perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää alkavaa nukkevuotta! :3

Tänään saatte sen jokavuotisen Nukkevuosi katsauksen , meillä ressussa on aina tapana uudenvuoden aikoihin vääntää tälläinen pieni katsaus siihen mitä olemme saaneet aikaan hankinnoissamme ja harrastelussamme! YAY for it! Viimeisenä vielä pari kuvaa mitkä Jessy nappaisi Micosta ja Alexiasta! :3
Ameeban Saapuneet:

BJD:

Dollchateau Kevin
Miracle Doll Vic
IOS Anarmonia
Souldoll Souloid Kowalski
Withdoll Belun
Dollzone Mo ( Modattu )
Souldoll Mico

+ Paper sakura Groupin pikkuelukat , pupu ja lintu 
+ kasa kehoja

Azone:

Kobato

Pullip:

Custom Romantic Alice


Yllättävän vähän nukkeja tämän vuoden puolella! Mutta eipä liene ihmekkään tuo kun mukana on Kowalski, joka imi minusta mehut tyystin! :) 6kk osamaksu vei suurimman osen nukkeostoksistani , mutta tämän Grailin hankkiminen oli sen arvoistakin.

Hiljaista siis edellisiin vuosiin nähden , mutta sitä se elämänmuutos teettää! Oman asunnon saanti ja isot muutokset ovat vieneet nukkeilulta aikaa. Onneksi kuitenkin saaliini on muhkea ja ihana<3 


Lähteneet:

En ole hankkiutunut kenestäkään eroon JEE! :D Tulevat/Tilatut:

Tällähetkellä ainoa pidemmän osamaksun alla on Peakswoods Kasspio! Sinistä poikaa odotellessa siis! :DSuunnitelmat vuodelle 2016:

Nukkehaaveita ja suunnitelmia löytyy vaikka muille jakaa! Olisin toteuttanut nämä kaikki jo vuonna 2015 jos nyt vain raha olisi riittänyt! Kuitenkin näille on onneksi aikaa tulevaisuudessakin!

Tässä olisi muutama ehkä tavoite tai vuoden 2016 nukkehaaveita ;)Ainainen Peacswoodsin White Rabbit , sopisi kuin nakutettu Kasspion vierelle! I.O.S Tauros on ollut pitkään hankinnan alla, sillä hahmo odottaa kantajaansa. Tähän hahmoon liittyy pitkä taustatarina minkä kehitin perusteluksi Shaon "kuolleistanousuun" jne ( Koska yeah.. alkuun miehellä ei ollut mitään syytä miksivitussa kukaan olisi nostanut tuon hahmon hereille , se oli vaan nukkeilun aloittelussa aivopieru että minähän haluan tälläisen hahmon.. ja nyt sinne on sitten keksitty vähän "loogisempikin" tausta..hurdur :D ).. Joten olisihan se mukava saada ihan toteutetuksikin nukkena! :D

Tässä samalla nyt kun puhutaan I.O.S Jäbiköistä niin kyllä minä tuon Jadenkin itselleni jonain päivänä vielä maybe nappaan @W@
Sitten päästäänkin taas vakiofirmoihin.. Ringdoll jälleen kerran tökkäsi minua tikulla kylkeen ja ihastutti yhteen uuteen nukkeensa.. Uusi Limited julkaisu K livahti sormieni välitse , joten toivon että löytäisin herran vielä käytettynä jonainpäivänä!  Etenkin tuolla meikillä ja hiuksilla.. Just.. MWHAH , so good! ( Ringdolliltakin ottaisin mielelläni pari muutakin nukkea , kuten uuden Illyan ja vanhan limited Draculan... Ehkä näitä siis nähdään tässä talossa tulevaisuudessa? OwO )

Souldollin Chiron Kentauri versiona kummittelee minua DOA:ssa.. koska tuokin on yksi herkkupala mitä olen pitkään haikaillut , mutta pricetag on.. muhkea. 

Ja viimeisenä erikseen mainittavana herkkupullana Loongsoul Longyi.. Demoni versio.. Voi sinutkin ottaisin avosylin vastaan. 

