perjantai 31. heinäkuuta 2015

Tata loottia!

Heippa hei! Ameeba täällä esittelee vähän tympeästi tämän päivän postissa tipahtanutta tavaraa!
Osallistuin Tatas paradise kimppaan hartsilapsissa ja vihdoin sain paketin kotiin :D! En ostanut mitään sen kummempaa ja erikoista mutta muutaman söpön asian ja nappasin kuvia niistä nukkejen päällä , siksi minä tässä postaankin. Koska otin KUVIA D:! Laiskasti takapihallani mutta fook it! Edes jotain!Kai sai mahdottoman suloisen PIPON! Ei ihan kesäkamaa mutta ehkä tämä kisupoika ei välitä kuumasta :D??
Ja Zerakiel sai monokkelin, tällähetkellä mies tarvitsee enää vain kunnollisen silinterin että olisi valmis! Ja ehkä uuden peruukin ,sillä tämä nykyinen leeken resupetteri oli floppi. Vasta tilattu mutta silti laadultaan niin järkyttävä tsottapytty (etenkin takaapäin)  ,että jos en itse saa sitä korjattua jollain keinolla ei tämä peruukki kauaa käytössä pysy. Sääli kyllä Leeken monien peruukkien taso on laskenut huimasti lähivuosina ja täytyy sanoa etten käyttäisi leekeä yhtään niin paljon jos muilla firmoilla olisi yhtä laaja värivalikoima kuin heillä.. :I
Jees :D Siinä huikea määrä tavaraa eikö? Noei ostin kyllä muutakin pikkusälää mutta ne odottavat vielä käyttäjiensä valmistumista ^u^! 

Kiitos katselusta taas vaikka lyhykäinen postaus olikin!

~Ameeeeba

3 kommenttia:

 1. Söpöä tavaraa sait nukeillesi~
  Pipo on ihanan lämpöisen näköinen, tosin en sitten tiedä miten kätevä on näin kesällä 8)
  Monokkeli, eih, kaikkea sitä nukeille saakin! Hervottoman ihanan näköinen herrallasi! Maltan tuskin odottaa että näen hatunkin ;3

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh! Kiitos! :D

   Vähän on juu talvinen asuste tälleen kesäksi saapuvana tuo pipo mutta ...ehkä Kain korvia paleltaa :D Tai sitten se on vain joku asuste kysymys!

   Yllätyin itseasiassa itsekkin siitä kuinka tuo monokkeli sopi, halusin sen testimielessä kun tyypin teema on tuollainen herrasmies + sirkustirehtööri teemalla. Hyvä vain että sopii , tuo oli sellainen heräteostos muutenkin kun naurahdin minäkin asialle että "ei hitto monokkeli nukelle pakko saada" ! :D Silinteriä odotellessa, minulla ON yksi mutta se on kangas silinteri joka menee totaalisesti lyttyyn eikä niinkään sovi miehen imagoon.


   ~Ameeba

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista