maanantai 19. tammikuuta 2015

Pakettipostia keskellä yötä!

Heiputi hei! Tänne saapui nyt jotain suurta taas<3 6 kuukautta odoteltu nukke , jota honestly tosiaan en edes odottanut saapuvaksi vielä lähiaikoina. Doll Chateau Kevin , eli pikku sekopääni seikkaili postissa ensin kiinasta englantiin , välittäjälle ja tuon jälkeen kipaisi saksan ja tanskan kautta ennen kun päätti saapua suomeen. Ihan hieno reissu , pakettiin olisi ollut hyvä heittää joka maasta tai kaupungista postimerkki, olisin saanut niitä paketin täyteen :I .
Kaikenlisäksi UPS sekoili osoitteen kanssa suomessa ja väitti tuon olleen "Väärä" vaikka nyt kun tarkistin , aivan oikein se oli tuohon kirjoitettu. Siksi paketti jopa myöhästyi ja sain stressata itseni kipeäksi että mikä siinä on vikana..

ONNEKSI nukke on nyt täällä , ja vaikka minulla ei ole herralle vielä MITÄÄN muuta kuin omat silmät . Peruukki on tilattu , mutta vaatteista ei ole tietoakaan , täytyy etsiä jotain joka sopisi tuohon kroppaan , tai ylipäätänsä noiden... mhh.. siipien kanssa.
Tämä onkin minulle jo tuttu laatikko :) Saman sävyinen makuupussi ja boxi , kuin mitä Razielilla oli.


Yllätyin siitä miten siipien luuosat olikin suunniteltu , pelkäsin että joutuisin kokonaan stringaamaan siivet kokoon luita myöten , mutta ei , piikit olivatkin kiinnitettävissä magneeteilla! Ainoastaan siivet itse oli kiinnitettävä ukon selkään kuminauhoin :) ( Siitäkin kuva myöhemmin! ) Bodyblushi oli uskomattoman herttainen ja hento.. Olin vähän pettynyt etten saanut toista fletkuvarvasta , mutta i quess Raziel saa olla ainokainen jointtivarpaineen :D

 Siipien koukut oli kiinnitetty mielenkiintoisesti XD


Sitten vähän meikkikuvia , herran mukana tulleet silmät olivat nätit mutteivat oikein sopivat omiin suunnitelmiini!

Oi että kuinka rakastan sitä miten nuo tatuoinnit on kuin piirretty tärisevin käsin! Se ei ehkä sopisi kaikille , mutta tälle järkensä menettäneelle jumalalle se sopii kuin nakutettu. Aivan kuin herra olisi itse piirrellyt itsensä täyteen kummallisia kuvia :DRakkauteni doll chateaun jointtihanduihin kasvaa.. ei tarvitse olla monimutkaisesti joka palanen kerrallaan nivelletty kun tämäkin antaa niin paljon elävyyttä mukaan!


Sitten vaan oikeat simmut päähän , keinovalossa ovat vähän väärän sävyiset ja kaikki ei näy , mutta ovat enemmän violetinsiniset kuin noin kirkkaan siniset :3
Sisäkuvissani keinovalo on persiistä ,mutta muuten tästä ei tulisi mitään!Sitten suuremman tappelun jälkeen sain siivetkin herralle ja lykkäsin tuon Kain vierelle istumaan.
Nyt sitä sitten odotellaan että herra saa kampettaan :I


Nätti ukko on :3 Silmiä pitänee asetella paremmalla ajalla vielä lisää , vähän kiireessä länttäsin ne ukon päähän , halutessani saada äkkiä ukon edes vähän edustavampaan kuntoon XD Noh , kunhan saan peruukin yms , niin ehkä vaivaudun korjailemaan tuota ettei puttyt tursua ulos silmäkuopista.

Nyt sitten vain odottelen jessylle pääsyä , että saan tuolta ostettua miehelle oman nuken<3 Ja ensimmäisen Azoneni :I Muttakun ovat niin sopivan kokoisia , ja koko herran ideaan kuuluu että tällä on muuan nukke.

Tietoja kirjoittelen taas myöhemmin tietokantaani ^w^  Nyt voimme sanoa päivää Mephistolle...

~Ameebu


--------


Jessy kysäisi jos heittäisin tänne pari tuon ottamaa kuvaakin lisukkeeksi , ja niinhän minä teen! Nauttikaa siis upeista kuvista :o!


2 kommenttia:

  1. Hohoo, onpas sinne upea herra ilmestynyt! Ja vielä siivillä! Kädet on kyllä aikas päheet nivelineen kaikkineen :)
    Jessykän kuvat lopussa on ihanan tunnelmallisia <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaaaa oAo ♥ Tosi kaunis nukke päästä varpaisiin uwaaaa. SÖPÖT PIENET KORVAT EN KESTÄ. ♥
    Ja HUNH Jessyn kuvat *w* Niin paljon röyhelöä... syön ne. 8] Noms.

    VastaaPoista