Tässä olikin erityiset "moldit" ja nuket jotka haluaisin.. Mutta haaveilen vieläkin josko pystyisin vihdoin löytämään Halethille uutta nassua.. Ja ehkä jopa Monan uudelleen kotiuttamista? ( Kyllä , valitettavasti olen näin jälkeenpäin hieman katunut lohikäärme tyttöseni lähtöä , ja tarkoitukseni olisi haalia tyttö takaisin. Ei ehkä samassa moldissa.. Kroppa minua himottaisi samasta ja alkuperäisestä Dollzone Moon setistä..muta naama vaihtuisi , se on saletti :I ) 
Menneisyydenjumala sulho Jessyn suunnitelmiinkin on ollut aina hankinnassa mutta sopivaa moldia ja sävyä ei löydy!

Myös nämä "proppi" bjd:t olisi hyvä joskus hankkia.. Moni nukeistani kaipaisi näille suunniteltua lemmikkiään , mutta isot nuket tuntuvat suurimmaksi osaksi vievän huomion pieniltä ostoksilta. Sama pätee kroppiin!
Vaikka tämä vuosi on itseasiassa mennyt yllättävää kyllä kroppia ostellessa!


Ehkä myös taas uudenvuoden lupaukseksi "OLEN AKTIIVISEMPI TÄNÄVUONNA!" ... But we will seeeeee :D


Ajaatuksia:

Vuosi 2015 on ollut minulle yllättävän kiireinen ja muutoksia täynnä.. Rahaa ei ole ollut samaan tapaan mitä ennen ( ON JÄRKYTYS IHMISELLE joka sai käyttää satoja euroja kuussa nukkeihin ajattelematta ;D ) kun nyt asuu yksinään eikä lusmua nenää kaivamassa vanhemmilla! Mutta onhan tässä positiivinenkin puolensa tottakai! Toivotaan että elämä rauhoittuu ja nukkekiinnostus boostaisi tämän vuoden puolella. Kun tuo vähän koomailu on ollut tämän vuoden oma oireeni ja boomini , höhöh!


