maanantai 16. helmikuuta 2015

Uutukaisia ja random kuvia :3

Helloo! Minä tässä kolmea nukkea rikkaampana kirjoittelen! Raumalla käyminen ajoi kahteen "adoptio" nukkeen , kun taas tänään sain ovelle myös paketin! Joulukuussa tilaamani pääkky saapui täyttämään tyhjää koloa pääkokoelmassani. ( Kun Kai sai kroppansa , tyhjeni uusi paikka ylimääräpääkyille... krhm...noniinjoo ehkei kuitenkaan näin.. Mutta ahneuttani halusin kyseisen pään ja full nukkeen ei ollut varaa erään toisen nuken hankinnan takia.. *mulkoilee loppuun maksettua anarmoniaa*

MUTTA tosiaan! Ihanalla pikkuvirneellä varustettu Miracle Doll Vic , saapui.
 Miracle Dollin laatikko oli älyttömän suloinen , ja varsinkin tuo aivan ihana pussukka jonka sisällä pää oli!

 Itse promokuvassa nukke ei niinkään miellyttänyt , mutta kun näin blankokuvat , oli minun saatava tämä hainhammas itselleni..


 Mitä hellyyttävin hymy! Nyt sitten vain odottelen epätoivoisesti meikkipaikkojen avautumista ;A; Ideahan minulla hahmoon ja ulkonäköön on jo , mutta luulen että menee aika pitkäänkin ennen kuin saan herran valmiiksi.

Itse olen tumpelo meikkailunkannalta ,joten yritän kärkkyä parhaita paikkoja ja tyylejä. 
Ulkomaille en uskalla lähettää , joten täytyy vain toivoa että saan napattua paikan joltain suomalaiselta taiteilijalta :3!SITTEN vielä viikonlopun aikaansaannoksiin!

Kaiken mukaani hamstraamani tavaran tungin toisen adoptiotyttösen boxiin. mukaanlukien myös TOISEN adoptiotytön boxi , ja tytöt itse... XD
Raukat kulkivat koko matkan tuollaisessa tungoksessa!


Elikkäs , mukaani tarttuivat Azone ja Pullip.

Azone Kobatosta jessy halusi eroon , ja etsi tuolle uutta omistajaa. Olimme pitkään puhuneet siitä kuinka minä himoitsin "nukkea" nukelle ja azonet olisivat tähän paras mahdollinen koko.. Mutta ongelmani oli aina , etten tiennyt malttaisinko maksaa "propista" satoja euroja.

Tässä siis nyt ensimmäinen Azoneni ! Jessyn aivopesu tuottaa tulosta ja suostuin nappaamaan tytön mukaani , jos nyt vaikka ihastuisinkin näihin tyttöihin :) 
Kobato oli aina ollut suosikkini azone malleista, tämän hieman erilaisen ilmeen ja silmien takia.. Pieni viekkaus toimi minulle paremmin kuin se hattaraisuus ja söpöys mikä yleensä Azonenaamoissa on yleistä :D! 

Voikun olisi muitakin mies azoneita , kuin nuo söpösöpöt pikkupojat ja Kuroshitsuji Sebastian.. Varmasti ottaisin näitäkin enemmän kotiini , jos näin olisi!
( Kobaton kotiin saatuani olen kyllä himoinnut yhtä Himenon julkaisua , sillä tuon ilme ja stylaus sopisi paremmin hahmoon , mikä tällä "nuken nukella" on.. Ehkä joskus siis hankin tuon , ja kehitän Kobatolle jotain muuta virkaa? )JA toinen ostokseni , oli oikeastaan vaihdon tulosta. 
Olin tullut siihen tulokseen että Danielle hahmonani , ainoana SD tyttönä ei vain toimi. Pää roikkuu ilman kroppaa , ja on varmaan vähiten himoittu hahmo. En vain yksinkertaisesti ole tullut toimeen naisnukkejen kanssa , ainakaan BJD puolella.. 
Joten päädyin siihen ,että koska pidän Daniellen päämoldista ja tuon meikistä , teen tuolle uuden hahmon! JOKA ON TÄLLÄKERTAA MIES , ja ehkä motivoisi minua paremmin :) 
Siksi siis vaihdoin jessylle Daniellen vanhan asusetin , ja sain itselleni nuken jonka kanssa Jessyllä oli ollut ongelmia.

Pullip Romantic Alice , full custom , Koronen tekemällä upealla meikillä , oli siis vaihtokappaleeni.
Tämä nukke oli lojunut pitkään Jessyllä stylaamattomana ja käyttämättömänä , ja hahmo oli muutenkin aina ollut minun luomani.  Olin antanut neidon Jessylle mahdollisuudeksi nukettaa (niinkuin monen momen muunkin pulliptarinani neidoista >_< ) , koska minut tiedetään , naisia minä en saa nuketettua melkein ikinä loppuun.

Mutta koska Pullippien pallomainen pää ei vain sopinut Jessyn käsiin , totesin että jos tuon myyt , minä otan sen , onhan kyseessä sentään minulle tärkeä hahmo! Pullipit eivät ole minulle niin kuvattavia ja huomioituja nukkeja muutenkaan, ettei minulle iskisi morkkista siitä etten ehkä huomioisi tätä tyttöstä tarpeeksi. Ne ovat enemmänkin ehkä keräilymalleja tarinaani varten :) 
Pullipeissa on oma rajallisuutensa , eikä niillä saa ehkä yhtäpaljon aikaan (omasta mielestäni) kuin mitä BJD nukkejen kanssa.

Kyseessä on siis tarinassani esiintyvä Aurora , edesmennyt Ravenin ja Julietten äiti.
( Hänestä näittekin kuvia edellisessä Jessyn kuvasetissä , kun kävimme ottamassa pikakuvia Raumalla )

 
 Eli nyt on Mephistolla oma nukkensa , ja Ravenilla äiti piristämässä päivää.
( Vielä kun saisi Raksun isän nuketettua niin olisi koko perhe koossa :D Voi sitä riemun päivää... *not*)


On se kumma ettei Fungi mahtunut tuonne mutta Aurora mahtui! No , tällä leidillä ei ole sentään kilometripituisia oksasarvia tiellä.
( Rawrh näyttää kummastuneelta .. "Mikä tuo kumma tissiolento on!" )
 

 Nuket eivät olleet ainoa asia mitä sain mukaani Jessyltä.. oli käsiä , siipiä ,peruukkia ja paitaa :I
Minulla oli selkeästi joku kumma ostovimma viikonloppuna?
 JAA lopuksi random sisä kuvia! Pahoittelen niiden rakeisuutta ja laatua :3

Jing odottaa vieläkin sopivaa peruukkia.. Peruukki minkä tälle ostin saapui kyllä , mutta se ei sopinut ei sitten ollenkaan! Totesin ettei suora/lyhyt otsatukka mene tälle äijälle , joten täytyy hankkia jotain samantyylistä kuin tämä nykyinen.. Mutta valkoisena.

Peruukeista puheenollen.. Mephisto ja Mio saivat peruukkinsa juuri!

Mion letit ovat aivan liian pitkät , ja minulla on vielä epäselvää poistanko ne peruukista kokonaan vai keksinkö jotain muuta.

Kiitokset katselusta ja pahoittelen superpitkiä pölinöitäni :) 
Seuraavaan kertaan!

Heipulihei!

~Ameeba

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Mietin joskus itsekin aloittavani nukkeharrastuksen, mutta noi on ihan hirveen kalliita. ;__; Miten sä pystyt hankkii noin monta vieläpä, ku noita vaikuttaa olevan ihan kiva määrä sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auwh! Kiitos!
   Joskus näitä yksilöitä löytyy halvemmallakin kun hieman etsii! Käytettynä tietty helpoiten. Varsinkin Pullip ja Azone puolella pääsee hyvällä tuurilla ja tarkalla silmällä aika helpoinkin summin. BJD:iden kanssa toki kannattaa aina olla varovainen , koska jos hinta vaikuttaa liian hyvältä ja alhaiselta voi kyseessä olla feikki/recast , joku saattaisi kysyä mitä väliä sitten on ostanko feikin vai aidon , mutta ihan harrastuksen maun kivana pitämisenä on aika tärkeää tuo aitous. Feikkien kanssa ei voi julkaista tai oikeastaan tehdä julkisesti mitään. Sekä muut harrastajat eivät arvosta feikkinukkeja eivät sitten ollenkaan (Minä itse mukaanlukien). ^^

   Mitä minuun tulee , olen ehkä jopa erittäin huono rahankäyttäjä , ja sen huomaa nukkekatraastani XD. Käytän melkein jokaisen pennosen mitä saan näihin ihanuuksiin.
   Aikaahan näiden keräämiseen on kulunut :3 Mutta tosiaan asiaa on helpottanut että olen saanut tehtyä pieniä työ duuneja , ja näin myös rahaa on ollut omaan käyttöön enemmän ^u^!

   ~Ameeba

   Poista
 2. Tuun oottaa innolla haisuukun rakentumista kokonaisuudeksi. Niin ihana naama ~ ♥
  Mephiston peruukki on kans ihku. 8D Tollane höttöntötön näköne hihi. Vai liekö vain isken silmääni siihen siksi kun on tuollainen ihana violetti. XD Ihana silti.
  Kiva muuten tällainen postaus missä on enenpi tekstiäkin. Ehtii sillai syventyä paremmin asiaan ja muutenki hee 8D ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmapiirroksen länttäsin tuonne hahmokantaani , joten siitä voi saada vähän kuvaa millainen ilkiö on tulossa! Heh! Meikkipaikat ovat olleet nyt niin himputin vähissä että pelkään herran jäävän pitkäksikin aikaa laatikkoon ;A; ! Rakastan tuota naamaa ja haluaisin vääntää herran heti valmiiksi. Muttakun omat taidot eivät riitä XD

   Mephiston peruukki on tuollaista ihanaa mohairhöttöä.. Tarkoitukseni on vähän jossainvaiheessa pörhentää sitä ,että saadaan vähän sekopäisempää lookkia aikaan :D Nyt vain olen ollut kirjaimellisesti liian laiska! ( Violetti on ihana hiustenväri :C OLEN jo pitkään haikaillut purppurapäätä ja nyt olis yksi.. mutta ehkä toinen tulossa vähän tummemmalla ja kirkkaammalla sävyllä XD<3 )

   Joskus innostun pulisemaan liikaa , ja ihan hyvä jos joskus sekava tekstini kelpaa! :D Ajatukseni tuppaa hyppimään kuin jänis ja teksti tekee silloin samaa.

   ~Ameeba

   Poista
 3. Onnea uusista nukeista!
  Kauniita kuvia taas kerran, tuo "nukke nukella" on kieltämättä hauska ajatus. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh , kiitoksia!

   Tämä nukelle nukke idea on ollut kauan mielessäni , sillä olen nähnyt samassa konseptissa IHANIA kuvia muilta harrastajilta! Oli pakko saada omakin :D

   ~Ameeba

   Poista