torstai 28. toukokuuta 2015

Hurdur meinasin unohtaa otsikon. Nukkepostia!

Heipähei!
Jessy täällä, taas.. Tälläkertaa nukkesaapumisen parissa :>
Tein tuossa nukkevaihdon aivan muutaman päivä sitten ja sain tänään oman puoliskoni kotiin (Ja myös ystäväni sai omansa :>). Minulta siis lähti tuo Minifee Lishe. Kaunis nukke oli, mutta en vain löytänyt ikinä yhteistä säveltä hahmon kanssa. Se että nukke on 'vain kaunis nukke' ei jotenkin tunnu riittävältä, vaan sen pitäisi toimia myös hahmollisesti ja sopia porukkaan. Mutta Lishe tuntui kovin ulkopuoliselta kokoajan. Noh, sain vaihdossa Lisheeni ystävältäni Dream of Doll Bee-a.n. Joka on aika yllättävä moldi, en ikinä oikein pitänyt siitä ennen, mutta jossain kohdassa rakastuin ja nyt omistan tyttösen :>. 

Nyt niihin kuviin, loppuu pulina! 
Kenkälaatikko! :D 

 Tuo Frozen aiheinen käsipaperi..

 Pinkkiä näkyvissä :3 

 Mukana tuli kasa kampetta. Mekko, hiuspantoja, lisäkädet ja kengät.Plus nuken päällä oleva asustus myös, joka selviää kohta!

 Kuplamuovikäärön sisältä paljastuuu ~ 


Tälläinen :) .
Tytyn päällä oli siis peruukki, paita, silmät ja ainakin kukkahame jotka eivät päässeet kuvaan. Mutta käyttöön tulevat ainakin silmät ja tuo paita vielä jokupäivä. Peruukkikin menee tytöllä väliaikaisena kunnes saan oman. 

Mukana mulla oli laukussa kuitenkin omia kamoja, joten tässä tyttö 'omilla' tarvikkeillaan.Paita ja hame ainakin jäävät, silmät luultavasti vaihtuvat erivärisiin ja peruukki mohairiin mutta muuten. ja niin, meikki menee myös vaihtoon. Pinkit kulmakarvat eivät oikeen toimi vaaleiden hiusten kanssa, muutenkin ilme on vähän väärä hahmolle. Mutta kaunis tuo meikki on muuten, kyllä :>. 


Nätisti seisoo jopa epävakaalla alustalla, vaikka onkin ihan fletkumato. Kohta tulee kiristysurakka!Sitten parit ulkokuvat!

Kiitos katselusta :)
Also, Lillycat lupasi huomenna lähettää vihdoin ombrekaksosteni paketin, jee ! :> 

~ Jessy 

7 kommenttia:

 1. Onnea uutukaisen saapumisesta ^^ Hän näyttää kovin söpöltä ja vaikka vasta saapuikin niin vaikuttaa jo minusta selvästi sinun laumaan kuuluvalta~ Toivottavasti Ombre-kaksosetkin kotiutuvat pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ja kyllä, tuntuu jotenkin heti omammalta kuin Lishe (jonka kanssa olikin jo toinen yritys menossa. Toivoen ei kolmansia!) . Jotenkin kai jotkut nuket vaan on 'omistajan' näköisiä. Tavallaan, ei siis ulkonäöllisesti samannäköisiä vaan yleisesti. Ymmärrät kai :D. Ombre Kaksosia toivotaan myös, vaikkei niillekkään tavaroita talosta löydy! Onneksi Ranskasta posti tulee nopeasti.. I hope.. ~

   Kiitän :)
   ~ Jessy

   Poista
 2. Ihana hattaratyttö. ♥ Paljon onnea minunkin puolestani. Toivottavasti tämä nappaa nyt paremmin kuin se Lishe, vaikutat ainakin tyytyväiseltä vaihtoon ja se on pääasia. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Tytöstä on tarkoitus tulla paljon pehmeämmän näköinen tulevaisuudessa vielä, kunhan saa omat peruukkinsa ym. Toivotaan parasta!

   ~ jessy

   Poista
 3. Voi mikä kaunokainen sieltä saapui!! Onnittelut uutukaisesta! UwU Toi asu on mielettömän nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ja kiitän toistamiseen, kehut omakokoamista asuista tuntuu kivalta :D Tuntuuhan ne valmiiden asusettienkin kehut mutta eritavalla :)

   ~ jessy

   Poista
 4. Super herttainen ilmestys :) Oon ihan hämilläni noista silmistä, ne on yhtä aikaa lumoavan kauniit ja tosi karmivat!

  VastaaPoista