Nyt jätän alttarin Jessyn jatkolle~ Yaaay! ^w^/ 


~~~  


Jessyn Saapuneet:

BJD:
Lillycat Cerisedolls Constantine 7.1
Piposdoll Ringo 13.1
Luts Gelda Elf 24.4
Lillycat Cerisedolls Ombre 3.6
Souldoll Mayu 16.6
Granado Void.f 8.12 / 11.12
Souldoll Aehael 31.12

+ kasa kehoja
+ Paper Sakura Groupin kissa ja pupu

Azone:
Azone Winter Vacation Mia 27.8
KikiPop 5.10

Dollfie Dream:
Dollfie Dream Aoi 2nd 25.8


Lähteneet:

Minifee Lishe (x2??)
Dream of Doll Bee-A
Azone Kobato


Tulevat/Tilatut:
Toistaiseksi ainoa tällä hetkellä tilattu on Souldollin Junia :3 joka tulee toivoen alkuvuodesta ^^. 


Suunnitelmat vuodelle 2016:
Hmmm! Ketähän kaikkia mulla oli suunnitelmissa tälle vuodelle..

Ajattelin vihdoin toteuttaa viimeisenkin grail nukkeni, ja hankkia Soomin harmaan Onyxin. Toivoen romantic päällä, mutta kelpuutan myös OE:n jos sen sattuu saamaan. Tämä on pitkäaikainen unelma, jota tähtään toivottavasti vuodelle 2016..
Myös saman firman Sweet Witch kelpaisi, harmaana tai jos Soom on ihana ja uudelleenjulkaisisi tannin Sweet Witchin, en panisi pahakseni..
Ja Yosd kokoisista pirpanoista sininen Picro tai Lucky, uudeksi Shinkaksi. 

(Ite muokattu tanniksi harmaasta photoshopin avustuksella! Tämän kuvan voimin kyselin soomilta jos tekisivät tannia versiota neidosta ;v;)

Seuraava toive vuodelle 2016 olisi Sadolin So-Dam, joka tulisi tulevaisuudenjumalakseni Dahliaksi.. Tämän piti tapahtua jo 2015, mutta noh.. Souldoll perhana julkaisi liian ihania msd:tä, jotka menivät naikkosen edelle.. Mutta ehkä ensivuonna..

Haluaisin myös kovasti Souldoll Zenith naisen. Mielessäni on kovasti ollut Paratiisi, mutta myös Bella ja Isabel (Vampire) käyvät.. Saman firman msd tytön, Clodiankin haluaisin.. Mutta we will seeeeeeee!


Ja kasa Lillycatteja kyllä.. Sininen Ombre, Harmaa tai Tanni Lyse.. (ja ehkä vähän harmaa Ombrekin..).....
tai kaikki..

Ja pienenä haaveena joku SD mies, toivottavasti nukettamaan Ameksen hahmoa. Ainakin kokeiluun, kun nyt olen SD kokoon vihdoin päässyt kiinni, niin jos ne miehetkin toimisi. Moldista en ole vielä 100% varma, mutta jos sopiva löytyy niin miksei..

Ja sitten sellasia "Jos tulee vastaan niin otan kyllä vastaan"-nukkeja!
Peakswoodsin sininen tai violetti, tai mikseipä vaikka harmaa SD tai MSD tyttö.. jos julkaisisvat jonkun kivan editionin :3..

LittleMonican uusi pikkutyttö, Muse Sarubia korvaamaan soomin keijua, jota en ole sopivaa löytänyt vielä haha. Tai jos julkaisevat Muse Sophian..? :D Ja tottakai jos Villalle pärähtäisi söötti pukifee kokoinen moldi jonka välttämättä haluaisin. Vaihtoehtoja on, mutta mikään ei ole toistaiseksi ollut sellanen että must have Villaksi, mutta toivot elää! :3 

Ja yksi on Loongsoullin RuoXue, joka on sanottu about joka vuonna, mutta tänäkin vuonna sen sanon, jos vaikka tärppäisi :|.. 

Ajatuksia: 
Damdidam. Mitäs tältä vuodelta. En oikein tiedä? Nukkejen tulolista näyttää lyhyeltä, muttakun on tullut ostettua paljon kehoja, ja tehtyä näistä loppuvuoden nukeista osamaksuja.
Ameeban tavoin kun rahatilanne on muuttunut ja muutoksia muutenkin tapahtunut, niin ei oikeen ole pystynytkään entiseen tahtiin ostelemaan. Koko vuoden ollut vähän heikolla rahatilanne.. Muuten kyllä on aktiivisuutta löytynyt.. Ensivuodelle jos sitten yrittäisi saada kaikille vaikka kelvolliset meikit nassuun, ja muutenkin kehittyä siinäkin hommassa siedettävälle tasolle :D. 


Sitten ne parit kuvat joita saatiin supertuulisessa säässä napsattua!


- Jessy ja Ameeeeeebu
Plus hyvää uutta vuotta jokaiselle lukijalle! :3 

8 kommenttia:

 1. Näitä vuosikatsauksia on aina mukavaa lukea, hyvää uutta vuotta teillekin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Näitä on aina hauska tehdä, näkee onko suunnitelmat muuttuneet tai toteutuneet vuoden aikana >3<

   ~ Ameeba

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Mulla olis teille Liebster award, jos sattuu kiinnostamaan: http://kotoko-kirakirahikaru.blogspot.com/2016/01/sain-iki-ihanalta-turrelta-award.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Ihana kuulla että meidän blogi miellyttää noinkin. Teemme postauksen ehdottomasti piakkoin :)! Suunnitelmissamme on napata postausta varten pari kuvaa ehkäpä ja siksi täällä hidastellaan kuin maan matoset :D

   ~Ameeba

   Poista
 3. Tätä postausta oli kivaa lukea, kiitos♥


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen vuosikatsaus teillä. :) Muuttuvat taloudelliset tilanteet on nukkeilun kannalta haasteellisia. :D Toivottavasti suunnitelmanne tälle vuodelle toteutuu. Hyvää uutta vuotta!

  Minäkin tagasin teidät Liebster Awardiin, en oleta että vastaatte useampaan kun teidät on tagattu jo aikaisemminkin. ^^ http://littlebookofbluefairies.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille molemmille osuikin hassusti muutto saman vuoden puolella , joten täällä puidaan samoja ongelmia molempien kannalta. Hah! Hauska sattuma :D
   Hyvää uuttavuotta sinnekkin ja KIITOS awardista! Vastaamme molempiin kysymyksiin kunhan saamme suunnitelmien mukaisesti ehkä muutaman kuvan postausta varten.. Jos emme , teemme tämän aikaisemmin, heh X) !

   ~Ameeba

   Poista