keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vaputtelua

Heippahei ja hyvät myöhäiset vaput täältä meiltä molemmilta!
Ameeba tässä pitkästä aikaa pistämässä kuvia , sillä Jessy viettikin kanssani vapun täällä tampereen hulinoissa.

Olen ollut melkoisen kiireinen kaiken häslingin takia ja en varmaan vielä tässä parin kuukauden aikana heräile , mutta ehkä sen jälkeen taas! Käyn tosiaan työharjoittelussa kauempana ja  matkat vievät suurimman osan ajastani :) En voi sanoa etteikö valoa riittäisi , mutta jaksamista ei kylläkään sitten yhtään! Muitakin elämänmuutoksia tässä kuunvaihdon aikana tapahtunut , muutin nimittäin ensimmäiseen omaan pikkukämppääni ja yritän tässä sopeutua yksinelämään!

Nukkeharrastus on siis minulla hetkenaikaa vieläkin koomatilassa , mutta näin sillointällöin laittelen kuvia tänne ja instagramiin.. ^u^ !

MUTTA anyways! Kuvia! Kun kerrankin niitä on saatavana!Ekana Jarppa esitteli minun nättiä ikikestoista kukkastani. Meikäläisen kämppään ei aitoja oteta :D Se olisi joukkomurha.

 Ja sitten Vappupäivän kuviin! Jessykän pikku Greta himoitsi munkkivuortamme!
 Greta toivottaa kaikille hyvät myöhäiset vaput ja toivoo että kaikki lukijat saivat mussuttaa herkkuja samaan malliin!

 
Kiitos katselusta ja nähdään taas , toivottavasti piakkoin kuvien parissa X) Minä jatkan koomaani ja odottelen pääkkyjäni meikistä! ( Plus Kowalskista on enää kaksi osaa maksettavana </3 )

~Ameeba

1 kommentti:

  1. Ensinnäkin onnittelut uudesta asunnosta! :D Minullakin alkaa asunnon hankkiminen tulla ajankohtaiseksi ja aina kun kuulen jonkun onnistuneen, alan uskoa siihen enemmän ja enemmän että minäkin tosiaan pystyn siihen. xD

    Tuo Jessyn pikku Greta on kyllä aivan hurmaava. x3 Vihreäpäinen otuksesi on myös upea ja hauskoja nuo yhteiskuvat. Hienon kontrastin tuo samantyyppisten nukkien välille, kun toinen on punamusta ja toinen ihan valkoinen. :3 Kun periaattessa vaatteetkin ovat samanlaiset, mutta eriväriä vain.

    VastaaPoista