lauantai 10. tammikuuta 2015

Lumikatti

( Olen aivan ideaton otsikointiin sori kaikille :DD )

Tättädää! Kuvia! YAAY! Nyt on taas blogi heräillyt selkeästi eloon meidän molempien kannalta , minäkin olen jaksanut raahata itseäni välillä kuvailemaan , ja säät suosivat sitä. Olen niin onnellinen että lunta saatiin ja että se on pysynyt maassa edes jonkun aikaa! Inhoan noita sateisia mutaloskakelejä muutenkin.

Mutta eiköhän mennä asiaan :D ! Aloitin uudenvuodenlupaus toimeni jo varhain ja eilen kävin noutamasta postista AOD kropakkeen. Kroppaa ostaessani pohdin pitkään että kummallekkohan se tulisi sopimaan Faolanille vai Kaille jota ei KOSKAAN ennen olekkaan kuvattu edes lainakropassa.
Noh, kropan saatuani näin että värimätsi oli täydellinen Kai herralle joten , onneksi olkoon Kai , voitit juuri kropan!
( Seuraavaksi kohteena Faolan.. ja viimeisenä kalliita kroppia vaativat ukot kuten Charles , Vezrael ja Raoul.. Zerakiel jakaa kropan tulevan herran kanssa sitten kun tuo saapuu. )

Pikkuherraa kootessani ja pukiessani huomasin etteihän minulla ollut ollenkaan sopivia housuja tämän jätkän lämpöiseen vaatetukseen ja sävyvalintoihin joten pikaisesti shoppailin tuolle uudet. Toivotaan siis että ne saapuisivat pian , eikä kain tarvitsisi kulkea lyhyissä housuissa jotka ovat itseasiassa liian kireät ja pienet alavarustuksen kohdalta :D

Ihan söpöyden vuoksi annoin tuolle myös lainaan Rawrhin pipon jota en ole päässyt kuvaamaan, Kaillekkin se istuu kuin nakutettu XD Haluaisin tosin pojulle jotain vähän tavallisempaa. Söpö tupsupipo ehkä?
 Kiitos taas katselusta!

( Ja näin muuten ihan pikaisesti haluan kiittää kaikkia kommenteista blogiin , kaikkiin emme ole ehtineet vastata ja osa jää aina huomaamatta. Yritän ottaa itseäni vähän niskasta kiinni ja vastailla aktiivisemmin ihaniin ja piristäviin kommentteihinne! :D Tökin myös Jessyä tsekkaamaan vanhemmat postaukset! )

~Ameeba

4 kommenttia:

 1. Tännehän on tullut vaikka ja mitä herkkua, oijoijoii. Sanotaan nyt tähän yhteen syssyyn että Viima olet edelleen ihan liian ihana, Ringi yksi söpö ja Jarwisin tukka on niin makea, mullekin noin muhkee tukka ja tuo zombikaveri on myös niin upea että.
  Jessylle onnea ihanasta tytystä! Kovin söpöjä ovat molemmat Constantinet, uij.

  Ja sitten vielä tämän postauksen tapaus! Hyviä kuvia ja pipohan on ihan mahtava :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh , postauspiikki iski meille molemmille lumen (ja uusien nukkejen) saattelemana :D Mikä on varmaan ihan hyväkin asia!

   Ja kiitos ihanista kommenteista edellisiinkin postauksiin! >w<

   Mitä tuohon pipoon tulee, minulla ei ole tosiaan ollut sille kunnon käyttäjää , niin Kai sen sai lainaan :D Haluaisin tuolle tosin myös valkoisen perus tupsupipon! Se olisi herralle hellyyttävä lisä >:3

   ~Ameebu

   Poista
 2. HFF HFF *raskasta hengitystä* NIIN SÖPÖ.

  VastaaPoista