lauantai 21. marraskuuta 2015

Laiskuuden laiskuus

Ressussa on niiin hiljaista tällähetkellä, syvimmät pahoittelut :D .
Minulla (Jessy) yksinkertaisesti on tosi vähän aikaa ja jaksamista ollut lately, juossut joka viikonpäivä jossain tai ollut jotain tekemistä etten ole ehtinyt valoisaan aikaan kuvaamaan / jaksanut kun mieluummin vain lepää tekemättä mitään (Tai pelaa videopelejä *Köh* ).. Ja olen myös odotellut sitä maagista asiaa, LUNTA!
Jota tänään satoi Raumalle ensimmäistä kertaa tänävuonna, wooo.

Myös nukkerintamalla tapahtuu, souldollille maksettu viimeinen osa osamaksusta ja nyt odotellaan paketin tuloa! Sanoivat että tekevät parhaansa että tämän vuoden puolella vielä saataisiin paketti kotiovelle.. Sitä odotellessa ^^ ~.

Lami tosiaan sai myös eilen postista uuden kehonsa ja lähetin vanhan uudelle omistajalleen. MNF A-line, never again! Tämä on siis minifee B-line, vanha ku taivas mutta sopii Lamille :>


Sitten random läjä kuvia joita oon ottanut mutten julkaissut ressussa :U
Vika kuva Lamista vanhalla keholla


Ja kaksi kuvaa uudella (Jossa tuo väriero on uskomaton, ei se luonnossa ole edes paha?? D:)
Mulla on ollut onnellisuudenpuuska Alexiasta viimeaikoina, joten piti sitä juhlistaa.. Parilla surkealla sisäkuvalla, blääh ._.

Ensikertaan!
- Jessy 
3 kommenttia:

 1. Minusta tuo Fairylandin B-line kroppa on kyllä aliarvostettu! Se on niin kaunis ja linjakas, yksinkertaiset nivelet tietenkin hieman rajoittaa sitä mitä voi tehdä, mutta on se silti kaunis. Itsellä oli sellainen Irmalla aikoinaan kun kyseinen nukke oli Kid delf pää ja sen pystyi ostamaan Lutsilta. :) Tykkään! Itselläni on vieläkin yksi B-line nukke ja pidän aina silmät auki vanhojen moldien varalle, ei sitä koskaan tiedä mitä aarteita vielä löytyy.

  Lami on nin kaunis pörrötukka. Ihana, tykkään tosi paljon. Alexialla on myös kiva tyyli. :) Mukavaa että jaksoit postailla kummastakin kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan hirveen aliarvostettu! Kaikki aina antaa vihaa sille ja vaihtavat A-lineen. Yksinkertaiset nivelet rajottaa joo käsien liikkeissä etenkin vähän, mutta toisaalta, ei mulla ookkaan tarvetta millekkään joogailuasennoille tai eeppisille taisteluasennoille, niin perus asentoihin tuo riittää tosi hyvin! Vähän saatan kyynerpäille antaa modausta sitten kunhan tässä tulee kesä ja voi hioa ulkoilmassa, että taipuvat vähän ylitse sen 90 asteen. Mutta muuten pidän kehossa kyllä kaikesta :D .

   Kiitos! Molemmat pörrötukat oli kiva saada samaan postaukseen, hehe!
   - Jessy

   Poista
 2. Kauniita kuvia kyllä, pidin neitosten vaatteista kovasti! Onnea myös uudesta kroppasesta ;3


  -Pussiahma-

  VastaaPoista