torstai 23. heinäkuuta 2015

Kukkia, kukkia kaikkialla!

Heiii! Jessy täällä.. Ressu on vähän hiljaiselossa ollut, koska Ameebsulla ei vieläkään ole nukkeinto korkeimmillaan ja itsekkään en ole jaksanut kunnon kuvauksia tehdä.. Otan kyllä kuvia sillointällöin yhden tai kaksi mutta ei niitä yksinään viitsi tänne laittaa.. Enkä nytkään saanut lähdettyä omaa parveketta kauemmas kun ulkona ei ole mikään hirveän stabiili ilma :I Koko kesän satanut tai paahtanut niin ettei kuvia jaksa lähteä ottamaan.. Mutta kuitenkin, nyt muutama kuva + satunnaisia jota olen ottanut siellä täällä.
Alexia sai tänään suloisen asusetin jonka ostin fellow harrastajalta (<3 Kiitän! ;-;) ja sen kunniaksi sit parit kuvat.. Pitäisi kyllä kiristää tämä kroppa, aivan hemmetin löysä. Kädet kiristin just, mutta muuten en oo vielä uskaltanut.. Ameebaaaaaaa ~  Auttamaaaan! :D


MUTTTTTTA niihin kuviin.

Paitsi että eipäs.. Olen vaihtanut kuvien muokkaustapaa ja ohjelmaa laatua parantaakseni, en tiedä huomaako sitä kukaan muu kuin minä, tosin?Alexia on kyllä ihana nukke. Harmi että saanut niin vähän huomiota, lähinnä tällä hetkellä just tuon kireyden takia. Mutta kun ei sitä uskalla lähteä kiristelemään >_<''. Tyttö alkaa olla hiljalleen valmis.. Ehkä ainoastaan uusintameikki ja silmät, mutta muuten ollaan aika siellä missä pitäisikin ^^. 


Tässä näkyy ero muokkausten välillä. Olen siis vaihtanut kuvaamisella JPG:stä kuvaamiseen RAWilla ja Photoshopista Lightroomin ja Photoshopin yhdistelmään. Vasemmalla oleva kuva on JPG:stä muokattu (Lightroomilla tho) ja oikeanpuoleinen RAWista. Samat muokkaukset kuitenkin kummassakin. 


Muuten en oikeastaan Keiraa ole jaksanut kuvata. Tai muutenkaan tosiaan kuvata kunnolla mitään <__<.. 

Mao!

Olen myös kärsimättömänä meikkaillut..
Gretan ja 

Lianin. Molemmill etulee kyllä vielä joskus proper taiteilijan meikki mutta :'D Kärsimätön odottelija on kärsimätön.. 

¨
Ah, joo. Meikkasin tämän myynnissä olevan päänkin. Inspiraationa Herttakuningatar.. Tavallaan.

Aijoo. Jos joku ihmettelee miksi jossain kuvissa on hassut värikkäät reunukset ympärillä, niin se johtuu siitä että tungen ne kuvat instagramiin (@jessycakies) .. Koska bläh, 650x650px  pakote..

Mutta ei mulla muuta.. Ensikertana, joka toivottavasti olisi mahd. pian..
~ Jessy 


2 kommenttia:

 1. Kaunis Alexia!♥ Uusi asusetti sopii hyvin tuohon peruukkiin, ihana siis.
  Eron huomaa muokkauksen tavassa kyllä aika selvästi, minä ainakin huomasin. Pidän uudesta tavasta ehkä enemmän.

  Ihania uusia meikkauksia! Herttakuningatar-pää on ihana! Pidän myös muista paljon.

  Jatka Ameeban piirittämistä nukkehömpällä, niin into nousee. ;)

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 2. Alexia on <3 :3 Itsekkin pidän siitä että asussa on kukkasia kun hiuksissakin. Harmi että meikki on niin yksinkertainen että jää kaiken muun häslingin taakse "piiloon" eikä poppaa esiin niin hyvin..
  Itsekkin pidän tästä uudesta tavasta muokata enemmän, kun tulee kuvista pehmeämpiä ja selkeämpiä ^^..

  Kiitos! En ole kovinkaan taitava meikkaaja, joten nää on kaikki harjotuksia. Herttakuningatar pää lähtee yhdysvaltoihin kohtapuoliin, johan on aikakin. Ei tosin tällä meikillä, mutta oli kiva kokeilla sen tekoa :)

  No se selas tänään jo peruukkeja! Edistystä! :D

  ~ Jessy

  VastaaPoista