tiistai 26. tammikuuta 2016

Päitä, päitä ja vielä lisää päitä

Heiheiheii!
Pahoittelut minunkin (jessyn) puolesta pienestä tauosta. Ei meinaa jaksaa millään nukkeilla, kaamos menossa vissiin. Nyt kuitenkin otin kämäiset saapumiskuvat kun nättejä juttuja hain postista! :3

Kaksi kivaa päätä jotka Ameeban kanssa napattiin DoAsta ihan yllättäen.. Sattuivat tulemaan vastaan ja olivat niin upeasti meikattuja että oli pakko saada..


Pagetti :3

Wait wat. Kierrätetyt laatikot on aina parhautta, ikinä ei tiedä mitä sitä mukamas on tilannut kun näitä laatikkoja poppahtelee :D 


Kiitos tosiaan DoAlaiselle joka nämä päät meille myi! :> Olemme erittäin iloisia kyllä! 

Eka päää! Minun io. Tosiaan Luts KDF Cherry dreamin, en harmiksi tiedä kenen ihan ubermageella meikillä, mutta en voi lakata hämmästelemästä tuon maalauksen tarkkuutta q_p.. Miten joku voi osata! 

Kuva edestä. Io on "River spirit" tyylinen luonnonjumalan summon, joka siis huolehtii omasta joestaan :> . 

Ameeban pääää! Toinen kdf cherry dreaming.. Muttakun tämänkin maalaus oli liian makee että olisi voinnut päästää käsistään! Tästä tulee Ion "kaksonen", josta kuulette varmaan Ameeban puolesta lisää aikanaan!

Etukuva. Nuo räpsyripset tho <3 

Molemmat pämmylit! Oli pakko ottaa vähän leikkimiskuvia näillä, ovat niin söpöjä! KDF Cherry Dreaming ei ole tainnut kummankaan meidän unelmamoldi olla, mutta kuten yleensä; meikillä voi saada paljon aikaan!Tässä vielä tarkemmat kuvat molempien kasvomaalauksista vierekkäin. Heistä sitten lisää kunhan saavat kroppiaan ja hiottuja hahmojaan ym. Ameeban pämmylillä on jo peruukkikin, mutten viitsinyt sitä paketistaan aukoa.. Itsellä vielä peruukinmetsästys kesken!

Plääh, eipä muuta tähän päivään. Kuin että huomenna pääsen makselemaan iki-ihanasta Dahliasta toisen osan! Vuoden 2016 nukkesuunnitelmista ensimmäinen oikeasti suunniteltu on sitten enää yhden osan päässä kotiutumisesta, hiphei!

Ensikertaaaan!
Jessy 

2 kommenttia:

  1. Onnea uusista pääkyistä :D
    On kyllä todella upeat nuo kasvomaalaukset!

    VastaaPoista
  2. Superpaljon onnea noista uusista kauniista päistä! Todella hienot maalaukset kasvoissa, en yhtään ihmettele että lankesitte loveen.

    VastaaPoista