sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Pikkulegioona

Hellurei hellurei! Pitkästä aikaa \owo/
Kuten varmaan ollaan huomattu olen kokenut jonkinsortin nukkekoomaa ja postauksia minulta ei ole näkynyt kovin usein ,onneksi jessy sentään pitää blogia pystyssä :D
Olen nytkin koko viikon luvannut itselleni että "TÄNÄÄN lähden kuvaamaan, nyt mennään ja pistetään haisemaan" mutta eeei :D Laiska mikä laiska.

Innostukseni tosin on nousullaan , tai vähintään poden ihan JÄÄTÄVÄÄ nukkehimoa. Olen vain selaillut firmoja ja secondhand bjd:itä kuola valuen , pohtien mihinkä minulla rahat riittäisi.
Himoaisin tällähetkellä kovasti uutta MSD nukkea, koska olen huomannut kuinka vähäisesti pystyn lähtemään kuvaamaan isoja herroja tällähetkellä. Autoa ei ole ja pyörällä en saa kuljetettua jättiläisiä turvallisesti hyville kuvauspaikoille.. Olisi siis todella kätevää jos minulla olisi edes yksi MSD lisää jota kuvata ( minullahan on tosiaan 3 msd:tä josta vain YKSI on kuvattavissa.. Colin on vielä meikitön ja keskeneräinen , kun taas Jarppaa ei pysty kuljettamaan kantolaukussa pyörällä ilman että tuon lävistykset irtoaisivat ja joutuisin liimailemaan niitä uudelleen kiinni D:  Se taas ei ole nättiä jos naamassa on 20 liimakerrosta vain sentakia että olen joutunut korjaamaan niitä... Joten ainoa keskikokoinen kuvattava nukkeni on tällähetkellä Hidan... Onneksi saan pian Jessyltä Belunin kotiin , niin pääsen kuvailemaan tuotakin.. taino.. heti kun saan tälle sopivan halvan kropan :D )

Miksen kuvaa Yosdeja/Pullippeja sitten? Noh.. rassukat eivät vain ole minulle se paras koko, vaikka ihania ovatkin! TÄSSÄ postauksessa tosin saatte paaaljon pikkuisia koska ei minulla muitakaan mahdollisia kuvattavia tällähetkellä ollut!

Yritän kuitenkin nyt ensiviikonlopulla loman alettuani yrittää lähteä kävellen isompienkin herrojen kanssa kuvausreissuille jotta saisin innostustani takaisin! :D Nukkeinto ei ole koskaan hiipunut , se vain etten ole ollut motivoitunut tekemään niillä mitään! Nytpä siis yritän korjata tilanteen.

Toiveita kuvattavista nukeista saa heittää , koska olen suhteellisen ideaton kenet veisin reissuun ja kenet en. ( Toki , osaa nukeistani ei vaan pysty viemään reissuille ilman autoa joten.. sääli :D )

Nukkeintoani on myös nostattanut seuraajiemme blogejen stalkkaus.. Olen nyt muutaman päivän aikana vain selannut randomisti tämän blogin seuraajalistaa ja löytänyt hauskoja blogeja! Tsemppiä siis kaikille muillekkin blogaajille syksyn masentavissa tunnelmissa! ( taino.. minä pidän kyllä syksystä.. mutta.. valon vähäisyys ottaa pattiin! )


~ Ameeba

11 kommenttia:

 1. Vaadin kuvia hypsystä! Yes pls <3

  - Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hypsy tilattu , hypsyä tulossa XD!

   ~Ameeba

   Poista
  2. Yksi hypsy, nyt vain 7,90!
   Jos tilaat kaksi, saat kolmannen ilmaiseksi!

   - Jessy

   Poista
 2. Taas aivan ihania kuvia >^<♥♥♥♥ Aivan hervottoman kauniita/komeita/söpöjä/suloisia/nöttösiä/yms. nukkeloisia ;3; En pysty puhumaan, yrittäkää saada tästä nyt jotain selvää :">

  (Tämä salaperäinen neonkelta/vihreähiuksinen pörröherra on ihastuttava♥♥)


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh! Kiitos >w< Aina ihana kuulla että kuvista nautitaan vaikka niitä postailenkin harvoin ja hieman laiskasti :D! Nyt vain niskasta kiinni että pystyn julkaisemaan lisää näitä heeboja!
   Kommentti piristää aina päivää! :3

   ~Ameeba

   Poista
 3. Hirmuisen kivaa katsottavaa!

  Ai että tykkään tuosta korvasta huuleen-ketjulävistyksestä, se on siisti kapistus se. Ja ah tuo pörreä tukka samalla jäbällä, oh my. Voi vaan ihastella.
  Muutkin kuvissa esiintyneet kaverit on ihania! Eläinotukset eritoten, naws.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aina tykännyt tuon mallisesta läväristä , ja koska en itse uskalla ottaa sellaista olihan se pakko änkeä nukelle! Sääli kyllä se on ärsyttävä laittaa ja on hyvin heiveröisesti kiinni :D siksipä tuota herraa ei pääse kuvailemaan kovin usein sen pelossa että lävärit napsahtelevat irti!

   Ihana kuitenkin että pidit herrasta! ( ja pikkuelukoista ;D )

   ~Ameeba

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia, näissä on ihanan syksyinen värimaailma. ♥ (+ Tuo minikokoinen karttapallo on söpö kuin mikä! >u<)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiituksia! X) Ostin joskus tuon karttapallon Ashuraa odotellessani.. kävikin ilmi silloin että se 70cm SD on VÄHÄN ISOMPI ja tuo pallo jäi aika..olemattomaksi nuken vierellä :DD! Näin siis pikkuräppänät saavat sillä nykyään leikkiä... Karttapallo on yhdestä museosta ostettu TEROTIN , eli juu .. sillä olisi muuhunkin käyttöä.

   ~Ameeba

   Poista
 5. Tämä tulee nyt vähäsen ohi aiheen mutta HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ AMEEBAPORO~♥ nwn~


  -Pussiahma-

  VastaaPoista