perjantai 24. heinäkuuta 2015

New shoes ja silleen

Heeei! Kirjotan lyhyen lyhyen postauksen tänään kun Keira sai kuin saikin vihdoin kenkänsä postista.. Postin delievery oli kyllä hitainta ikinä, mutta tulipahan kengät perille asti ^3^ . Nyt on kyllä niin fancyt kengät neidolla ettei toisia olekkaan :'D. Dollheartin limited edition kengät, jotka ostin facebookin kautta dollheartin eurooppalaiselta välittäjältä ^^ ( Becoming BJD:ltä ). On niin päheet etten ees kestä. Kunhan nyt sais aikaseks ostaa ne korkkarijalat että pääsis keikistelemään ihan kunnolla, hah!

Mutta ne muutama säälittävä kuva :P Ulkona sataan, muuten olisin juossut sinne...Kiitoksia ;-;

~ Jessy 

6 kommenttia:

 1. Nää kengät on niin ihania ♥ Kuolasin noita SD-koossa yhdessä vaiheessa, mutta harmikseni ne onkin kuulemma liian pienet mahtuakseen Iplen tyttöjen jalkaan, joten jäi sitten ostamatta :< Mutta onneksi edes Keira pääsee näistä kauniistä kenkuista näyttimään, nyt kelpaa kipaista juhliin jos toisiinkin~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww, voi harmi u_u. Oli ne SD:tkin kyl tosi hienoja, teki itsekin mieli ottaa yhdet mutta ei sitten tullu napattua kuin nää MSD:t. Mutta ehkä Alexiakaan ei oo tarpeeks fancy tollasille, lol. Ehkä tuleva SD olis punasille ollu, mutta ei sinänsä jaksa harmittaakkaan. Kelpaa juhliin mennä joo, mutta Keira luultavasti astelee näiden kanssa ihan koulupäivinäkin, haha xD Se on luonteeltaan tarpeeks fancy sellaseen!

   ~ Jessy

   Poista
 2. Kaunis neiti ansaitsee kauniit kengät. ♥


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihanaiset kengät! Noilla kelpaa keikistellä satoi tai paistoi. :D Ja ihana on myös Keira nätin mekkonsa kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko ottaa noi kengät kun näin ne myynnissä, vaikka hinta vähän kirpaisi ;3; Mutta kyllä niihin tyytyväinenkin olen! :3 Kiitos! <3 X)

   ~ Jessy

   Poista