sunnuntai 22. marraskuuta 2015

No nyt!

Uusi postaus heti eilisen perään, muttakun lunta!
Tänään tosiaan Raumalle tuli tosi ihana kerros lunta, ja pitihän sitä juhlistaa kuvilla..
Ensin ajattelin että tyydyn vanhemmilla otettuihin parvekekuviin.. Mutta sitten ajattelin että no pyh, jos kerta kuvaamaan on lähdetty niin sitte kuvataan ihan oikeasti, ja otin pari kuvaa läheisessä metsäpläntissä.. En tosin paljoa, kun ympärillä pyöri ihmisiä, joten aika pian halusin luikkia kotiin turvaan..

Ensin ne pari parvekekuvaa:

 Tosiaan, Mikiä ei ole paljoa näkynyt. Lähinnä meikkiongelmien takia. En tuntenut tytöllä olevia meikkejä yhtään omaksi, ja olen yrittänyt sitä sillointällöin uusia toivessa että onnistuisi.. Nytkään ei ole mieleiseni, mutta kunhan saan tämän hetkiset Ameebalta meikkauksessa oleva kaverit tehtyä, on ehkä Mikin aika.. ^^
Lumi on kyllä kivaa <3 . Tänään kun mietin ketä nukkea otan kuvattavaksi, katselin paljon MSD:täni.. Mutta sitten mietin, että noh.. Miki on talvipeura, ja tuota ei ole varmaan vuoteen näkynyt missään.. Joten nyt olis jo aika kuvata ! Ja kyllä oli kiva ottaa tytöstä kuvia pitkästä aikaa. On se niin ihana pikkupeura!
Mutta eihän ainoastaan Miki ollut se joka pääsi kuvattavaksi pitkästä aikaa!
Radicelle sai myös kuvausvuoron. Morkkistin Radicellea pitkän aikaa, ja yritin vaihtaa tytölle tyyliä monia kertoja.. Sitten.. Totesin että alkuperäinen tyyli oli paras, ja nyt ei ole erityistä morkkista ollut enää.. :D 


Me Ressun ylläpidossa kannatamme täysin legit BJD:tä, ja meidän kummankaan kokoelmissa ei recasteja ole, joten tässä minun osallistumiseni tämän vuoden Pro-BJD Artist päivään.
Ilman artisteja, ei tätä kaunista harrastusta olisi! 
Antakaa siis kunnia niille jotka ovat nämä nuket meille tehneet rakkaudella ja tuntien ja tuntien työllä !

Ensikertaan :)
- Jessy 3 kommenttia: