perjantai 5. kesäkuuta 2015

Graillll openingsssia!

Hellurei hellurei! Pitkästä aikaa Ameebanen taas täällä ja VIHDOIN avauskuvien kera! Pitkään kulunutta layawayta ei enää ole ja viimeinen suuri Grail nukkeni on saapunut taloon! ( Onhan näitä muita haaveita vielä mutta Grail kolmikko on nyt kotona ;A; ah kun ihanaa! )

Souldoll Souloid Kowalski saapui tänään , tai minä roudasin tuon postista kynsin ja hampain kotiin. Jos olisin ollut kärsivällinen olisin ehkä sunnuntaina saanut kyydin , mutta enhän minä jaksanut odottaa niin kauaa!!

Siispä suurimmitta läpinöittä kuviin ja esittelemään uutta herraa jota on jo pitkään himoittu ja odotettu!

----------- Paketti oli suhteellisen kookas :I ja suojaustäytettä löytyi vaikka muille jakaa!Doll Peddlar oli lätkinyt tarroja muistutukseksi mitä paketissa on! :D Hah , ostin tämän siis heiltä varastosta. Oli jätkä muhinut PIIITKÄN ajan paketissaan odottamassa ostajaa.. Siinä olikin pohtimista kumpaan päädyn Billianiin vai Kowalskiin.. mutta koska Kowalski oli ollut aina ehdoton suosikkini tuo oli pakko valita pohdinnan jälkeen ( ehkä siitäkin syystä että tuo leukaosuus muistuttaa Metal Gear sarjan Raidenin uutta desingniä.. ) Sälää ja aitoustodistus! Hassu kyllä suurin osa näistä vaatteista jää käyttämättä , sillä en pidä niitä kovin käytännöllisinä ja nätteinä... plus haluan kuolata tätä upeaa kroppaa jonka tulette kohta kyllä näkemään!


Kävelykeppi...taisiis..häntä.KUKKUU!!


Ja tästä lähteekin ehkä hupaisin muumioherra mihin olen ikinä törmännyt!!"Help D:"

 Joo.. siinä olikin kaikki kuvat tältäkertaa , saanko esitellä uuden nukkeni "VESSAPAPERIMUUMIOMIEHENPIENELLÄMEKOLLA:)"

.....

Noei :I NÄMÄ oli vain pakko ikuistaa.

Noniin päästetään jätkä piinasta :D KÄDEEET kuoriutukoon! Sitten pieniä harmituksia ja takapakkeja :C Kowalski oli ottanut damagea laatikossaan , ja en ihmettele jos kyseinen nukke on lojunut siellä sitten Souldollin tilausjakson.. Onneksi ei mitään tämän suurempaa :(

EN YMMÄRRÄ mikä näissä souldollin headcapeissa on.. MOLEMMAT souldoll herrani ovat saapuneet minulle rikkinäisellä headcapillä josta samainen lukitus on napsahtanut poikki :I Onneksi se on helppo korvata ja ei haittaa niinkään , mutta silti, voisivat korjata vähän tuota desingiä että eivät hajoaisi paketissa!  Tälläkertaa ei ollut siis ongelma suojaamisessa ( kuten edellisissä kuvissa varmaan huomattiin)  mutta silti jokin töyssy tai mikä ikinä oli saanut herra raukan lohkeilemaan..


 Mutta nämä seikat eivät minua lannistaneet , sillä luulin aina että tämän herran saaminen olisi minulle mahdottomuus.. Muutama jalan pieni halkeama ei tuhoa tämän nuken arvoa omissa silmissäni, olin valmistautunut ostamaan jotain aivan muuta. Toisin kävi kun sain tahtomani ,eli täysin firman blushaaman ,meikkaaman fullsetin. ( Taino vaatteita en olisi tarvinnut mutta näillä mennään! )


Että kyllä tätä jätkää kelpaa katsella! Souldollin oma peruukki oli niin karsea karvapallo etten käytä sitä , odottelen siis tälle mörölle omaa peruukkia :3 Täytyy vain jostain vielä löytää se!

Vähän näitä ihania detaileja :C <3 Vähän oli blushikin ottanut hankaumaa mutta se antaa herralle kivan tekstuurin!
 Sinne se jäi nököttämään kaappiin nyt odotellessaan peruukkia :3 Silmätkin menevät ehkä vaihtoon koska haluaisin herralle vähän.. intensiivisemmän katseen !

