tiistai 27. tammikuuta 2015

Kattiakanssa

Joudutte kestämään superspämmiä nyt lähiaikoina! Vau :D Jessy tuossa valitteli ja pahoitteli että postaa usein , ja nyt minä länttään vielä lisää kuvia! Shieet!

( Btw luulen että vielä tälläviikolla tulee lisää postauksia sillä Jessy sai käsiinsä ekan rement settinsä ja azonet pääsevät kai niillä leikkimään piakkoin X) )

Mutta tosiaan itse sain Kaille tilaamani vaatteet tänään , taino , housut sain jo aikaisemmin mutta paita läjähti postiin nyt. Ilman paitaa en halunnut herraa vielä kuvata mutta no , nyt minulla oli sopiva tilaisuus räpsiä pari kuvaa katistani :D <3

Mutta ei hemmetti tuota AOD kroppaa ja sen megakikkeliä , sen kanssa ei meinaa mitkään housut mahtua jalkaan haaroista , vaikka housut olisivat isompaa kokoa kuin nukelle kuuluu! Tässäkin tapauksessa housut ovat liian pitkät herralle , mutta haarus niin tiukka etteivät ne meinaa nousta tarpeeksi ylös. *sigh* ( Selvisin ongelmasta sujauttamalla vehkeen toiseen lahkeeseen , eli housut ovat vinossa jalassa.. :D voi sanonko mitä...)
On minullakin ongelmat poikieni kanssa :D Mutta nyt tuntuu siltä että ymmärrän miksi jotkut hiovat nukkejensa haarukset pienemmiksi...

Tosiaan pienen taistelun jälkeen onnistuin kuitenkin saamaan herralle pökät jalkaan , joten Auralin isoveli Kai pääsee kuvailukohteeksi nyt useamminkin kun on jotain muutakin kuin talvitakki päällä.

Pitihän sitä isoveljestä ottaa kanssa kuvia raapimispuun äärellä :D Kun pikkusiskostakin sellaisia on nähty..
 
 Nyt vielä kun korvat ja sopivammat kengät saisi hankittua! Kaupat ovat täynnä ihania kenkiä ja en osaa valita sopivaa settiä tälle pojulle.. Saati sitten löydä oikean muotoisia KORVIA! Kissankorvat ovat liian terävät , koiran ja sudenkorvista puhumattakaan.. Mistä löydän sopivankokoiset lärpäkkeet leopardille!?!?!

~Ameeba

1 kommentti:

  1. Aww, sisaruksista pitää saada pian yhteiskuvia. ;u; ♥
    | Saatoin hajota megakikkelille.

    VastaaPoista