lauantai 31. lokakuuta 2015

Tauko (?), selittelyjä ja pohdintaa

Heipähei, kaikki te ihanat rakkaat lukijat jotka tätä blogia seuraatte.
Jessy täällä , lähinnä tulin ilmoitusluontoisesti toteamaan että kannattaa odottaa pientä hiljaiseloa Ressulta seuraavien hetkien (Päiviä, viikkoja, sitä me emme tiedä? :) ) aikana.

Syitä on ihan muutamiakin.
Ensimmäisenä syynä on se että muutan tosiaan ensiviikolla, ja nuket on pakattuna jo laatikoihin ja avautuvat vasta uudessa kodissa. Myös kaikki tavarat on pakattu, joten nukkeilu on omalla tavallaan vaikeampaa ilman nukkeja. Kaapissa istuu Yulia ja Alexia, mutta huoneessani ei ole tilaa tehdä mitään joten saanevat istua siellä ihan rauhassa ensiviikkoon jolloin pääsen siirtämään uuteen taloon.

Toinen syy on pieni, ehkä vähän keskikokoisempikin kopiointi-episodi jonka Ameeban kanssa koimme nukkejen kanssa, ja molemmilla tulee ottamaan oma aikansa päästä takaisin kiinni nukkeihin ja niiden tarinoihin.
Vastaan heti niihin kysymyksiin mitä teille voi esiintyä, ja vastaukseni on etten aio vastata niihin. Koko tämä episodi jää ainakin minun osaltani täysin siihen osallisena olleiden ihmisten välille, eikä ketään kohtaan aiota tuoda syytöksiä tai haukkuja. Joten toivon että aiheeseen liittyviä kysymyksiä ei kommenteissa esitetä, ja mikäli esitetään niihin emme kumpikaan osaltamme vastaa.
Tuon asian esille nyt lähinnä sen takia, että tiedätte jos meitä ei näy nukkeasioissa hetkeen että keräillään kumpikin nukkeiluintoa ja confidencea (Anteeksienpuhusuomea) takaisin.

Kirjoitellaan taas kunhan minä pääsen uuten kämppään ja saan kamat takaisin, ja kunhan molemmat päästään taas kuiville jaloille ja tarinan että nukkejen kanssa jälleen sopuun! :)

Tähän loppuun vielä kaksi kuvaa muuttoa odottavista tytöistä!Nähdään taas X ajan päästä. Ja toivotaan että mahdollisimman pian, tietysti :) 
- Jessy

4 kommenttia:

 1. Voii ;_;♥ Olette niin ihania, varmaankin lempibloggaajiani tällä hetkellä♥ Kaikilla on hiljaisempia kausia, teillä nyt. Odottelen innolla tulevia postauksianne, ja onnea muutosta! Neitosetkin siellä nätteinä, tui~♥♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia molempien puolesta :) <3 . Me palaamme aikanaan, vaikka nyt joudutaankin "pakosta" pitämään pieni tauko ^^. Mutta tosiaan tarkoitus ei ole kuukausia pitää hiljaiseloa! Muutamia viikkoja.. Korkeintaan :) Ainakaan minun puoleltani!

   - Jessy

   Poista
 2. Tsemppiä muuttoon ja tuon kopiointiasian kanssa! >o<
  Alexia ja Yulia näyttävät olevan valmiita uuteen asuntoon, nätteinä molemmat jälleen~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia on niin käsitelty kun se nyt voidaan, joten se jääkööt sitten omaan arvoonsa. ^^ Muuttojutusta minäkin innoissaan! Yulia ja Alexia lähinnä varmaan ihmettelee että miksi muut on laatikoissa.. 8D

   - Jessy

   Poista