perjantai 9. lokakuuta 2015

Routanurmi

Heiii. Jessy täällä :>.
Kävin ajelemassa mökillä, ja kaappasin Alician mukaan, kun neito vielä täällä aikaansa viettää. Ensiviikolla lähteekin jo takaisin omalle omistajalleen, yhyy. Tule käymään taas! :D <3
Mutta tosiaan. Maa on jo roudassa (Mistä olen hyvin onnellinen :P) , vaikka harmittaakin että kunnon syksykuvat jäi saamatta, mutta laiska mikä laiska lol..

Meen ensviikonlopuksi Ameeballe, toivottavasti saadaan sillon kuvia.. Miun muuttokin lähenee! Virallisesti vuokrasoppari alkaa 1.11, mutta siirryn uuteen kämppään kamoineni 7-8.11.. Voitte tuona aikana - vähän ennen/jälkeen odottaa pientä hiljaisuutta meitiltä ainakin, niin paljon tottumista ja siivoilua ym. tavaroiden paikalleenlöytämistä. Toivotaan että Ameeban (ehkä?) nouseva nukkeinnostus pitää teille seuraa kun mie teen muuttojuttuja ! :D Noei, lol.

MUTTA ne kuvat. Ei tullut paljoa kun oli niin kylmä että jessyn sormet jäätyi ja kamera jäätyi ja varmaan nukkekin, hah..
Ennen vs jälkeen muokkauksen.
Sitte tämmönen kokeilu minulta. Tuntui että haluan nähdä voiko ihan täysin turhan ylivalottuneen tehdä jotenkuten edes siedettäväksi? No voi! :D Ja tämä on tosiaan sarjan ensimmäinen kuva, joten voitte siihen verrata vielä.Ja tosiaan.. Viimeinen pää jonka Dolloverille meikkasin ^o^ 

Kiitos katselusta :)
- Jessy 

4 kommenttia:

 1. Ihana kukkapäinen hartsilapsonen. ♥ Kivoja kuvia olet ottanut. Ja hieno custom. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) . Mie tykkään aina pitää nukeilla päässä jotain, haha. Näyttää orvolta ilman :D. Etenkin kun tiedän että Alician hahmolla on korvat, niin oli pakko täyttää pää jollain kun korvia ei olee! Kiitos. :)

   - Jessy

   Poista
 2. Söpöisiä kuvia ja kaunis meikkinen~ Kivaisa postaus muutenkin.

  *lausuu Ameeban nukkeintoa nostattavia loitsuja*

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^. Toivotaan että kohta jaksaisi taas omiakin tyttöjä kuvailla eikä vain kaverin omia, hahah. :D

   Kaikki loitsii Ameeballe nukkeintoa ja nukkeonnea!

   - Jessy

   Poista