajasta käyn henkistä kamppailua xD.
Luntakin satoi, harmi että paketti saapui niin myöhään ettei valo riittänyt kuvaamiselle hyvin, joten vain pari kuvaa jäi siitä käteen. Sisällä sitten otin enemmän kuvia..
Kissa kivasti tönäisi nuken kumoon kuvatessa, huh.. Onneksi ei mennyt rikki -_-...


  Ensin tosiaan kokeiltiin käydä Melusinen kanssa ulkona. Kaikki vaatteet tytön päällä (miinus hiuspannat) tuli paketissa. Kiitos Dolloverille että vaihtoi nämä kaikki minulle, sopivat tytölle kuin nenä päähän! Etenkin nuo kengät, ah. Niissä on korkoakin<3 ;_; Siirryttiin sisätiloihin. Otin parit kuvat käytävällä kun halusin koko tytyn kuvaan vaatteineen :3. Spottaa tästä kuvasta tunkeilija (Vinkki: Viikset vasemmassa alakulmassa) <_<Sitten parit kuvat murhaajatytöstä  Rossesta.. Se on niin nätti :D Onkohan tämä tytyn juhla-asustus joulua varten ?Eipä mulla muuta.. Ensikertaan? <_<

~ Jessy

2 kommenttia:

 1. Oikein tykkäiltävä tyyli tällä Melusianalla, näyttää ihanan varmalle typylle. Aa nuo kengät, voi hitsi kun aiheuttivatkin ihastusta! Terkkuja vaan omalta Devonialtani, joka tosin on aika eri luokkaa tyylinsä kera kuin tämä sinun neitosi :D Hih.
  Mutta kyllä tämä toinenkin tyttö on sievä tapaus, aivan ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Melusinen tyyli on kyllä ihana, nuo onneks sopii hänelle. Tosin, tilasin juuri lutsilta vähän täysin toisenlaista asusettiä, mutta saapahan sitten vaihdella.
   Melusineltä terkkuja takaisin sun devonialle! :)
   ~ Jessy

   Poista