sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syksyreissailua!

Hellurei hellurei! Ameeba tässä , dumppaamassa taas kuvia! Jessykkä käväisi taas Tampereella ja saatiin mahtava määrä kuvia! Jeee!

Pääsin minäkin näkemään tuota Jessykän Kikipoppia Yuita.. Oma kuvitelmani nukesta ja sen koosta oli aivan harakoilla.. kuvittelin sitä yosdia pienemmäksi , ehkä 12-14cm pitkäksi pikkunukeksi! EEEHEI , jumankaute tuo pää on iso! Toivottavasti Jessy ottaa teille lukijoille lisää vertailukuvia tulevaisuudessa koska... tuo koko yllätti minutkin :D!

Mutta kuviin! Mukanahan oli siis minulta Naga joka sai uudet housut juuri tälläviikolla! Housut ovat Yennan käsialaa ja aivan uskomattoman nätit! Peruukki ja silmät vielä vaihtoon niin eiköhän herra valmistu.
Myös Faolan oli meikäläisen porukasta mukana , Jessy taas toi mukanaan Yuin ja Melusinen :3 ( Jawikin oli kylässä mutta veljeskuvia Jawin ja Jarpan kanssa ei saatu D: )


Myös edellisessä ketjussa vilahtaneet pikkuketut lähtivät Jessyn mukana raumalle , jos vaikka saisivat vähän väriä naamaan :3 ~ 
Kiitos katselusta taas! Ja seuraavaan postaukseen >3<
~Ameeba

6 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia! Erityisesti noi järvellä/lammella/mikä lie otetut on todella kauniita!! Mä haluisin kanssa päästä näkemään Kikipopin livenä kun kaikki jotka sellasen on saanu, on ihan yllättyneitä siitä koosta! Mullakin on omat mielikuvat minkä kokonen se on, mutta saas nähä kuinka paikkansa ne pitää! XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minä yritän tökkiä Jessyä ottamaan vertailukuvia lähiaikoina :D Tuo oli minullekkin tosiaan todella yllätys minkä kokoiset lapiokädet ja pää nukella olikaan. Mutta julmetun söpö malli kyllä , olen ihan tyytyväinen että Jessy hankki Kikipopin ;D Näin pääsin minäkin näkemään sen!

   ~Ameeba

   Poista
 2. Katselin tuota Kikipopin palleroista tyyliin: "Voi, niiin pieni"... Vaahteranlehti kuvissa järkytys sitten iskikin, kun näki minkä kokoinen on verrattuna siihen.. "On se vielä kin pieni..;3;♥.." Vertailukuvat silti kiinnostavat, ihmeessä näytille niitä :3

  Kauniita kuvia tosiaan ja nuo Yennan tekemät housut ovat sairaan hienot!

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pieni...MUTTA ISO :O ... Hyvin mielenkiintoinen kokemus törmätä tälläiseen :D Okei ei se pullippia päihitä koonsa ja päänsä kanssa mutta jokatapauksessa!

   Kiitoksia kehuista! Yennalla on kyllä taitoa ommella ja tehdä tilaustöitä , comissionaisin uudelleenkin ^^

   ~Ameeba

   Poista
 3. Aivan ihana kuvausmaasto sulla! :) Myös nuket ovat varsinaista herkkua tuossa ympäristössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Löydettiin tuo lampi ihan sattumalta.. En edes tiennyt sen olemassaolosta. Täytyy käydä useammin tuolla alueella kuvaamassa :) !

   ~Ameeba

   Poista