lauantai 25. heinäkuuta 2015

Lone hunter + randomia

Heiii! Jessy täällä.. ja Ameebakin alapuolella sit!
Melusinestä tuon muutaman kuvan, ennenkuin tyttö lähtee meikkiin joksikinaikaa. Tuli tuossa tilanne että postikulujen hinnalla on mahdollista saada yhden meikkaajan tuotoksia, ja muistin että no perhana. Mullahan on Melusine odottamassa omaa meikkiään :D.
Edellinen meikki ei ollut huono mut.. Tuntui että se ei ollut vaan mun tyylinen, ja melusine halusi omansa. Nyt sitte vaa pää pakettiin ja alkuviikosta postiin. Jee!
Ja ameebalta jotain plörinöitä tähän perään.. Ei mulla muuta, nauttikkee.

~ Jessy 


-----------------


Joo hellurei hellurei, Ameeba VIHDOIN POSTAA ,tai ainakin liittyy postaukseen! Olenhan minä tehnyt vaikka mitä vaikkakin nukkekooma jatkunee muiden innostuksien alla (Pokemon on vienyt aikani lähiaikoina..umh yes.. ei olisi kannattanut hankkia sitä perhanan 3DS:ssää ja molempia uusintaversioita lapsuuden suosikkipeleistäni.. ) :D Heheh!  Tuli tuossa ... aikoja sitten käytyä pikaisesti miitissä ja Jessykin kävi vierailemassa ! Olen vain ollut literaly niin laiska etten ole muokannut kuvia.

Nyt kuitenkin laitan tänne jessyn postauksen mukaan muutamia kuvia joita on tässä ajankanssa tullut randomisti otettua! Viima tarvis uuden peruukin , tämä alkaa olla jo hapsuuntunut ja peruukkiverkko näkyy kurjasti :C


Xan oli mukana miittailemassa , valitettavasti oikeastaan mikään muu kuva ei onnistunut :D ah että olen pro!
Tässä pari Jessyn napsaisemaa kuvaa meikäläisen kameralla kun tuo oli täälläpäin käymässä :)! 
 
Jees! Siinä kaikki tälläkertaa! Uusimpia tulokkaita ei ole vieläkään tullut kuvailtua sillä nuo odottavat vielä peruukkeja ja tavaroitaan saapuviksi :3 
Toivottavasti kuitenkin pian pääsen kuvailemaan Kowalskia ja jättimiestäni Zerakielia. ( Ja kunhan saan fiiliksen itse jaksaa kuvata ja tehdä asialle jotain :DDD Zerakiel olisi itseasiassa vain silinterihattua vailla, joten tuota voisin kuvata milloin vain! Jätkän kuljettaminen vain on raivostuttavaa kun tuo ei mahdu mihinkään kantolaukkuuni mukaan :D Ei kellään sattuisi olemaan vinkkejä näiden isojen ukkojen kuljetukseen? Missä itse kuljetatte pisimpiä nukkejanne , tai nukkejanne ollenkaan? )

Bai bai ja seuraavaan postaukseen!

~Ameeba

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia kummallakin! Xan♥ Kiva että Ameeba ei horrosta enää~


    -Pussiahma-

    VastaaPoista