Siellä on nyt kaksi grailia vierekkäin. Viimeinen ,eli Viima, nököttää toisessa vitriinissä.
Hauskaa tosin että kaksi kaljupäätä päätyvät samaan kasaan. ( Täytyy vielä jonainpäivänä napata Grail yhteiskuva! .. plus kahdesta kädestä kuuteen käteen kuva.. sillä nythän minun porukassani on kaksikätisiä , nelikätinen ja kuusikätinen ukko :I )

Kowalski on myös yllättävän LYHYT , tai sitten IOS 80cm Infernale on vain liian iso.
Kiitoksia katselusta ja anteeksi vähän lyhykäinen postaus :3 Ameeba napsi nämä kuvat ja kirjoitti tekstit vähän kiireessä , mutta ompahan jotain!!


Editt: // Korjasin kirjotusvirheitä kasan , sen siitä saa kun kauhealla kiireellä postaa :D 

~Ameeba

8 kommenttia:

 1. On kyllä ihan mielettömän upea. Mitkä sormet. oAo Ehkä kyllä pikkuisen kyseenalaistan tota Soul Dollin pakkaussydeemiä, mutta noo... xD JA TOI HÄNTYLI ON TOMMONE SÖPÖ RUOSKA. XD ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli ihan hemmetin hauskaa tuon pakkausmateriaalin määrän kanssa.. Vaikka työlästä ne olikin repiä irti herrasta XDD ei ole ikinä tullut vastaan noin hyvin vuorattua ukkoa!

   Tuo häntä on rakkaus! MUTTA EI TAIVU SITTEN MILLÄÄN! Tai väkisinvääntämällä juu mutten tohdi pahoinpidellä sitä.. XD

   ~Ameeba

   Poista
 2. Tämähän on jännittävä ........otus? :'D Miksi tätä oikein pitäisi kutsua? xD Tosi hieno se on ja hirmu täynnä ihkuja yksityiskohtia. ♥

  Tyksin tosta matomiehestä. ♥ Saisko siitä sellasta kuvaa missä ois ihan koko mittoineen? Vaikka sitten ei kyllä näy naamasta mitään mutta ei se haittaa! 8D Saako tota edes posetettua pystyssä mitenkään ilman ständiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ,mielenkiintoinen kyborgi miekkonen! >:D Ehkä vähän enemmän selkoa saa herrasta jos nyt vain saisin kirjoitettua tuon tiedot tuonne omaan nukkekantaani!

   Matomiehestä on aikaisemmin otettu pari kokokuvaa jossa esittelen pituutta. Mutta tosiaan ilman standiä ei tämä mies seiso , tai jos niin tekee en vain tohdi väännellä tuota häntää luonnottomaan asentoon tukemaan tuota :) Että myönnettäköön kyseisen herran olevan täällä enemmän ihanana koristeena kuin suuressa käytössä.

   Kuvia löytyy esim herran avausketjusta (jos jaksaa etsiä pidempää) mutta tässä on yksi talvelta jäänyt kuva jossa sain miekkosesta pihalla vähän selvempiä kuvia :3 Postaus löytyy tuolta viime joulukuun puolen postauksista myös. Peruukkihan jätkällä on menossa vaihtoon ,samanlaiseen mutta mielellään valkoiseen , tällähetkellä on siis Viiman extra peruukki lainassa!

   http://4.bp.blogspot.com/-p1k_7UGt4VU/VJq6yTzywVI/AAAAAAAANek/ZEf-2obFiNo/s1600/IMG_5459.png

   ~Ameeba

   Poista
 3. Paljon onnea tämän upean ukkelin kotiuttamisesta, todella vaikuttava tapaus ! Näitä näkee harmittavan vähän maailmalla , toivottavasti siis postaat paljon kuvia omastasi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sitä itsekkin olen harmitellut että näitä näkee todella harvoin missään , ei edes maailmanlaajuisissa porukoissa ( Doa/flickir ).. Mutta nyt on sitten oma ihasteltavana!

   Peruukkia metsästellessä toivotaan että sopiva löytyisi ja saisin napsittua hyviä kuvia herrasta!

   ~Ameeba

   Poista
 4. Pakko munkin tulla ihkuttamaan, voi jehna tätä käsimiestä! Astetta rujompi summon I'd say! Tulen asap kuolaamaan tota kroppaa kyl IRL >:D Hanki äkkii peruukki ja lisää kuvia! I INSISTS

  ~ Jezzy

  VastaaPoista
 5. Uih... Toi herra on jotain niin ihanaa <3 Liityn Jayan matomies vallankumoukseen >:3 Oon seikkaillu teidän blogissa koko aamun, ja nyt on akku lopussa. *hakee koneen laturin* Tai sitte ei :3

  VastaaPoista